Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
vágjál, ahogy érzed

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
ha ki vagy tiltva akkor ki kell hogy vágjalak......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Miért? Nem te voltál hanem a b*zi Borg. 😊

Punker
ööööö ilyeneket ne mondj elöttem......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Emlékszem mikor az adminok bezárták a BF1942 topikot. Azok voltak a régi szép idõk. 😄 Micsoda balhék voltak, Kitiltották a régi nickemet. 😄DD

DannyL
Mit teszel, ha valaki nagyon irritál vonaton/repülõn/buszon és épp melletted ül?

- Nos, szépen vedd elõ a laptopod, nyisd ki, fordítsd úgy,
hogy az illetõ biztosan lássa a képernyõt.

- Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az égfelé.

- KATTINTS IDE!

Punker
na szunya reggel F1 😊

Seaweed
höhö <#vigyor1>
Punker
visszaadta még akkor mondhatni egyszerre lõttük ki egymást, csak a szokásos seggbelövést kaptam kb fél méterrõl egy glock-ból

Seaweed
Jo itt meg 1 AS topic van oszt csokolom!(nem is kell tobb ez az SG...tudjuk jol..aki idejar, es vagy regota vagy komolyan gondolja hogy idejar az tudja milyen ez a forum)

Majd visszaadja...a kiutalt HK416 fikazasert seggbelovest megkaptad mar?! <#hehe><#gonosz1>
Punker
ott is megvan a külön ruhászkodás topic.

ja és meg volt a mai nap öröme kinyírtam neuro-t mikor VIP volt 😊

Punker
az igaz hogy nem az az elsõ, de kapucnis pulcsiba tegyél már fixen be rádiót, tartalék tárat, plusz lõszert stb stb, pontosan nag yjáték után döntöttem hogy na akkor kell a mellény, megalázó úgy meghalni hogy a rádiót próbálod kihalászni a zsebedbõl és közben tarkón lõnek......

Seaweed
Miert zavar az teged hogy van aki itt a mellenyekrol ertekezik?! Ez itt nem az softair.hu foruma ahol csak az szolhat aki eleg mayer, mert a tobbi lehurrogja! Ha meg veletlenul nem tetszik es visszabeszel ugy torolnek mintha az hobbi lenne...persze a renomé..tudom en..<#whatever>
Szopogassad
Kicsit nagyon belemerültetek a mellény témába, én speciel pont le..arom, hogy milyen a mellény. Legyen rajta 2 nagy zsebb+tártartó. Nem attól leszel jó játékos, hogy milyen a mellényed, én ismerek olyan srácot aki kapucnis pulcsiban tólja és úgymond aláz mindenkit. Sokan elfelejtik, hogy az airsoft nem csak a kiegészítõkbõl áll, ennek a sportnak a csapatszellem és a taktikai érzék fejlesztése lenne a cél sztem. Szóval, aki "kezdö" ne azon filozzál, hogy milyen csilli-villi cucokat vegyél még, inkább járjál minden féle gamekre és szerezz tepasztalatot, a többi majd úgy is kialakul magától. Ha meg bekerülsz úgymond egy fix csapatba, akkor meg állalában úgy is mindenki eggyen cuccban "rohanál". Hu ez hosszú lett, mára elég a sörböl. <#buck>

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com

nemis vitás hogy az utolsó
havernak volt ilkyenje oliveban nagyon strapabiro kis mellény csak ajánlani tudom
Seaweed
Ez nem vitas. De elnezve a zsebeket azokon amin fix szinte mind megfelel..legalabbis nekem...bar vannak elteresek (pisztoly tar hely, tobb kevesebb nagy tarhely...de merlegeje mindeni kinek mibol menyi kell)
Punker
moduláris, árban lehet drágább, de azt raksz rá ami tényleg kell és oda ahol a legkényelmesebb neked.

Seaweed
Szoba kerultek a mellenyek. Eny ezek kozul palyazok valamelyikre..meg nem dontottem kisebb nagyobb elteresek vannak, arban is van amelyik olcsobb, van amelyik dragabb! (nem kov beszerzes lesz az mar biztos..abba mar nem fog beleferni...az nagy valoszinuseggel WE 1911A1 + egy Gurader 3lencses szemuveg (G-C4) lesz ehovegen)

Ezek tetszenek: (TT a legolcsobb az 70€ a Guarder az 120a tobbi is 120-140€😉

TT:

Vega:

Guarder:

de tetszik ez a "klasszikus" Guarder is bar ehhez venni kell pluszban tarolo zsebeket...

