Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csatlakozom Seaweed-hez, mert én is láttam a Shooter címû filmet és tényleg nagyon jóóóóó. Rég láttam már ilyen jó filmet.
Seaweed
õõõ ize:

"...elobb be kellene..."

<#vigyor5>
Seaweed
Mondjuk hatastalanitott fegyver vasarlasahoz elobb kellene tolteni a 18. eletevet!
Seaweed
vakera...akarom mondani vatera.hu
és nem tudtok valami ogyan oldalt ahot használt vagy hatástalanított (igazi) fegyverek vannak?

http://www.m5industries.com/

Punker
játszottál már támogatót? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
reg rosz ha 3000-nel tobbet kell lonod, meg a fele is sok <#wink>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

oldskoolpocok!
max 30-40.000 huf-ig 😮
amugy M4A1-nak nagy aksija van?
és acél gearboxja van??
nem is tudom hogy Cyma Ak-47 nek fix tusája van de van link is :
http://sasl.extra.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=29&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=32
azon gondoltam hogy veszek JG M4A1 27.000 hufért + nagyobb aksit is veszek mert ki aksi csak 3000 golyo lövést birja (javitsatok ha rooszul gondoltam)és nagy aksi pedig 5-6000 golyot!
Soultrain
Helló!
Vettem nemrég egy Double Eagle M82-t.Az lenne a problémám h lõttem vele és egyszer csak beragadt az elsötõ billentyû,és nem tom azóta sem meghúzni!
Mi lehet ilyenkor a probléma? Légyszi segítestek! Kösz!

Seaweed
OFF:
Tegnap megneztem divx-ben...ma(most ertem haza) moziban is a Shooter c. filmet! Istenkiraly....300-al egyutt! <#worship>

Csak ajanlani tudom mind2-t!
ON:
Amúgy Viktor mennyit szánsz a fegyverre??
Engem nem érdekel. segítek ha tudok és ismét megpróbálok.

A Cyma Ak47-nek fix a tusa, de az AK 47S-nek be lehet behajtani a tusát mert az egy olyan verzió, szval sztem ezt kevered. Igaz a cikkben a 47S-t teszteli Beczl, de ugyan az vonatkozik a fix tusosra is és általában ugyanannyi az ára is. A Boyi M4 S-system-ból van real steel, mert ez egy M4-es fixtussal és rail rendszerrel ellátva (ha tévedek javítsatok ki). A Boyi-t csak az airsoftware.eu-ról lehet tudtom szerint megrendelni, mert boltba sajnos én még nem láttam, az ára 36ezer forint.
A Boyi is kínai igen, mint a JG (Jing Gong) és a Cyma.

Ha jól emlékszem akkor a JG M16A2höz is kis aksi jár mint az összes többi kínaihoz, de ezekhez legalább jár...
Seaweed
5 pengoert de azonnal de mán es minimum gyemant tartossagu legyen! meg jo is..szep is...bilibe is belelog a kezem <#vigyor3>
birom ezeket a "aranyból legyen, de olcsóé" típusú embereket <#hehe>

"Turbo forumer" <#gonosz1>
Punker
olvass baze, nem nehéz, csak meg kéne próbálni!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

oldskoolpocok!
jo fegyver a M4-S!
de élõ mintás fegyvereket szeretem..(pl:Ak-47 van élõben is meg airsoftban is)
és mennyibe kerul a Boyi M4-S és az kínai??(linket is adj,ha lehet!)
és JG M4A1 teccik nekem .. Cyma Ak-47 (0,28) nem teccik mert tusája hajtott..
és igy nem szeretem
és Boyi M4-S az kicsi aksija 😞
és Jg M4A1-nak is kcsi aksija?
viktor

Punker
a TM Thomson, az alap tárral 100000 pénz körül van, a Cyma itthon még nem kapható de kb 40 ezer lesz ha ide ér.......

?????????

ja azt kihagytam, hogy megvenném

Punker
ne álmodozz.....

kedves valaki <#felkialtas>
<#help>
könyörgöm nektek SEGÍTSETEK[ #szomoru1]
1000 meg 1000 honlapn jártam már <#email>
egy kõrtáras Thompsont maxx 15000 ért lehet airsoft de akár hatástalanított igazi is <#violent>
elõre is köszönöm <#worship>

És igen a kínaiakra nincs garancia, bár sztem a "márkákra" is fölösleges, mert azért abba úgyis bele nyúl az ember ha tudja mit csinál. Bár egy Inokatsu-ba nem kell belenyúlni, de az már más tészta... 😄
Viktor!
Mindkettõvel jóljársz! Én mindkettõvel lõttem és mindkettõ nagyon jó! Én még a Boyi M4 S-system-et ajánlom, mert jó véleménnyel vannak róla, de ezt még élõben nem láttam.
A Cyma-ról és a Boyiról találsz tesztet itt
mi nem adnak gart vagy micsodát a kinaiak??
na szoval melyiket vegyem meg? JG M4A1 vagy a Cyma Ak-47?
akkor fegyver! 😄
és a fenya? 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Seaweed
azmeg a harmadik....falra tudok maszni tole
pityu <#rinya>
Punker
vagy öreg? 😊

Seaweed
Csak nekem all fell a hatamon a szor a "fegyo; stuki" meg a tobbi gyerekes szavakon?!! <#rolleyes>
Punker
kínia cuccokra nem nagyon adnak gart, szal.....

nemo19
sajna olyan nincs hogy soha nem romlik el..😄

hellosztok!
szeretnék venni egy airsoft fegyót...
de nem fogok jáccani airsoft csapatokban hanem vidékeln magamra jáccok 😄
amugy melyiket vegyem meg? Cyma Ak-47-t vagy JG M4A1-t?
azt is hallottam hogy Kíynai fegyók hamar elromlik..de nem szeretném ha elromlik..
szoval melyik fegyo jobb és strapabirobb(soha nem romlik el) csak 40.000 HUF-ig tudok venni..
Fido4life
AIRSOFT
(670 új üzenet)

Jeee ma megyünk lõni ! 😄

Punker
a szalagtáras G3

Punker
ez qrvadrága......

Seaweed
nem tudom milyenaz a HK21...kepet!
Punker
HK21-es átalakító kittet keress nekem 😊

Seaweed
Mondjuk en RIS-t raknek ra elore az tuti!

DannyL
Azt akartam írni csak benéztem. 😊 Ilyen van Punkernek.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Seaweed
G3

Seaweed
Valoszinu egyebkent nem irjak.
DannyL
hk33?

Punker
valami emberi nyelven nincs? nagy aksi befér a tusba így? 😊

Punker
hol hol hol?????<#help>

Seaweed
DannyL
Egy CM 0.30-al csak jól jár. Kezdetben lehet vele gyakoroloni, aztán késõbb tökéletes oldalfegyver komolyabb játékokon is egy AEG mellett.