29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9128 22 volt:S eléggé sok de a csávó nem emnt lejebb...meg balfasz is voltam(mindig minden a történések után 1 nappal jut eszembe),de az a lényeg,hogy megvan,amúgy teljesítménybeli max az akksi miatt van(nem is tudom honna szerzek majd új stick akut ebbe...) -
#9127 vagy tehervonattal ilyesmi -
#9126 gondolom hajóval aztán teherautóval, vagy repcsivel. -
#9125 és a behajtható és fix tusos közt van valami teljesítménybeli különbség?
mennyiért vetted a piacon? nowar-ban 24e Ft asszem. -
#9124 a nagyobb dolgokat hogyan szállítják? -
#9123 nem,behajtható váltámaszos -
#9122 apukád pilóta?:) -
#9121 casio óra-65.000 (ebay)
citroen bx használt autó-400.000 (ebay)
törött RF-5 repülőgép-1.200.000 (ebay)
yamaha törött motorkerékpár-350.000 (ebay)
félkész quicke típusú repülőgép-800.000 (ebay)
nissan motor repülőbe-400.000 (ebay)
repülő alkatrészek- 10-30.000 (ebay)
repülőbe gps-130.000 (ebay)
pár tétel amit ebayről vett édesapám. ha korrekt embertől veszel nem lehet gond.
más kérdés megéri-e elhozatni amiból/kínából (kína esetében valszeg olcsóbb a gunners) mint hogy itthon keresnél egy modell-t.
-
#9120 Neked a CM028 fix tussal? -
#9119 E-bay -t ismeri valaki? Érdemes onnan rendelni airsoft fegyvert? Haverjaim rendelnek nagyobb tételben és azon gondolkozom, hogy rendelhetnék énis. -
#9118 köszönöm! holnap megyek megveszem,meg nézek valami szemüveget,aztán lehjet szombaton megyek játékra -
#9117 AK az 3-as gear, tehát jó. -
#9116 ez jó lenne bele? -
praksi #9115 hehe, az UNCompany kitett magáért; hárman a csapatból rendeltek onnan KWA Glock tárakat, erre Glock szánakat küldtek :-D -
#9114 cm0.28-s-be milyen rugóvezetőt vegyek nowarból?Wd azt mondta,az kéne bele,mert gyári az eléggé szar muanyag,mondjuk jó lenne ha megállna 5000 alatt,mert játékra nem lesz pénzem lassan:D -
#9113 Én most egy ilyet és egy fegyvert szeretnék venni. -
#9112 De maga a kép az jó -
#9111 Nekem ez a terepszín nem jön be. -
#9110 Én is hasonló felszerelést szeretnék :) -
#9109 sztem ez nagyon jó kép :)
-
#9108 30-35e itthon, 25e gunnertől. És az egyik legjobb JG amit kaphatsz. -
#9107 Simán xD max egy kicsit átfested a gyerekek temperájával :D -
#9106 hogyér adnak egy ilyet? -
#9105 Ja :) pont illik a KZS-1-esemhez :) Most el kell pattannom, de holnap lehet csinálok rólla egy fotót :)
Nagyon komoly egy pizsi ... Kedvesem ott röhögött rajtam mikor felvettem :) -
#9104 JG G36C, ennyi
[center] -
#9103 Sniper és Armalite kiesik, Amcsi cuccok közül csak M14, Snipernek meg nem érzem elég érettnek magam :) ...
AK vagy AUG ... de asszem akkor várok egy picit, ... Kalash és Unicorn AKS-74 között vacillálok, de valszeg Unicorn lesz, és majd később szerzek rá fa szettet ...
Kalash:
Unicorn:
-
#9102 ja, azzal jol jar mert nem hasznalhatja csak mint mesterlovesz:
"Csak egyes lövés, kötelező 20m minimális lőtáv, és kötelező másodfegyver viselése!"
-
#9101 Új kinait.
JG H&K 416 - érdemes ezt venni álitólag alalbpé 460 fps-t nyom. -
#9100 en hasznalt fegyvert idegentol nem vennek, max olyat amit hozzaerto, "szakmajaban" elismert ember atnezett. JG-k alapon jol mukodnek, csak ha cserelni akarsz/kell bennuk ezt-azt, akkor az kicsit macerasabb, mert nem minden passzol ugy ahogy kene. -
#9099 Én is, de sajna az anyagiak korlátoznak ... Ha minden hétvégém szabad lenne és nem épp most rendezném be a lakást, akkor most az lenne a legnagyobb gondom, hogy CA SLR Para legyen vagy egy VFC AK ...
De úgy hogy lehet hogy csak falidísz lesz egy darabig, így más a helyzet ...
Ti melyiket ajánlanátok? A használt CA-t vagy az új kínait? -
#9098 Eddig jopár kinais dobozt nyitottam ki de ilyennel még nem tlaálkoztam :D -
#9097 ujrahasznositjak a leseletejtezett fegyvereket :P -
#9096 jaja!:D
szerintem ahol készítik őket úgy ütik vágják ezeket mint az állat!:D -
#9095 új kínainál ilyen gondod nincs, az már a dobozból úgy jön ki mintha megjárt volna 3 háborút :)
csapattárs JG M4-ese dobozból karcosabban jött ki mint jópárunk 1-1,5 éves fegyvere, a fém csövön végig festék lezúzva stb. -
#9094 Én személy szerint az uj fegvyerek vételét kedvelem. És nem a használtakét.
Hazsnáltként kezdbe kapsz egy ütöt kopot stukit. Nem mond neked semmit. De ha ujjat veszel és egy idő után ránézel tudod hogy igen ez a csik akkor kelekezet amikor. SZoval végig nézel rajta és nosztalgiázol. -
#9093 Naja, most én is ezen morfondírozok ...
Vegyek használtan eg CA SLR-t vagy rendeljek egy Unicorn AK-t ...
Átnézetni ígyis úgyis átkell ... és majdnem egy ár ... Csak sajna a CA az nem AK és nem Para ... de ez a legkevesebb :) -
#9092 én is vettem wd-től pár hete egy ca slr 105öst. igaz, szinte minden ki van benne cserélve. pl a motor marui. de elég kompakt cucc, megérte az árát, egyhamar nem fog tönkremenni sztem. -
#9091 WD-től lehet olcsón jó fegyvereket venni!:) -
#9090 gondolom senkinek se jutott eszébe rálőnni!:)
Bezeg a kis barikra már mindenkinek megfordul a fejébe!:D -
#9089 nagyon jókat ki lehet fogni, de érdemes rendes szakemberrel átnézetni.