Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
"Vegyél középkategóriás fegyvert részletre"

khm...ilyet hol lehet???

http://pspfilez.extra.hu/

Szopogassad
Arról jó a 10-20 ezres fegyó, hogy otthon a szobádba lövöldözd Gyözike képét, max. anyádat seggbe lövöd ha éhes vagy. De nem ajánlatos, akkor már inkább vegyél középkategóriás fegyvert részletre, kicsit buksz rajta, de legalább lesz egy olyan fegyod amivel játszani is tudsz.
De azért azt ne felejtsd el, hogy nem csak a fegyver kell ehhez a sporthoz. Én eddig majd nem 250 ezernél tartok és még úgy mond alap felszerelésem van.

Amúgy az M15A4 C.Q.B. tényleg egy nagyon szép darab, nekem is az van csak CA 😄

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com

DannyL
Egyetlen gond a high cap tárral volt ami nem adagolta fel tekerésre a bogyót. Viszont ami jó hír, hogy kompatibilis a TM és CA tárakkal.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Csapattársam megvette ezt a Galaxy MP5 PDW-t Gunnerrõl és nagyon pozitívak az élményeink. Gyárilag bitang erõs, szerintem simán 330 felett lõ. CQB-ra tökéletes, viszont 40 méter felett pontatlan már, mint más kínai alap fegyver is.

Punker
veszprémi oldalon találsz leírást a cyma AK-król, kezdésnek tökéletes.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ha veszek nyárig, illetve addig amíg nem lesz pénzem 1 CA-ra vagy egy TM-re addig kezdésnek jó??? Azt olvastam róla, hogy nem nagyon vannak ellátva alapból kenõanyaggal és miután ha meg vettem akkor mivel és hogyan és mit kell rajta bekenni, illetve mit nézzek át rajta???
A Cyma Ak47-rõl ti jó véleménnyel vagytok???
Mhosah Myth
Az én nyakam már hozzászokott... <#vigyor1>
Az elején viszont tényleg necces volt egész nap abban rohangálni az erdõben! 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Láttam neten Galaxy Mp5-öst.
29.900Ft és 0,9Joule, 315fps... Szerintem megérné

Punker
nekem ismeretlen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Galaxy nevû gyártóról hallott valaki valamit? Elég jó áron adnak elég erõs fegyvert. Jó lehet az?

DannyL
pénz kidobás

Punker
kuka kategória......

olcsó használható aeg cmya AK-nál kezdõdik, kb 24 ezer pénztõl.....

Bexter
Üdv mindenki.
Héten megismerkedtem ezzel a sportal igen megtetszett.
Mivel önálló keresetem nincs ezért kénytelen vagyok a tescos minöségü stukikat nézegettni és venni. Ebben kéne help.
Kinéztem magamnak egy M4 CQBR AEG-s gépkarabélyt.
A következõ dolgokat adják hozzá: Taktikai lámpa, külsõ csõ, R.I.S. + fogantyú, kihúzható váltámasz, 100-as gyorstöltõ, védõszemüveg, hordszíj, használati utasítás, 9.6V-os akksi, lõszer.

Az ára pedig 13.900 Ft.
Véleményeket ötleteket tanácsokat várok a témával kapcsolatban.
Thx

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
akkor csak Myth-nek volt még 😊

Van ugye három is a csapatban. De játszani azért mégiscsak kényelmesebb a mûanyag PASGT vagy a ProTec 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DannyL
A többi tetszik, de a nyakam ezek szerint gyenge. 😊))

Seaweed
Nah es akkor kepzeld hozza hogy ilyennel a fejeden, 20 kilos full malhaval a hatadon egy AMD-65-el a nyakadba logatva oldaladon egy 5-os tartaskaval tele tarral (meg szerencse hogy loszer nelkul!), meg masik oldalt egy vizzel toltott kulaccsal eroltetett menetre vezenyelnek meg menetgyakorlatra 30 kilometerre....
DannyL
AS-re nem hiszem hogy bevetem. Ád egy azért ez a sisak nálam eszmei értéket képvisel, lévén egy hivatásosé volt, másrészt ma 15 percet volt rajtam és majd leszakadt a nyakam olyan nehéz baszki. 😊))

Punker
AS-re jó, csapattársam anno a pajtában gugolásból hátra ugrott, ott volt egy szép nagy vas gerenda, ha nincs a bili tuti betörik a feje, valami 1500 pénzt fizetett érte, a hálós sálam többe volt ami a nyakamat védené.....

Seaweed
Höhö rohambigyo 😄 Emlekszem a kikepzo tiszt szavaira maig...
"Ha atomvillanast latunk jol huzzuk a rohambilit a fejunk tetejere mert a megolvadt fem egyebkent a szemunkbe folyhat es nem latjuk a gyonyoru atomvillanast!" <#vigyor3><#ravasz1><#idiota>

AS-hez meg pont jo is..bar igazi harcban nem hordanam, loveszeten demontraltuk hogy egy 7.62x39-es ugy megy at rajta mint forro-kes a valyon(!), es csak felesleges nyug az ember fejen bili 😄
DannyL
A mai szerzeményem. Magyar rohambili. 😊

Punker

Punker
nem láttam de AK szal mindegy 😊

Punker
44 perc?????

