Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hooah
Milyen árba volt ez a cucc?

hooah
Hali!
Valaki magyarázza meg, hogy bizonyos airsoftos oldalakon miért olyan nagy az airsoftos fegyverek árkülönbsége? Venni akarok egy AEG-s fegyvert (Lehetûleg karabélyt), de nem tudom, hogy milyet vegyek mert valahol 30K-ból megkapom valahol meg 80-100. Valaki adhatna bármilyen tippet.Még új vagyok az airsoftos témában.

Seaweed
Egy gyors kep meg kibontas utan...a tobbi mar csak alaposabb ismerkedes utan jon:

(Ami a kepen van: GG GR300L, meg par aprosag ugymint univerzalis akutolto melyen akutoltest jelzo led van es lekapcsolt feltoltottsegkor, 9.6v 1700mAH kis akku, Marui akkukisuto, valpant, egy nyakbavalo terepszinu alcahalo(Scarf-net)...meg a fegyverhez jaro aprosagok...jah igen az egyik legtutibb ami tetszik hogy kaptam egy gyonyoru 2007-es GG katalogust is melle 😉))

Punker

nem tom hogy de erre összekaparom a lóvét 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Hurraaa!

Ebben a minutumban jott me ga csomagom! Nalam karacsonyvan...egy gyors kep..a tobbit majd kesobb most rohanok bontogatni....

Punker
tegnap a CQB-n az egyik zsaru a legnagyobb tûzharcban kevesebb mint 1 perc alatt aksit cserélt az MP5-ben 😊

MP5+ 1000-es dobtár volt az egyiknél 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hátt erre azt mondom ha hideg akkor legyen 2 aksi. Ok kb 7 ezerrel többe kerül, de nehogy már ez válassza el az embert az álmaitól.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
hát decemberben szokatlan volt a nagy fegyver az M4 után, aztán eltelt 1-2 hónap és gond nélkül elvagyok 1 napig (ha kell a hátamon még a kadét zsák is) úgy hogy nem zavar a fegyver az erdõben.

na jó kajáláskor le szoktam tenni a földre.

Mersant
nem csak a tuning miatt kell nagyobb aksi, hanem mert jobban birja a hideget. nem 1 utolso szempont. en is tervezek majd telre 1 CQB-s fegyot ,de ponnt az aksi merete miatt vacilalok mi legyen, mert a szivem csucske a G36C ,de lehet aksi miatt AKbeta lesz....meg van idom eldonteni :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Erdõbe énis szigorúan fix tussal...oda azért kell a tuning a nagyobb távok miatt 😊 Ezért is nem akarom másra cserélni a sima slr-t. Alapvetõen énis az erdõben érzem magam otthon... viszont vasárnap játszottunk egy nagyon komoly CQB-t egy nagyon komoly helyszinen. Azt hogy konkrétan hol azt inkább nem mondom el, mert félig volt csak legális... a rendes legalizálás folyamatban van. Elég annyit hogy a helyszín múzeumnak számít, és ha jól tudom a világörökség része is... de ez nem 100 😊 No az a hely kifejezetten tetszik.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
Jah valoszinu eliras..mert max a tokfedel ala fer be egy hosszu-keskeny vagy az eloagymarkolatba egy kicsi.
Punker
valszeg a sima 105-ös leírását átmásolták egy az egyben 😊

Seaweed
Pedig jo am az a behajthato valltamasz dolog..a seregben menyit aldottam azt aki kitalalta hogy AMD-nk legyen...nem aggatot a fegyver, lehetett melette (haton hordva) sok mindent csinalni, es mikor 24 orabol 16-18-at esetenkent ott log a fegyver a nyakadban aldod hogy nem olyan volt mintha egy asoval vagy egy gereblyevel a nyakadba akasztva kellett volna letezned! En imadom...nekem alap hogy elsosorban behajthato valltamaszu legyen a fegyver!
Hmm szép 😊 Igazából a leirásában az aksi tipust nem értem miért large type. Gondolom elirás lehet. Nagyon beleestem az AK74esekbe 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
nem tudok válaszolni rá, és fix tus nélküli fegyvert nem vennék, tegnap nagyon jót CQB-ztünk debrecen mellett, de 3 hónapra elég volt, az én helyem az erdõben van 😊

Lehet, de igazából nem értem minek CQBhoz nagy aksi ami csak a tusba fér el. Lehet nem jó hasonlat, de elsõ fegyóm Well R8 volt, ami ugye tipikus cqb fegyó ( sajna az se létezik sorozatgyártásban). Nos ott az 1100mAh-s aksi bõven elég volt egy 4-5 órás játékra. Jó tudom tuning... azt meg aztán mi a fenének egy cqb-s fegyóhoz? 3-4...max 10 méteres távokon nem oszt nem szoroz plusz 60-70 fps...ugyse engedik 400 fölött. Igazából 2 méterrõl egy 280as találat is tud fájni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
Akkor meg az amit irtal.
Seaweed
En egy SLR-105A1 Para-ra palyazom majd 😉)

Punker
TM-nek van rendes AK-ja!

