Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Kösz a tanácsokat!😊

Punker
olvasgass át minél több tesztet leírást kezdésnek, leginkább az a célravezetõ ha kimész kipróbálni az egészet és utána veszel felszerelést.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DaemoonHunter
Rendben, még meggondolom, kösz a tanácsot.
A CM.030-hoz találtam egy leírást és eléggé meggyõzött. Nem akarom elkapkodni a dolgot, mivel még kezdõ vagyok.
16 éves vagyok, és bocs, volt pár hülye kérdésem.

Mersant
jobban jarsz ha raszansz mondjuk 25-30 ezret es veszel 1 Cyma, vagy JG AEGet. most kiadsz 15öt 1 springes vagy akar 1 elektromos pisztolyra utana ugyis jobb fog kelleni, es igy "kidobtal" 15 ropit....nalunk a csapatban is megjatszottak ezt 1 paran, mert nem hittek nekem, aztan a springesuk most ott porosodik valahol es ujabb tizezreket koltottek fegyverre....szal szerintem gondold at ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
hány éves is vagy amúgy? nem ártana olvasgatnod elöször képben legyél miket kérdezel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DaemoonHunter
Ez a Cyma CM.030 nagyon bejön. Sztem ezt veszem meg😊 25m-rõl átütne egy kartonlapot?

DaemoonHunter
Oké, kösz a tippet😊 Apropó, a gázüzemû vagy a rugós fegyver jobb? Az elõbbi gondolom erõsebb, az utóbbi viszont gyengébb de olcsóbb.
A gázüzemûhöz sokszor kell hajtógázt venni? Tudom ez attól is függ, hogy milyen gyakran használom.

Punker
nem lesz gond 😊 jópár CA fegyverben az van nálunk..... amúgy meg a hézagolás már nem tétel.

DannyL
SP120-ra legyen gondja aki csinálja! Ha szar a hézagolás még a CA GB-t is széttöri. Tapasztalat, de szerencsére nem az enyémnél volt.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
én a héten adtam el az enyémet, megy a 04-es csõ meg a 120-as guarder rugó a fegyverembe 😊

DannyL
Sõt airsoftware-en most 13.500Ft és lehet kapni póttárat meg akksit is most. Kezdésnek kiváló darab valóban, késõbb meg tökéletes oldalfegyver.

Apropó CM 0.30. Kész a Nine Ball Piston head upgrade-je a Glock-omnak, meg át lett zsírozva, le lett tömítve. Most nagyon szépen és pontosan lõ, cirka 30 méterre. Full hop-al és 0.25-ös Marui-val nagyon komolyan pontos.

Punker
15-ért kapsz 1 cyma glock 18c-t, kezdésnek jó 😊

Punker
ja akkor felejtsd el, használható AEG-ek 30 ezernél kezdõdnek (kínai Cyma, JG) közép kategória 70 ezertõl (CA, TM) és 200-tól a komoly cuccok.....

DaemoonHunter
Oké, én nem akarom lerohanni vele a világot, csak egyszerûen jó sportnak tartom, szóval nem áll szándékomban drága fegyvert venni. A painball helyett inkább ezt választanám, talán olcsóbb is.
Mindenképp valami olyat vennék aminek az ára 15e alatt van és megbízható is.

Punker
na most azok a kiegészítõ kittek nem 2 forintba kerülnek, ha nincs többszázezred fölösbe ne azzal kezdj 😊

DaemoonHunter
Sziasztok! Most készülök venni egy fegyvit, de még nem tudom pontosan, hogy milyet. A #4502-es hsz-ben elég valódinak tûnnek azok a pityuk, fõleg hogy a tárban a valódihoz hasonlõ lõszer van. Láttam olyan videot amiben torkolattûz is volt, az ilyen gondolom már nem airsoft fegyver. A kérdésem az, hogy ezek miben különböznek a golyós változattól? És hol lehet ilyet beszerezni?

Punker

okéoké csak nem olvastam vissza figyelmesen . amugy azaz m249m16m4 is zsír 😊
azért annál egy kicsit többet dolgoztak rajta a HK mérnökei 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Te figyi! Most hogy jott elo a HK-416?! Eddig errol nem volt szo...csak en beraktam hogy szeressem es fogok venni tuti egy olyan VFC fele kiadast! De nem errol ment a beszelgetes.
a H&K 416 az létezõ fegyver... annyi hogy megvette az M4 licenszét és rárakott egy CASV markolatot
nagyon helyes fegyver szentem.... egyik AS-es fószernek van egyik játékon láttam kint
Jól látom hogy az 74-es? Akkor bocs mindenkitõl. Csak a kép neve kavart meg. AKS47U... helyett AK74U

