Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
na ja ezt jó lenne kiszámolni 😊 köszi amúgy

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tudod persze, csak ki kell számolni a töltõáramot 8.4 volthoz. A "kézikönyvében" elvileg benne van, hogy cellánként hány amperrel tud tölteni, majd ha ez megvan ki tudod kalkulálni a töltési idõt is.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mindenképpen vasárnap!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
Hali! Akksit akarok venni. Ha 8.4V-os akksit vennék, akkor azt tudnám tölteni azzal a töltõvel amivel eddig a 9.6V-ost töltöttem? Ha láma a kérdés akkor bocs, más a szakterületem! 😊)) Vélemény?

Ezek vannak rajta:
PRI.: 230V-50Hz
SEC.: 4.8V-350mA , 9.6V-150mA

Ez egy ANSMANN AC48-as töltõ.

Szombaton vagy vasarnap? Asszem szombat munkanap. Vagy az nem most van?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

öregharcsa
errõl tudsz több infot is nyomni???
nagyon brutálul néz ki...

http://pspfilez.extra.hu/

Mersant
nem tudjatok hol lehet ilyen alcasapkat venni???!!! (#4565, 2. kep) <#idiota><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Háttérben lévõ arc a fehér kendõben tiszta 50Cent. 😄

DummyBoy
Na ... kiszaladtam az idõbõl ... érdekes ... worldwide launch date may 1 ...

Kiváncsi vagyok mi lesz belõlle ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Én is szeressem õket ... Én a CA M14-esekre leszek nagyon kiváncsi ...

NEm tudja valaki várhatóan mikor jönnek? Érdemes rájuk várni?

Seaweed
dzsizusz! ettol bepadloztam!

Siluro
Tetszik a tár klipsz 😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Szép...az AK mellett a G3 a másik szerelmem 😊

MuldR! Ha jöttök jövõhéten a Csillag-erõdbe kb mennyien jönnétek? Keress meg minket a fórumonkon: www.kentaurteam.hu

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
...õõõ bocs rosszul emlekeztem...ugyanaz de mar muanyag tussal es aloaggyal jon 2007-ben a CA-tol! (biztos lesz aki gyart hozza fa csere alkatreszt)

Seaweed
CA fogja gyartani elvileg ezt a regebbi verziot..legalabbis mintha lattam volna kiallitasi kepeken! Meg kulon is lattam tust meg eloagyat fabol a kedvencedhez!
Seaweed
a tobbi helyi Rembó....<#hehe>(ilyen ha a torzsfeljodesben visszamaradt felig ember felig majom kepzodmenyeknek fegyvert adnak a kezebe...)

Punker
azta bakker fa tus????? ez álom szép <#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Punker a kepen?! <#vigyor1><#mf2><#hehe>

Punker
rail-rõl beszélt....

Pistike 007
Köszi! Csak ennyi lett volna. Meg még annyi hogy az a szerelék, amin a dot van, olyat nem találok sehol... Esetleg valami tipp...?

DummyBoy
Milyen optika-adaptert? Arra gondolsz ami 2x-essé teszi a Red-Dot-ot?

Mert arról pár helyen olvashatsz ...

Elõször is ... csak Red-dot-al együtt kapsz valszeg, azt is max rendelésre, ha lebeszéled valamelyik bolttal ...

De õk valszeg lebeszélnek majd rólla ... Ugyanis a Red-dot lényege hogy fél szemmel is tudod használni, nagy a látószöge ... 2x-es nagyításnál ez a látószög már jelentõsen csökken ...

Én is ilyet akartam, de letettem rólla ... vagy távcsõ, vagy red-dot ... AS-re talána G36-osok és az AUG 1,5x-ös "távcsövei" a legjobbak, 3x nagyítás meg a snipereknek ... nagyobb felesleges ...

Ha arra gondoltál amire én akkor vagy felejtsd el vagy rendeld meg ezt 😊

Punker
google a barátod, vagy megkérdezed a boltokat, amúgy meg honnan tudjuk?

