Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
pfff... 😊

Seaweed
jah igy van..Marui AK-47-re alapozzak.
DannyL
hogy rámentek a gyártók erre a scar témára

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Glpetyus
Ráadásúl ha jól tévedek az egy átalakító készlet,szal' legalább kell egy alap cyma AK még "mellé" ,nem ?
Vagy hülyeséget beszélek ? <#miaz>

Seaweed
Hmmm GG SCAR...meg Inokatsu AMD....de sajna tul draga nekem egy Inokatsu 1000 dodoert! Fele anyiert viszont bevallalnam.

DannyL
Fene se tudja. Mondjuk MuldR régi motoros és ha neki 2 éve bírja biztos úgy van. Nyilván töltõ kérdése is, egy jó minõségû automatára még talán én is rábíznám. Végülis ha bevált hát bevált. Milyen töltõd is van MuldR?

Mersant
akkor ezt nezzetek, sanyo oldala lenyeg: tablazat/toltes/standard

toltes

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Seaweed
Erdemes elolvasgatni a gyartok lapjat..pl a Sanyo gyart tobb mint feltucat kulombozo fajta aksit csak Ni-Cd-ben!
Seaweed
Igen en is igy gondolom..soot most megneztem a ket legnagyobb akkugyarto(GP, Sanyo) lapjat hogy mit tanacsolnak a hosszu elettartamhoz. Tultoltes mellozeset es jo automata toltot!
2 eve toltom gyorsan a nicd-ket.
Semmi bajuk. A tolto a lenyeg. Egyem automata computeres delta peakes csilivili 😊 Ja, es az 1700-ast kb 1,5 ora alatt tolti fol.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
"A nikkel-kadmium akkuk töltése

Az újonnan vásárolt cellát használatba vétele elõtt 24 órán át tartó lassú töltését javasolják az akkugyártók. Ez a lassú töltés segít a teleppé összekapcsolt cellákat azonos kapacitásszintre hozni, ugyanis az egyes cellák önkisülése a különbözõ töltöttségi szinteken eltérõ. A hosszú raktározás alatt az elektrolit a cella alsó részében a gravitációs erõ hatására sûrûbbé válik, így a fent említett formázó töltés segíti az elektrolit újrahomogenizálódását a felsõ, szárazabb rétegekben is...."

nem airsoftos forumbol valo, hanem olyanoktol akik ebbol elnek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Seaweed
Ja az lesz a legjobb..tapasztalatbol toltok mar evek ota aksikat (sokat hasznalok ugymint fenykepezogep, radios eger, sot ugye a fenykepozohoz epp ilyen aksik vannak csak epp nincsenek osszefuzve igy azt 4-es tartoban szoktam tolteni), es mar kitapasztaltam hogy ha kisutom rendesen es ugy toltom fel akkor 3-4x akkora ideig birja az aksi mintha ugy kezdek neki tolteni ahol meg nem mozditja mar meg az egeret vagy a fenykepezot nem kapcsolja be...de azert van meg benne keves kraft.
Mersant
nem egeszen igy van. olvastam olyan oldalt is ami nem airsoftos, hanem valami ceg honlapja ami mindenfele aksival foglalkozik, es ott is azt irtak hogy Nicd minnel kisebb mAh-val kell tolteni, sajnos linket nem tudom. de ne hallgas senkire, csinald ahogy jonak latod ;-)

Seaweed
Nem ertek eggyet...az a baj hogy van AS szinten egy kupac angol leiras forditasa ahol szemmel lathaton olyan forditotta akinek fogalma sincs az elektronikarol, es ossze vissza van kavarva a deep charge es a trickle charge erteke...(egyebkent a modern akkumlatorok tulnyomo resze direkt gyorstoltesre vannnak optimalizalva....mindenezek ellenere pl az en akkutoltomre nincs rairva hogy gyorstolto lenne. Az ugyanis szokas rairni ha az lenne. Csakhogy melytoltesi szinten nem 200-300mAh-val tolt hanem 700mAh-val igy redukalodik le az toltesi ido. (700mAh deep-hez tartozik 70mAh trickle chragre ertek) Igazabol a rendes elett tartam titka a rendes kisutes es arra toltes. Nem a toltes ereje.
DannyL
Hosszú távon biztos hogy nem tesz jó a NiCd-nak a gyorstöltés még ha bírja is most.

Seaweed
Ni-Cd akku, itt a keplet. De mive lautomata a tolto es lekapcsol feltoltottseggnel igy nem aggodom. Egyebkent mint irtam pontosan aakkor kapcsolt le mikor arra szamitas szerint vartam, azaz 2.4 ora mulva!

DannyL
JG fegyverek az Airsoftware-en. A másodikat (ami mûanyag gb-s) leszámítva bármelyiket tudom ajánlani.

Mersant
en mindenkepp a JG-t ajanlom neked, ezt 30 korul itthon is megtudod venni.
nagyon jo, eros fegyo, es strapabiro is, legjobb vetel.

Punker
felejtsd el hulladék kategória max kertben 10 méterrõl egymásra lõni jó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
wellfire ratyi

DannyL
JG gunnerrõl, vagy airsoftware-rõl.

