Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A CM.030-hoz találtam egy leírást és eléggé meggyõzött. Nem akarom elkapkodni a dolgot, mivel még kezdõ vagyok.
16 éves vagyok, és bocs, volt pár hülye kérdésem.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A gázüzemûhöz sokszor kell hajtógázt venni? Tudom ez attól is függ, hogy milyen gyakran használom.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Apropó CM 0.30. Kész a Nine Ball Piston head upgrade-je a Glock-omnak, meg át lett zsírozva, le lett tömítve. Most nagyon szépen és pontosan lõ, cirka 30 méterre. Full hop-al és 0.25-ös Marui-val nagyon komolyan pontos.
Mindenképp valami olyat vennék aminek az ára 15e alatt van és megbízható is.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
nagyon helyes fegyver szentem.... egyik AS-es fószernek van egyik játékon láttam kint
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Delelott jobb lenne nekunk.
Irok PMet es ott lebeszelhetjuk a reszleteket.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Biztos CQB-ra kell neki fûrészelni <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Majd ha megy Arnie-nal a forum felteszed/heted a kerdest a gazdajanak!
Egyebkent valoszinu atalakitas mert ilyen "gyari kiszerelesben" meg nem lattam , viszont atalakito "keszletet" mar igen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A publikus játék kiírásokat a softair.hu fórumán találod.
És valamint majd ha lesz valami komolyabb cucc, hogy megy majd ez? Vannak ilyen "nyílt" játékok ahová csapat nélkül is lehet nevezni és majd beosztják az embereket? Csak mert nagyon az ismerõseim között nincsenek akik játszanak.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A Cybergun-tól a HPA sorozatot ajánlom, mert azok a legjobbak (van belõle Colt, Beretta és Sig Sauer), a Tokyo Maruitól pedig bármelyiket (a legjobb talán a Socom, de az nekem már nagyon nagy).
Olvasgatom itt a fenti linket, eléggé zöldfülû vagyok de érdekel a téma... mostanában goldokozok rajta hogy beruházok valami kis egyszerû rugós maroklõfegyverbe gyakorolgatni. A kérdésem az, hogy ti milyen fegyvert ajánlotok ami viszonylag még olcsó de jó is?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Majd ha a héten meglesz az alsó sín csinálok én is egy képet. Sikerült elülsõ markolatot is szereznem 1500HUF-ért egy Well-rõl.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Eddig ugy tunik 4 biztos, 1 srac bizonytalanra mondta, 1 tuti nem, 20an meg meg nem nyilatkoztak 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer