29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9528 As-ben akkor lesz lila foltod,ha elesel és bevered valamidet... -
#9527 és ha measzk rajtad van semmi esélye, hogy kitöri a fogadat a pb meg sztem nem törné ki szétmenne rajta -
#9526 szerintem MASZ teljesen elfogadható,amúgy nem értem mi értelme olyan kurva erős fegyverekkel játszani,kb odajutnak,hogy több értelme van élestöltnyel last man stdandingot játszani,mert kevesebb a fájó sérülés:D
amúgy az szerintem teljesen jó,hogy nincsen fejlövés,amúgy sincsen túl sok értelme,mert golyó nem elég stabil ahoz,hogy biztosak legyünk a atlálatban,meg testet könyebb eltalálni -
#9525 körmön
-
#9524 paintballban csak paintball maszk kötelező, védi az egész fejed szinte (arc, fül,szem)... paintballnak nem maradd ott a helye 2hétig... engem ugy jörmön találtak, hogy nem volt rajtam kesztyű és nem lett véraláfutásos, a lila folt a karomon elmúlt 3-4nap alatt. -
#9523 hát kéne 1 arany középút, angliában játszhatsz normálisan de leszabályozva, az olaszoknál mindenki neoprém cuccot vesz a gyakorló alá mert ott olyan bika fegyverekkel játszanak, osztrákoknál nem lehet fejrelőni egyáltalán, szlovákok is csak a maximum fps-t ismerik az elmondások szerint, németeknél is kínai fegyvert lebutítják nem lehet benne sorozat. nekünk van 1 elég jó MASZ ami még biztonságos de élvezehtő játékot enged, de a kusza törvények miatt ez se rendezett állapot. -
#9522 merikát nem is érdemes felfogni országszerünek,inkább egy külön bolygó... -
#9521 18 fölött vagy ott is nagykorú csak alkoholt nem fogyasztahatsz különben 21alatt bármi mást csinálhatsz. -
#9520 Nemtom, ha arra gondolunk hogy IRA, és belegondolsz hogy valaki egy fegyvernek láccó tárgyal szaladgál, mindjárt ,ás lesz a véleményed ...
De szerintem nem reagálják túl ... Ott ha kijön a rendőr, akkor erőteljes kuss van, a helyi menő gyerekek nem igazán érzik magukat erősnek ... igaz hogy állig felfegyverzett rendőrök szállnak ki a páncélozott kisbuszból ...
Voltam ott nyaralni, 3 méteres betonkerítés, felette 2m drótháló, felette szögesdrót ... vóó bazz .. miez? Börtön? Kérdezem haveromékat ... Nem, ez a rendőrőrs ... (Észak írország ...)
De tény hogy éjjel nappal bármikor bártan sétálgathasz az utcán ... -
#9519 az szép,azért az kicsit veszélyes helyzet lehetett...
valaki azt is írta,hogy postáról viszaküldték fegyvert gunnersnek,mert befostak -
#9518 ez államonként eltérő + amcsiban 21 éves kortól vagy nagykorú addig 1 sört se ihatsz (persz eott se tartják be 100%-ig de nem is olyan laza a rendszer mint itthon) -
#9517 jah,a bb nem hagy rajtad semmi nyomot ruhán keresztül,a paintball után meg ott van 2 hétig nagy kék folt,+ha pb-vel arconlőnek tuti kiüti a fogad,míg as-ben van rá esély,hogy csak lepattan és megúszod egy szentségeléssel,nem véletlenül olyan a ps maszk amilyen,és nem véletlenül csak szem meg fogvédő kötelező as-ben,és fül,nyak meg ezek nem -
#9516 igen itthon kicsit lazábbak a dolgok, viszont nekünk volt olyan most januárban hogy egyik srác ment le a kocsihoz pont jött a polgárőr szállt ki rögtön a niva-ból és töltötte meg a sörétest hogy ki a fasz ő és milyen fegyver van nála (úgy hogy lejelentve voltunk a területen), de nem fog mindig mindenki normális rendőrbe botlani és kimagyarázni magát.
