Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
hat jah... Marui leallt a CAR-15 gyartasaval (?-legalabbis eltunt a kinalatbol), igy max varunk hatha valamelyik gyarto gyartasba veszi ujbol es akkor beruhazunk egy CAR-15-be 😊)
Seaweed
Hat most hirtelen nem fenyeget hogy rohanok venni CA XM177-et..de azert kosz az infot!

Tenyleg jol fest!

BDU:
Nah ja...ACUPAT-ot nem vennek, draga is meg semmire se jo, max lathatosagi mellenynek <#gonosz1> Angol DPM-et sokan ajanljak hogy magyar viszonyokhoz jo..csak nekem igazan nem tetszik a mintaja...
Eredetileg CAR-15ost akartam en is. At akartam a CA M4esem alakitani, de kb a foldon nem letezik CAR-15 tusa. Sehol sem talaltam, igy letettem a projectrol. Lett belole M4 Commando 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mielott nagyon beleugrotok a CA fegyverekbe, csak szolok, hogy letezik GP es WGC Custom M16VN, XM-177 es M16A1 is. Tudni kell az CA-krol, hogy k..vara nem authentikusak! Ellenben a GP/WGCcustom igen. Arrol nem beszelve, hogy szebb, alapbol erosebb, es iszonyat jo cuccok vannak benne.
Most eleg alacsony a dollar arfolyam, jo aron be lehet ezeket szerezni.
Erdemes elgondolkodni.

A terepruhakrol: ASben nagyon nem mindegy miben vagy !!! Volt olyan, hogy egyik lanyra majdnem raleptek, ugy elbujt ! Pedig csak fekudt a foldon!
Igenis szamit a ruha mintaja. Pl feketeben senki ne probalkozzon az erdoben mert nagyon rossz. Meg az ACU a masik formedveny!
Vietnamra mindegy hogy ODzoldet vagy tigerstripet veszel, de ne azt a fosadek sargat, mert az undorito 😊
Amik jonak tuntek itthon: Angol DPM, picit megfakult US Woodland, Marpat.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Seaweed
Nem, mas az eloagy es mas a tus, XM177 nek hosszabb a csove is/illetve mas akompenzatora... amugy ja..ezen kivul majdnem ugyanaz <#gonosz1>

http://world.guns.ru/assault/as50-e.htm

(tusa ennek is kihuzhato!!!*)

*.:

dronkZero
Mit kell azon átalakítani? Nem tökugyanaz a két fegyver?

A Wiki így kezdi:
"The Colt Commando (also referred to as CAR-15 or XM177)..."

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Seaweed
Ha mar vietnamei tema...filoztam CQB-ra CAR-15-on..de addig addig "filozgattam" hogy sajna Marui levette a kinalatabol..igy marad a mostanaban megjeleno CA XM177 amibol atalakitva lehet CAR-15-ot csinalni....
dronkZero
Na ja. De azoknak meg jellemzõen XM-177-jük volt(már a zöldsapkásoknak), ha jól tudom. Beszerezhetõséget is figyelembe véve, lehet, hogy mégis olive BDU lesz belõle...

Seaweed
<#gonosz1><#hehe>
Seaweed
Arnie-nal a Vietnami topic. (ajanlott 😉)
Ja kérem, ha valaki sznoboskodik és Green Beret katonát akar játszani, akkor tényleg tigerstripe 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
De az a mezei vietnamban szolgalt baka...kulonleges alakulatok es a delvietnami alakulatok tigerstripeben voltak 😉)
Seaweed
Igen en is igy gondolom.
Vietnámhoz csakis olive BDU+LCE harness+M1 sisak 😊

Seaweed
Eredeti:

dronkZero
Hm, hát én úgy gondolom, hogy ezek a terepminták úgy 150-300 méterre lettek kitalálva, úgyhogy ASben qrwamindegy, hogy milyen színû/mintájú. Tehát én a fegyverhez fogok öltözni(vietnámi ruciba), a fíling kedvéért.

Bár lehet, hogy az olive valóban jobb választás lenne...

lehet csak a fotó rossz, el kell menni a boltba és megnézni személyesen

de a tigerstripe olyan mint a wikipédián: fekete+zöld+kevés barna

Seaweed
Jaaah hogy a Tigerstripe BDU mintajara gondolsz (nah ez egyebkent nekem is tetszik...de szinte sehol nem kapni (military bolt) igy majd ha venni akarok rendelnem kell vagy atruccanom szolnokra a reintexhez..), hat hasonlo, bar enyire nem fosbarma...szar a kep. Vannak AS forumokon olyan topicok ahol ruhakrol/felszerelesekrol/akcio kozben lehet kepeket talalni.
Én 3 db 130-as tárat használok + "vésztartaléknak" egy 300-as hicap-et. Eddig bõven elég volt minden esetben, mire elfogyott volna minden lõszer addigra úgyis lelõttek és mehettem újratölteni 😊

Milyen gyakorlóról van szó?

