Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsóvér
nem jó?

Acer Aspire one

én nem ajánlom, de te tudod...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Olcsóvér
na akkor én ezt megveszem

Acer Aspire one

Olcsóvér
köszi

Acer Aspire one

Mhosah Myth

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Olcsóvér
hu ok

Acer Aspire one

Punker
pár hónapja volt úgyhogy nem tom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Olcsóvér
ja és megtudod mondani a videó linkjét vagy az üzi számát?

Acer Aspire one

Olcsóvér
télleg erõs?

Acer Aspire one

Punker
volt róla vid itt, gyakorlatilag lövöldözni jó, de játszani nem......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Olcsóvér
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=21170317&adult=1
jól néz ki

Acer Aspire one

öregharcsa
találtam még STAR ill KSC hk33-as tárat de azt nem tudom mennyire lenne jó bele..(csak kintrõl tudnék rendelni, láthatatlanba meg a fene se tudja...)
az a baj hogy egyik gyártónál sem mutatják képen a tár adagoló részét, így nem is tudom megállapítani hogy jó lenne vagy sem...(mert a CA-t láttam és ott tudom mi a kis különbség a 2 tár között)

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
ha a nagy gyártókat nem szereti akkor lehet nem találsz

öregharcsa
sziasztok!

itt is felteszem a kérdésemet hátha van itt valaki aki válaszolni tud...

a segítségeteket szeretném kérni...
van egy BE HK33-as fegyverem ehhez szeretnék tartalék tárat venni...úgy tudom hogy nem jó hozzá a CA és a Marui tár..melyik gyártónak lehet hozzá kompatibilis tárja?
vagy ezt megszívtam és csak ezzel az 1 tárral tudok majd játszani?

elõre is köszi a segítséget

http://pspfilez.extra.hu/

Már meg van. nem vmi nagy száám, de nekünk tetszik és ennél fontosabb nincs.
DannyL
A csapat neve csak akkor lesz nem "sablonos" és egyedi ha magatoknak találjátok ki. A lényeg hogy utaljon rátok, a jellemetekre, esetleg arra ahogyan létrejött, vagy amit gondoltok, el akartok érni. Ha meg nagyon nem jön az ihlet, akkor játszatok és egyszer csak magától beugrik majd egy játékon. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Köszi.
DummyBoy
Ilyen a mai fiatalság ... <#hehe>

Mellesleg azért nem árt beleszõni olyan apróságokat mint valamilyen kitalált katonai alakulat, esetleg a csapat székhelye, vagy valami ahhoz fûzõdõ történelmi "alakulat" vagy ilyesmi ...

Ok, hogy ezek sablonosak, de erre lehet épitkezni ...

Ha nincs más akkor meg kell nézni az ilyen játékokkal játszó klánok neveit és azok adhatnak jó ötleteket 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

...
Punker
ha ez komoly kérdés volt akkor a válaszok maximálisan komoly szintet értek el.....

Komoly kérdés lett vna, de komolytalanok vagytok. Ez van.
Punker
lehet beugratós kérdés, végül is nem ismerjük se a csapatot se az embereket 😊

DummyBoy
Hmmm ... csak én érzem úgy hogy magas a labda? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Siluro
Panchers? 😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
töketlenek? 😊

szigetelõszallag 😛

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Berettára, ha nincs alapból ellátva rail-el, akkor hogyan lehet rá tenni például ilyen taktikai lámpát?
Nincs vmilyen jó ötletek csapatnévnek? Mi már annyit törtük rajta a fejünket, de ilyen sablonost nem akarunk, vmi egyedi kéne, de nincs elég fantáziánk. 😄 Ha esetleg van vmi a tarsolyotokban és a felhasználási jogát egy csokiért odaadnátok akkor várom az ötleteket. 😊 😛 😉
nagyon tévednek itt eggyesek attol hogy jo a mellényed attol még észreveszed ha meglõnek mert pattan rajtad és azt meglehet hallani és amugy a best mellény még mindig a GUARDER RANGER BODY ARMOR VEST
Ja, gondolom így lesz, de még a fegyvert se tudom megfogni rendesen<#idiota><#hehe>. Szóval tök béna vagyok.... viszont, ha ott tetszik a dolog és rájövök a fegyver kezelés minden kis titkára, akkor majd lehet, hogy a késöbbiekben is fogok air softozni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Seaweed
..es a plusz tarakat meg egyeb kiegeszitoket meg tesco-s szatyorban vigyem magammal mi?!<#ravasz1><#idiota>
VRSDM
az ilyen mellényekben az a legjobb hogy nem érezni a találatot :S
vagyis értelmét veszti az egész...