DannyL
Kösz szépen skacok!!! 😊 Tegnap kicsit elúsztam a melóban. 😄

Bexter
25-30 K körüli öszeget. Ebben az árkategóriában láttam egy R7 est amiben sok fém volt illetve egy R6 ost miben kevesebb. Viszont R6 osnak álitható tusa van ami nekem kéne...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Glpetyus
szépek 😊

Mersant
minnel tobb fem annal jobb. mennyit szansz a fegyora?

Hátt a 2,4 órás töltés elég gyors egy 1700mAh-s aksinak, csak azért gondoltam hogy gyorstöltésen lesz. Én a sajátomat kb 11 óráig töltöm 😊 Persze nem irtad milyen tipusu aksi, de a NiCd aksik a névleges teljesítmény max 10%-ával tölthetõek a tartósság érdekében.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bexter
Melyik a jobb:
- Ha olyan stukit veszek aminek Fém Gearboxa van
- ha olyat veszek aminek fém csöve, motorja meg gearboxa van
??

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
ha a lustaság fájna.......

cikk

tuning topic

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Áááá softair.hu-n nagyon rossz a fórum. minden össze-vissza van. ezt a fórmuot jobban szeretem. 😄 szval ha vkinek vannak tuning tippei Cyma AK47-hez akkor azt szívesen várom és nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!
Seaweed
Marmint az ehhez valo tarra gondolsz?! Igen*. Marui, CA, GG, GP, Star, stb-stb tar megy bele. Gyarilag egy 450-es tar van hozza. Tervezem meg 3-4 Star vagy Marui (vagy epp amilyet kapok) 150-300-as midcap tarak vetelet hozza.

*.:Vegulis M4 mod az igazi LR-300-as fegyver.
Punker
ez ugye más M16 tárakkal is kompatibilis?

Seaweed
Akutoltes pont anyi lett mint amenyit a toltesido kalkulatorral szamoltam..szepen le is kapcsolt a tolto...siraly! <#smile>
Seaweed
5letes ez a szijjtarto megoldas. 5 helyre lehet becsavarni(negy az eloagy jobb es bal oldalan elosztva 2-2, es 1 hely a valltamaszon) es egy par van belole. Menetes resz becsavar, gyurus resz szijjra rafuz, es a gyuru felol levo gomb megnyomasaval a szijj konnyeden eltavolithato a fegyverrol, es ugyanigy konnyen felteheto ra!

okés. köszi. amúgy a fix tusba nagyobb aksit tettem volna alapból és úgy a tuning. de akor softair fórumon megkérem. köszi azért még1szer.
Punker
melyik hát a fix tusost talán, a másik a 90-es CA rugó csere után 1-2 óra játéknál többet nem bír, amúgy meg kínai tuning topic-ban többet segítenek neked mint itt.

Hejhó! Tervezem egy Cyma Ak47-es megvételét és felszeretném majd úgy tuningolni, hogy 50-60méteres lõtávja legyen és olyan 350fps-est tudjon. Ez milyen alkatrészek cseréjével lehetséges? Van vkinek ebben tapasztalata? Elõre is nagyon szépen köszönöm ha válaszol vki és tud segíteni!!
Seaweed
Ki beszelt itt gyorstoltesrol, meg gyorstoltorol?! Szerintem senki. (Egyebkent meg irtam hogy a tolto automata)
Bírja az aksi a gyorstöltést? 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
Nah Arnie fele akkutoltes kalkulalo progival kiszamoltam gyorsan hogy 145 perc azaz cirka 2.4 ora toltes var ram....mar be is allitottam a toltom 9.6v-ra es elkezdtem tolteni az akkut 😉)
<#eljen><#vigyor3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Jah olasz vam volt rajta..de mivel olasz boltbol van oda mar a polcra azzal terhelt arral kerul ki....es onnantol az engem mint unios vasarlot hidegen hagy.

Jokerdes. Erre most nem udok valaszolni..elobb itt helyben kell lepnem az ugyben.
Punker
hát akkor az EU-s vám azért rajta volt csak a magyar sarc-ot úsztad meg, az az apróságok árát is kiteheti bõven.

szóval akkor mikor jössz végre játszani hogy szétlõhessük egymás seggét 😊

Seaweed
Vam nem volt...Olaszorszagbol jott...unio...nuku vam <#vigyor3>
Punker
vámot megúsztad akkor? 😊

Seaweed
Az is volt..nem teleportal jott...de a fegyvert kerdezte menyibe kerult <#beka3> (de ha mar itt tartunk DPD futarral, 4 munkanap alat (kurva negynapos istenverese nem jott volna kozben mar multhet penteken kezembe kaphattam volna ..3 napot rostokolt a csomag egy pesti raktarban emiatt), biztositassal 37,74€(5.04 kilos csomag))
hooah
Mennyiért vetted a Sig-et?

Punker
szállítás?

Seaweed
a fegyver 460€
hello nekem egy SIG 552-esem van
Punker
mi a különbség 1 dacia és 1 opel és 1 mercedes között? 😊

mert mindnek 4 kereke van és gurul 😊