29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
rol33ndooo #9008 nemtom mi a f van de nemtalálom ......lehet h a netem rossz me most tényleg alég rossz de nemtalálom -
#9007 már fenn van minden kép. -
#9006 :) Ahogyan az lenni szokott, 3 napja bújom a netet, nem találok semmit ... erre beírtam ide, és pont akkor találtam meg tomekk-et én is :)
Most reggelek a Vadkanok fórumra, aztán kérdezek tőlle!
Mindenesetre köszi szépen! -
rol33ndooo #9005 nah hol tart a feltöltés?már naon várom:D -
#9004 tomekk-nek írj, neki aszem unicorn van ma is az volt nála, ismeri kívül belül. -
#9003 Gyors kérdés, most dobom fel a szofterre is ...
AKS-74-eket nézegetem, és 2 is van ami tetszik ... ovasgatom a rivjúkat a neten, de ahogy az lenni szoktott elkezdtek összezavarni ...
Szóval az Unicorn és a Dboy/Boyi/Kalash féle ami bejön, első Inokatsu/Guarder copy, a másik VFC ... Uni előnye hogy preccsővel van és 100% Marui kompatibilis Cyma GB-vel ... Kalash ellenben nem 100% komp. (mint a VFC ...) viszont FA előaggyal van és sokkal jobban hasonlít a Real Steel-re ... (és picit olcsóbb is ...)
Van valakinek valami tapasztalata a 2 fegyó valamelyikével? Melyiket érdemesebb, ha az emberfia rendelni szeretne? A tapasztalatok mindenhol megoszlanak, émmeg nemtok dönteni :(
Erősen az Uni felé hajlik a mérleg, de sehol nem találok rólla normális, in-depth rivjút :( -
rol33ndooo #9002 Ehh:Drohadt jó lehetett:P -
#9001 nem elkezdett sípolni mint mikor leáll a szived a kórházi gép mellett, az tfelvettem videóra, majd megvágják a srácok, a képek meg már mennek fel kb 50%-on tart. -
#9000 És a végén a kijelzön megjelent hogy boom? xD -
rol33ndooo #8999 Szólj ha fentvannak:) -
Beni521 #8998 azé ne olyan durván énis 14 vok :P és dolgozok rajta h mire leszek 16 legyen egy TM Thompson -om. vagy nem TM lényeg h Thompson legyen -
#8997 fúúú emberek, a Vadkanok nagyon kitettek ma magukért, softair ftp-re tolom majd a képeket, csipogós visszaszámláló bomba meg hasonlók :) -
rol33ndooo #8996 Hello szerinted én nemértettem meg?Ha én most mindenképpen tenni akarnék ellene akkor kimentem volna rendezvényre és ott rimánkodnék,nem én itt beszélgetek(normális)emberekkel már boccs! -
praksi #8995 már megbocsáss, de mi az hogy "nem igazságos"? ha nekem van egy Slavia légpuskám, nem lőhetek vele emberre, és otthon porosodik; az sem igazságos?
fogd fel végre, hogy vannak szabályok, amit be kell tartani. pont a hozzád hasonló renitenskedő kisgyerekek miatt van meghúzva a határ 16 év fölött. -
rol33ndooo #8994 Nah én most megyek sziasztok -
rol33ndooo #8993 Azért én is így gondolom ezt de az se igazságos h ha van 1 fegyvered akkor még mondjuk2-3évig nevidd ki játékra csak porosodjon -
#8992 na tisztazzunk valamit: allatokra lovoldozes nincs, ablakon kilovoldozes nincs! eppen ezert van korhoz kotve a jatek, mert a fiatalok tobbsege meg arra is kepes lenne hogy a szajukba vegyek a csovet es meghuzzak a ravaszt. es nagyon nem szeretnenk hogy ilyen hulyegyerekek miatt betiltsak ezeket a fegyvereket, es ezt a sportot. -
rol33ndooo #8991 most sztem ASjelzéssel ellátott dobozos/zacskós BB ugyan az (tudom van sorlyás szar(volt szerencsém tapasztalni))de én most nem AS boltba meek hanem oda:D -
#8990 távolra nekem nem tudom menyit visz félre,még nem próbáltam:D csak úgy meg nem ezdek el lövöldözni az ablakon,és sajna galambok sincsenek... -
#8989 az nem vészes
töltényt meg ne ilyen plázákban vagyél,hanem rendes AS boltokban,ott legalább minőségi van -
rol33ndooo #8988 nemtudjátok h a pólus centerben hol lehet kapni BB-t mert már eléggé kifogytam -
#8987 és ha nekem negyven néternél 30 cmet jobbra visz?:D -
rol33ndooo #8986 és szted h nekem 1ik fegyverem se viszi át a fém energya italos dobozt? -
#8985 nem,de reggel elő kellett vennem:D -
#8984 szerintetek az norműlis ha:
-1.5 méterről a fegyver többet szór mint 6-8 méterről?
-amikor kartondobozra lövök 1.5 méterről törik a bb?:D -
#8983 de te azt bátran ugrálod:D -
#8982 Láttam már játékon 12-13 éves srácot apjával együt rohangálni full cucban és lödözni. -
rol33ndooo #8981 Kössz akkor majd megbeszélem apámmal is meg még akkor majd valami szervezővel is vagy hasonló
-
#8980 Ugy elvileg mehet a mandula ha végig veled van, de nem vagyok benne 100%-os. -
rol33ndooo #8979 Felmerült bennem 1kérdés?:DbocseszXDha veszek még1fegyvert (vagyis lesz 2)akkor mondjuk apámmal elmehetek rendezvényre hiszen akkor őt terheli a felelőség,vagy megint hülye vok?:D -
rol33ndooo #8978 szépjónapot ujra:D látom nemunatkoztatok este sem:D -
#8977 játék elött szavazzatok! szendvics készítés szavazás aztán irány a pingyom :) -
praksi #8976 OFF:
én most megyek vissza dolgozni :-)
ON:
nálunk éjszakai játéknál szokott lenni pár gödör, üreg; de eddig nem történt baj senkivel. -
#8975 OFF:
Tech supportos vagyok egy multinál ... műszakban ... Hozzáteszem, ezerszer jobbnak tartom mint az 5 nap 8 órás melót :) Ráadásul szeretem is az éjszakai műszakot :) :)
ON:
Hajajj ... régebben voltunk játszani Szlovákiában egy monostorban ... ott is volt pár életveszélyes szakasz ... ráadásul egy csomó helyet ki kellett iktatni, mert nem voltunk benne 100%-osan biztosak, hogy nem szakad le alattunk az egész ... vagy ránk :) -
#8974 múltkor azzért erősen rácsodálkoztam.:)
van egy komolyabb csata és mondjuk hátrál az ember fia akkor kurvára nem nézzi mivan mögötte. És pufff...... -
#8973 "magas"... szóval mély :D vagyis, honnan is nézzük? :D -
#8972 bényén is van egy 5-6 méter magas minikatlan :D -
#8971 ne is mond!:D
Érden a kis pályán van ügye a domb. Ott annak a hátsó végébe egy szakadék van:O!
Ügye nincs korlát és egyből letudsz esni a picsába több métert... -
#8970 ma fegyverrel a kezedben alszol? :D -
#8969 úristen,mit dolgozol ilyenkor?