Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Most megy a TV2-n minden ("vietnami")akciofilmek* osatyja! Rambo2.....ma is ugyanolyan hatalmas ez a film mint 86-87-ben mikor eletemben eloszor lattam! ...ma kategoriakkal tobb tudas birtokaban is meglepo hogy milyen pontos, tortenelemhu a film...nincsnenek benne bakik, hollywoodi tulkapasok, jok a rangjelzesek, alakulat jelvenyek...szoval tokeletes!

(Ugye az "Apokalipszis most!" mas kategoria...igy nalam a Rambo 2 az az alap...innen indul a merce!)
DannyL
2700-as akksit tölthetnéd legalább 250-el és akkor nem megy le közben kétszer a nap. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

nemo19
Én is nézegettem az M4 S-System féle változatot.És nagyon elgondolkoztat.Beczl Laci elég jókat ír róla és nem ez az elsõ fegyvertesztje.Lehet jövö hónapban veszek is egyet feltéve ha még lesz belõle😄

Mersant
aham, ertem....hat akkor sok turelmet hozza :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Tud gyorsan is tölteni ez, de elsõ töltés, ezért lassan akarom.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Én is olvastam, de azon kívûl. Szerintetek jó lehet? Esetleg fog venni vki ilyet?
Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Vélemény?BOYI M4 S-System
Mersant
nekem erre 30h jott ki, de miert nem veszel 1 gyorstoltot iylen aksihoz?

Akkor jól számoltam! Köszönöm cimbora!

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

márpedig az annyi lesz...
én is most dugtam rá az enyémet. 120mAh-ás töltõ 3300-as akku = 24 óra

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

<#help> 90 mAh a töltõ, 2700 mAh az akksi (Ni-MH) Mennyi ideig lehet ez rajta a töltõn szerintetek? Kiszámolva 22 óra. Az nagyon sok...

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Köszönöm a segítséget! Leköteleztetek!<#worship>

Nem ugyanaz a ketto tudtommal. De a szajbergant nem lehet tuningolni es szar, addig a JG MP001 jo es tuningolhato.
Nekem egyik se volt, csak eddig ezeket hallottam.

JGt vegyel. Olcsobb es jobb 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
átcimkézett!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Az MP001-et vedd, a másik nem ér többet nála, sõt.

A hopupossal jobban jársz. Továbbá a gyanúd valszeg igaz, a cybergun szeret átcimkézni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sziasztok! Szeretném a segítségetek kérni. Szerintetek mi a különbség a JG MP001 és a Cybergunon található Sauer 92s között. Látszólag formára és teljesítményre semmmi. Ez is csak egy átcímkézett darab? Az egyetlen szembetûnõ, hogy míg az egyikben hop-up van az utóbbiban BAX rendszer. Elõre is kössz a helpet.

Üdv.: Ádám

Seaweed
igen de kerem bele a belevalot 😄
Hajtogassak neked egy ilyen dobozt?😊

Seaweed
Ha bele doglok is de egyszer tuti meglepem egy ilyen dobozzal magam 😉))

(Csak nekem nem az AIMS lesz pirossal beszinezve hanem pl AK-47S...de ez mar reszletkerdes 😛)
Punker
nem voltam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Jaja ... a nagyobb átmérõjû csapágyak erõsebbek, jobban bírják az igénybevételt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Reaper
Tehát magyarra lefordítva csak tuningnál számít. Ha netalántán lesz fegyó, úgyis csak 120-as rugót kívánok belepakolni, szal akkor no para. Köszi!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

M120 ig nem veszel eszre kulonbseget. Afolotti tuningnal jobb a 7 mm es csapagyazas. Egyszeruen jobban birja.

Seaweed
Sportban dolgozom.
Nagyon ritkán ..

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Reaper
Ámbörök!

Kveszcsön: Mi a különbség a 6mm-es és a 7mm-es perselyezésû gearbox között (a méreten és azon kívül, hogy utóbbi az újabb)? Úgy értem, rosszabb-e a 6-os ill. miben? Téháiksz.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Miert, mit csinalsz?

Seaweed
Hat en mint a beszmolombol is latszik dolgoztam a hetvegen..ez van az en melom ilyen hogy alltalaban hetkozben raerek, hetvegen kell dolgozonom..
Punker: te is kint voltal?
Seaweed es te?

Használ vki taktikai lámpát pisztolyon?
Seaweed
hat azt mondtam en is....
A tusaja mindnek muanyag. Meg talan 1-2 kis apro biszbasz, de nagyresze fem (spiater)

60 meter? lof@szt. Jo ha 40! 😊

Seaweed
..es ezek elvisznek 60 meterre es fullfemek egy szal muanyag sincs bennuk?! <#ravasz1><#idiota>
Igen, itthon is meg lehet ezeket annyiert kapni.

