Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ajtón nem tudnék befordulni... xD

Maradok az erdõnél, mezõnél!
VRSDM
hát én pont fordítva...
erdõ - aki elõbb észreveszi az már hatalmas elõny...
míg az épületharc - 4+1 fõs csapat, kidolgozott összeszokott mozgással és taktikával, mindenki tudja milyen szöget hogy fog, hogy álljon, eszméletlen hangulatos tud lenni 😉
lehet nem voltál még ilyenben azért nem sejted, vagy tudod milyen élmény, menni szobáról szóbára, szép lassan megfontoltan...

de hát kinek mi 😄 off:/ezért vágyam a TESZ-ben helyetfoglalni 😊 ILEA-s edzések 😄 huhh bár összejönne/on...

u dont have to listen anybody else but me

Punker
neked se ajánlom az épületeket 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem is csoda ha talicska kell a fegyód cipeléséhez... <#idiota>

Én meg sniper beállítottságó vagyok de azt mondták kezdésnek azt felejtsem el. Marad az M15A4 rifle, majd egyszer...
Punker
nagyon jó tud lenni 1 épületes harc is, csak én inkább bozót túró vagyok, múlthéten is bementem és mire felemeltem volna a fegyvert már ki is nyírtak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Siluro
Én még nem játszottam ugyan, de az épület nekem se gyere be, inkább az erdõ ahol egybeforrsz a csapattal a természetben. A természetes akadályok és elõnyei, hmmmmm.... 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
hát a játék menetet nem befolyásolom, az épület harcot annyira nem komálom, nem is oda való a fegyverem, én a nagy erdõs balhékat kedvelem.....

VRSDM
egyszer játszottam érden lényegtelen a szervezõ neve, meg az egész...
a lényeg hogy annál rosszabbat nem játszottam még, unalmas - punnyadt - béna játékmenet... superhírók tömege akiket nem lehet belõni

hát csak lehetõség volt, nem kötelezés 😉

/ az más kérdés hogy játszottam már egy játékot (végkiállós-t) 3órán át, egy épületben össz-vissz... az más kérdés hogy akik tartják swat taktikus instruktorok 😊 (õk tanítanak) így nem a berotálásról hanem minden élet megtartásáról szól 😄

de ha nem jössz nem lesz rosszabb a játék 😄

DannyL
😄DD

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed

<#finom>
dronkZero
Sajnos még nem, csak a közvetlen elõkészítése folyik... 😊
Mindent, ami egy játékhoz feltétlen kell, a fegyver elõtt fogok megvenni, mert ha elõbb a fegyvert venném meg, akkor tuti nem bírnám ki pl aksi és töltõ nélkül, aztán éhen halnék hó közepén.... 😊)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
6 hektár az nagyon kicsi, itthon a CSerdõ nagyobb, úgyhogy inkább megyünk érdre 100 ember jó nagy erdõ 500 jó magyar pénz 😊

VRSDM
ööö nemvágom hogy ez reklám-e 😄 de csak nem elvégre nem a meggazdagodásáról szól senkinek sem 😊

szóval...
most VASÁRNAP ... vagyis 2007-03-11-e lenne a nevezetes dátum, melyen harc lesz, a
HELYSZÍN: BÉNYE - PILISI ÚT

a játék maga, folyamatos küldetésekkel, és feladatokkal, valós szituációk szimulálásáról fog szólni...
a terület maga:
6hektár ... rajta épület jellegü kisebb utcarészletimitálás ... egy komplett épített speed pálya ( toronnyal - lövészárokkal - dombbal - szögesdróttal - fedezékkel), meg egy erdõs pálya, mely álcázott kis földbe süllyessztett bunkereket tartalmaz (kb. 2nm2)... a többi terület, erdõs mezõs

pályabérlés és a beugró egyben : 1000 hángérien forintos
jelentkezni és érdeklõdni a szervezõknél:

Messor - 06 - 30 - 210 - 2450
Ogre - 06 - 70 - 388 - 2698

számokon lehet... Õk tudnak továbbá részletekkel szolgálni (én csak netes szóvívõ /és persze lelkes harcos/ lennék 😉

mindenkire számítunk 😉

ok <#eljen>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
majd holnap mutatok újságot amit Bagír hozott, full 2. vh-s cuccok ruhától a jármûvekig minden van és emberi áron!

akkor lassan kezdhetek gyûjteni M1-es sisakra meg zöld egyenruhára 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
olvastam 😊

DannyL
Állítólag 1 héten belül fog a boltokba kerülni HongKong-ban.

Punker
cyma thomson-ról is jöhetne már valami 😊

DannyL
A JG ár/érték aránya a használhatóság szempontjából vitathatatlanul a legjobb a kínai fegyverek között. Ez tény nincs min vitatkozni.

DannyL
A gunner igen.

Punker
te gyüjtõ szemmel azt mondod a JG sz@r én mint játékos meg azt hogy az árát maximálisan megéri, vitázni nem én kezdtem és nem is akarok, majd ha beszerezhetõ kipróbálható lesz akkor kiderül mit tud.