Én ez alapján csináltam: http://youtube.com/watch?v=h8V9u_0qzBA&mode=related&search=

Nem sok ideig ég de most jó ez.
akkorsem ajánlom...sok olyan esetrõl hallottammár hogy de ez jó így meg jó úgy de mégis lett belõle valami gáz...
Félre ne érts hiszek neked csak mégse teccik nekem
Sorry hannibal01, nem értek veled egyet. Van egy nagyon jó barátom, aki két összetevõbõl olyan sûrû fehér színû füstbombát csinált(nem is egyszer), hogy csak na. Nagyon egyszerûen cukrot és salétromsót(a gyógyszertárban kicsi pénzért árulták anno)összemelegítesz, hagyod egy kicsit kihülni, majd gyufafejeket szúrkálsz bele,és hagyod teljesen meghûlni, szilárdra. Amikor kemény, akkor a gyufafejeket végighúzod egy egyszerû gyufásdobozon és már csak eldobnod kell. Tuti.
mert ahhoz hogy hatásosat csinálj ahhoz olyan anyagokat kell öszekeverni ami mérgezõ , vagy legalábbis eléggé káros a szervezetre...
lehet venni a bombauzlet.hu-n az a jó másmijet nem szabad venni ,csinálni
miért nem?
én nem ajánlom...
CSináltatok már füstbombát? =) Én most álltam neki csinálni.
igen de pendra is csak akkor rendel ha neki kell valami vagy hogyha sok másnak kell.... egy személyért nemfog rendelni
a softair.hu-n keresd meg pendrát.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
most vasárnap is vicces lesz, 4-tõl megnézem az F1-et 6-kor meg indulunk mert 8-ra debrecenbe kell lenni 😊

Punker
remélem jövõhéten cybarpunk-ot nem hóban kell lejátszanunk 😞

Köszönöm a segítséget! Akkor nekem CIRAS LAND kell a másik helyett. Lehet keresgélni. 😛
ColdFire
ték 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Punker
softair fórumon van rendelés topic, ott jobban jársz.

Punker
szép hosszú link 😞

Segítsetek a Gunnerrel kapcsoltban. Fõleg DannyL segítségét várom,õ írt róla.
oldskoolpocok! Itt az az oldal, amelyrõl a Bcz Laci beszélt. http://cgi.ebay.com/USMC-CIRAS-Maritime-Land-Armor-Carrier-Vest-VT-15-OD_W0QQitemZ270099372739QQcategoryZ70989QQtcZphotoQQcmdZViewItem#ShippingPayment. Igaz, hogy nem magyarországi, de van szállítás ide is. Cakli-pakli, minden kiegészítõvel 80 dodó, azaz 195,-Ft/dollár áron olyan 15.600,-Ft.
nem tom már hirtelen
Punker
melyik topic?😊

punker tudommá honnan voltál ismerõs softair forumrol 😊
én ott PengeXe vok
Cirasból két fajta van vana CIRAS Mairtime ésa CIRAS Land
ezekbe aza külömbség hogy az egyik a mairtime az ijen trikós vállpántja van és oldalt kell betépõzárazni a Landot pedig elõl és ugy néz ki mint ami a képen
Punker
oldalt nem igazán , nekem is fekete van, reintex.hu-ról van.

Oldalt lehet állítani? van belõle fekete? hol lehet kapni? hol tom megnézni neten? 😛 =) elõre is köszi ha elárulod, no meg az eddigi válaszokat mindenkinek!!
Punker
miér tbaj az hogy vékony? a cuccot elbírja és legalább nem rohadsz bele, múlthéten póló + zubbony + ez és megizzadtam, nyáron meg fogunk dögleni 😊

az a baj evvel sztem h túl vékony. szval nem olyan mint amit mutattam. bár 5ezerért...teljesen jó.
Punker
ez 5000 pénz csak:

de nem hasonlít arra amirõl írt a Blackwater Team-as Becz László. :S
jah értem már. 😄 szval az típus h CIRAS...
ez CIRAS mellény ezek elég drágák fõleg hogy Blackhawk
GUARDER,EAGLE,BLACKHAWK ezek elég drága márkák de annál jobbak
Punker hol a kép? 😛
Vmi ilyesmi lenne a számomra a tökéletes, csak a 380$-os árával nem vmi barátságos. Igaz h Blackhawk, de nekem jó lene vmi kínai márkájú is..

Punker
linkeltem az enyém alapja, 5k nincs patent.