Seaweed
Barna?! Nekem egyenlore homokszinu (tan) meg olive BDU-im vannak (bar teny hogy en bringazashoz hasznalom oket elsosorban.). Valoszinu AS-hez is Olive BDU-t fogok hasznalni mert a woodland nem tetszik, a sivatagi woodland meg tul vilagos mi felenk a terepen (max nyaron jo mar mikor kiszaradt minden a szikesen es sarga barna minden csak a fak levele a zold...)
dronkZero
A képek a tigriscsíkról nem jöttek át a mátrixon...
Szal:
Áruházi cucc képe
Wikipedia a tigerstripe-ról

dronkZero
Köszi szépen!
Vajon kapható itthon is, vagy rendelnem kell? Ti hány darab lowcap tárral nyomjátok? 3 elég?

Aztán...
Van itt ez a gyakorló. Az csak optikai csalódás, hogy ez a barna ennyire f*sszínû, vagy tényleg ilyen?

Az eredetinek elvileg így kéne kinéznie:

Jövõ héten meg akarok venni mindent alapot, ami a játékhoz kellhet az AEGen meg a lowcap tárakon kívül. Aztán még egy hónap, kijön az M15A1, fizu, bevásárlás, és irány a "dzsungel"!

Punker
most is lehet kapni tudtommal a TM verziót, szal nyugodtan számolhatjuk a táraknál, mert simán lehet cserélgetni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
<#vomit>

<#mf1>
Szerintem gyönyöhûûû! <#vigyor3>
Seaweed
de nem arrol beszelunk amit most lehet kapni?!
Seaweed
Hat nem nagyon izgat..ez a Nikonov AN-94 "Abakan" mar tenyleg egy vegtelenul ronda fegyver
Punker
szerintem a régi TM NV-hez is rövid tár volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vajon melyik gyártó fogja kidobni ha egyáltalán kidobkák:

Seaweed
80-ast kihagytad esa 68-as nem rovid tar ha jol remlik
Punker
szal van realcap (20-as), lowcap (68-as), midcap (110-es), és highcap (198-as) lehet bõven válogatni 😊

Punker
a TM-nek hányas a VN tárja? CA gyárilag a 198-as highcap-pel szállítja, azon kívül talán midcap jött még csak ki, idõvel biztos lesz más is.

Seaweed
Illetve vannak a realcap tarak meg.
dronkZero
Hi!

CA M16hoz keresek lowcap, vietnámi stílusú tárakat. Össz-vissz két(három?) félét találtam, 190(198?) és 110 darabosat. A 190-es ráadásul high-cap tekergetõs. Tudtok kisebbekrõl? Mondjuk 50-80 között? Nem nagyon találtam...

Köszi!

JCSR Apache
Errefelé van egy vadiúj. Még nem láttam mennyit lõ, de nem túl nagy a fegyó, és nincs annyira hangos mint egy aeg(<#idiota>).

Nem a többi fegyverhez viszonyítva drága 😊 Hanem más termékhez. Bár nekem ez az egyik életem, az AS, a másik a motorok. Addig nem nyugszok, amíg el nem érem célom. Tehát ha venni akarnék most egy ilyet, 1 éven belül meg is lenne magamat ismerve...

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
"nem" olyan drága az támogató fegyver mennyi legyen? amúgy állítólag jön a kínai az 300$ körül lesz.

<#wow1> Kipróbálnám ezt a fajta "fûrészt" is szívesen 😊 De kár hogy ennyire drágák 😞

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Nem lehet rossz, de én nem sok értelmét látom annak, hogy egyszerre "köp" 100 BB-t 😊

Punker
tegnap néztem 1-et nowar-ban 😊

Jól látom, hogy alul az ott egy M79-es gránátvetõ? <#vigyor1>

Punker
az M14 SOCOM így lett CA-nál M14 Scout 😊

Punker
na most okosabb lettem 😊

Seaweed
Egyszerre ugyis csak egyet tudsz hasznalni...szal kene mind! <#gonosz1>
ha állod a számlát, bármikor 😊

k8bal
A bõség zavara, én nem tudnék választani ennyi fegyver közül 😊)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Punker
hobbi játékos? 😊

Seaweed
Seaweed
ICS uj AK-74U-ja (Bar ha igazi fegyver alapjan adunk neki nevet akkor ez AK-103)