Mersant
ok, thx. ez ilyen softair-es kozos rendeles volt?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Ja és sima air mail. Gunneres az 6 hét alatt jött meg, a UN az 3 hét alatt. 😊 Van némi különbség.

DannyL
A mount (14,5$) Gunnerrõl jött és 4.300Ft-ból 500Ft volt a pk. Itt volt vám is.
A dot az UN-rõl és kb. 8.000 Ft-ból jött ki cakk pakk. Itt nem volt vám.

Mindkét rendelés csoportos volt, így súly szerint osztódott a pk.

Mersant
mennyi volt a postakoltseg, melyik cegtol rendelted, mivel szallitottak? EMS, airmail, esetleg gyalog? :-) elore is thx.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Köszi! 😊

Glpetyus
<#eljen>

OrioN the S
nice

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DannyL
Végleges formát öltött a CA-m végre. A héten megjött a mount és a dot is HK-ból. 😊

Glpetyus
ismerlek <#ravasz1>

Seaweed
Nem huztam fel magam.
DannyL
A JG is gyárt M4A1-et nem csak M733-ast. Ezt a DBoys-t én sem ismerem.

Glpetyus
Ember nyugi van,fel ne húzd már magad minden egyes vitánál vaze' 😊
(Ez nem AZ a topig,vakvagy?) <#idiota><#banplz>

Glpetyus
A JG M733 Commando vagy mi az isten,...nekem az tetszik <#miaz>
link.

Ez meg mégjobban.Bár ezt a márkát nem ismerem <#miaz>

DannyL
Én megvárom a P90-et. Mondjuk 4 hónapja is ezt mondtam. 😄

Mersant
en is filozom 1 JG G36C-n, de csak telre epuletharcra.

Seaweed
Ezt hivjak eloiteletnek.Persze mind2 reszrol felelheto ez a nemes gesztus!De ne huzd mar ki magad alola mert ezzel magad is lejaratod! En nem teszem. De aki "ismer" tudja hogy en inkabb jarok a realitasok talajan, mintsem mashol.
Az meg vegkepp felhaborito hogy beskatulyazod az embert! Most akkor en mar nem is airsoftozhatok az erdoben mert te megmondtad a frankot?! Meg ha en identol szeretnek is! Szall mar magadba! Vagy a fejedbe szallt a moderatosag itt, vagy valami bajod van velem es allando jelleggel kotekedesre okot ado (igen mind2 oldalrol!)hozzaszolasokat bigygesztesz a forumra! Ha igyvan akkor szerintem matol kolcsonosen felejtsuk el egymast, mert ez nem tesz jot senkinek se..se neked, se nekem, se annak aki ezt a reszerol feleslegesneknek itelt threadet olvassa it es tuti unja mar rohadtul<#felkialtas>
Punker
múlthéten voltunk Miskolcon az egyik srác hozatott magának G36C-t azt mondja hogy nagyon jó.

Punker
na elmegyek kutyát sétáltatni addig nyugodjatok le 😊

DannyL
És az M16, de fõleg a G36C-jük állítólag még a Bétánál is jobban sikerült.

Punker
nana! te kötekedni szeretsz, én meg a hülyeségre vagyok allergiás.....

én leírtam hogy kb annyit várok a gyártótól mint amit az elõzõ termékeinél tapasztaltunk (igen tapasztaltunk, fogtuk kezünkbe láttuk és éreztük mire képes) amire te elkezdtél köpködni jószokásodhoz híven, van 1 kis különbség.

Mersant
namost a mi csapatunkban van 1 JG beta, hogy hogy nez ki? mint a TM Beta, max a muanyag 1 fokkal csunyabb.( amugy nekem sem tetszik a fegyver) lotav es pontossag, siman van olyan jo mint 1 CA alap fegyo. leteszteltuk es ugyanolyan pontos, ugyanolyan jo a lotavja. ara meg 1/3a a markas fegyoknak, szoval le a kalappal JG elott ;-)

Seaweed
Teged nem kerdezettsenki. <#ravasz1>

------------------------------------
Nah jo itt nem is folytatom mert ennek az eleje tenyleg flamekeltesre valo...

Nem akartam flamelni, csak kifejtettem a velemenyem. De mar nem lep meg hogy abba Punker csak belerugni hajlando.

hagyjuk is az egeszet.....<#szomoru2>
Seaweed
Lehet...Punker meg joszokasahoz hiven mindennek ellentmond ami a szambol elhangzik, csakhogy nehogy meghazuttolja onmagat....
Seaweed
"Az Arogancia nem ereny...a Realitas az az!"
Szerintem megint csak flamelhetnéke van.. Küldjétek át a Lock On topicba! <#gonosz1><#idiota>

<#hehe>
Glpetyus
<#wow2><#eljen>

Glpetyus
túlreagálod <#gonosz1>

Punker
téged mi nem borít ki?