29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8968 nem:D -
#8967 Én akarnék, de sajnos melóban keményen lebasznának érte -
praksi #8966 ti se akartok aludni? :-) -
#8965 csak ha a kisebség közösségéhez tartozik,akkor elnézik:D -
#8964 inkább menj késelni a blahára, abból nem lehet bajod -
#8963 ebr a kart... :))) értem! -
#8962 ebr akart lenni csak a sokadik szombati esti sgsör mellett már mellényom az ember ha vakongépel. -
#8961 Mi az az ABR? -
#8960 2x2 méteres szobába nem lenne értelme csinálni:D -
MuldR #8959 ha csak 20% lenne a levonas az lenne a sotet kozepkor !!! emlekeztek? Egyhazi 9ed es foldesuri 10ed. Oooo, de sajnaltuk oket. Valojaban ok sajnalhatnak minket.
otthon lovoldozes lenyege, hogy be kell rakni egy jo lovoldozos filmet, es felcsavarni a hangot. :)
Igy nem veszik eszre. -
#8958 na[center][b] flém off! -
#8957 hülye vagyok,így állambácsik semmit sem tudnának enni:D nincsen semmi adó az én elképzelésembe -
#8956 az nem 1.5 milla lenne?ha 22% a 300 akkor 100% közel 1.5 milla -
#8955 [apro]szerk: és még ezzel a levonással, sem értem be a szomszéd országokban lévő alacsonyabb adókulcsot... :/ -
#8954 pici off:[apro]édesapámnak van egy kétszemélyes vállakozása-repülőgép építés+szerelés-alapon. na most a kereslet, 78%a megy az állambácsik zsebébe. belegondolván... nem 300e-t kéne havonta elosztani két felé, hanem 600at? :] hoppácska. egyből ABR-el látnátok a kövi játékon :P -
#8953 Mennyire ott a pont ...
Tegnap kaptam meg a fizupapíromat ... és elgondokodtam hogy mi lenne ha 50% helyett csak 30-at vagy adjisten 20-25-öt vonnának havonta ... eszembe se jutna hogy kínai cumót vegyek ... -
#8952 nekem sincs, fegyverem is egy óótvar :] -
praksi #8951 nekem se hagyja, amióta lenyúltam az egyik cipősdobozát, és azon végeztem kint a pályán próbalövéseket :-)
[valahogy be kellett állítani azt a dotot....] -
#8950 persze hogy jó arra;) csak hagyják szüleid hogy otthon lövöldözz:) (nekem nem hagyja édösanyám:() -
rol33ndooo #8949 Jólvan nekem még nincs fizetésem nemtudok magamnak rendes fegyvert venni "gyakorlásnak"sztem megfelel
-
#8948 új iskola esetén év végi jobb jegy :S -
#8947 nem nem lövi át hanem 10 méterről se találja el, olyan pontatlan sz@r :) -
rol33ndooo #8946 Nos ez nem sniper:Dés nincs rajta mennyi fps-t tud:Djobb is ha nemtudja az ember:D -
#8945 Jó egy éve első két játékom ilyennel kezdtem :D -
#8944 sniper előnye hogy a precizitás-pontosság-optika előnyével messzebről intézi el a célpontot. namost ha egy kartonpapírt sem lő át, értelme mi is?! :S -
#8943 hány fps-t tud(papíron),meg milyen nehéz? -
rol33ndooo #8942 Nah jelenleg ilyen fegyóm van:Dez max puskatusnak jóXD -
rol33ndooo #8941 Én már megbékéltem ezzel a 2évvel:Daddígra szépen összeszedem a felszerelést+1jobb fegyvert és akkor már mehetek is ez a 2év azért nem olyan sok :Dletöltendő börtön:D:DXD -
MuldR #8940 Na azert itthon van egy jopar torveny, aminek semmi ertelme. -
rol33ndooo #8939 én Double Eagle M83A2re gondoltam:Dgondolom valaki kapizsgálja miröl vakerálok:Dnah szóval az a fegyver ami nem üti át a fém kólás üveget se:D -
#8938 egy törvény van,aminek a kitalálóját csúnyán megkínoznám,de nem írom le(sokan így éreznek azzal a törvényel szerintem,főleg ha ők vannak a roszabik oldalán) -
#8937 + -
#8936 amúgy a törvények megkérőjelezése is az éretlenséget jelzik -
#8935 ott a pont! :D -
MuldR #8934 Szerintem meg az a f@ssag, hogy a fizetesem 50%-at elveszik, es nem kapok erte semmit (na jo, katyus utakat, meg korrupt rendorseget). De ez van ugyanugy, ahogy 18 ev alatt nem lehet legfegyverrel lovoldozni. Comprende? :) -
#8933 Mifelénk betartatjuk a 16 os szabályt. 16-18 között kérem a szülöi papirt. 16 alatt meg nem igen játszhatnak persze volt kivétel és lesz is. (amikor 3 an gagyi stukival lödöztük egymást volt h kissrác is beszált :D) -
#8932 Butaság olyan dolog miatt idegeskedni amin nem tudsz változtatni. Ez van! -
#8931 figy egyszerű. autót sem vezethetsz x év alatt. hiába vagy ilyenolyan érett meg felelőséggteljes. másokra lehetsz vele veszéllyel. AS-ben detto
egyszer pécelen gyakoroltunk helységharcot, fenntvolt pár olasz kisfiú piaci semmiféle aeg-el, kérdezték játszhatnak-e ellenünk, kaptak szemüveget, namost nem egyszer volt hogy rambozott, kiugrott a sarok mögül és kezdte el szórni a bb-t, (már amennyire egy low budget kínai szórni tud), max, 100fps ha volt )10méteres lőváv :P) szóóval képzeld el ezt egy komolyabb fegyverrel amit bárki megvehet, piaci jg- 380fps. 2méterről az arcodba. nekem nem hiányzik. -
praksi #8930 ha elmész az ügyeletre azzal, h focizás közben kiment a bokád, akkor az orvos tudomásul veszi.
ha azért mész a dokihoz, mert egy felnőttkorú egy légfegyverrel kilőtte a fogad, az hivatalból rendőrségi ügy. -
#8929 erdőben leesel 1 szikláról, ráesel 1 kiálló tönkre betondarabra, rom házban összevágod magad stb, és akkor a lőtt sérülésekről még nem beszéltünk.