29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    Am. ilyen mellényt akarok meg sisakot meg térd és könyékvédőt venni, mint az 1. képen(A.S.T.C.)
  • Punker
    BoB kedvenc de a Thomson az üt háttérképnek való :)
  • SG rock
    Na meg még jó film a We Were Soldiers meg a Black Hawk Down
  • SG rock
    a save privating ryan azért mert jó film band of brothers meg qrva jó sorozat :D, a többi meg azért mert airsoft...bár az a thompson nembiztos azt csak találtam :D
  • Punker
    a 3. a legjobb :)
  • SG rock
    csak gondoltam berakok pár jó képet!

• Punker
    "Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni."
  • VRSDM
    németből nekünk is (igaz nem as) 1-2 napon belül ittvolt.
    míg franciából. 3nap alatt, aztán a futár minden nap jött de nem találta a 25. házszámot :D pedig ki van téve nem is kicsibe a kerítésre ráadásul :]

mo. -_- :)
  • Bexter
    Imserős szitu :D
    (anno egy magyar cégtől rendeltem egy terméket. nem irták h nincs nekik raktáron ezért németből rendelték meg. a kodot megkaptam és láttam mikor hol tart cosmagom. németből 2 nap alatt megérkezett bp-re. onnan asszem 5-6 nap alatt jutott el hozzám)
  • DummyBoy
    Az nem baj, nem a postázással van a gond, én stabilan és bizonyítottan pecher vagyok ... szal nekem tuti lesz 2 hét :)
  • Bexter
    EU-n belül csomagok nekem 3-4 napon belül megjöttek
  • Punker
    EU-n belül nekem még nem volt 1 hétnél több a szállítás, és hiába ér ide hongkong-ból 3-4 nap alatt a csomag, ha utána a vám 3-4 hetet ül rajta.
  • DummyBoy
    5-6 kilós csomag szállítása 20-21 ojró .. azt írják 4 munkanap, mivel optimista vagyok ezért 4munkanap legyen egyenlő 2 héttel ...

így ott vagyok mint a gunners-es EMS Speedpost-os rendeléssel, ami ilyen tételnél 105 dodó ... + a vám ...

Én meg türelmetlen vagyok :)Szóval alszok rá egyet 2-őt még aztán asszem berendelek pár dolgot!
  • Punker
    mikor az EU-ba belép a csomag a vámot rávágják, de tudtommal a lengyel ÁFA kevesebb mint a magyar, talán a szállításon is lehet spórolni és tuti gyorsabb.
  • DummyBoy
    Punker: Lehet hogy letesztelem azt a lengyel webshopot amit írtál ...

Az oké, hogy drágábbak a dolgok, de ha megnézed mennyibe kerülne a gunnersnél egy szállítás ami itt van egy hét alatt akkor lehet nem is olyan sok :)

Csak rá kellene szánnom már magam :)
  • bardocz
    úristen tényleg:D eszembe se jutott mi lehet:D
  • CseNo
    Metal Gearbox: Yes
  • Scottt
    Tyűűű ez odabasz.Lehet egy fíling ott lenni..:)
  • Punker
    Replay beszámoló
  • Bexter
    Az a reptéren már túl van. Az az osztrékhéz és környéke Söpte mellet :D
  • degenerator
    én söpte, reptér. vagy mi.
  • DannyL
    Muhaha! Ez kurva jó! :D A ti fegyvereteknek mekkora a hatalma? :DDD Az enyém 460, szinte Sony Black. :D
  • bardocz
    Fémsebességváltó: Igen

biztos elírták,mert fénysebességváltó akar lenni
  • DummyBoy
    Azért az "elem és csataló" rész se semmi

"Hatalom: 280FPS ..."

Mondjuk ekkora hatalomhoz már kell a fémsebességváltó is
  • praksi
    mink :-)

ASF - Kecskemét
  • Punker
    ja meg van, milyen csapat tolja ott?
  • Punker
    mappa nevét kérdeztem :)
  • praksi
    egy kisebb rét van, amúgy nagyon sűrű akácos
  • Punker
    rétság?
  • praksi
    ftp.softair.hu --> Képek új pályákról: Kecskemét Homokbánya Airsoft pálya

két mappa is van, egy régi szovjet laktanya komplexum, van egy 4 szintes laktanya, egy csomó harckocsigarázs, erdős részek, hullamosó, etc :-)
  • Punker
    merre voltatok?
  • degenerator
    nekem is az ak-m, osztottam a bb-ket.
  • praksi
    fú, ma debütált az új fegyverem, egy álom ez a G3 :-)
  • praksi
    "állítható szökellés fent"

anyám borogass..................
  • Punker
    amúgy nekem van DE USP-m, még nyáron vettem mikor kijött a ver2, akkor volt szállítással 14000 pénz, 0,20-assal olyan 210-220 FPS, a hopup-ot még sose sikerült rendesen belőni, mivel lusta vagyok lőszereket válogatni 0,25-ös blastert teszek ebbe is mindig, olyan kb 20 méterig jó tehát másodlagosnak megfelel (nem pontlövés persze) legjobb találatom sacc 15 méterről bozóton át kiengedtem 1 gyerekre majd fél tárat és bemondta. aszem én jobban meglepődtem mint ő, amúgy a fő előnye a tűzgyorsasága qrvagyorsan kiadja a tárat épületbe tökéletes, viszont nagyon nagy hátránya hogy tárat nem tudsz venni hozzá egyszerűen (glock tárat szinte bárhol találsz) uccsó érdi játékon elhagytam, ha az ellenfél nem segít áttúrni a bozótot megszívom.
  • Mersant
  • Bexter
    vérpistike in action. :D
    A vicces részeke tküld el :D
  • VRSDM
    sztem rosszul látod :D
    de vegyél ha szeretnél :)
    ment a pm.
  • trobi00
    hy
    te hol látad ezt 9000ft-ér ?????
    van MSN
    lécives vegyél már fel mert kérdezni szeretnék pár dologt ugy látom te értesz a fegyverekhez
    [email protected]
  • Mersant
    ez jo, de csak ha otthon akarsz lovoldozni, vagy masodlagos fegyvernek. ha jatekokra is akarsz jarni akkor 25-30-ig valami Cyma vagy JG fegyvert vegyel.