44es bazisban ilyen 15-20 000 kozott vannak, a forces.hu-n 30 000, az eshockon meg 40 000. 😊

Seaweed
Magyar weblapon?! Mert arrol volt szo! (mailt egyebkent nem kaptam..es gyanus hogy nem is fogok...csak szajkarate volt..)
Igen, Kar-al 😊

Tavcsoves bipodos is van full metalban. Springes sniperek. Full metal, kiveve a tusaja. Az mindnek muanyag 😊

Seaweed
Veszpremiek lapjan van valami hasonlorol cikk ha jo lremlik..de ez a sportolo gyrek valami tavcsoves bipodos puskarol beszelt, ahogy szabaibol kivettem.....nem igazan voltak tisztaban a fegyverekkel..a pisztolyt azert tudtak hogy kics de atobbi az "nagy" 😄
DannyL
karral meg lábbal <#vigyor1>

Punker
tegnap Kar-ral nyomtad? 😊

105 USDert van full metal M4A1. Sajna mire kezbe kapja az ember mar 40 000 korul van az ara.
LB gyartmany. Csapatban van 2db meg a regebbi szeriabol (ujon mar legalabb egyszinuek az alkatreszek. A regin minden alkatresznek mas szine volt).
300 fps-t lo, nehez belevalo tarat talalni, es alapbol 6.11-es csovel szerelik! 😊

<#hehe> Ez tetszik. Hasonló helyzetben már én is voltam.
A legjobb az volt, amikor egy piaci árustól kérdeztem egy pisztolyt. Kérdem tõle hogy ez AEG, vagy CO2, vagy meg Spring? Oszt mondja hogy õ ezt nem tudja <#nyes> Én láttam rajta meg éreztem hogy springes. Hát le is alkudtam elég szépen <#vigyor>

Seaweed
Ma Fehervarra menet szobakerult* a buszon az AS...az egyik nagytudasu sportolonk valtig allitotta hogy o latott a neten harmincezerert full fem fegyvert amihez oda is volt irva hogy elvisz akar 60 meterre is...Mondtam is neki hogy "höhö kamu"..de o csak meg akart gyozni az bizony full fem egy szal muanyag nincs benne es higyjem el igy van..majd emailben at is kuldi a weblap cimet...Mondtam hogy sejtem melyik weblap lehet..de en elore szolok az kamu...."Dehat meg ilyen kitamaszto is vagy mi is van rajta!" ...es majd atkuldi meglatom (bipodra gondolt a lekem szvsz 😄)
Hat kivancsi leszek 😛

*.: mar itt kezdett gyanus lenni mikor mondtam nekem van egy karabelyom es egy pisztolyom, a karabelyt most vettem...es visszakerdeztek milyen...aztan mikor elkezdtem a parametereit meselni csak lestek mint rozi a moziban..es gyorsan kiboktek hogy mekkora?!!!? <#confused>nem ertettem..aztan gesztikulalava rajottem hogy ugy kell nekik megmutatni mint az egyszeri horgasz hogy mekkora bazi nagy halat fogott... (nah gondoltam ez a beszelgetes is jol kezdoik! <#gonosz1><#ravasz1>...dehat sportolok..nem az eszukert fizetik oket....<#vigyor1>)
Punker
😊

Elso szallitmanyok egyiket kaptak. Kellett a japan reklam 😊

Seaweed
Jaja Armalite katalogusban lattam CA AS fegyvereket 😉)

ICS is tetszik nekem..pl tetszik hogy "szetnyithato", a vilagosabb tok is tetszik...es az agaskodo oroszlan, tigris, kutya vagy mifene is tetszik..bar ha hozzam vagnanak egy systema ptw-t hogy nesze..nem kopnem le hogy nem kell mert nem franko a felirat az oldalan <#gonosz1><#vigyor3>
Punker
1 éve Type-ot? azt hittem akkor még kint se volt, kedden nézegettük (köv csapat társ jelöltnek az jön majd) csak sajna a 8-as gear-rõl nem sokat tudnak itthon szal nem tudni hogy lesz tuningolva, alap marui meg nem túl erõs 😊

Ja igen, az armalite a CA, az olimpic arms pedig az ICS fegyvereket ajanlja ki mint training weapon a sajatjaihoz.
A Navy Seals 2 eve pl ICS MP5A4-ekkel nyomta 😊
A JSDF kb 1 eve kapott a Maruitol 100db type89et.

Bar teny, hogy a systema modellezi le legjobban a mukodest.

A systeman systema logo van 😊
Szar 😊)

Amugy meglepett a feher felirat. Nem lattam meg ilyet, de ezek szerint letezett.

Az M15A2 amennyire tudom elegge megfelel az M16A2nek, az M15A4 pedig az M16A3 nak. Minimalis kulonbseg lehet, de az inkabb stimmel, mint az A1 verzio.

Amugy annyira nem gaz a CAM15A1. Ok, hogy van aki meg a WGC customot is customizalja, de ha nem vagy ennyire elvakult, es semmikeppen sem akarsz ABS-t, akkor vedd meg nyugodtan az A1 et.
Csalodni nem fogsz benne! Jok a CA fegyverek.