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Jah értem, ok. Nem ismertem ezt a kifejezést. "Valódi acélból" még lehetne AS cucc is.

Seaweed
Felre erted..ez igazi fegyver.
DannyL
De azért lõni ez is tud? Az elv megegyezik?

Seaweed
Real Steel
DannyL
Mi az az RS?

Seaweed
(RS nem AS)

Seaweed
Kepet, linket leirast plz. Ha volt mar plz hsz szamot.<#smile>
Mellényügyben én még mindig erre szavazok: Blackhawk S.T.R.I.K.E. Cutaway Tactical Armor Vest Black. csak sajnos nagyon drága. :S
Seaweed
Dontottem melleny ugyben. Nagy valoszinuseggel Guarder 2005 Ver. Modular Tactical Vest (OD)-lesz. (bar ha lesz penzem lehet ez lesz belole...csakhogy ez utobbi joval dragabb(2x))
<#wave> Okés köszi! A Hopup vissza, az ugye az alaphelyzet? Mert ilyen hop-up rendszerrel még nem volt dolgom. A többi világos <#smile>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Megpróbálom leirni neked az AK szétszedését 😊 Cyma28S-et még nem szereltem, de nem lehet nagy különbség.
1,Tokfedél le, aksi kiszed.Hopup vissza.
2,A tokfedél alatt a fegyver bal oldalán kell talánod egy kisebb csavart, ez tartja az aksit magába fogadó mûanyag részt.A kicsavarás után akaszd ki a hüvelykivetõ sínjét majd szedd ki.Csavard ki a hopup állító pöckét.Ezután a mûanyag hátrahúzva eltávolítható.
3,Alatta van 2 csavar ami a hopupházat tartja.Csavard ki
4,Forditsd fel a fegyvert, az alján találsz 4 csavart, 2 az elõagy után, 2 a tár helyén, ezeket eltávolítva a fegyver kettészedhetõ. A csõcseréhez ez elég.
5,Csavard ki a markolat alján lévõ csavart, valamint a tûzváltókart tartó csavart, szedd ki a gearboxot.
6,ha minden igaz ezután hozzáférsz a válltámasz alkatrészeihez.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nagyon jó lesz! Tetszeni fog!!!
<#wave>

Vasárnap megyek kipróbálni ezt az airsoft dolgot. Haverom egy csapatban van és õ az egyik alapítõ. Hárman alapították és lesz edzésük vasárnap, aztán meghívott rá. Kíváncsi leszek, hogy miféle is ez az airsoft :S. Mármint mesélt róla, de élõben milyen lesz.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DannyL
mostanában fogják elkezdeni forgalmazni a kínai cuccokat õk is, lehet hogy azokat töltik épp fel

Seaweed
Nekem se tolti be.
Az airsoft.hu nem jön be nálam. Nálatok? Elépzelhetõ h frissítik az oldalt. jeee. új fegyók. dájólenne. =)
Olyasmire van. 😄
http://www.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=685&category_id=84&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=128

Ez a kütyü arra jó, hogy beleteszek 1 Co2 patront és CO2 átalakítóval csatlakoztatom a pisztoly tárjához és akkor nem kell vennem Green gázt meg ilyeneket? Vagy mire jó? Akármilyen gázos fegyóhoz lehet használni? Mert hosszútávon megérné..