Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ugye az "Apokalipszis most!" mas kategoria...igy nalam a Rambo 2 az az alap...innen indul a merce!)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
én is most dugtam rá az enyémet. 120mAh-ás töltõ 3300-as akku = 24 óra
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nekem egyik se volt, csak eddig ezeket hallottam.
JGt vegyel. Olcsobb es jobb 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Üdv.: Ádám
(Csak nekem nem az AIMS lesz pirossal beszinezve hanem pl AK-47S...de ez mar reszletkerdes 😛)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Kveszcsön: Mi a különbség a 6mm-es és a 7mm-es perselyezésû gearbox között (a méreten és azon kívül, hogy utóbbi az újabb)? Úgy értem, rosszabb-e a 6-os ill. miben? Téháiksz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Seaweed es te?
60 meter? lof@szt. Jo ha 40! 😊
44es bazisban ilyen 15-20 000 kozott vannak, a forces.hu-n 30 000, az eshockon meg 40 000. 😊
Tavcsoves bipodos is van full metalban. Springes sniperek. Full metal, kiveve a tusaja. Az mindnek muanyag 😊
LB gyartmany. Csapatban van 2db meg a regebbi szeriabol (ujon mar legalabb egyszinuek az alkatreszek. A regin minden alkatresznek mas szine volt).
300 fps-t lo, nehez belevalo tarat talalni, es alapbol 6.11-es csovel szerelik! 😊
A legjobb az volt, amikor egy piaci árustól kérdeztem egy pisztolyt. Kérdem tõle hogy ez AEG, vagy CO2, vagy meg Spring? Oszt mondja hogy õ ezt nem tudja <#nyes>#nyes> Én láttam rajta meg éreztem hogy springes. Hát le is alkudtam elég szépen <#vigyor>#vigyor>
Hat kivancsi leszek 😛
*.: mar itt kezdett gyanus lenni mikor mondtam nekem van egy karabelyom es egy pisztolyom, a karabelyt most vettem...es visszakerdeztek milyen...aztan mikor elkezdtem a parametereit meselni csak lestek mint rozi a moziban..es gyorsan kiboktek hogy mekkora?!!!? <#confused>#confused>nem ertettem..aztan gesztikulalava rajottem hogy ugy kell nekik megmutatni mint az egyszeri horgasz hogy mekkora bazi nagy halat fogott... (nah gondoltam ez a beszelgetes is jol kezdoik! <#gonosz1>#gonosz1><#ravasz1>#ravasz1>...dehat sportolok..nem az eszukert fizetik oket....<#vigyor1>#vigyor1>)
ICS is tetszik nekem..pl tetszik hogy "szetnyithato", a vilagosabb tok is tetszik...es az agaskodo oroszlan, tigris, kutya vagy mifene is tetszik..bar ha hozzam vagnanak egy systema ptw-t hogy nesze..nem kopnem le hogy nem kell mert nem franko a felirat az oldalan <#gonosz1>#gonosz1><#vigyor3>#vigyor3>
A Navy Seals 2 eve pl ICS MP5A4-ekkel nyomta 😊
A JSDF kb 1 eve kapott a Maruitol 100db type89et.
Bar teny, hogy a systema modellezi le legjobban a mukodest.
Szar 😊)
Amugy meglepett a feher felirat. Nem lattam meg ilyet, de ezek szerint letezett.
Az M15A2 amennyire tudom elegge megfelel az M16A2nek, az M15A4 pedig az M16A3 nak. Minimalis kulonbseg lehet, de az inkabb stimmel, mint az A1 verzio.
Amugy annyira nem gaz a CAM15A1. Ok, hogy van aki meg a WGC customot is customizalja, de ha nem vagy ennyire elvakult, es semmikeppen sem akarsz ABS-t, akkor vedd meg nyugodtan az A1 et.
Csalodni nem fogsz benne! Jok a CA fegyverek.