29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    na de akkor milyen arcvédő? nekem ilyen sensei meg ilyenek nagyon nemtetszenek sztem nagyon rondák...
  • bardocz
    de akkor milyet vegyek?(nekem is ilyen ekll) ami bényén van az jó,nem párásodik,viszont maha kényelmeteln egy idő után a két szemüveg egyszerre
  • SG rock
    qrva pára
  • DannyL
    Ez egy szar. :) Tegnap jött meg az enyém is és még aznap eladtam. Az a baj, hogy a levegő csak felfele, pont a szemed felé tud távozni. Ettől persze egyből párásodik. Ultra szar, ne invesztálj.
  • Punker
    párásodni fogsz.....

az összes ilyen maszk használhatatlan szerintem, beizzadsz alá nincs hol távoznia rendesen a levegőnek + még nem is enged be rendesen levegőt.
  • SG rock
    jo, akkor valszeg a 2. meg egy ilyen és erre eszkábálok valamai műanyag "bevonatot".
  • Punker
    az elsővel tuti párásodni fogsz!
  • bardocz
    Boldog szülinapot!
  • SG rock
    Jah Bódog szülinapot!
  • SG rock
    Ez vagy ez jó?
  • DannyL
    Ehh hehe! Köszönöm köszönöm! Ez jólesett!
  • DummyBoy
    Nem csak fogja? (Csettopik Rúl :) ) Legalábbis emlékeim szerint ...
  • Punker
    CA kiadta nem?
  • DummyBoy
    Hmmm HBD DannyL
  • Punker
    BB esőt az ünnepeltnek!
  • degenerator
    izraeli csodafegyver..hehehe...
    rpk mikor lesz?
  • Punker
    mi eddig mindig azzal rendeltünk.
  • praksi
    ej, most nézem; Boldog születésnapot DannyL !
  • VRSDM
    sima ASS koppintás (mint kiderült már itt) :D
  • DummyBoy
    (Szerk ... kib@szta a szemem :) )

De kösz az Airmail-os ötletet, és Speedpostot néztem ... Airmaillal is eljönnek a fegyók onnan? Nem csak Speedposttal?
  • Punker
    akkor sensei-t vegyél, nem párásodik. de arra figyelj hogy ne kínai hamisítvány legyen mert azon a háló gyenge!!!
  • SG rock
  • Punker
    cibergányos kínai Galil az airsodf-news-on!
  • SG rock
    Szemüvegesek! Milyen védőszemcsi alá fért be a szemüvegetek? max 7e Ft ért vennék
  • SG rock
    pl a Band of Brothers-ban volt asszem, hogy bedobta az emeletre a gránátot a srác és nem volt emelet(leszakadt) bement és ráesett a saját gránátja
  • degenerator
    jó. de a legjobban mindig az ilyen véletlenül megölt, vagy friendly fire miatt meghalt emberek történetei keserítenek el...
  • praksi
    lehet hogy ha pont nem a metróba futott volna, akkor nem lövik le....

ja, visszatérve a fekete takmellényre, most pont jól megjártam; mennénk páran a "Katonák voltunk" játékra, és az US oldalon nem lehet fekete ruhát viselni :-S
  • Punker
    igen ez a rosszkor rossz időben, a manusz 2 éve bújkált biztos be volt sz@rva, a zsaruk meg attól voltak besz@rva hogy lesz egy 3. robbantás.
  • praksi
    ácsi, a cikkben leírták, hogy a felszólítás ellenére sem állt meg, arról nem beszélve, hogy előtte egy metró-merényletben ötvenen meghaltak, később pedig egy második merényletben csak azért nem történt haláleset, mert azt sikerült megakadályozni.
  • degenerator
    no és ha legközelebb téged nézne valaki terroristának, és kapnál egy fejlövést, miközben semmivé összekuporogva vonyítanál a metróülésen, hogy kérem neeee?
  • VRSDM
    az egész wiw katonai fejlesztés épp az ismerettségi kör lefülelésére.
  • Punker
    sima airmail-t kérj, nekünk nem volt annyi.
  • DummyBoy
    Ijjjj ... asszem UNC is kiesik ... bár más dolgokat is rendeltem ... de 800g + és 140 dodó a posta :(

Csináltam mégegy próbarendelést .. csak a fegyverre ... hátha ...
  • CseNo
    Onnan majd nekem is kéne cucc... CYMA vagy BOYI AKS-74U Full Metal / Wood + hozzá a szereléksín. Sajnos most még nincs elég pénzem rá.
  • DummyBoy
    Nnna UNC és Gunner játszik egyelőre ... remélem elég gyors a support az airsoftguns.pl-en, mert ha megjön a válasz, már rendelnék is ...

Vááá :(
  • DummyBoy
    WGC is out of stock épp a Kalash AK ...

Megnézem az uncompany-t és a hobbyasia-t, köszi!
  • Mersant
    egyertelmuen a hobbyasiatol, volt amit a rendelestol szamitott 5. napon megkaptunk, altalaban 7-8 nap (persze vamon nem jartak a cuccok).
  • Punker
    UNC-ről és WGC-ről rendelgettünk, a szállítási idő 3-4 nap és 2 hét között véletlenszerűen történt.
  • DummyBoy
    Akkor másképp teszem fel a kérdést ... rutinos rendelők szerint melyik boltokból érkezik meg leghamarabb a cucc? (Vám nem jáccik, mert az lutri ...)
  • Punker
    nem tudod kiszámolni lehet 2 napig vámolják itthon lehet 3-4 hétig, mindenre volt már példa.