Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
CA hivatalos oldalt érdemes megnézzni sok cuccot nyomtak most ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KJW Mk1 Tactical Snipert használt már vki? Tudja vki, hogy mennyi a lõtávja? Mert az ára és az ereje az nagyon barátságos, bár sztem nagyon kis csúnyácska. 😄
KJW Tactical Sniper
öregharcsa
összeszedik, újrahasznosítják<#vigyor1>...nem szemetelnek, rendes kölykök..

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
ja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem fog az nekem pénzbe kerülni 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nagyon tetszik <#smile> Nekem a PBS-1 lesz "házilag" legyártva <#vigyor1>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
kimaratod kb 1000 pénzbõl gondolom, annyit meg simán megér 😊

ez az átka az M4-nek könnyen orrnehéz lesz, és még te szidtad az én bipodom..... <#eplus2>

Valami ilyesmi lesz a vége:

Alulra egy markolatot, mert az akku és a hangtompító már elég nehéz együtt. Sajna full RIS szetre nincs pénzem most (30e+) így marad az olcsóbb megoldás: cnc marógép a Wignerben 😊

Punker
elsõmarkolatra? mit akarsz tenni oda? gránátvetõt nagyaksi tartónak? 😊

Az új project:

DannyL
Elképzelem ahogy a teknõben gyûlik a BB és 2 óra után már felállni sem tudnak tõle. 😄 Egyébként a mi AS cuccainkkal több mint fájdalmas lenne ez a stílus.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

öregharcsa
hát ellent kell mondjak neked...ezt a lányomtól tudom aki 13 éves...az osztálytársai rendszeresen mennek játszani ezekkel a kínai "airsoft" fegyverekkel amit a 4 tigris piacon lehet kapni 5-9e ft-ért...én is meglepõdtem hogy milyen sokan csinálják a mostani kölkök<#wink>
néha szerveznek nagyobb "csatákat" is hogy az õ szavukkal éljek amin nem ritka a 30-40 gyekõc is...van nálunk egy park (régen Barátság park volt a neve) ott szoktak lõdözni a fiúk egy mély teknõben ami kb egy futballpálya nagyságú...igaz semmi terepakadály ezért igazából olyan hentelõs terminátoros játékokat játszanak...

szóval kezd elterjedni a fiatalok között mégpedig nagyon gyorsan..és szeretik is...

Dannyl!

jól körülnéztem és a gunneren azt írták mellé hogy kompatibilis a CA tárral...gondoltam ebbõl nem lehet baj...
egyébként nagyon szépen lõ(egész pontos)és viszi 40-45 m-ig...kezdésnek nekem nagyon jó lesz...(ha meg a CA tár valamiért nem jó akkor megcsinálom elvégre az egyik szakmám szerszámkészítõ<#vigyor1><#vigyor1>)

http://pspfilez.extra.hu/

DannyL
Én mondtam hogy en vásárolj indulatból. Ha megkérdezted volna elmondtuk volna miért nem túl nyerõ. 😊

DannyL
Kár hogy csak bio bb-vel foglalkozik, és egy normális sincs köztük mint pl. marui, maruzen.

Seaweed
Egyebkent erdekes, most igy atnyalazva a tesztet en is "szinte pont ilyen" lokepet produkalok Extreme 0.23-asaval! Balra lefele "hord", pont mint a tesztben!!!
Láthatod... <#nezze>

OFF
Mikor megyünk sörözni? <#taps>
ON
ugyanmár, ez még nem terjedt el annyira.

Trendye?<#shakehead>
Seaweed
Most komolyan minek neked egy AS fegyver?! <#rolleyes>
Seaweed
Allatra ne lojjel vazze! Hany eves gyerek vagy te?! Azt a torveny is bunteti (nem is akarhogy, akar 3 evvel is sulythato (bar teny hogy precedens per/itelet meg nem volt)), de en allatvedo vagyok, szal nem nezem jo szemmel. (Pedig kutyas vagyok , es nem szeretem a macskakat, megse tedd ha van eszed!)
Egyebkent kiskoruaknak meg AS-hez is szuloi beleelegyezes/nyilatkozat/(irasos) hozzajarulas kell.
Olcsóvér
olyanra is gondoltam

