29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9568 Lámpa kérdésem lenne, mert kicsit összezavarodtam ...
A sok rendelős topik olvasgatása után ... rendelnék fegyót a Gunnerről ... mit tippeltek mennyi idő alatt érne ide?
Olvastam 5-6 hetet és olvastam 2 hetet is ... mi az átlagos idő ami alatt ideér a fegyó + a vámosok "ügyintézik" ? (Valami olyasmit bogoztam ki hogy fizetés után 1 héttel elküldik, utánna repül, utánna vámolódik, utánna meg eccercsak hazagyün ... )
airsoftguns.pl-ről akartam rendelni, de amilyen mákos vagyok, ott persze épp nincs raktáron ... Szóval ASAP kéne cucc, csak nemtom honnan rendeljek ... -
#9567 azóta jobban figyelik ezt a topikot amiota beirták azt a bizonyos szót, amire most mindenki annyira figyel. MEgszünik e a szervezetük vagy sem. -
praksi #9566 király, visszaírtak a UNCompany-tól, már úton vannak a táraim :-) -
praksi #9565 ciki lenne megkérdezni a rendőrtől, hogy ez fullfém, vagy ABS? :-D -
praksi #9564 én írtam anno, hogy a postán "véletlenül kiesett" a csomagból a gázos AS pisztoly, a postások meg elküldték a rendőröknek.
az NBH-ról meg annyit, hogy az iWiW-et is figyelik :-)
a fejlövést kapott faszi sztorijánál meg érdekes, hogy a Yardot bűnösnek mondták ki. Fogadok, ha legközelebb nem lövik le az öngyilkos merénylőt, akkor meg azért hibáznak... -
#9563 nem tom Tomekk cikkét nézzed meg, az AK-k nekem homályban vannak nem foglalkoztam vele soha. -
#9562 Elnézést ... részben igaz ... a Bobby-nál amit Punker is linkelt, nincs fegyver ... én Észak-írországban voltam, ott nem sok Bobby-t láttam, rendőrt is csak nagyon ... de haverok mesélték, hogyan működik ...
Reptéren voltak rendőrök, de azok állig felfegyverezve ... És nem Bobby-k ... -
#9561 a paintball üt az airsoft csíp.
ennyi :] -
Sith #9560 Üdv
kicsit visszafelé bele szólnék a témába a paintballal kapcsolatban.
Kb annyi köze van a két dolognak egymáshoz hogy mindkettőben lövöldözünk egymásra és ennyi
Paintball ha komolyabban csinálja valaki inkább sport totál ellenőrzött körülmények között szimetrikus pályán stb. zajlanak a versenyek.
Milsimben annyira nem poén arra inkább a soft.
Lőszerről meg annyit hogy a soft inkább kis vérző sebeket hagy a paint meg véraláfutásos zúzódásokat és ha úgy nézzük a felszini seb gyorsabban behegged mint ahogy felszívódik a véraláfutásod. És az a festék lőszer sem törik olyan könnyen, törni törik ép csak nem egy legyintéstől van ugy hogy egyben le esik rólam... ha szerencsém van.