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Hát nem szívesen kerülnék szembe vele CQB-n 😄 Én is erre gondoltam elõször. Ennyi erõvel egy snipert és le lehet "rövidíteni". Semmi értelme... Bár ugye az AK-47 rövidítése, az "U" elég jó kis példány.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

4en megyunk vegulis. Tobbiek az 1 napos hetveget nem ezzel akarjak tolteni (lusta banda)
Delelott jobb lenne nekunk.
Irok PMet es ott lebeszelhetjuk a reszleteket.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MuldR akkor jöttök vasárnap? Mert akkor kiderítem h mikor lesz kezdés 😊 Délelõtt vagy délután lenne jobb?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
Hat lehet sok volt a zoldbol <#ravasz1><#beka3> Szerintem siman rovid csõ, igy rovid eloagy, es rovid tus ennyi.

Biztos CQB-ra kell neki fûrészelni <#hehe><#nevetes1>
DannyL
Arra gondolok, bár lehet hogy szemüveg kéne és meg is vagyok lepve hogy csak nekem fura, de olyan mintha össze lenne nyomva a kép két oldalról. Vagy ne szívjak többet? 😊

Seaweed
"dugóbenõ" Ez valami rajzfilmfigura vagy mi?! <#gonosz1>

Majd ha megy Arnie-nal a forum felteszed/heted a kerdest a gazdajanak!
DannyL
És miért néz ki ilyen dugóbenõnek? Olyan mint egy toy gun.

Seaweed
itt egy hasonlo keszlet
Seaweed
igy elsore gyebkent M249/M4/16 hazasitasnak tunik
Seaweed
Nem ez egy mukodo AS fegyver..de nem megy az Arnie foruma igy nem tudok utanajarni , mert a kep onnan valo.
Egyebkent valoszinu atalakitas mert ilyen "gyari kiszerelesben" meg nem lattam , viszont atalakito "keszletet" mar igen.
DannyL
én valami viccnek nézem 😊

Sadist
kérem

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mi a fene ez? 😄 Ilyet még nem láttam <#merges2> Engem is érdekelne róla némi infó..

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DannyL
Köszi! Befejeztem ezennel, ez a végleges. Benne van a 6.03 is, most már csak annyi változás lesz, hogy az akksi hátra kerül szütyõbe. De alapjában véve ez a végleges. 😊

Seaweed
<#finom>

Vannak persze, de a "nagy" játékokon általában összeszokott csapatok játszanak és gyakorlásnak nem túl jó, hacsak nem osztanak be olyanok közé, akik tapasztaltak és odafigyelnek rád, mint kezdõre.

A publikus játék kiírásokat a softair.hu fórumán találod.

Ron Ragm
Kösz a választ, utánajárok.
És valamint majd ha lesz valami komolyabb cucc, hogy megy majd ez? Vannak ilyen "nyílt" játékok ahová csapat nélkül is lehet nevezni és majd beosztják az embereket? Csak mert nagyon az ismerõseim között nincsenek akik játszanak.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nekem van egy Tokyo Marui Sig P228-asom és egy Cybergun (KWC) Colt Delta Elite. Szerintem nagyon jó mind a kettõ.

A Cybergun-tól a HPA sorozatot ajánlom, mert azok a legjobbak (van belõle Colt, Beretta és Sig Sauer), a Tokyo Maruitól pedig bármelyiket (a legjobb talán a Socom, de az nekem már nagyon nagy).

Ron Ragm
Üdv!
Olvasgatom itt a fenti linket, eléggé zöldfülû vagyok de érdekel a téma... mostanában goldokozok rajta hogy beruházok valami kis egyszerû rugós maroklõfegyverbe gyakorolgatni. A kérdésem az, hogy ti milyen fegyvert ajánlotok ami viszonylag még olcsó de jó is?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Szép darab <#eljen>

Majd ha a héten meglesz az alsó sín csinálok én is egy képet. Sikerült elülsõ markolatot is szereznem 1500HUF-ért egy Well-rõl.

nemo19
very nice<#wow1>
egy ilyet én is összeakarok hozni ballagás után😄D

Bexter
Elkészült a Szombahelyi Airsoft csapat honlapja. Ha valakit érdekel kukkantson be. www.wbat.atw.hu

http://bexter.hu Szép Fényeket!

DannyL

Akkor nyilatkozzanak meg 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mstummer:

Eddig ugy tunik 4 biztos, 1 srac bizonytalanra mondta, 1 tuti nem, 20an meg meg nem nyilatkoztak 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
akkor ez túltárgyalva 😊

nekem is 12 óra jött ki 😊

DannyL
Na közben megnéztem. A 9.6V-osokat 150mA-el tölti, a 8.4V-osokat meg 200mA-el. Így a 2400mAh-s 8.4V-os akksit ha jól számoltam kerek 12 óra alatt tölti fel.