29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9648 és még a nyaka is megerősödik :) -
#9647 magyar acélbili, veszel alá egy sapkát, és még a fülcsengést is megúszod. -
#9646 magyar fém sisak ezeröccá
vagy abs pasgt bárhonnan (nekem kínából 4500-ért jött el. ebből 3000 a szállítás volt :D ) de még ígyis olcsóbban úsztam meg mint 44esből 12ért. -
#9645 a sima magyar acél bili 1500 pénz, csak keresgélj, piacon, haditalálkozókon stb. -
#9644 Nemtudja vki hol tudok venni olcsón valamilyen rohamsisakot? -
#9643 De :)
RSOV-n van még ... van azzal valakinek tapasztalata?
Bár asszem megvárom a fizut, mert a PK egy picit keményebb mint a gunneren ...
-
#9642 úgy hogy fegyvernek nézték. -
#9641 OK
wow, hogy volt ez pontosan? -
#9640 Le. Adnak.
Amcsiknál kötelező, volt valami olyan szitu, hogy lelőttek egy AS cuccal emberkedő kölyköt... -
#9639 mik azok a narancssárga lángrejtők néhány fegyver végén? azt le lehet szedni illetve adnak hozzá normálisat? -
#9638 ne vegyél AK-t -
#9637 Nnnna ... én a mázlista ...
Honnan rendeljek AK-t hogy hamarabb ideérjen ... Airsoftguns.pl-en Out of stock, elméletileg 3 hét múlva lesz ... megnéztem egy csomó shopot, majd úgy döntöttem jó lesz a Gunner ... majdcsak ideér ... Na erre ott is Out of Stock lett ... fasza ... 1 hónap agymenés megint :( -
#9636 Ok ! Np. -
#9635 Én sem rendeltem még külföldről, ezért nem merek mással rendelni ...
Ráadásul nemtom mikor fogom megrendelni, de szvsz mihamarabb, mert elég lent van a dollár ... 163 HUF ...
Softair-hu-n vannak közös rendelések, szvsz próbáld meg ott (Bocsi ...)
Meg olvasd el softair.hu Rendelés topik első hsz-ét, ott le van írva minden ... -
#9634 Nem rendelünk 1ütt? És akkor nem kéne nekem külön cicózni De mondjuk még nem rendeltem külföldről szal nemtom mi, hogy megy. -
#9633 Hogy tudok rendelni külföldről?
-
#9632 Na megjött a visszaigazolás, de nem engedi AirMail-al az uncompany, csak Speedpost-al (Fegyver volta miatt :( )
Sajnálatos :( -
#9631 Nem a méretével van gond :) Eccerűen "jóláll"
Bár kedves párom a KZS-1-est is le"idétlenpizsamázta" -
#9630 ASMC-ről tudsz rendelni nagyobb méretet :) -
#9629 Horgász polo :DDDDDd -
#9628 Hehe, pólóm az van ...
Egyetlen kedves, teljesen diplomatikus és megértő párom könnyes szemmel, a nevetéstől vísítva közölte velem mikor felvettem, hogy amúgy is "tökéletes" testem minden egyes hibáját magasan kiemeli ez a cucc, szóval kapcsolatunk tartósságára való tekintettel azonnal vegyem le -
#9627 a jászai mari téri boltban láttam ilyen pólót. -
#9626 Tudom ... (Újonnan 60 font vagy használtan 70 dollár ...) ezért keresek hasonlót ...
Borisz-al beszélgettem orosz cuccokról softair.hu-n, neki is valami hasonló van, és nem volt drága (Bár az valami US cucc, csak nagyon hasonlít ehhez ...)
Tehát hasonló is ok lenne, de csak feketében vagy woodlandban találtam eddig :(
De azért köszi, megkérdezem :) Úgy néz ki minden kérdésemmel Tomekk-nél kötök ki :)
Az a gáz, hogy nállunk csak ilyen mini-military shopok vannak, Szlovákiában van egy lerakat, oda meg nem merek átmenni, mert az eladó megint leharapja a fejem :) -
#9625 ilyet aranyárban fogsz csak kapni.....
tomekk-nek van hasonló vele beszélj ő is ilyet keres vagy 1 éve. -
#9624 Halihó!
Ide is bedobom, hátha láttatok már valhol ilyesmit ...
Afganisztáni orosz chestrig-et keresek (Mi a chestrig magyarul? Málhamellény? Vagy mi?)
Ilyet:
Itthon láttatok ilyesmit valahol? Vagy marad az online rendelés? -
praksi #9623 öö, akkor nem tom; ezt a képet is G3A3-ra dobta ki; meg a HKPRO.com -on mindkét előagy szerepel... -
#9622 amúgy mindegy, a JG féle verzió a TM-ről mintázott, annak a spring verziója nekem nem volt kényelmes. -
#9621 A3-ason nem volt bipod, és nem ilyen az előagy. -
praksi #9620 az előagyra értettem, mert az igazinak ilyen az előagya:
a CETME meg ilyen:
-
#9619 a CETME az teljesen más katt -
praksi #9618 lehet h a CETME változatát akarták erőltetni, mindenesetre azért dühítő, hogy pont akciós... -
#9617 nekem azon nagyon keskeny volt az előagy, mint az FN Fal -nál is. -
praksi #9616 dejóóó, most hogy megjött a G3-SG1 -em, mit találtak ki a kínaiak:
JG G3 A3 -
#9615 van benne valami -
#9614 kontaklencsét nem fogok próbálni semmiképpsem,akiknek volt a közelembe mindnek nagyon szar volt,és bemegy alá egy kis por8ami erdőben akad),aztán megvakulsz,nameg nem aakrok még arra is költeni,inkább egy ilyen szemüveg -
#9613 Ugyis most kell uj szemcsit csináltatni (erősebbet) lehet, hogy kontaklencse lesz belőle -
#9612 fél napot amíg játszol könnyebben ki kell hogy bírjon mint egész nap. -
#9611 Én még nem. De lehet, hogy nembírná a szemem de 1x meg kell próbálni -
#9610 divatbemutatóra mész vagy játszani? mi a fontosabb a testi épséged vagy hogy jól nézz ki? -
#9609 szemüvegben játszani sajna nem egyszerű, csapattársnak az ESS nem párásodik, de alatta a rendes szemüveg néha igen (eső után stb, mikor alapból magas a páratartalom) az öccse sensei maszkban játszik, ott ugye a rács miatt kevesebb fény rosszabb látási viszonyok, kontaklencsét nem próbáltátok?