Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASG jelentese szerint naluk juni.-juli.-tol lesz CA M14-uk...szal elvileg magyar boltban is lehet (jopar boltrol tudni hogy toluk veszik a cuccokat)
"Released dates on NEW CA AEG's:
15549 - SLR105 Compact - Beginning of May
15550 - SLR105 U - Beginning of May
15551 - SLR105 Para - Beginning of May
15572 - M14 Match - Mid June
15571 - M14 Scout - Mid June
15569 - CA53 with Sliding Stock - Mid June
15563 - SA58 - Mid August"

Szóval vagy Marui Socom vagy Marui OD, vagy Classic Army scout ... Bár ez utóbbi elméletileg Május 1-én startol ... szóval jövöre se lesz itthon kapható ...
Az a baj, hogy szvsz az alap M14 nekem hosszú (kb: 170cm vagyok ... az M14 meg 120cm ...) Letesztelni nem tudom, itt 1 emberkének van, de amikor én ki tudok menni megnézni õket, akkor pont az a srác nincs kint 😊
Ha Marui OD M14-bõl akarok Scoutot csinálni az minimum +30-40 ropi ... Socom meg ritka mint a fehér Zorro ... Van 1 a softair fórumon + egy most érkezett Vis-nek, szerintem már el is adta ...
De kellene hozzá tár, akku, töltõ ... ebbõl is a jobbik ... meg Low-mid-capeket szeretnék ... + egy jobb szemüveg ... és hali ... 2 havi fizu ugrott ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Seaweed ... Ne is mond ... én sem tudok dönteni ... Steyr Aug A1 vagy M14 Socom ... Mindkettõt imádom ... árban a Steyr talán pont a fele a Socom-nak ... ráadásul azt most tudnék egyet használtan kapásból ...
Most egyéb okok miatt csúszok a vásárlással még 2 hónapot ... addig talán eldöntöm, de mindenképp fájni fog a végén 😊
Ráadásul én is pont ezen gondolkodtam, hogy megveszem az AUG-ot, és veszek mellette pár dolgot ... de ha az M14-es veszem, akkor csak a fegyver alig áll meg 150-ben 😞 Az Aug meg lenne 60 ...
Fene se tuggya ...
Mármint ha jól tudom krylon ultra flat lenne az ideális de árulnak ilyet itthon?
Van helyette valami ami vékony, matt mikor megszárad meg nehéz ledörzsölni?
en meg azert bizonytalankodom mert ket tuz kozott erlelodom...adott egy kb fix osszeg amiert kov beszerzesem lesz....de ket fele variacom van...egyikben egy WE1911 meg jopar kiegeszito taktikai mellenytol a szemuvegen at a taskaig mindenfele jo, masikban egy ICS M4A1 RIS + 1 akku ...az ara ugyanott van (hmm nah jah..ez mar csak ilyen hobbi...siman el lehet verni kiegeszitokre is egy fegyver arat 😊).
KWA/KSC M-945-el egy bajom van....hogy muanyag. <#rolleyes>#rolleyes><#schmoll2>#schmoll2>
Gondolkodtam hogy majdan az lenne a stilszerû oldalfegyó egy M14 mellé ...

ezt találtam !jó fegyver! szerintetek ezt vegyem meg? vagy JG M4A1-t?
Arnies review ... Asszem ez az ...
Meg elég lesz annak 350-400 FPS is ... Mondjuk szvsz qrára nem is kellene több, csak ha tudják az emberek használni ...
(ahogy neztem ez egy gazos bolt-action vagy blow-back (kinek hogy tetszik) M4A1)
http://www.youtube.com/watch?v=QWLJ3vywFLY
ez M4A1 fegyver és 900FPS-s !!!
Kurva jo!!
Most néztem meg a level up ot a fix.tv -n és nagyon megtetszet ez a sport...
Lenne pár kérdésem is...
Ti meilyik "pályára" -jártok???
És annak mi a honlapcíme?
Ha kimegyek oda, akkor ott mennyit kell fizetni kb 2 óráért??
Ot adnak fegyvert vagy csak saját cuccal lehet nyomulni?
Hol és mennyiért lehet ilyen fegyvereket venni???
Meik a jobb a gázos vagy az elektromos ??
Mennyibe kerülnek??
Köszönöm a válaszokat elõre is...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Átlagpipónak minek?
Viszont a sok számtekszakkörös okostojásnak nem ártana egy kis "kereséspszihológia" avagy "hogyan keressünk rá a gugliban arra a szóra hogy "free sex" " ... <#hehe>#hehe>
Tegnap jáccottam BF2 Project Reality-t és abban vannak speciális kit-ek amiket külön lehet elérni ... az egyik srác nem tudta kiválasztani a listából azt a kitet amit a pilótáknak kell viselni ... ezért megkérdezte ...
"Mi a neve a PILOT kit-nek?" ...
Ti megtaláltátok volna ebben a listában? :

