Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ezen a mellényen a vállpánt hosszát nem lehet állítani ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

shumika
tizennyócba lakok 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo
emberek, amúgy bármilyen meglepõ értek ám a szép szóbÓl !
Valamit szóba hoztam, asszem egyetértünk, hogy ehhez nem kell engedély sem nekem sem nektek....

DE !!!

Ha úgy gondoljátok, hogy ilyenekrõl ne essen szó ,akkor szólni kell, tiszteletben fogom tartani a kérést .

De hogy aztán még engem náciznak le ...?! 😊

Bár szerintem is valamit félre értett punker, nem is akarok ezzel foglalkozni.
Fõleg mert , hepi van, megjött a mellény, vámot se raktak rá, és jobb minõség mint amire számítottam !!! 😄DD

Punker...sztem ezt benézted 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
Ebben a 15k -s GB-ben mi lehet ? azok a zöld csapágyak mûanyagok?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
És nem is a nyóckerben 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

HöfEE
Jézusom...

DannyL
Gondolom nem Borsodban laksz. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Mi van ????? 😊

Punker
szóval akkor te is zsebnáci vagy és az egész cigó védõ szöveg csak terelés volt...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
No ezt meg sem hallottam ! 😊
Akkor értsd úgy, hogy a "lezüllesztés" miatt ugrálok ! A nácik jelképe sem volt mindig náci jelkép .....
De ha a sávozásban szerintetek semmi elítélendõ nincs , ahhoz komolyan csak gratulálni tudok !!!
Royal meg nem a haverom ! 😄DDD Honnan veszitek ezt ... ? )

Én sem értem miért kell ugrálni egy árpádsávos zászló miatt.Ez nemzeti/történelmi jelkép.Ott van a parlamentben is. A baj hogy sokan összetévesztik a vele nem azonos nyilas zászlóval (még maguk a zsebnácik is).Ahogy Punker is írta sokan lezüllesztik... kár érte.
Egyébként amit kevesen tudnak hogy az elsõ Árpád-házi zászló simán egy vörös zászló volt.

laccoo: Royal haverod, ha jól tudom zsidózás miatt lett tiltva. Nem flém miatt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

shumika
háde páze 😄 manapság a rasszizmus az olyan komoly szinten van hogy húú neked gondolkodásod normális. nem bõrszínt kell nézni.......

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo
LOL, bazz ilyeneket ne írj már ! 😄DDD

shumika
<#eljen>
bár minden ember olyan lenne mint te.

lac coo
Komolyan mondom, szégyellném magam ,ha lányom vagy fiam valamikor meglátna ilyen játékon ilyen emberek mellett!
Mi arra neveljük õket, hogy adja oda a megunt játékát az osztályban a szomorú sorsú cigány kis srácnak, nem arra, hogy ne üljön mellé , mert cigány !!!

Úgyhogy ezt a mérhetetlen primitívségen nem tudom szó nélkül megállni !!!

lac coo
De ezt nem tudod nem beleszámítani ! 😊Ez egyértelmûen (manapság..) gárda jelkép ügyes kibúvót hagyva ...
Nekik épp ez a lényeg, olyan jelkép kell, amire fel lehet tenni a kezet, hogy de kérem én csak nagy tisztelõje vagyok az Árpádháznak ! 😊))

Láttam én már nem egy jobbikos, kiképzõs cikket AS-bõl generálva, hát ebbõl azért szép dolgokat lehet kihozni ....

De még az AS sem érdekel, senki ne cigányozzon mellettem játékon !
És ezt akárhol látom-hallom, tuti nem fogom szó nélkül hagyni !

Punker
van egy majd ezer éves történelmi jelképünk amit pár hülye lezüllesztett, az idõ majd megoldja

royal majd akkor jön vissza ha letelt az ideje talán márc közepe nem tom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Nem önkényuralmi jelkép, nem tiltott, így semmi nem lesz belõle.
Ha azt nem számítjuk bele a dologba, hogy egyértelmû az illetõ irányultsága és ezzel mindenki tisztába kerül.

lac coo
Hehe... ez a dolog már komolyan idegesít !
Semmi közöm a volt csapatomhoz, én szégyellem magam hogy volt amikor tûrtem a dolgaikat, de ha már a csapat vezetõje is ezt mondja :

Azt hogy a Árpád sáv történelmünk része és magyar (MAGYAR) történelmi szimbólum nyugodtan felvállaljuk.

Komolyan mostanában minden dolgot leszarok ( ahogy itt látszik, igyekszem nem foglalkozni az értelmetlenségekkel ) de ettõl megint forr bennem a vér !!!

