Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradok az erdõnél, mezõnél!
erdõ - aki elõbb észreveszi az már hatalmas elõny...
míg az épületharc - 4+1 fõs csapat, kidolgozott összeszokott mozgással és taktikával, mindenki tudja milyen szöget hogy fog, hogy álljon, eszméletlen hangulatos tud lenni 😉
lehet nem voltál még ilyenben azért nem sejted, vagy tudod milyen élmény, menni szobáról szóbára, szép lassan megfontoltan...
de hát kinek mi 😄 off:/ezért vágyam a TESZ-ben helyetfoglalni 😊 ILEA-s edzések 😄 huhh bár összejönne/on...
u dont have to listen anybody else but me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én meg sniper beállítottságó vagyok de azt mondták kezdésnek azt felejtsem el. Marad az M15A4 rifle, majd egyszer...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
a lényeg hogy annál rosszabbat nem játszottam még, unalmas - punnyadt - béna játékmenet... superhírók tömege akiket nem lehet belõni
hát csak lehetõség volt, nem kötelezés 😉
/ az más kérdés hogy játszottam már egy játékot (végkiállós-t) 3órán át, egy épületben össz-vissz... az más kérdés hogy akik tartják swat taktikus instruktorok 😊 (õk tanítanak) így nem a berotálásról hanem minden élet megtartásáról szól 😄
de ha nem jössz nem lesz rosszabb a játék 😄
Mindent, ami egy játékhoz feltétlen kell, a fegyver elõtt fogok megvenni, mert ha elõbb a fegyvert venném meg, akkor tuti nem bírnám ki pl aksi és töltõ nélkül, aztán éhen halnék hó közepén.... 😊)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
szóval...
most VASÁRNAP ... vagyis 2007-03-11-e lenne a nevezetes dátum, melyen harc lesz, a
HELYSZÍN: BÉNYE - PILISI ÚT
a játék maga, folyamatos küldetésekkel, és feladatokkal, valós szituációk szimulálásáról fog szólni...
a terület maga:
6hektár ... rajta épület jellegü kisebb utcarészletimitálás ... egy komplett épített speed pálya ( toronnyal - lövészárokkal - dombbal - szögesdróttal - fedezékkel), meg egy erdõs pálya, mely álcázott kis földbe süllyessztett bunkereket tartalmaz (kb. 2nm2)... a többi terület, erdõs mezõs
pályabérlés és a beugró egyben : 1000 hángérien forintos
jelentkezni és érdeklõdni a szervezõknél:
Messor - 06 - 30 - 210 - 2450
Ogre - 06 - 70 - 388 - 2698
számokon lehet... Õk tudnak továbbá részletekkel szolgálni (én csak netes szóvívõ /és persze lelkes harcos/ lennék 😉
mindenkire számítunk 😉
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A dot az UN-rõl és kb. 8.000 Ft-ból jött ki cakk pakk. Itt nem volt vám.
Mindkét rendelés csoportos volt, így súly szerint osztódott a pk.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

(Ez nem AZ a topig,vakvagy?) <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
link.
Ez meg mégjobban.Bár ezt a márkát nem ismerem <#miaz>#miaz>
Az meg vegkepp felhaborito hogy beskatulyazod az embert! Most akkor en mar nem is airsoftozhatok az erdoben mert te megmondtad a frankot?! Meg ha en identol szeretnek is! Szall mar magadba! Vagy a fejedbe szallt a moderatosag itt, vagy valami bajod van velem es allando jelleggel kotekedesre okot ado (igen mind2 oldalrol!)hozzaszolasokat bigygesztesz a forumra! Ha igyvan akkor szerintem matol kolcsonosen felejtsuk el egymast, mert ez nem tesz jot senkinek se..se neked, se nekem, se annak aki ezt a reszerol feleslegesneknek itelt threadet olvassa it es tuti unja mar rohadtul<#felkialtas>#felkialtas>
én leírtam hogy kb annyit várok a gyártótól mint amit az elõzõ termékeinél tapasztaltunk (igen tapasztaltunk, fogtuk kezünkbe láttuk és éreztük mire képes) amire te elkezdtél köpködni jószokásodhoz híven, van 1 kis különbség.
------------------------------------
Nah jo itt nem is folytatom mert ennek az eleje tenyleg flamekeltesre valo...
Nem akartam flamelni, csak kifejtettem a velemenyem. De mar nem lep meg hogy abba Punker csak belerugni hajlando.
hagyjuk is az egeszet.....<#szomoru2>#szomoru2>