29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    nem:D
  • DummyBoy
    Én akarnék, de sajnos melóban keményen lebasznának érte
  • praksi
    ti se akartok aludni? :-)
  • bardocz
    csak ha a kisebség közösségéhez tartozik,akkor elnézik:D
  • degenerator
    inkább menj késelni a blahára, abból nem lehet bajod
  • DannyL
    ebr a kart... :))) értem!
  • VRSDM
    ebr akart lenni csak a sokadik szombati esti sgsör mellett már mellényom az ember ha vakongépel.
  • DannyL
    Mi az az ABR?
  • bardocz
    2x2 méteres szobába nem lenne értelme csinálni:D
  • MuldR
    ha csak 20% lenne a levonas az lenne a sotet kozepkor !!! emlekeztek? Egyhazi 9ed es foldesuri 10ed. Oooo, de sajnaltuk oket. Valojaban ok sajnalhatnak minket.

otthon lovoldozes lenyege, hogy be kell rakni egy jo lovoldozos filmet, es felcsavarni a hangot. :)
    Igy nem veszik eszre.
  • VRSDM
    na[center][b] flém off!
  • bardocz
    hülye vagyok,így állambácsik semmit sem tudnának enni:D nincsen semmi adó az én elképzelésembe
  • bardocz
    az nem 1.5 milla lenne?ha 22% a 300 akkor 100% közel 1.5 milla
  • VRSDM
    [apro]szerk: és még ezzel a levonással, sem értem be a szomszéd országokban lévő alacsonyabb adókulcsot... :/
  • VRSDM
    pici off:[apro]édesapámnak van egy kétszemélyes vállakozása-repülőgép építés+szerelés-alapon. na most a kereslet, 78%a megy az állambácsik zsebébe. belegondolván... nem 300e-t kéne havonta elosztani két felé, hanem 600at? :] hoppácska. egyből ABR-el látnátok a kövi játékon :P
  • DummyBoy
    Mennyire ott a pont ...

Tegnap kaptam meg a fizupapíromat ... és elgondokodtam hogy mi lenne ha 50% helyett csak 30-at vagy adjisten 20-25-öt vonnának havonta ... eszembe se jutna hogy kínai cumót vegyek ...
  • VRSDM
    nekem sincs, fegyverem is egy óótvar :]
  • praksi
    nekem se hagyja, amióta lenyúltam az egyik cipősdobozát, és azon végeztem kint a pályán próbalövéseket :-)
    [valahogy be kellett állítani azt a dotot....]
  • bardocz
    persze hogy jó arra;) csak hagyják szüleid hogy otthon lövöldözz:) (nekem nem hagyja édösanyám:()
  • rol33ndooo
    Jólvan nekem még nincs fizetésem nemtudok magamnak rendes fegyvert venni "gyakorlásnak"sztem megfelel
  • bardocz
    új iskola esetén év végi jobb jegy :S
  • Punker
    nem nem lövi át hanem 10 méterről se találja el, olyan pontatlan sz@r :)
  • rol33ndooo
    Nos ez nem sniper:Dés nincs rajta mennyi fps-t tud:Djobb is ha nemtudja az ember:D
  • Bexter
    Jó egy éve első két játékom ilyennel kezdtem :D
  • VRSDM
    sniper előnye hogy a precizitás-pontosság-optika előnyével messzebről intézi el a célpontot. namost ha egy kartonpapírt sem lő át, értelme mi is?! :S
  • bardocz
    hány fps-t tud(papíron),meg milyen nehéz?
  • rol33ndooo
    Nah jelenleg ilyen fegyóm van:Dez max puskatusnak jóXD
  • rol33ndooo
    Én már megbékéltem ezzel a 2évvel:Daddígra szépen összeszedem a felszerelést+1jobb fegyvert és akkor már mehetek is ez a 2év azért nem olyan sok :Dletöltendő börtön:D:DXD
  • MuldR
    Na azert itthon van egy jopar torveny, aminek semmi ertelme.
  • rol33ndooo
    én Double Eagle M83A2re gondoltam:Dgondolom valaki kapizsgálja miröl vakerálok:Dnah szóval az a fegyver ami nem üti át a fém kólás üveget se:D
  • bardocz
    egy törvény van,aminek a kitalálóját csúnyán megkínoznám,de nem írom le(sokan így éreznek azzal a törvényel szerintem,főleg ha ők vannak a roszabik oldalán)
  • DannyL
    +
  • Punker
    amúgy a törvények megkérőjelezése is az éretlenséget jelzik
  • bardocz
    ott a pont! :D
  • MuldR
    Szerintem meg az a f@ssag, hogy a fizetesem 50%-at elveszik, es nem kapok erte semmit (na jo, katyus utakat, meg korrupt rendorseget). De ez van ugyanugy, ahogy 18 ev alatt nem lehet legfegyverrel lovoldozni. Comprende? :)
  • Bexter
    Mifelénk betartatjuk a 16 os szabályt. 16-18 között kérem a szülöi papirt. 16 alatt meg nem igen játszhatnak persze volt kivétel és lesz is. (amikor 3 an gagyi stukival lödöztük egymást volt h kissrác is beszált :D)
  • DannyL
    Butaság olyan dolog miatt idegeskedni amin nem tudsz változtatni. Ez van!
  • VRSDM
    figy egyszerű. autót sem vezethetsz x év alatt. hiába vagy ilyenolyan érett meg felelőséggteljes. másokra lehetsz vele veszéllyel. AS-ben detto

egyszer pécelen gyakoroltunk helységharcot, fenntvolt pár olasz kisfiú piaci semmiféle aeg-el, kérdezték játszhatnak-e ellenünk, kaptak szemüveget, namost nem egyszer volt hogy rambozott, kiugrott a sarok mögül és kezdte el szórni a bb-t, (már amennyire egy low budget kínai szórni tud), max, 100fps ha volt )10méteres lőváv :P) szóóval képzeld el ezt egy komolyabb fegyverrel amit bárki megvehet, piaci jg- 380fps. 2méterről az arcodba. nekem nem hiányzik.
  • praksi
    ha elmész az ügyeletre azzal, h focizás közben kiment a bokád, akkor az orvos tudomásul veszi.
    ha azért mész a dokihoz, mert egy felnőttkorú egy légfegyverrel kilőtte a fogad, az hivatalból rendőrségi ügy.
  • Punker
    erdőben leesel 1 szikláról, ráesel 1 kiálló tönkre betondarabra, rom házban összevágod magad stb, és akkor a lőtt sérülésekről még nem beszéltünk.