Paintban versenyen nincs dobatás szóval bele lehet gondolni hogy milyen az amikor egy méterről kapsz párat (nah jo kulturáltak vagyunk tube tartóra vagy cipőre szoktunk lőni... ha lehet :D )
-
#9559 naha még ittvagy, egy kérdés. a clasic army slr 105ösömhöz milyen mid-cap tárat vegyek, ami nem lötyög? -
#9558 a másik hogy lámpa nélküli MP5-öt se sűrűn látni náluk :) -
#9557 tévedtem a faszi 7 fejlövét kapott
van fegyverük:
elöl a nőt nézzétek itthon ilyet még nem láttam:
és a tipikus sapkában a fegyvertelen járőrök:
-
#9556 akkor engem félretájékoztattak az indexen... -
#9555 egyáltalán nem baj, ha figyelnek, ez a dolguk. gondolom itt senki se készül megdönteni a cymájával a kormányt:) -
#9554 a Bobby-nál az utcai járőrnél nincs, de az összes autóban ott vannak az MP5-ök, csak addig nem látod amíg nincs rá ok. -
#9553 angliában a rendőrnél nincs élesfegyver. -
#9552 paintballban arcvédő nélkül nem engednek a pálya közelébe se. és nem feltétlenül üt nagyobbat az a golyó, mint a bb. legalábbis nekem a festéklövedék kevésbé fájt, mint a bb. -
#9551 jó,hagy nyomot,de akkor sem akkorát mint pb szerintem,még nem próbáltam,csak osztálytársam aki jár mondta,hogy 2-3 hétig is ott vana combján -
mstummer #9550 kb rendőri :)
No meg a vizsga hogy meg kell figyelnie bennünket :D:D:D
Én mondtam h mindenhol ottvannak :D -
#9549 Felvételi tájokoztatóján nem részletezte ezt :) -
#9548 milyen diploma kell ahhoz? -
#9547 jaja ahhoz, idén meglesz diplomám h tiszt lehessek szoval proba cseresznye -
#9546 NBH-hoz? hát nem tom, erről TESZ-es srác szövege jut eszembe, add már kölcsön a telefonod az enyém ebben a hónapban lehallgatják, beszélni akarok asszonnyal :) -
#9545 Ő az:
-
#9544 Én majd közéjük szeretnék bejutni. -
#9543 100% :) -
#9542 Én is már mindent összekeverek :) -
#9541 a "búvár" ESS alá biztos, de az ESS Ice az napszemüveg style. -
#9540 ESS alá simán befér a dioptriás szeművegem is :D -
#9539 az a gond hogy előbb utóbb azzal lesz baleset aki nem látja, de mindenki megszívhatja a következményeket. -
mstummer #9538 Úbazze... akkor csak én lehetek :D
Najó viccet félre téve... tényleg vannak itt veszélyek. Akinek van egy csepp kis esze az látja. Aki meg nem látja annak meg nincs :D -
#9537 Hopp ... életbevágó kérdésem lenne ... olyan aki nyitott szemüveget használ (Gondolom sokan ...) mekkora hely van a szemüveg alja és az arcbőre között? Mert az ESS ICE-omra ha felrakom az belső szemcsit, akkor kicsit elozdul az arcomról, a mutatóujjam befér a szemüveg és az arcom közé ... nem sok az? (Előtte zárt Uvexem volt, szóval nem sok gyakorlatom van vele :) ) -
#9536 én biztos nem, mert minket figyeltek :) -
mstummer #9535 Igyvan. Mindenütt ott vannak :) Lehet pont te vagy én :D -
#9534 nemzetbiztonságra gondolsz? az 2006-ban volt azóta enyhült a dolog, de tuti ezt a topic-ot is olvasgatják, meg még sok mást is. -
#9533 Mentünk paintballozni és megállítottak a rendőrök, előzni tilos tábla miatt. Benéznek a csomagtartóba és megszólal a rendőr: Ez csak nem egy Proto Matrix 07? Mondjuk de az. Rendőr: Énis ilyet akarok venni, hol? mennyi? :D nagyon nagy volt :D -
#9532 cimbimet belső combon lőtték PB-nal 2 hétig látszott minimum, CQB-s helyzetben gázos AS stukkerrel (nem CO2-s) meglőtték felkarom könyök fölött kicsit vérzett 1,5 hét (kb 3 méterről kaptam hátulról) mikor a motoros tárral avattak az sacc 15 méterről volt olyan 30-50 BB hátra az is vagy 5 napig látszott, köröm lövés volt olyan hogy 3 hétig (körömágyra ment kesztyűn át) arcom meglőtték épületben 5 méteren belülről 400 FPS körül maszk alá ment vérzett több mint 1 hétig BB lyuk volt a pofámon, de iagzából 1-2 zúzódás horzsolás szinte minden játékon bejön hozzá szokik az ember, de azt mondani az AS nem hagy nyomot kicsit túlzás. -
mstummer #9531 Azthiszed nem ismerik a rendőrök? Ismerik... egyre többen. Sőt tovább megyek... egy bizonyos hivatal 100% hogy figyeli az airsoftos közösséget. -
#9530 gondolkozz már a BB tömör műanyag... a pb golyó meg ha hozzáér egy kis vékony ághoz szétmegy rajta és az ág le sem törik -
#9529 Punker írta,hogy 17J becsapódási energiája van,egy AS-nek meg 1J,gondolkozz már el mit írsz le,amikor 1J is kitörheti a fogadat,akkor szerinted 17 mit csinál?