Hat lehet hogy a keresok hasznalat kene oktatni az oskolaban nem a word-ot meg az excel-t stb-stb...<#rolleyes>#rolleyes>
Juteszembe csak nekem nem esik nehezemre utánaolvasni annak amit nem tudok? <#sir>#sir>
(Biztos van molekularis szinten hertzben merheto a rezgese egy akkumlatornak azaz az azt felepito anyagnak..de ennek nem sok koze jelen esetben ahhoz hogy az az akkumlator milyen telljesitmenyu..(jo..bar levezetheto vegulis hogy a jobb minosegu akkumlator olyan anyagbol van aminek mas a molekularis rezgesszama mint a gyengebb minosegunek...de ketlem hogy erre teccet gondolni! <#ravasz1>#ravasz1>)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
a fogaskerék meg valami nagyon szar anyagból van és nem nagyon bírja a terhelést sajna...
nekem az aksi full feltöltéssel meg sem hajtja a gearboxot csak rángatja a motort(fogaskerék csere után).
http://pspfilez.extra.hu/
1.Én úgy tudtam,pont az a tár jó bele,ezekszerint rosszúl :S
2. ...reméljük inkább az utóbbi.
3.Egyértelmü,hogy kell egy jobb aksi bele,ez nem is volt kérdés.
1! nincs hozzá kompatibilis tár!!!(nem jó a CA tár bele akármit is mondanak)(ez nagyon fontos!!)
2! hamar törik a gearboxban az yxt fogaskerék(vagy csak nekem volt pechem)
3! rakás kaka a saját aksija...a töltörõl ne is beszéljünk..(gondolom ez minden olcsóbb kínai fegyver töltõjére igaz)
amiket leírtál azok tényleg pozitív dolgok(szép,nehéz,fém...stb)
ha véletlenül tudtok olyan tárat ami jó bele legyetek szívesek megosztani velem is ezt az információt....
köszi
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
khmm...haverom szert tett egy BE HK-33-as fegyverre.
Mivel netes,meg egyébb rívjúkból' már sejtettem,hogy a fegyver tényleg kurva jó,nem érdekelt,hogy ez egy BE gyártmány,ugyanis a fegyver tényleg iszonyat jó <#wow2>#wow2>
Eddig nem különösebben tetszett,de most... <#szeret>#szeret>
+ masszív
+ fém
+ nehéz 😊
+ szép (!)
- müa. tár (bár le lehet cserélni fémre)
- nekem még nincs <#gonosz1>#gonosz1>
Rég tetszett ennyire fegyver,pláne nem kínai.Le a kalappal.
(kéne venni egyet,már úgysincs egy aeg-em se) <#gonosz1>#gonosz1>
U.i: az "istenkirály" MP001-esem kapott némi "optikai tuningot" pár kiegészitõ formájában,majd tolok képt',ha nem leszek lusta -.-
Az LR-300-asomhoz meg hasonlo van eleve 😉))
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Legutóbb lemerült az elem a reddot-ban és ott álltam egy szinte használhatatlan puskával. Szóval úgy döntöttem, hogy gyártok egy backup nyilt irányzékot, amit könnyebb magammal vinnem, mint az eredeti hosszú felsõ markolatot.
A cucc egy Well irányzéka volt, amit 500Ft-ért vettem 😊
Az ötletet ez a kép adta:
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Konkrétan arra gondolok hogy a két menet közötti szünetek ne húzódjanak el túlságosan azért mert a csapattagok nekiállnak beszélgetni... és amire rábírja õket az ember h játszanak addig lemegy a nap :S
Most 7végén szakadt el nálam a cérna. 3 óra alatt 3 kör ment le, egyik se volt több 25 percnél. Az utolsó ráadásul visszaállós lett volna... csak mivel egyesek a kört megelõzõen dumáltak az eligazítás közben ezt nem vették figyelembe (mert igye nem figyeltek) és kiálltak a zöldzónába ahelyett hogy a visszaállópontra mentek volna.
Ezután szépen összepakoltam pár hozzám hasonló gondolkodású társammal és otthagytam a bagázst had "teázzanak" tovább....
Igazán az a gondom hogy errõl már sokat beszélgettünk csapaton belül és mindenki bólogatott hogy milyen igaz, játszunk inkább beszéd helyett hisz azért megyünk végülis. Aztán amikor eljön a játéknap mindenki cseszik rá...nézik h milyen új cucca van a másiknak...nekiállnak tervezgetni hogy ez meg az lenne jó... nekem meg tele a tököm mert nem ezért akarok kimenni... Fõként akkor gáz ha egy másik csapattal játszunk, akkor átcsap az egész ismerkedési estbe :S
Szóval érdekelne hogy kinek volt hasonló problémája, és hogyan oldotta meg.Thx!
E.Gy.B.E. Airsoft Team