29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    pl rugót kisebbre? mert az alap gearbox tuti nem bírja ezt hosszútávon :)
  • Bexter
    Haver vett most egy ilyet. Nem tudod véletlenül mit kel benne cserélni hogy ne legyen harakiri?
  • bardocz
    nade van valami szabályzat ott airsoft-ra?
  • bardocz
    aztán csodálkozok,hogy mesziről le tudott lőni
  • VRSDM
    Szabolcsé.
  • Punker
    kínában nincs minőség ellenőrzés, Lee ringatózik a dzsunkában és ami épp a kezébe kerül azt beépíti
  • DannyL
    Ja értem. :)))
  • bardocz
    kínában mik az fps határok?vagy ismerik egyáltalán?szerintem ott még a szemüveg sem kötelező...
  • Punker
    győzz meg 1 kezdőt erről

itt van a polcomon alap CA rugó amúgy :)
  • MuldR
    Adok ingyen egy alap marui rugot vazze! :)
  • Punker
    ez az aminek az ég világon nincs semmi értelme :(
    mint a 460 FPS-es JG HK416-osnak, 1 hónap alatt kinyírhatja magát + épületbe fölösleges.
  • bardocz
    tiéd? szép eredmény:D
  • VRSDM
    akarom mondani 395 :$ :P
  • VRSDM
    jg mp5RIS-295 bemérve. hohó :D
  • Punker
    kínai mp5 nem jön ki 350 alatt, bár jön a CA sportline lassan.
  • MuldR
    Ha 350 fps alatti kozepes vagy rovid fegyvert veszel (pl M4, MP5) akkor nincs szukseg stukkerre. Foleg kezdokent.
  • spiercell
    Nem érdekel valakit egy JG SR16?
  • bardocz
    hát nem tudom,szerintem kényelmesebb két szemmel rendesen körbenézni,mint távcsővel szívni esetleg,igaz azzal nem is lehet közelre lőnin nagyon

amúgy nowarba amilyen fegyverek voltakvégigtapiztam volna az öszeset szivesen,de időm sem volt,meg nem is engednék szerintem:D
  • Punker
    van AEP ebben 1 kis aksi a cső alatt, kb 20 méterig lehet használhatóan lőni velük 10-15 ezer pénz között, vagy vannak gázos pisztolyok ezek hatékonyabbak de drágábbak is jóval.
  • Milka
    és ha veszek pisztolyt akor azis aeg legyen?hova fér el benne az aku?
  • Punker
    pl keleti front a keleti pályaudvar mellett http://www.keletifront.com/
  • Milka
    jolvan,szal akor sztetek kezdésnk valami kiseb daráló gépezet kellene:)jolvan megfogadom és kösz,amugy pesten van valami jo bolt?holnap lehet be is nézek..
  • VRSDM
    2méterre?
    bényén beásta magát egy ficak a hóba (festős fehér álcába volt ráadásul)
    namármost melltte, fél méterre volt a gyülekezőpontunk a halottaknak :D mellette ált. kb. 8ember, 1méterre, aztán jött a még meglévő csapat, masírozva a hasadóanyaggal, majd kiugrik a hóból a faszi és megérinti a hasadóanyagot (ezzel hatástalanítva) :D:D:D gondolhatod ;)
  • Punker
    rohadt jól ki tudja emelni a részleteket.
  • Punker
    #9217 2x van, egyszerre küldtük el az üzenetet így a tied duplázva lett.
  • DannyL
    Nem értelek. Ezt mire írtad?
  • bardocz
    ha két méterről nem látsz valakit,akkor távcsővel könyeben megy?:)
  • Punker
    mentél már el 2 méterrel rejtőzködő ember mellett?

néha nagyon sokat segít a távcső, és persze rengeteget gátol, ezért is kötelező a snipereknél :) + súly, távcsővel kapás lövés se egyszerű a fókusz miatt.....
  • bardocz
    távcső szerintem teljesen fölösleges,ha valaki nem lát el 40 méterre akkor annak szemüveg kell:)
  • bardocz
    igen ez mráka,szerintem cyma alá nem érdemes menni,amúgy hop-up gumit nem minden esetben kell kicserélni,sokszor a kínai is nagyon jó tud lenni(cm 0.28s egyik testben olvastam,hogy nagyon jó),de persze vannak alkatrészek amit érdemes kicserélni minőségire,és fontos,hogy át legyen kenetve meg hézagoltatva első játék előtt
  • Punker
    kiütöttél :)

M16+távcső = vicc! az M16 hopup rendszere a legrosszabb, és a pontosság 80%-ban a hopup-tól függ.
  • DannyL
    M16 szériából az olcsóbbak között a Boyi a top. Fém test, korrekt darab, 30e körül.
  • SG rock
    jha ez neked ment Punker-től, de nekem is egy tanács :D
  • SG rock
    G36C nemteccik...de nézek valami JG-t akkor.
  • Milka
    jolvan,csak gondoltam veszek egy jokis snipert,aztán azon fejlesztem magam hogy azzal nagyon jó legyek,de joban tudjátok,akor valami m16+távcső mondjuk?az még talán korrekt nem?akor a rugos kilöve kösz:)csak tényleg nem értek hozzá és ezért kéne a segitségetek ha már bele ölök lovét:)szal BARDOCZ irta hogy bizonyos szint alá nem érdemes meni.milyen ez a szint?márka?erő?vagy hogy értsem?
  • Punker
    vasárnapi játékról:

"A játékon 53 fő vett részt játékosként.

Az átlag pedig 375,4 FPS volt..."

veszel egy 350 FPS körüli JG-t kezdésnek pl egy G36c-t (én azt vennék) átzsíroztatod hopup gumit kicserélteted, kényelmesen fogsz kezdeni sok sikerélménnyel, sniperben (430 FPS-től) kezdésképpen semmiképpen ne gondolkozz mert csak csalódni fogsz.
  • VRSDM
    [apro]gyááá miért nincsen már vipem, mire megírom megírja másis, visszavonni persze nemtudom már :CC
    sry szóval.
  • DannyL
    :)
  • VRSDM
    épp most beszéltük hogy az fps az nem távolságfüggő minden esetben.
    430 fps fölött kötelező rá a távcső pl. és csak 20méternél távolabbi emberekre lőhetsz.

itton 330-410 között van az átlag fps.
    ha most kezded akkor nembiztos hogy springessel kéne kezdeni, csalódás érhet.
  • bardocz
    kezdésnek elég 350 is,és ezzel eleve nem is játszhatsz úgy mint kisebbel,nem lőhetsz sorozatot(jó,ezt rugóssal nem is egyszerü),és 20m-en belül nem adhatsz le vele lövést