Acer Aspire one

Olcsóvér
vagy oda elég egy petárda

Acer Aspire one

Seaweed
Dehat akkor mit szeretnel?! 10K ert nem kapsz semmi normalis dolgot. (Max "Springes"(rugos) pisztolyt).
Olcsóvér
valami olyasmi
ja megy az a köcsög szomszéd macska

Acer Aspire one

Olcsóvér
dehogy veszem

Acer Aspire one

Seaweed
Hat akkor vedd meg a rozsapatronos kinai jatekot.
(Lehet eloszor is ra kellett volna kerdezni hogy mit akarsz. Mert nekem nem ugy fest hogy az AS/RS erdekel hanem kell egy jatek amivel a kertben elokorkodhetsz, meg uditosdobozokat lyuggathatsz ki.*)

*.:Ezzel nincs semmi baj..en is kolyok koromban rozsapatronos riasztopisztollyal rohangaltam a haverokkal az utcan es Winetou-sat jatszottunk....de biza akkor ez topictevesztes. Meg a hobbyn kint legpuskaval gyartottam ementali sorosdobozt...de azert az AS ennel tobbrol szol es azok az olcso jatekok nem airsoft cuccok.
Punker
10k? azért még 1 rendes csúzlit se kapsz 😊

inkább csinálj magadnak csúzlit.

Olcsóvér
már nemtudom mit vegyek
meert
hát
én10 alatt venék

Acer Aspire one

Mhosah Myth
Akkor vegyél gázos pisztolyt... 25-30 körül vannak jók!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Errõl én is sok jót hallottam eddig. Árban is nagyon jó. Bár én beérem a CM.028-S karabélyommal :] Majd egyszer ez lesz a következõ, a CM.031-es.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Olcsóvér
marok és min képes legyen má átlõni egy sörösdobozt 😄

Acer Aspire one

Seaweed
Akkor elobb dontsd el mit akarsz. Mert eddig nem errol a kategoriarol erdeklodtel!
Olcsóvér
én inkább marokfegyvert vennék

Acer Aspire one

Seaweed
Neuroeknak volt ilyen (vagy hasonlo) nem volt valami jo velemenyuk rola...inkabb ezt ajanlanam errol egeszen jol nyilatkoznak tulajdonosai.
Olcsóvér
http://www.eshock.hu/catalog/product_info.php?products_id=367 alul van egy videó nekem annyi elég hogy ezt megtuggya csinálni simában

Acer Aspire one

Tokyo Marui, Classic Army, GP, Inokatsu, Systema, GuayGuay, ICS, Umarex, STAR - ezek mind erõsek és sokáig bírjk, lehet válogatni...

Olcsóvér
nekem tök mindegy hogy kinai vagy olyasz vagy amcsi csak az hogy sokáig bírja és erõs legyen

Acer Aspire one

Punker
na most az átlag airsoft fegyver az 80-100 ezer pénz körül van, ez alatt vannak a kínai cuccok 30-40 ezerért, meg a profi cuccok 200-tól, szal mi érdekel téged?

Olcsóvér
airsoft fegyverhet képest

Acer Aspire one

Olcsóvér
thx

Acer Aspire one

mihez képest nem drága?

www.airsoftware.eu
www.cybergun.hu
http://dow.airsoft.forum.hu/viewforum.php?f=10
Olcsóvér
tudtok mutatni valami jó fajtát ami sokáig bírja és ha lehet fém és ahhoz képest nem drága?

Acer Aspire one

jónagy idiota aki ilyet vesz , most az mé olyan nayg cucc hogy kidobájja a hüvelyeket amit aztán össze kell szedegetni meg betöltögetni...
számomra felfoghatatlan
Olcsóvér
nekem volt nyáron egy hasonló méretarányos nem teljesen mûanyag m4 csak a felhúzója eltört

Acer Aspire one

Olcsóvér
én régebben egy berettára pályáztam de olyan igazi légpisztolyra

Acer Aspire one

Nem.

Ha csak a hátsó kertben lövöldözöl vele sörösdobozokra még talán megérné, de: kisebb, mint egy igazi M4-es, csúnya, full mûanyag és macerás az újratöltése. Rendes AS játékra abszolut használhatatlan.