29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    Ez adagolja a golyot, es ebbol jon a levego ami ugye utana kilovi a helyere tolt golyot. A nozit meg a tappet plate mozgatja.
  • bardocz
    nem értem:S az az ami tartjaa golyót?
  • Punker
    ha NiMH elég ha rátöltesz.
  • Laza
    Ha az aksim utolso jatek utan meritettem, majd ujra feltoltottem, meddig tartja a max feszt?
    Kb egy honapja volt, hetvegen mennek jatekra, ujra meritsem-toltsem elotte?
  • Punker
    type-hoz csorognak lassan a cuccok.

• Punker
    hány FPS? láttunk már olyat dobozból 390 körül, de azt átnézés nélkül nem sokáig bírja!
  • DummyBoy
    Haverom tegnap vett egy Cyma CM031-es AK-t ... Hmmm ... Elég jól össze volt rakva az a cucc ... meg is lepődtem ...
  • Mersant
    ezt
  • bardocz
    a "nózi" az mit befolyásol a fegyveren?
  • VRSDM
    pontosan.
  • Bexter
    Fogos kérdés: Támogató fegyverekre hogyan korlátozodnak a maszban leirt FPS határok? Ha 430 fps határt átlépi azzal is csk egyest lehet lőni?
  • Punker
    hát kb 2x volt kezemben, annyira nem tűnt rossznak.
  • MuldR
    Es milyen a muanyag minosege?
  • bardocz
    kéésőőő?:D[könyen beszél nem volt első órája]
  • VRSDM
    [apro]szerk2: mondtaDD volna (sry, késő-fáradt-szétszórt-floodol)
  • bardocz
    jaja,gondoltam azért sem vállalják,nameg játék előtt átnézni nem hizem,hogy lehetséges,szerintem nem öt perc:) mondjuk szabolcs multkor nem ismert meg,csak ogre:D
  • VRSDM
    [apro]szerk: szemüveget kérsz majd tőlük azon ne múljon.
  • VRSDM
    multkor 1000-be minden bennevolt.
    am jut eszembe, ha mondtam volna a Szabolcsnak hogy kivagy, és hogy hozzájuk jársz játszani stb. simán megcsinálták volna neked :] csak kb. így nézett ki a helyzet, "felhívja akárkitudja kicsoda, és megkéri valamire, azt se tudta mivan" :D szóval ha felhívod hogy neked a játékra kéne átnézni lehet hogy tud segíteni, báááár fogalmam sincs hogy hogy ér rá (tudod mit dolgoznak)
  • Punker
    DE kínai 2. generációs, nem olyan rossz, 350 körül dobozból, de a tűzgyorsaság az siralmas, és kicsit zavaró a hatalmas tár.
  • bardocz
    na az a nem semmi:D

amúgy még nem biztos hogy megyek,mert Wd csak pénteken tudja elvállalni,aztán lehet semmi pénzem nem marad majd szemüveg+rugóvezető+munkadíj után:D

tényleg,a játék árárban benne van a ruha ha bérlem?szerencsére jó a memóriám és nem emlékszek multkor hogy volt :D
  • VRSDM
    [apro]még lehet hogy az asszonyt is sikerült rávenni :P
  • VRSDM
    lehet a végén még énis megyek hétvégén bényére, kedvem az lenne nagyon, addig megpróbálok annyit melózni hogy beleférjen egy hétvégi örömködés is a leadási határidőbe, szóval lehet hogy lesz utitársad ;)
  • MuldR
    Kb 1 millat koltottunk el SRT szinten AS cuccokra ebayon. A feedbacket kell nagyon megnezni.

Punker: Milyen UMP? csajna? Hogy muszikal? Hanyas verzio? Jo? kivul belul? :)
  • Punker
    nowar-ból vettünk többet is már, keletiben is szokott lenni!
  • DannyL
    Szerintem a használt topikban is érdemes körbenézni softair-en. Aki nem ismerős arra az kérdezzen rá konkrétan ha valami érdekli és a régebbi motorosok szívesen segítenek szerintem eldönteni, hogy megéri -e.

Általánosságban elmondható, hogy egy pár hónapos 120-as tuninggal szerelt fegyvert ugyan annyiért vagy kevesebbért meg tudsz ott venni mint egy újat. Ennek az az oka, hogy a játékosok 99%-a nem hajlandó megfizetni a fegyverben lévő tuningot. Emiatt jól lementek a használt cuccok árai. Ez addig tök jó míg nem akarsz eladni valamit. :)
  • bardocz
    44-es bázisban,meg nowarban ne találtam,csak aszem cybergunban
  • bardocz
    jaja,és inkáb érdemes utánaolvasni mit tudhat a fegyver,mert lehet nincs ráírva 300fps sem,de tud 380-at,amint tudom majd beméretem,kiváncsi vagyok menyit tudhat
  • Punker
    kínainál nem tudhatod 2 db egyszerre vett fegyver között is lehet óriási különbség.
  • bardocz
    kurvára nem így van:) ezen kívül cm0.28,0.31 és fullfém boyi játszott nálam,mivel boyi nem voltmezért szállítás miatt ez lett:)
  • bardocz
    1, nem volt
    2, egy jobb fegyver sokkal drágább
    3, jing gongok amiket néztem egyik se jön be,és nem volt
    4, úgyis ak-t akartam,és ha enyit költök rá és azt tudja mint egy CA(jó,azt nem mert a test nem fém),akkor minek vegyek 70k-ért fegyvert
  • SG rock
    Hát végülis csak gondolom, de ha egy 35e Ft os fegyvert veszel és nem egy 23e Ft os fegyvert akkor gondolom a 35e Ft os jóval "többet tud" és ha a 23e Ft osra ráköltesz pl. 10e Ft ot akkor annyit fog tudni, mint a 35e Ft os.
    Remélem érted.
    De lehet, hogy kurvára nem így van csak gondolom.
  • Punker
    ezt hogy érted? márkás fegyvert is át kell nézetni, és ott is költeni kell a tuningra, a kínai alapból erősebb.
  • Punker
    bármelyik boltban veszel stick aksit ahogy én is vettem az mp5k-ba, vagy a csapat társak type89-be UMP-be, nem csak az AK-ba kell rúd.
  • SG rock
    Hát ha végül ennyit költesz még rá, akkor miért nem vettél egy alapból drágább de jobb fegyvert?
  • bardocz
    WD szerint:ráköltök pár ezer forintot,és jó fegyver lesz,egyedül a rugóvezetőt kell benne kicserélni(2.5-6k),mást nem fontos,ha nagyon beválik,és megszokom,akkor majd később veszek hozzá fém testet,meg esteleg erősebb belső alkatrészeket(nem tuning,legalábbis nem fps-re),elvileg 350-380 fps-t tud alapból(dobozra 90m/s van írva:D)
  • bardocz
    :D
  • DannyL
    Konkrétan?
  • DannyL
    De legalább ismered magad... a boldogság kulcsa. :)))
  • SG rock
    De amugy jó fegyver?
    Tudsz írni néhány konkrétumot, mert lehet, hogy végül énis ilyet veszek mert olcsó...
  • DannyL
    konténer hajóval