Naja. Szép is jó is... ha most vennék fegyvert azt vennék, de már vettem egy slr105-öt, és semmi kedvem lecserélni, inkább vennék egy olcsóbb cqb fegyvert... ami AK és létezõ.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
Nem lehet hogy szabadalmi/jogi problemak miatt?! CA is az ameriakai SLR-t gyartja mert ahhoz van csak joguk. Kianiakat nem igazan erdekli hogy kinek a nevevel elnek vissza. Merthogy az Avtomat Kalasnikov vedett marka mar joideje.
Punker
fix tus az aksinak? nekik az tetszett? 😊

Seaweed
CA uj AK (SLR-105) sorozatat mar lassan lehet kapni. Van mar egy ket europai shop is ahol keszleten van. Bar teny hogyaz nem a kinai 30K-s kategoriaba fog esni hanem a megszokott CA 70-90K-sba, vagy meg tobbe mire ideer.
Amugy nem értem annak idején a marui miért a nem létezõ beta AK-t gyártotta és miért nem a létezõ AKSu-t. Ugyanúgy alkalmas cqb-ra, az a 2-3 centi nem oszt nem szoroz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Széééép 😊 Valamelyik olcsóbb kínai gyártó is készíthetne már hasonló AKS74u-t

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
PBS-4-et ra aztan maris szalonkepes...
ocsmány az eleje 😄
amúgy én a Kings Arms reddotokat ajánlom mert olcsok és jók
Glpetyus
<#guluszem1>

Seaweed
Hmm <#finom>

Glpetyus

Punker
HBD!!!

DannyL
Nézd nekem van egy KingArms red dotom és meg vagyok vele elégedve. Ennyi tapasztalatom van.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Szopogassad
Természetesen nem EOTECH cuccokra gondoltam. Megkockáztatom, hogy egy jól irányzott BB még igen nagy kárt is tud benne tenni. Nem a fulos cuccokra gondoltam, csak mindenki lehurrog mindent. PL.: valaki a CA isteniti, valaki azt hurrogja je. Tasco, Gamo, Wellfire, is ugyan ez a hejzet.

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com

DannyL
Hát ezek a holo-s cuccok szerintem éles fegyverre vannak, nem? AS-ben nem hiszem hogy nagyon ki lenne használva az a 140 ropis ára.

DannyL
Kínaiból kiváló választás. JG a legjobb kínai. Szerintem. 😊

Szopogassad
Nowarba,jó vicc, voltam bent. Volt nekik 3 fajta, de az eladó srác egyiket sem ajánlotta.

nemo19
Sziasztok!Most kezdeném az airsoftot,tegnap volt az elsõ nagy játékom Hajmáskéren és nagyon állat volt!Namármost az lenne a kérdésem hogy kezdõként nem akarok venni classic armyt vagy maruit hanem vlmi kínai minõségit és szeretném kikérni a véleményeteket erröl a fegyorol:JG M16A2 .Elõre is köszi,Üdv,Nemo

Punker
és a 25 és 140 közöttit? 😊

DannyL
Ha ennyi léd van de mégsem tudod mit vegyél akkor lehet nem fogod észrevenni az 5 és 25 ezer Ft-os közti különbséget. 😉

De jó lenne ha én is csak kedvem szerint válogathatnék...
Punker
bemész a nowar-ba és válogatsz kedved szerint....

Szopogassad
Srácok valaki tud valami naon jó Red dotot??? Ár nem számít, de a hozzáférhetõség igen.

Volt vki a mai hajmáskéri játékon??
Seaweed
"max Seaweed-del unalom ellen néha versenyzünk ki a nagyobb fanatista, de annyi belefér 😊"

höhö-hehe <#gonosz1>
DannyL
Na megyek gokartozni. Jupppíííí! 😄

DannyL
Eszembe sem jutott balhézni, az akkor egy különleges eset volt. Sajnos egy ember közületek hadat üzent az egész BF scennek, amibõl önkényes sértõdés, gumiba vágás, bannolások és egyebek lettek. Hogy hogy nem eltûntek a hsz-ek is, majd visszakerült a helyére a topic. 😊 De mivel szerintem itt egyedül én vágom mi történt, nem untatom tovább a társaságot. OFF!

Punker
emlékeim szerint a BF-es flém tenger normális szintre lett redukálva, amúgy meg életben nem jártam oda meg más játék topic-ba se nagyon, szal ilyen részrõl nem az én dolgom.

Punker
nem kell balhézni és akkor nincs gond, ez egy nyugis topic ahol eddig nem kellett ténykedni, ezután se kelljen szép békésen elvannak itt az emberek maradjon is így, nem?

max Seaweed-del unalom ellen néha versenyzünk ki a nagyobb fanatista, de annyi belefér 😊

DannyL
Arról nem beszélve hogy 2004-ben volt az ominózus eset, és nem az opok jöttek ki belõle jól. 😉

DannyL
Mondjuk nem ártana ha egyáltalán tudnád mirõl van szó, mert erõsen úgy érzem ennek hiányában leledzel.