Lehet spicli vagyok, vagy mittudomén, de komyolyan kérdezem: fegyver, felvarró ebbõl mi sülhet ki ,ha valami okoska rácsap.... ?!

lac coo
..nem fémért, flémért ! 😄

lac coo
Akkor most végleg ki van tiltva Royal, vagy mi ? 😊
Mondjuk ha egy kis fémért örök bann jár, ilyenért mit adnátok ? 😊))))

DannyL
Nem kõ valakinek? Óccón adom. 😊
BBB SPD

SG rock
ámen ! 😊

lac coo
Valószínûleg ma megjött, mert 16 óra tájban volt nálunk a postakocsi, de nem volt senki itthon, és a nevemre jött csomag, az csak Ebairsoftos lehet, mert a többi helyen akárhogy írom át, mindig az asszony nevére küldik 8 övé a számla...) szóval lehet holnap jó napom lesz 😄DDD

SG rock
(eladom, hátha valakit érdekel ) on

lac coo
Nem tudom ,keress rá .

SG rock
köszönöm szépen<#wave>

shumika
TM 90 vagy Cyma 100-as rugók milyen árban mozognak?

Valamint Bp-en van Airsoft szaki? javításra gondoltam.

lac coo

SG rock
Láttam softairen egy táblázatot, hogy melyik rugó kb hány FPS,
de most sehol sem találom, valaki belinkelné nekem ?

shumika
Mind1 Holnap adják fel postára.

Lehet bérlek egy fegyvert.

SG rock
szerintem egy normális fegyverrel próbáld ki, azzal még élvezni is fogod!

shumika
Azért a sportot kipróbálni szerintem tökéletes.

Am a két fegyó együtt 5000.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Softair-rõl

SG rock
felejtõs, kuka az egész

shumika
Double Eagle M82 és M83-ról vélemény?

Punker
Anno Pingyomon Beer felment 1 fára álcával és egy MP5k-val fekete BB-vel aprított, nem találták meg. aztán a front átment raja õ meg fent maradt a fán mert nem tudott lejönni 😄

shumika
KB 😊

am a fekete golyó max snipereknek jó de ez SZV

DannyL
És közben te sem látod hova lõsz. 😊

SG rock
Szerintetek van értelme a fekete BB -nek? (a szöveg szerint "ötét színének köszönhetõen nagyon nehezen figyelhetõ meg a lövedékek röppályája, így a távolabbról becélzott ellenfeleknek nem marad idejük kitérni a lövedékek elõl." )

Magyar Posta Nemzetközi Postakicserélõ Üzeme
061/477-6534, 061/477-65-35
Posta ügyintézõi
061/477-6580
Vám ügyintézõi
061/477-6667, 061/477-6669

Hívd fel az elsõ számok valamelyikét, ott elvileg egy ügyintézõvel tudsz beszélni, a tracking ID alapján rá tudsz kérdezni, mi van a pakkoddal. Ha vámolják + ÁFÁ-zzák, akkor fogja kérni, hogy a paypal-átutalásodról vmi doksit faxolj át neki, ami alapján kiszabják a sarcot.
Aztán küldik is kifelé neked a postással, vagy bemehetsz érte személyesen is.
Nekem ez sokkal rövidebbé tette az eljárást, az elsõ értesítõ levelük 2 nappal a csomagom után jött meg.
Punkerwork
Igen : 2
Nem : 3

szavazás vége.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nem.
Majd úgy is megkapjuk, hogy szemét elnyomók.

lac coo
Ááááááh...Már nem tudok aludni miatta, alig várom ! 😄DDD

Punker
fölösleges nézned mert a magyar posta baszik frissíteni, volt már átvett csomag még beérkezés alatt is.

lac coo
Vagy az in tranzit ebben az esetben azt jelenti, hogy léptetik belefele az országba? 😄DD

lac coo
De ez SG, itt nincs életfogytig ... ! 😄DD
Kíváncsi leszek hány kerül majd elõ ....

Nyugodtabb lenne nélküle itt a légkör.Bár néha már voltak normális pillanatai. De összességében nekem nem hiányozna.
Tehát: NEM

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Én alapból nem szeretem az ilyen kirúgásokat, néha nincs más megoldás ez tény, de ha rajtam múlna mindenki visszajöhetne 😊))

lac coo
Mátol azt írja "in tranzit"

Igazából ezt sem tudom angolból lefordítani, szerény tudásommal, ez jelentheti , hogy "úton van" , vagy valami 😊