29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    sniperrel ne kezdjél semmiképpen sem
    rugós puskát ne vegyél,mert szinte mindenki AEG-et használ,aztán az ellen szinte semmi esélyed sincsen
    új fegyvernél nézd azt,hogy hány fps-t tud,milyen minőségű,egy szint alá nem érdemes menni
  • Milka
    445 FPS rugos puskába az jó?135m/s?ez kb milyen meszire tud löni?
  • Milka
    egy rugos puskával milyen meszire ,milyen erövel lehet löni?érdemes veni egy ilyen rugosat vagy inkább gyüjtsek még és majd vegyek eg AEG-et?
    ha fegyvert akarok mit nézek rajta?milyen adatokat?menyi az a távolság/sebeség/FPS ami azért jó ha megvan mondjuk egy sniper puskánál?
  • Punker
    vazze az új logóddal teljesen megtévesztettél.
  • VRSDM
    jóvan nemértek annyira hozzá :D csak próbálok itt okoskodni :P
  • DannyL
    mármint tömíteni :)
  • VRSDM
    ki lehet hézagolni mindent ne szökjön el sehol sem egy lehelletnyi levegő sem, szerintem itt kezdődik. aztán jöhet a precíziós cső.
  • SG rock
    Én a cm028 és 031 köztis különbségre értem.
  • bardocz
    nem semmi fegyver:O
  • DannyL
    Ezt passzolom, nem ennyire egyszerű. Egy M4/M16-os hop-up rendszerből ami messze a legszarabb konstrukció soha nem fogsz a legjobb alkatrészekkel sem kihozni ilyen teljesítményt például. Ezeknek más az egész rendszere.
  • DannyL
    A 2.000$ kicsit túlzás volt, itt találtam 1.500$ alatt is. Konkrétan egy M60E3-ast láttam, róla beszéltem.
    Inokatsu
  • bardocz
    nade milyen alkatrészeket kell cserélni?mert gondolom motor meg rugó nem fontos,mivel nem nagy fps kell,cső,hop-up,az a nózi cuccos,über dugatyúk,meg amiben mennek?
  • DannyL
    Mindenből a high end kell egy ilyen teljesítményhez. Ez azért messze nem az átlag. Egy ilyen műszer 2000$ körül kezdődik.
  • bardocz
    egy ilyen jó rendszer alkatrészei menyibe kerülnek kb?meg mik kellenek ahhoz,hogy a fegyver meszire lőjön el kevés fps-el is?
  • DannyL
    AS boltok
  • Milka
    üdv!
    engem egyre inkább kezd érdekelni ez a sport,vagy nemis tudom minek nevezzem pontosan.kéne egy két info ha tudtok adni,menyibe vanak a fegyverek kb?mit érdemes megnézni vásárláskor?hol lehet jó cucokat veni?milyen csapatok vanak?kösze
  • DannyL
    FPS-re általában erősebbek a kínaiak a dobozból mint a márkásabb darabok. Csakhogy a lőtávot az FPS kis részben befolyásolja, sokkal fontosabb a minőségi hop-up rendszer mint az erősebb rugó. Láttam már olyan 350 FPS-es támogató fegyvert (Inokatsu) ami 80 m-re lőtt el. Szóval a hop-up és a tömítések minősége után jön csak a rugó erő.
  • bardocz
    dehogynem,sőt,van aminek pár alkatrésze is erősebb a márkásnál(cm gearbox+fogaskerék,JG-k magas fps-e)
  • SG rock
    Ok, de ugy fps meg ilyesmi szempontból nem jobb nem?
  • Punker
    a kínaiak nem fejlesztenek, a neves nagy gyártók termékeit másolják le ergó lopják el.
  • SG rock
    Elég valószínű, hogy én vagyok hülye de ezt nemértem: "később tudták ellopni"
  • Punker
    jó 1,5 év fejlődés a gyártásban (és persze mivel később jött ki a 74-es mint a 47-es később tudták ellopni)
  • SG rock
    cm031 és 028 között különbség mi?(nem kinézetre)
  • Punker
    na akkor
    1: cyma 025 kukába való műanyag gearbox-os semmire se jó sz@r, a használható cyma-k 0,27-től kezdődnek!

2: airsoftgun/cibergány/stb nevezetű boltot nem ajánljuk senkinek!

3: az ennyire alja kínai sz@rokat egyik bolt se tartja.
  • SG rock
    www.airsoftgun.hu
    www.keletifront.com
    www.nowar.hu
    stb...
  • SG rock
    Nekem az AK 47 úgy tetszik ahogy van, nem kell rá ilyen fekete szar... inkább rászixallagozom a lézert vagy az irányzékot
  • rol33ndooo
    Sziasztok,Haverom kérdezi mennyiért és hol lehet kapni CYMA cm.025A5 AEG-t...segítenétek
  • Punker
    JG tactical-t vegyél ha ilyesmiben gondolkozol.
  • VRSDM
    ilyen RIS mondjuk kapható hozzá. gyakorlatilag nemtudom hol találsz ilyet
  • VRSDM
    nincs.
  • SG rock
    Naszóval ha cm028-at veszek akkor rugóvezetőt vegyek bele nem?
  • SG rock
    cm028 -on van valami szereléksín amire tudsz irányzékot tenni?
  • bardocz
    na voltam nowarban,amíg megtaláltam..eh:D sajna csak CA rugóvezető volt,úgyhogy inkább a müanyag csapágyast választottam sima fém helyett
  • Laza
    A Veszpremi Airsoft oldalon is van 1-2
  • praksi
    airsoft + gun + reviews; összesen 159.000 találat
  • SG rock
    nemtanátam
  • dronkZero
    Meg lövésnél zárja a levegő útját a tár felé.
  • praksi
    www.google.com
  • SG rock
    Nemtudtok valami olyan oldalt, ahol a közismertebb AS fegyvereknek le vannak írva a tulajdonságai?
  • Laza
    Nem az :(
    Akkor inkabb ma lemeritem a jo oreg 12V-os izzommal, es ujra feltoltom ejszaka.