29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
csoola #9088 bugyuta kérdés, de használt fegyot érdemes venni? mondjuk ha az embernek nincs 70k-ja egy rendes AEGre, akkor érdemes szekundhend cuccot nézni? (persze az emlitett drágább és minöségibb fegyokra gondolok) -
#9087 Valóban kínai. És ha már Boyi szóba került, én inkább azt választanám. -
#9086 kínai (ha jóltudja) de sztem a boyi mellett a legjobb a lowbudget fegyverekből. -
#9085 Jin Gong japó vagy kínai? -
#9084 Én is így gondoltam:-D -
#9083 belseje tök ugyanaz..... -
#9082 Köszi, ott már körülnéztem, de erről a típusról pont nem volt semmi:) -
#9081 vadkan fórumot nézd szintén! -
#9080 Hola!
JG M4 CQB-vel (type: 6617, tehát a sima M4 csöves) van vkinek tapasztalata? -
#9079 Süti.
Thx info -
#9078 jóra mert még tartósabb lesz nem kopnak el :) -
#9077 Gyökér kérdés:
Nézegettem a tuning kiteket. És az lenne akérdésem ha megveszek egy 130-140 es kitet de rugobol nem azt rakom be hanem gyengébbet 110-est akkor mien hatással lesz az a stukira? -
#9076 azt inkább néger barátaink szokát líbiában. -
#9075 én is csak összevissza dolgokat találtam, az új TM AK de az 8-asnak volt hirdetve tavaly. -
MuldR #9074 Nemtom, de a google sem :( -
#9073 Spring Guide Tornado Shaft will be available for V2/V8, V3, V6/7 and V9 gearboxes. Price 2000 Yen
miben van 9-es gear????? -
#9072 hát azt én még nem fogtam
type 89 fogása ami nagyon tetszik. -
MuldR #9071 Igen, igy kezdted, es nem ertem a kenyelmes szo hogy kerult oda :))))
Amugy nekem az M4 Commando es az M1 Carbine voltak a legkenyelmesebb fegyverek. -
#9070 "pedig ha nem túl hosszú a kezed"
ezzel kezdtem ez játék nélkül is lejött, egyszerűen nem áll mindenkinek kézre. -
MuldR #9069 Akkor elengeded, oszt megfogja az 1 pontos sling :) -
#9068 ha nem célzol miért ne lehetne?pl taknyot törölsz,tárazol -
MuldR #9067 P90nel a kenyelmes szo ugye veletlenul kerult oda? Vgy nem jatszottal meg vele 15 percnel tobbet. Vagy 150 centi a testmagassagod :)
Borzasztoan kenyelmetlen. Viszont epuletben a LEG. Kesz nincs kompromisszum. Epuletben a legjobb.
Mondjuk ezzel az AS granatvetovel meg reddottal ocsmany :) (amugyis) :)))
M14 regen azert tetszett, mert 2 db volt itthon. Meg voltam orulve erte, hogy nekem kell. Egyet majdnem meg is vettem, 1 nappal csusztam le rola :( Ma mar mindenkinl azt latok. Nem kene.(pedig meg mindig szep)
PSG-1 bol valaki csinalt elfogadhato snipert itthon, de 350 000 lett a vege.
Bardocz: me kene fel kezzel fogni a P90-est? Az milyen rambosztajl? Tessek ket kezzel normalisan, gornyedt testartassal, osszezart terdekkel nyomulni. Miafaszomezpejntbol? :)
-
#9066 Szép:) -
csoola #9065 kedvenc csuzlim, H & K rulzz :D ha egyszer airsoftba fognék tuti G36 kellene :D majd egyszer ha lesz rendesre pénz meg társaság akikkel van értelme :) -
#9064 na jó éjt sok volt a mai rohangálás hegynek fel le, idén még nem volt izomlázam, még érd után se de most kész vagyok. -
#9063 PSG-ből nem drágán hanem soha nem lesz rendes sniper :) -
#9062 PSG-1-es van Marui, felejtős, mert nagyon drága mire komoly sniper lesz, P90 van Well, olyan is :) meg Marui-ból 2 fajta, elvileg várható a Classic Army-tól mind Sportline mind Pro line verzió, G36 meg mindenfélefajta JG, Star, CA, Marui, szóval lehet válogatni :) -
#9061 nekem ak-47s olyan orrnehéz,hogy hihetetlen:D nem tudok vele itthon rohangálni fairplayes iraki felkelőként(fegyver félkézzel fej fölött tart szigorúan nem céloz:D) -
#9060 Hát ha lenne rá pénzem én is azt vennék kezdő támogató fegyvernek, de maradok most a G36C-nél vagy K-nál. -
#9059 amúgy a fém RIS és a gránát vető miatt szerintem inkább ez is orrnehéz. -
#9058 hát mivel sose játszottam vele nem tudom megmondani neked, nekem a G3-as orrán ott van a 1,5 kilós bipod, a motoros tár megint min 2 kiló, szal nekem ez a pici fegyver fel se tűnne :) -
#9057 amikor fél kézzel fogod nem nehéz a hátulja?bár nagyon kényelmesnek tünik -
#9056 M14-ből milyen tucat fegyver lett :(
1 éve ha volt 1-2 marui az f@sza volt, most meg volt vagy 10 M14 kint (pár socom ebből) és talán 60-an játszottak -
#9055 pedig ha nem túl hosszú a kezed a legjobb, mind az életben mind AS-ban
alapból kicsi kényelmes, nagy tűzgyorsaság, és precíz pontos hopup, 400 körül azzal a hangtompítóval erdőben is kemény csúzli + a gazdája star gate fun (felvarrók minden megvan) vagy mint pl ma medic-et játszik, ahol ugye praktikus ha nem 1 nagy dög fegyverrel kell rohangálnia. -
#9054 szééééééééép M14 -
#9053 az is -
#9052 [apro]soseszerette.csúnyának tartotta -
#9051 1 mai kép kicsit spécizett P90-ről:
-
#9050 mind van. -
#9049 ha a sok nálad 1-et jelent