Pistike 007
Direkt csináljátok hogy nem válaszoltok?

THX,jó drága!!!!
Mersant
en a fontban megadott arakat neztem, de ha Eurosat nezem, akkor is ugyan annyiba kerulnek a fegyok mint itt, + a postakoltseg.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Seaweed
khhmm ize!

Egyebkent nem biztos! Mert nem ugy valtjak a fontot dollarra mint a fontot forintra vagy a fontot eurora vagy az eurot dollarra es azt forintra....nagyon nem mind1 hogy melyik aspektusbol nezzuk!
Mersant
az nem $ hanem £, ugyhogy nagyon nem eri meg onnan rendelni...

DannyL
30-32 szerintem pk-val, vám meg elvileg nincs mert EU.

És ez az új bolt szállít HU-ba is?Ha veszek 120$-os(kb:24000ft) puskát,mennyi lesz a végösszeg?
BADE
jó lenne,ha már nálunk is árulnának Multicam cuccokat

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Seaweed
Hat lehet hogy nem is angolok csinaljak...tele anglia is bevandorlokkal 😊) (vagy csak a weblapot lehet valaki olyan csinalta aki nem angol anyanyelvu)
Nincs valakinek eladó RIS kompatibilis elülsõ markolata?

Fura ez az oldal. Ahhoz képest hogy angol, tele van helyesírási hibával 😊

Seaweed
Uj shop, foleg kinai cuccokkal...pl Multicamot is arulnak (kinai masolatot term)...igeretes, bar azert HK-bol mire odaer mar latvanyosan dragulnak a dolgok...(pl vegyunk egy JG AEG-et...HK-ban 70-80$...itt mar 130-150€..)
Jövõ hét

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mersant
szarnak ezek ra, csak az szamit nekik hogy minnel tobb cuccot eladjanak, es ezt sajnos jol csinaljak, mert rengeteg nevre regisztraltak es aki rakeres az airsoftra az oket fogja megtalalni. a vasarlok nagy resze tajekozatlan, mert nem ismerik pl. softairt vagy ezt a forumot, azt sem tudjak mit jelentenek ezek a szamok. ha valaki hozzaerto meg ir a termekleirashoz valami szamukra negativ dolgot, azt torlik... meg markas fegyot sem erdemes naluk venni, mert 1 ismerom CA-t akart, vett is kb. 1 honapja, eloszor ra akartak huzni hogy o rontotta el, de mivel eleg eroszakos volt atvizsgaltattak valakivel aki beismerte hogy gyari hibas volt a cucc, viszont azota se új fegyver, se penz. meg haverom megnezte neki a fegyvert (nem szedte szet) es latszott hogy a csavarjai mar meg lettek bontva meg az uzletben. azt nem hinnem hogy cyberek atzsiroztak volna...

DannyL
Sokszor leírnak egy Joule adatot, fps-el és BB tömeggel úgy, hogy ha egyenletbe behelyettesíted õket, akkor nem jön ki az egyenlet. Ez már fél éve nem megy át az agyukon, még annó kb akkor toltam az orruk alá a dolgot. 😊

sejtettem 😞
Mersant
nincs

vagyis airsoftware.eu és nem ponthu.
Az Airsoftware.hu-nak van boltja?????
FFX:pont az orrom elõl vitték el.És lehet hogy egy hónap mulva lesz,de nem biztos.Azé köszi.
Koszonom a lehetoseget. Sajnos mivel eleg keson tudtuk meg, mindenki betervezett mar valamit 😞
Kovetkezo alkalom mikor lesz?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

valószínûleg csak elírás...

k8bal
Igen, amiket eddig itt olvastam az alapján körülbelül pont ez jött le... 😊
Csak azért volt ez most ilyen szembetûnõ, mert mikor vettem még 0,7 J volt...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Punker
cybergun-nak azt se hidd el ami tõ kérdez nem még a kiírt adatok.......

k8bal

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Pistike 007
Üdv! Ilyen optika-adaptert Magyarországon lehet már kapni?

airsoftware.eu