29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #9368 Nekem pont ilyen ESS van. Szivacs le, es mar nem is parasodik. -
#9367 első képkocka baseball sapi, ez valami vicc? :) -
#9366 Ehhh ... az enyémen csak annyi van "ICE" ... :)
Mellékesen picit off, de tény hogy qrva drágák a normál, de jó szemüvegek ...
Nekem érzékeny a szemem + -0,5 dioptria, ami nem sok, de zavaró (Engem spec zavar ...) ezért vettem olyat ami fényre sötétedik, mindenféle réteg van rajta meg minden, főleg vezetéshez ... 46k volt a 2 lencse akciósan ... És ez messze nem fullextra ... ez csak egy alap cucc ...
Erre jól rásakkoztam, mert beültem boldogan a kocsiba, hogy végre nem fogja kib@szni a szemen a napsugár ... De kib@szta ... mert a fényre sötétedős cuccok az UV sugárzás mértékétől függően sötétednek ...
Nesze nekem UV szűrős szélvédő :( -
#9365 ww2 -
#9364 most nem kell beszólni hogy reklám meg minden :]
de ha bényére jössz ottis lehet bérelni játékok alkalmával, minimális áron (ha érdekel keress pm-ben)
de! softair.hu fórumon is van bérléses tápig. -
praksi #9363 BKSE szokott még játékokat szervezni, bár náluk nem olcsó mulatság. -
#9362 boltokba nlehet berelni, pl. 44es bazis, keletifront -
graffiti #9361 elolvastam a szabályzatot...ha arra gondoltál,a 18ik életévév már be van töltve..ettől függetlenül nem önellátó pályáról érdeklődtem csak annyit szerettem vna megtudni h budapest környéként van e olyan hely ahol lehet airsoftozni...(bérelhető felszerelés stb..) -
praksi #9360 mit értetek "viszonylag nem drágán" alatt? tegnap egy ismerősöm azon akadt ki, h szemüveget kell viselnie, ha nézni akarja a játékot; és sajnált kiadni 700 Ft-ot. -
praksi #9359 höhö, vén obsitos :-P
[/me 21] -
#9358 Az én szemcsim csak 35e Ft a tiedhez képest olcsó :D pedig ezen is van minden féle, tükröződésgátló-karcolódás mentes műanyag lencse (kicsit törésálló elvielg) meg ilyesmi
Ha már így szóbajött -
#9357 közben jövök rá hogy már 26 vagy basszus -
#9356 kontaklencs / szemműtét és megoldódik, szerintem nem létezik olyan rendszer ami a 2 szemüvegnél 100%-os lenne. -
#9355 köze nincs hozzá minden AS cuccot saját pénzemből veszem, ki is akadnának ha tudnák mi mennyibe került 25 évesen nem hiszem hogy nekik kéne a hobbim támogatni. -
#9354 na mind1 a lényeg hogy párásodok :D és utálom :D -
#9353 neki is fényre sötétedik stb extrák, kézsebész levágott végtagokban ereket idegeket összerakosgatni már kell neki, de pl vadászatnál a sima is elég.
de amúgy ja ismerős ez a már majdnem james bond cucc a lista szerint, csak az ára is húzós. -
#9352 Akkor már értem miért CA fegyód van és nem "szar kínai"...:) -
#9351 "amivel operál" najóvan :D
9349-párátlanító-fénytörő-napszűrő stb. szóval kiveszi a vízbű azoxigéntis :] -
#9350 az még nem is drága faternak keret nélkül 200 körül van az amivel operál, igaz abban autót vezetni nem tud :) -
#9349 Milyen szemüveged van? -
#9348 sima szemcsimen is van párátlanító réteg, de hát ennyit ér :] pedig nem is olcsóféle szemüveg volt (mindenestül 76e) -
#9347 első körben olvasd el a MASZ 2008-as szabályzatot. -
graffiti #9346 üdv mindenkinek...
teljesen újonc gyerekek szeretnének airsoftozni viszonylag nem drágán..azt szeretném megtudni h vki tud e olyan helyet budapest környékén ahol megvalósíthatóak a fenti "paraméterek"??:) -
#9345 rajPk-nk dettó ezzel szív, ESS LandOps alatt a sima szemüvege párásodik be ha olyan az időjárás, direkt jó egy DMR/sniper-nél..... -
mstummer #9344 használj páramentesítőt a szemüvegeden is. -
#9343 tudom hogy nem ess, írtam is hogy miben más, thermo szemcsi ezis, mégis bepárásodik ha sisakkal/ maszk-al használom.
általában nem a védő, hanem a rendes szemüvegem lesz párás :D az se jobb :D -
#9342 a magyar acél sisak 1500 pénzért beszerezhető
ESS-en mindig ott az ESS felirat!
Op irene látványos vid DE csak látványos rakás ember egy kupacban rohangál, 100 méterről lőnek AEG-gel összevissza, inkább demo mint valódi játék ne adj isten szimuláció..... -
#9341 OMG ez emkkora játék lehetett! Kurva jó, meg a kocsik felgyújtva meg a füst a távolban tiszta Irak... Nagyon jó Nagyon jól megcsinálták a pályát. -
#9340 hátha valaki még nem látta volna.
legeslegjobb film airsoftos eseményről. ez alapján kezdtem bele az egészbe, és sajnos tán sosem lesz olyan jó játékom mely ilyen érzést váltana ki belőlem mint ez a film...
[center]had szóljon... -
#9339 márkát megnem mondom, rajta nincs jelzés, kaptam még anno.
de formára detto ilyen.
csak nekem nincs az a plusz archoz tapadó rész, hanem a gumi+szivacs után egyből az arcom jön (szóval az az íves nincs, hanem egyből a keret) -
#9338 én hozattam ehobbyasia-tól kínából. pasgt nagyon nagyon erős abs-ből. szóval így nemigen van semmi baja pedig zuhant már ki mozgó vonatból az ottani síntartó kövekre stb. :D sokmindent megélt már, de semmi baja, és mellette marha könnyü. szóval. ja 4200volt szállítással együt :] ebből 3000 a szállítás :D -
MuldR #9337 Nemtom milyen szemuveged van. Nekem ESS, az is pont passzol a PASGT sisak ala. Az a titok nyitja, hogy az oldalarol a szivacsot le kell szedni. Az ugyis csak a homoktol vedene, itthon meg relative keves homokvihar van :)
Szoval ezek utan mar a lyukakat nem takarja a szivacs, at tud menni konyebben a levego, es nem parasodik. -
#9336 Hol mennyi? én 5e Ft-ért láttam rohamsisakot a keletiben terep hzattal. -
#9335 az én pasgt sisakom alatt jobban izaddok, (a szemüveg pont hozzá való, így bepattan a "napellenzős" része alá, ergó nulla szellőzés :/ -
MuldR #9334 Lehet jatszani. Nem zavaro. -
MuldR #9333 1. 20 meter a minimum lotav, de Bobi 30 meternel kozelebbre nem szokott loni.
Bar ennek ellenere inkabb az AUUU a jellemzobb, nem a megvolt :) (es meg igyis sokan nem valljak be!) :( -
#9332 Rohamsisakban lehet játszani? Nem zavaró? -
#9331 1. SilentBob, Sun Project M40XB, 599 FPS
Ez fájhat -
#9330 Mivel a reseket ki fogom vagni pengevel, ez a problema nem fog jelentkezni :)
Az arc reszen is ki fogom furkalni a muanyagot, szoval lesz szellozes.
Tegnap este csinaltam, nem akartam a friss ragasztast csesztetni. -
#9329 Lefele meg majd csöpög kifele. :D