Seaweed
Inokatsu fele roman AK ....nah nekem oszt nem kene...(jo persze tudom a 44 Perc cimu film ota sztar ez is...)

öregharcsa
Kel'cha Tau're<#integet2>

DannyL
Akkor Hail di Ori barátom! 😄

öregharcsa
igen csak néha elfelejtem hogy ne filmes-tvs fejjel gondolkodjak...(ebben a szakmában dolgozom) elõbb írok és csak azután nézem hogy már megint mit csináltam..<#hehe><#hehe><#hehe>

szóval egyetértek veled airsoft kapcsán...a lényeg az élet-valósághûségen van(vagyis annak leutánzásán)...(ezért is tetszik annyira)

"Stargate fan vagyok"... én is, jó kis sorozat <#wink><#eljen>

üdv

DannyL
Semmi baj, attól hogy én így látom, nem csak az én véleményem létezik. Én a valósághûséget szeretem ebben a sportban. Filmes szempontból meg nekem is van gyengém. Stargate fan vagyok úgyhogy a P90 a kedvenc cqb fegyverem. 😊

Vki nem tud mondani vmilyen oldalt vagy boltot, ahol ezt megtudnám venni? Mert a forces.hu-ra nem enged regizni. 😞SWAT taktikai mellény
öregharcsa
igen , ebben igazad van(airsoftra nem venném meg)...viszont én egy kicsit más (filmes) szemszögbõl közelítettem meg a dolgot(#3886-#3891), ezért elnézést kérek mert ennek akkor nem itt a helye....

a forces.hu-ról vki már rendelt? mert találtam 1 számomra tökéletes taktikai mellényt.
DannyL
Igen! Az airsoft lényege az hogy legyen authentikus. Ezek a nem létezõ szarok nálam sem férnek bele ebbe a képbe. Ez nem paintball.

Még sztem nem is azzal van a nagy baj, hogy csak így csinálják meg õket, hanem a nagyobb baj sztem az h vannak olyanok, akik így is használják..hát nekem ez nem jön be. Mind1 ez az én véleményem. Ha vki másképp látja és megbántottam, akkor bocsánat.
DannyL
Na ezek egy gyönyörû fegyver izléstelen megbecstelenítései. 😊

öregharcsa
ha az ronda ehhez mit szólsz.....a középsõt kell nézni..

na én ennél fogtam a buksim.
öregharcsa
ez inkább már ilyen elborult agyúaknak való mint én vagyok...igazi scifi hangulata van...<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
és ez nekem nagyon bejövõs....<#finom>

Köszi punker! Húú én ennél érdekesebb P90es okosságot láttam, ha megtaláltom újra a képet, akkor berakom.
Nekem tetszik a P90, de ez (3886) iszonyú randa...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

öregharcsa
igen moddolt cucc...itt lehet kapni hozzá a kiegészítõket...potom 105-140 dollárért...

link

Fogom a buksim és nem értem hogy a P90 -en miért van M16 tár?

Vagy ez át van moddolva? Mert a "szokásos" helyére meg attól a nagy "izétõl" nem lehetne berakni... Érdekes megoldás és még ronda is...
öregharcsa
nekem tetszik mindkettõ nagyon...kipróbáltam õket és nem igazán tudok dönteni...lehet megkéne vennem mindketõt???<#vigyor1>

na ez nem lenne gyenge ilyen kiszerelésben:

Punker
reintex-en a moduláris alap 5k! és utána azt raksz rá ami kell, nekem van 1 közepes zseb (csoki, lõszeres zacsi), 2 tár tartó, 1 rádió tartó, 1 pisztoly tár tartó (csorstöltõt tartok most benne) és ez kb 14k volt nekem, nowar-ban találsz rengeteg viper cuccot amit fel tudsz rá függeszteni.

#2928-ban kép

Milyen fekete taktikai mellényt tudtok ajánlani 15ezerig???
DannyL
Szeretem az ilyen személyes tapasztalatokat.

VRSDM
ismerõs most vett CA (mint a képen is látható) G36C-t semmi tuning nincs benne (asszem aksit vett csak 9.6-osat)

a lényeg hogy dunakeszin mindig elhappolják 😄
nem csak azért mert profi játékos (ez a munkája)
hanem mert bitangul pörög a masina 😄 és üt is nagyon nagyot ...
hibátlan... semmi baja...
egyedül a tûzváltó esik útba, de hát az az igazin is szvsz
meg párás idõben néha érzékeny, és egyesre is kettõt lõ...

egyébként brutális...
ugyan ott keszin a p90... ööö ... háát, nem remekelt valami jól sztem

u dont have to listen anybody else but me

Kevés rondább fegyvert találni mint a P90 i think... Ráadásul a tár elforgatása miatt hát nem tudom mennyire megbízható...