29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• rol33ndooo
    nemtom mi a f van de nemtalálom ......lehet h a netem rossz me most tényleg alég rossz de nemtalálom
  • Punker
    már fenn van minden kép.
  • DummyBoy
    :) Ahogyan az lenni szokott, 3 napja bújom a netet, nem találok semmit ... erre beírtam ide, és pont akkor találtam meg tomekk-et én is :)

Most reggelek a Vadkanok fórumra, aztán kérdezek tőlle!

Mindenesetre köszi szépen!
  • rol33ndooo
    nah hol tart a feltöltés?már naon várom:D
  • Punker
    tomekk-nek írj, neki aszem unicorn van ma is az volt nála, ismeri kívül belül.
  • DummyBoy
    Gyors kérdés, most dobom fel a szofterre is ...

AKS-74-eket nézegetem, és 2 is van ami tetszik ... ovasgatom a rivjúkat a neten, de ahogy az lenni szoktott elkezdtek összezavarni ...

Szóval az Unicorn és a Dboy/Boyi/Kalash féle ami bejön, első Inokatsu/Guarder copy, a másik VFC ... Uni előnye hogy preccsővel van és 100% Marui kompatibilis Cyma GB-vel ... Kalash ellenben nem 100% komp. (mint a VFC ...) viszont FA előaggyal van és sokkal jobban hasonlít a Real Steel-re ... (és picit olcsóbb is ...)

Van valakinek valami tapasztalata a 2 fegyó valamelyikével? Melyiket érdemesebb, ha az emberfia rendelni szeretne? A tapasztalatok mindenhol megoszlanak, émmeg nemtok dönteni :(

Erősen az Uni felé hajlik a mérleg, de sehol nem találok rólla normális, in-depth rivjút :(
  • rol33ndooo
    Ehh:Drohadt jó lehetett:P
  • Punker
    nem elkezdett sípolni mint mikor leáll a szived a kórházi gép mellett, az tfelvettem videóra, majd megvágják a srácok, a képek meg már mennek fel kb 50%-on tart.
  • uHs Gerzson
    És a végén a kijelzön megjelent hogy boom? xD
  • rol33ndooo
    Szólj ha fentvannak:)
  • Beni521
    azé ne olyan durván énis 14 vok :P és dolgozok rajta h mire leszek 16 legyen egy TM Thompson -om. vagy nem TM lényeg h Thompson legyen
  • Punker
    fúúú emberek, a Vadkanok nagyon kitettek ma magukért, softair ftp-re tolom majd a képeket, csipogós visszaszámláló bomba meg hasonlók :)
  • rol33ndooo
    Hello szerinted én nemértettem meg?Ha én most mindenképpen tenni akarnék ellene akkor kimentem volna rendezvényre és ott rimánkodnék,nem én itt beszélgetek(normális)emberekkel már boccs!
  • praksi
    már megbocsáss, de mi az hogy "nem igazságos"? ha nekem van egy Slavia légpuskám, nem lőhetek vele emberre, és otthon porosodik; az sem igazságos?

fogd fel végre, hogy vannak szabályok, amit be kell tartani. pont a hozzád hasonló renitenskedő kisgyerekek miatt van meghúzva a határ 16 év fölött.
  • rol33ndooo
    Nah én most megyek sziasztok
  • rol33ndooo
    Azért én is így gondolom ezt de az se igazságos h ha van 1 fegyvered akkor még mondjuk2-3évig nevidd ki játékra csak porosodjon
  • Mersant
    na tisztazzunk valamit: allatokra lovoldozes nincs, ablakon kilovoldozes nincs! eppen ezert van korhoz kotve a jatek, mert a fiatalok tobbsege meg arra is kepes lenne hogy a szajukba vegyek a csovet es meghuzzak a ravaszt. es nagyon nem szeretnenk hogy ilyen hulyegyerekek miatt betiltsak ezeket a fegyvereket, es ezt a sportot.
  • rol33ndooo
    most sztem ASjelzéssel ellátott dobozos/zacskós BB ugyan az (tudom van sorlyás szar(volt szerencsém tapasztalni))de én most nem AS boltba meek hanem oda:D
  • bardocz
    távolra nekem nem tudom menyit visz félre,még nem próbáltam:D csak úgy meg nem ezdek el lövöldözni az ablakon,és sajna galambok sincsenek...
  • bardocz
    az nem vészes

töltényt meg ne ilyen plázákban vagyél,hanem rendes AS boltokban,ott legalább minőségi van
  • rol33ndooo
    nemtudjátok h a pólus centerben hol lehet kapni BB-t mert már eléggé kifogytam
  • degenerator
    és ha nekem negyven néternél 30 cmet jobbra visz?:D
  • rol33ndooo
    és szted h nekem 1ik fegyverem se viszi át a fém energya italos dobozt?
  • bardocz
    nem,de reggel elő kellett vennem:D
  • bardocz
    szerintetek az norműlis ha:
    -1.5 méterről a fegyver többet szór mint 6-8 méterről?
    -amikor kartondobozra lövök 1.5 méterről törik a bb?:D
  • bardocz
    de te azt bátran ugrálod:D
  • Bexter
    Láttam már játékon 12-13 éves srácot apjával együt rohangálni full cucban és lödözni.
  • rol33ndooo
    Kössz akkor majd megbeszélem apámmal is meg még akkor majd valami szervezővel is vagy hasonló
  • Bexter
    Ugy elvileg mehet a mandula ha végig veled van, de nem vagyok benne 100%-os.
  • rol33ndooo
    Felmerült bennem 1kérdés?:DbocseszXDha veszek még1fegyvert (vagyis lesz 2)akkor mondjuk apámmal elmehetek rendezvényre hiszen akkor őt terheli a felelőség,vagy megint hülye vok?:D
  • rol33ndooo
    szépjónapot ujra:D látom nemunatkoztatok este sem:D
  • Punker
    játék elött szavazzatok! szendvics készítés szavazás aztán irány a pingyom :)
  • praksi
    OFF:

én most megyek vissza dolgozni :-)

ON:

nálunk éjszakai játéknál szokott lenni pár gödör, üreg; de eddig nem történt baj senkivel.
  • DummyBoy
    OFF:

Tech supportos vagyok egy multinál ... műszakban ... Hozzáteszem, ezerszer jobbnak tartom mint az 5 nap 8 órás melót :) Ráadásul szeretem is az éjszakai műszakot :) :)

ON:

Hajajj ... régebben voltunk játszani Szlovákiában egy monostorban ... ott is volt pár életveszélyes szakasz ... ráadásul egy csomó helyet ki kellett iktatni, mert nem voltunk benne 100%-osan biztosak, hogy nem szakad le alattunk az egész ... vagy ránk :)
  • Adi
    múltkor azzért erősen rácsodálkoztam.:)
    van egy komolyabb csata és mondjuk hátrál az ember fia akkor kurvára nem nézzi mivan mögötte. És pufff......
  • VRSDM
    "magas"... szóval mély :D vagyis, honnan is nézzük? :D
  • VRSDM
    bényén is van egy 5-6 méter magas minikatlan :D
  • Adi
    ne is mond!:D
    Érden a kis pályán van ügye a domb. Ott annak a hátsó végébe egy szakadék van:O!
    Ügye nincs korlát és egyből letudsz esni a picsába több métert...
  • VRSDM
    ma fegyverrel a kezedben alszol? :D
  • bardocz
    úristen,mit dolgozol ilyenkor?