29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9688 A Cyma AK-47 Tactical szereléksines változatban már fém rugóvezető vaN?
(erről van szó) -
#9687 igen. továbbá szélszerű üresen kattogtatni párat játék végén a fegyveren. ha nem távolítod el azokat a golyókat akkor szép lassan meghal az aksid. -
#9686 Jaja, be van tervezve a létező legnagyobb Sanyo vagy GP akkupakk (Először 1, de valszeg később még egy tartalék pluszban ...)ami belemegy, egy normális töltő ... hopupgumi, csapágyazott rugóvezető, fém csapágyazás, később 110-es rugó és preccső ... (Állítólag túl erős a bennelévő rugó ...), majd következő fizuból jöhetnek a MID-CAP tárak ... meg a nagy álmom a GP-30 ... picit később :) -
#9685 termeszetesen ;) -
#9684 a tárban maradt golyókat hogyan érdemes kiszaedni?azokat amiket már "felhúztam",az jó ha felül a kis kart behúzom rajta és kilövimagából őket? -
#9683 nekem írtad?amint lesz pénzem fogok hozzá venn,WD is mondta,hogy vegyek hozzá,mert a mstani szará:) -
#9682 a kínai rúdaksik sz@rok sajna legtöbbször vegyél hozzá GP-t! -
#9681 Nnnna felbasztam az agyam, és megrendeltem a Polimer előagyas vátozatú AKS-74-et ... Most jön a tűkönülés :)
-
#9680 cyma 0.28-s,attól féltem piacon,hogy túl gyenge lesz,de aztán mégsem -
#9679 milyen csúzli?
a nyúl még messze van..... -
#9678 Kellemes húsvéti ünnepeket!
be lett mérve a fegyverem,390-395 fps :D ahz képest,hogy dobozra nincsen 300 írva:D az új rugóvezető miatt kicsit erősebb lett -
#9677 Én ma elutazom ezért kívánok előre Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
-
MuldR #9676 PASGT huzat. Nekme innen van:
http://www.legiosmilitary.hu/ -
#9675 Pl. -
#9674 ha kijön airsoftba valamelyik pps, vegyek egyet cqb-re -
#9673 ezaz -
#9672 fogalmam sincs, én magam vartam rá egyet. -
#9671 A PASGT-ről, ahonnan te rendelted tudsz adni egy linket? Erősen érdekel. :) Egyébként milyen huzat kompatibilis ezzel a sisakkal? :)) -
#9670 Kalapod is van hozzád? -
#9669 -
#9668 Hombár fejre is rámegy meg kicsire is jó, mert állítható a belső rész. Az egész csapatomnak ilyen van kicsi fejűtől a nagyig. :D -
#9667 (mármint a sisak) -
#9666 valami méretet vagy valamit lehet róla tudni ?:D -
#9665 airsoft-news-on PPSh!!!!! -
#9664 Ha én azt tudhatnám előre, nem ott dolgoznék ahol. :) Szeretnék, de még nem tudom. -
#9663 április végén te jössz felénk Kartellezni? -
#9662 Jah ok :D
Örsvezértér nekem ok, metróval ott vagyok 15-20perc alatt :D -
#9661 Örs vezér tér :) -
#9660 Milyen örsig? Budaörs vagy mi? -
#9659 szerdáig na... -
#9658 Gödöllői vagyok, de Örsig be tudok menni, mert arra fele dolgozom. Felebaráti szeretetből félrerakom neked hétfőig, ne érje szó a ház elejét. :) -
#9657 Ok ! Ha félreraksz jövőhét szerdáig 1et akkor kösz, de az sem biztos, hogy majd megtudom venni attólfügg mennyi pénzem marad. Am BP-i vagy? -
#9656 Idő és pénz áll benne. ;) Egyébként viszonteladott áruként baráti az ár. -
#9655 Mert bizniszelek vele. Nem tagadom. Bár már csak két darab van és befejeztem mert ennyiért már nem éri meg foglalkozni vele. -
#9654 enyém detto ez.
keresni akarsz? :D mondmo újat hoz ehobby. kérdés megéri-e neki várni rá 2-3 hetet.
am. nem az üzletet akarom elrontani. -
#9653 és miért adod el? -
#9652 Ugyan ilyen ni...
Softair-en is 5 pénzért van fenn. :) -
#9651 képet tudsz berakni? lehet, hogy megveszem majd jövőhéte szerdán eldől mert akkor veszem fegyveremet és ha marad pénzem akkor veszem! -
#9650 topic lakóknak 10% kedvezményt adsz? :)
[vagy nem 5500-ért hirdetted?] -
#9649 Nekem van egy eladó PASGT. Még új és 5 pénz.