29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    ismétlem semmi és senki nem kötelezhet a masz betartasára. a józan emberi észen kívül. lehet ott 5 és 50 éves is...
  • uHs Gerzson
    Ott ha jól tudom egy papírt kell szerezni arról hogy AS fegyvert használhas. DE majd Punker elmondja mert én csak ennyit hallotam.
  • bardocz
    angliában mi van?
  • Punker
    vicces a 3 logótok így egymás felett, de mit jelent?

na ja a MASZ nem kötelező csak 1 ajánlás, de azért értelmes felnőtt ember belátja hogy ha az alap biztonsági szabályokat nem tartják be az emberek, azt az egész haza AS közösség megszívhatja.

gondolom nem akarja senki hogy oda jussunk mint angliában.....
  • Bexter
    jogilag h amind 16 akkor nekik nem lesz bajok (ha valami rosz történik) de ha van ott egy idősebb az már megütheti bokáját
  • Bexter
    sorry
  • VRSDM
    am. azt azért hozzá tenném hogy. az airsoft egy sport, van a MASZ mint airsoft szövettség, van annak egy szabályzata. van futtball meg stb. minden sportnak hasonló része. na a lényegre térve, ha valaki elmegy barátokkal játszani (airsoftot) és nem ütik meg a 16éves korhatárt, senki nem vonhatja őket felelősségre. amennyiben ők a MASZ szabályzat-ot betartva játszanak, akkor már más kérdés.

csak hogy tisztán lásson mindenki
  • bardocz
    ha azt veszük baráti kör,és elnézik azt az 1 évet
  • Punker
    ne menjünk át politikába, mert ennek az lesz a vége.
  • Bexter
    És ott engednek 16 éven alulit játszani?
  • bardocz
    :D
  • SG rock
    Ez jó "valami pittyputty"
  • Punker
  • SG rock
    Én még nemláttam... szánok rá időt majd hétvégén :)
  • DummyBoy
    Filmek közé még mehet a 9-ik század is, nekem az az egyik favoritom :)

Haverok mesélték egyszer mikor szó esett a melóban az AS-ről, hogy valami laktanya közelébe mentek valamiért, egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy 4-5 fegyveres kommandózik az erdő szélén ... jól be is szartak, aztán elkezdték a srácok egymást lőni, és akkor jöttek rá, hogy itt valami pittyputty van, mert nem hal meg senki :)
  • mstummer
    gratulálok...
  • SG rock
  • praksi
    sok sikert hozzá.
  • SG rock
    VAn egy magyar gárdista haverom, legközelebb a gárdával megyek airsoftozni...
  • SG rock
    Jövőre már hivatalosan is játszhatok sőt még idén év végén.
  • SG rock
    nem 12 vok csak 7
  • Punker
    1-2 megnyilvánulásod alapján 12 éves vagy, játszhatsz egyáltalán?
  • SG rock
  • SG rock
    Azért ezt nem :D, mittomén felhív pár havert mondjuk 15-20 embert és kimennek vhova :D.
  • bardocz
    "jééé,ott egy érszoftos,megyek hátbalövöm"
  • Punker
    mit gondoltál az ember véletlenszerűen kimegy a pusztába hátha lesz ott még pár hasonló figura akikkel lehet lövöldözni?
  • SG rock
    na ezt pl nemtudtam :D
  • Punker
    na most azért a játékok általában valamelyik fórumon szervezve vannak, ott gond nélkül megkérdezed lehet e menni fotózgatni nézelődni.
  • SG rock
    Hát énsem tudom :D, elmek egy játékra és cső jöttem fotózni ne lőjjetek agyon...Köszii
  • Punker
    honnan tudjam? :)

fotóst 90%-ban beengednek.
  • SG rock
    Mikor hova?
  • Punker
    hol fogod használni? sisakban könnyebb párásodni de jól jöhet hogy ne verd be a fejed 1 romos épületben, 1 jó reddot nagyon hasznos tud lenni bárhol, bár én tuti mellényt vennék elöször legyen mindennek helye.
  • Punker
    ha van rá lehetőségetek menjetek ki szervező/fotós státuszban 4-5 játékra, olyankor lehet nyugodtan nézelődni, még mindig látok új dolgokat az ilyen alkalmakkor, ruhák gyakorlati hatásfoka, taktikák/reakciók.
  • SG rock
    OK! Meggyőztél nekem ugyis teccik a terep is szal nekem tök 8...Amúgy meg jövőhéten veszem a fegyverem valszeg egy JG M16A3 és nemtudom, hogy irányzékot vegyek hozzá vagy mellényt vagy sisakot vagy mit? :D:D
    Majd ha lesz később pénzem valszeg akkor veszek még ilyen terep cuccokat...
  • Punker
    a fekete még éjjel is túl fekete, hidd el, erdőbe a legrosszabb mert nincs megtörve nagy egybefüggő folt leszel.
  • praksi
    nekem feketék a cuccaim, és nem feltűnő; főleg nyáron, amikor az erdőben szinte félhomály van, annyira sűrű a lombozat.
  • Punker
    szerinted, összesen hány játékon is voltál eddig? örültem hogy féláron el tudtam adni a viper moduláris rendszerem.....
  • SG rock
    Csak választani kell... de nekem mindegyik bejön, sztem annyira meg nem látszik a fekete
  • SG rock
    Hát nemtoom, mondjuk van ilyen sisak terep huzattal is nomeg terep mellény...
  • Punker
    feketét? CQB-ra?