ki is írta itt hogy a postáról bevizsgálásra küldték a fegyverét? -
#9515 Amcsiban 18év felett vehetsz engedély nékül éles félautomata fegyert...csak automatát nem. -
#9514 De sztem azért az airsoft nagyobb sérülést okozhat, a BB nem rugalmas és kicsi...a paintball meg szétpattan amint hozzádér :) -
#9513 úristen,kicsit túlreagálják a dolgot -
#9512 de akkor a paintball lövedékről van szó ugye? -
#9511 Angliában dedikált AS site-ok vannak, és csak ott lehet játszani ... ott regisztrálnod kell és pár ottani játék után kapsz egy engedélyt amivel vásárolhatsz AS fegyót, amit persze regisztrálnaka nevedre, stb ... -
#9510 uh,az szép,itthon picit lazábbak a rendőrök,meg szerintem nem is ismerik még anyir aitthon asportot,megmutatod mit lő ki,és jóvanmenyéhülyegyerek szint lenn szerintem -
#9509 alapból nagyobb a tömeg. -
#9508 apuci megveszi lehet, de játékra menet a rendőr megtalálja nálad, úgymegb@szák egész családot 1 hétig le se ülnek, kicsit mások ott a viszonyok, emlékezzetek a feka srácra a londoni metróban hátizsákkal elfutott, kapott 3 golyót a fejébe, pedig csak illegális bevándolró volt. -
#9507 Jéé, 2x küldte el :S -
#9506 Nem 1x -
#9505 Nem 1x -
#9504 paintball?amúgy attól hogy fagyott ne lesz nagyob a tömege,csak keményebb lesz az anyaga;) -
#9503 Tapasztaltam :) -
#9502 játszott speedpályán... -
#9501 télen a fagyott sokkal nagyobb tömegű és sebességű lövedék tud csúnya dolgokat művelni. -
#9500 amúgy ellenőrzik is játékon,vagy apuci megveszi,és hadszójjon? -
#9499 ha csak lövöldözik pl a célra akkor nincs abban semmi rosz,én elég hamar lőttem már légpuskával,meg volt szerencsém lőni egyszer parabellumal,meg is dicsértek,hogy jobban lövök,mint akiknek kéne tudnia -
#9498 na most azt nem tudom kint hogy van a limit, de kétlem hogy 16 évesen papírt kapna. -
#9497 Sokkal veszályesebb hááát... Itt olyan videókat is láttam (WorldCup vidi) ahol egy kb. 7-8 évesnek kiéző kissrác maszkal a fejn lövöldözik egy paintball markkerrel... csak gratulálni tudok a szülőknek. -
#9496 sry ezt nem vicces szmájlinak szántam... nemláttam, hogy utána röhög is egyet -
#9495 tényleg kurva vicces -.- -
#9494 fú az durva,gondolom ott 18 év alatt sehogy sem lehet játszani...amúgy én sem értem paintball miért nem fegyver,amikor sokkal veszélyesebb -
#9493 pfff... csúnya halál -
#9492 oks, csak már sok helyen láttam énis ilyet és érdekelt. -
#9491 1 J fölött nem lehet fegyver (ergó összes kínai kiesett) kb olyan tagsági papírt kell felmutatnod mint itthon a sportlövőknek, anélkül nem vehetsz fegyvert, a fegyvert regisztrálják stb.
németeknél elméletileg nem lehet sorozat lövő fegyver.
úgyhogy mi még szerencsés helyzetben vagyunk, az első igazi botrányig.
a törvényi hátterünk katasztrofális, gondoljatok bele MASZ szerint 3,3 J-ig mehet az AS fegyver, a törvény szerint 7,5 J-ig légfegyvernek minősül, viszont pl a paintball markerek a maguk 15 J-os erejével mégse minősülnek fegyvernek. a lényeg hogy azok a replikák amikkel játszunk fegyvernek MINŐSÜLNEK ezért teljesen más kategória ha focizás vagy más sport közben történik valami baleset. és lássuk be néha még jóval 20 éves kor felett is felelőtlenek az emberek, nem még egy 15-16 éves kamasz, és ne mondjátok hogy nem. nekem halt meg 19 éves cimborám focipályán mert rádőlt a kapu úgyhogy tudom hogy bármikor bármi beüthet. -
#9490 photoshop-os egyenlogó -
#9489 Ja télleg amugy mi mindenkinek(bardocz-bexter-VRSDM) ez a logó? jobb alsó sarok PS. felirat ezmiez?