Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ezek vannak rajta:
PRI.: 230V-50Hz
SEC.: 4.8V-350mA , 9.6V-150mA
Ez egy ANSMANN AC48-as töltõ.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Kiváncsi vagyok mi lesz belõlle ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
NEm tudja valaki várhatóan mikor jönnek? Érdemes rájuk várni?
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
MuldR! Ha jöttök jövõhéten a Csillag-erõdbe kb mennyien jönnétek? Keress meg minket a fórumonkon: www.kentaurteam.hu
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert arról pár helyen olvashatsz ...
Elõször is ... csak Red-dot-al együtt kapsz valszeg, azt is max rendelésre, ha lebeszéled valamelyik bolttal ...
De õk valszeg lebeszélnek majd rólla ... Ugyanis a Red-dot lényege hogy fél szemmel is tudod használni, nagy a látószöge ... 2x-es nagyításnál ez a látószög már jelentõsen csökken ...
Én is ilyet akartam, de letettem rólla ... vagy távcsõ, vagy red-dot ... AS-re talána G36-osok és az AUG 1,5x-ös "távcsövei" a legjobbak, 3x nagyítás meg a snipereknek ... nagyobb felesleges ...
Ha arra gondoltál amire én akkor vagy felejtsd el vagy rendeld meg ezt 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Egyebkent nem biztos! Mert nem ugy valtjak a fontot dollarra mint a fontot forintra vagy a fontot eurora vagy az eurot dollarra es azt forintra....nagyon nem mind1 hogy melyik aspektusbol nezzuk!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
E.Gy.B.E. Airsoft Team
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kovetkezo alkalom mikor lesz?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Csak azért volt ez most ilyen szembetûnõ, mert mikor vettem még 0,7 J volt...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
TM (spring) SOCOM 0,37 J?!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"