29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9448 Am. ilyen mellényt akarok meg sisakot meg térd és könyékvédőt venni, mint az 1. képen(A.S.T.C.) -
#9447 BoB kedvenc de a Thomson az üt háttérképnek való :) -
#9446 Na meg még jó film a We Were Soldiers meg a Black Hawk Down -
#9445 a save privating ryan azért mert jó film band of brothers meg qrva jó sorozat :D, a többi meg azért mert airsoft...bár az a thompson nembiztos azt csak találtam :D -
#9444 a 3. a legjobb :) -
#9443 csak gondoltam berakok pár jó képet!
-
#9442 "Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni." -
#9441 németből nekünk is (igaz nem as) 1-2 napon belül ittvolt.
míg franciából. 3nap alatt, aztán a futár minden nap jött de nem találta a 25. házszámot :D pedig ki van téve nem is kicsibe a kerítésre ráadásul :]
mo. -_- :) -
#9440 Imserős szitu :D
(anno egy magyar cégtől rendeltem egy terméket. nem irták h nincs nekik raktáron ezért németből rendelték meg. a kodot megkaptam és láttam mikor hol tart cosmagom. németből 2 nap alatt megérkezett bp-re. onnan asszem 5-6 nap alatt jutott el hozzám) -
#9439 Az nem baj, nem a postázással van a gond, én stabilan és bizonyítottan pecher vagyok ... szal nekem tuti lesz 2 hét :) -
#9438 EU-n belül csomagok nekem 3-4 napon belül megjöttek -
#9437 EU-n belül nekem még nem volt 1 hétnél több a szállítás, és hiába ér ide hongkong-ból 3-4 nap alatt a csomag, ha utána a vám 3-4 hetet ül rajta. -
#9436 5-6 kilós csomag szállítása 20-21 ojró .. azt írják 4 munkanap, mivel optimista vagyok ezért 4munkanap legyen egyenlő 2 héttel ...
így ott vagyok mint a gunners-es EMS Speedpost-os rendeléssel, ami ilyen tételnél 105 dodó ... + a vám ...
Én meg türelmetlen vagyok :)Szóval alszok rá egyet 2-őt még aztán asszem berendelek pár dolgot! -
#9435 mikor az EU-ba belép a csomag a vámot rávágják, de tudtommal a lengyel ÁFA kevesebb mint a magyar, talán a szállításon is lehet spórolni és tuti gyorsabb. -
#9434 Punker: Lehet hogy letesztelem azt a lengyel webshopot amit írtál ...
Az oké, hogy drágábbak a dolgok, de ha megnézed mennyibe kerülne a gunnersnél egy szállítás ami itt van egy hét alatt akkor lehet nem is olyan sok :)
Csak rá kellene szánnom már magam :) -
#9433 úristen tényleg:D eszembe se jutott mi lehet:D -
CseNo #9432 Metal Gearbox: Yes -
#9431 Tyűűű ez odabasz.Lehet egy fíling ott lenni..:) -
#9430 Replay beszámoló -
#9429 Az a reptéren már túl van. Az az osztrékhéz és környéke Söpte mellet :D -
#9428 én söpte, reptér. vagy mi. -
#9427 Muhaha! Ez kurva jó! :D A ti fegyvereteknek mekkora a hatalma? :DDD Az enyém 460, szinte Sony Black. :D -
#9426 Fémsebességváltó: Igen
biztos elírták,mert fénysebességváltó akar lenni -
#9425 Azért az "elem és csataló" rész se semmi
"Hatalom: 280FPS ..."
Mondjuk ekkora hatalomhoz már kell a fémsebességváltó is -
praksi #9424 mink :-)
ASF - Kecskemét -
#9423 ja meg van, milyen csapat tolja ott? -
#9422 mappa nevét kérdeztem :) -
praksi #9421 egy kisebb rét van, amúgy nagyon sűrű akácos -
#9420 rétság? -
praksi #9419 ftp.softair.hu --> Képek új pályákról: Kecskemét Homokbánya Airsoft pálya
két mappa is van, egy régi szovjet laktanya komplexum, van egy 4 szintes laktanya, egy csomó harckocsigarázs, erdős részek, hullamosó, etc :-) -
#9418 merre voltatok? -
#9417 nekem is az ak-m, osztottam a bb-ket. -
praksi #9416 fú, ma debütált az új fegyverem, egy álom ez a G3 :-) -
praksi #9415 "állítható szökellés fent"
anyám borogass.................. -
#9414 amúgy nekem van DE USP-m, még nyáron vettem mikor kijött a ver2, akkor volt szállítással 14000 pénz, 0,20-assal olyan 210-220 FPS, a hopup-ot még sose sikerült rendesen belőni, mivel lusta vagyok lőszereket válogatni 0,25-ös blastert teszek ebbe is mindig, olyan kb 20 méterig jó tehát másodlagosnak megfelel (nem pontlövés persze) legjobb találatom sacc 15 méterről bozóton át kiengedtem 1 gyerekre majd fél tárat és bemondta. aszem én jobban meglepődtem mint ő, amúgy a fő előnye a tűzgyorsasága qrvagyorsan kiadja a tárat épületbe tökéletes, viszont nagyon nagy hátránya hogy tárat nem tudsz venni hozzá egyszerűen (glock tárat szinte bárhol találsz) uccsó érdi játékon elhagytam, ha az ellenfél nem segít áttúrni a bozótot megszívom. -
#9413 -
#9412 vérpistike in action. :D
A vicces részeke tküld el :D -
#9411 sztem rosszul látod :D
de vegyél ha szeretnél :)
ment a pm. -
trobi00 #9410 hy
te hol látad ezt 9000ft-ér ?????
van MSN
lécives vegyél már fel mert kérdezni szeretnék pár dologt ugy látom te értesz a fegyverekhez
[email protected] -
#9409 ez jo, de csak ha otthon akarsz lovoldozni, vagy masodlagos fegyvernek. ha jatekokra is akarsz jarni akkor 25-30-ig valami Cyma vagy JG fegyvert vegyel.