29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    nekem fingom nincs az AK-król :)
  • bardocz
    element fémtest menyi?vagy nincsen 47s-ben? cak CA-t találtam eddig,ami nowarban az oldalon 19,a boltban meg 30-at mondtak rá...
  • DummyBoy
    Hááát Cyma AKM ha még belefér, az fém, sima Cyma AK-47-re meg állítólag jó az element fémtest ...

Vagy JG tactical-ból a fémtestű ... Mellesleg AK-74-esekből van fullfém-fullfa is, de csak 74-ből :(

Szvsz ...

• MuldR
    A&K, Cyma, DE csinal 47-est.
    Felek a Cymatol, tul ingadozo a minosege nem?
    Lehet egy CM.36 kellene. Az acel meg eleg uj, ahoz hogy jo legyen. Csak fakit kell ra. De vajon az AKMet vissza tudom 47-esse alakitani? A femreszben is van kulonbseg, vagy csak a faban?
  • Punker
    volt parancsnokság? :) vagy csak nem tudta mit is akar csinálni, jött a rádión, osonjunk fel a 3. emeletre és a PMC foglalja el meg is csinálták, csak ugye 3-an tartani már nem nagyon tudták a kb 25 höbörgő tevehajcsár ellen
  • MuldR
    Oda mentunk, ahova a parancsnoksag mondta. Valakinek nem voltatok fontosak :)
  • bardocz
    csak írtam na:P
    és szerintem fél szemmel néztél,addíg,amíg meg nem húztad a ravaszt
  • Punker
    hát nem tom 47-esből van e akkor, kalash unicorn is 74-esben utazik aszem, A&K?
  • MuldR
    Es mivan ha meglatszik? Szerinted hogy neztem, mikor az 1 hetes 150 000 HUFos Kar98k-m tusajat ellottek? :)

Muanyag puska meg nem kell. Inkabb fizetek tobbet.
  • Punker
    nem láttál mert nem jöttetek kiszabadítani, a PMC-ket leölték az arabok, minket meg elvittek megkövezzni, utána kicsit szétestünk és már csak külön külön mászkáltunk
  • bardocz
    fán meglátszik a golyó,full fémmé alakítás meg anyiba kerül int egy új fegyver:S
    nem tudom milyen unicorn,de Punkerre lehet hallgatni ;)
  • MuldR
    Unicorn csak 74-est gyart. 47-es kell.
  • MuldR
    Csak ugy odakoszones gyanant, de csak a gyulekezonel lattalak, akkor nem tudtam, utana meg nem lattalak sehol :(
  • Punker
    Unicorn esetleg?
  • MuldR
    Ha kinai AK-47-est akarok venni, melyik a legjobb? Az a lenyeg, hogy minel konyebben lehessen full fem/fa-ra alakitani es authentikus legyen. Kinaiakkal semmi tapasztalatom nincs. 1x volt egy a kezemben :)
  • Punker
    tudom ott álltam tőle 1,5 méterre, én ragasztottam le neki hogy elálljon a vérzés.

miért akartál te engem seggbelőni? :)
  • MuldR
    Nekem a http://www.legiosmilitary.hu/ -tol van.
  • MuldR
    Csapattarsunk Mortor orrat lottek el. Szegeny nagyon csunyat kapott. :(

Amugy jo volt fallujah. CNN-t seggbe kellett volna loni, de nemtom az is civilnek szamitott volna :)

Regis-el nekem pl meg soha semmi bajom nem volt. Mondjuk nekem AS-en belul meg soha senkivel nem volt. Olyanokkal sem, akiket mindenki utalt. Van 1-2 ember, akit megjegyeztem magamnak, hogy ok a talalatmegnemadok, vagy nem dobathatok, es oket addig lovom, amig nem kialt, hogy megvolt. Masokkal kimeletes vagyok :)
  • MuldR
    Nem vagyok Punker, de nekem a G3 SASon ilyen volt.

Pici a latotere (2 cm-es), nagyon alacsonyan van (belelog az iron sight) es ha van tusaja a pufeknak, akkor nem tudsz rahajolni.
    De tusa nelkulin lehet hasznalni.
  • bardocz
    kb menyitől kezdődik a minőségi?kéne subarus baseball sapka is,meg ez is:)
  • Punker
    csak minőségit vegyél mert párásodni fogsz!!!
  • bardocz
    akkor szerintem marad a búvárhegesztősí szemüveg:) kontaklencse semmiképpsem,bár nem tudom lehet ak47s-re anyire nem nehéz behajolni a tus hiánya miatt,ha tudom majd kipróbálom amikor elmegyek
  • Kurfürst
    A keletisek nem kamuk, épphogy ők tesztelték a kamu kinaiakat, óva intve tőlük mindenkit.

A széles Sensei nem rossz, egy baj van vele hogy fegyverre nehéz benne ráhajolni, nem tudsz benne normálisan célozni ahogy hallom.

Sokan keskeny Sensei alsó részét kombinálják valami védőszemüveggel, szemüvegesek meg használhatják az ilyen búvár-hegesztő style-ú védőszemcsit. Vagy egynapos kontaktlencsébe kell beruházni.
  • bardocz
    ugye keletibe nem árulnak kamut? és szerinte melyik a jobb?akkor azt is figyelembe veszem melyiken jön be több fény
  • bardocz
    sötétből világosba nem pont jobban látsz?vagy mert beszűkül a pupilla,és nem látsz rendesen félhomályba?
  • VRSDM
    rácsosokkal az egyetlen gond, hogy a rácsok hajlása miatt torzítja a teret, nincs mese, számolni kell vele.

félhomályban, ködben szintén bukta. a sötétítése véget...
  • VRSDM
    sensei-el nincs gond, kamu sensei-t már láttunk átszakadni.
  • bardocz
    ez szerintetek milyen?elég nagy a látótér,és nagyából archozsimul

vagy esetleg ez?ebben legalább droidnak nézek ki:D
  • Scottt
    Dege jó a lokód:d
  • degenerator
    én vettem egyet, pluszba alá uvex szemüveg..biztos ami biztos

a gránátok hogy működnek? mennyire strapabíróak?
  • bardocz
    sensei maszkot érdemes venni?írja a háló a lövéseket?nekem nem tünik biztonságosnak,cask lehet szemüveg miatt jó lenne,fleg ha nem párásodik és védi az arcomat is
  • Punker
    Alice klipsz-et katonai boltokban, reintex-nél 200 pénzért kapsz.
  • bardocz
    na sajt vélemény 0.28s-ről

mesziről arányaiban kisebb a szórása mint 2-3 méterről lőve,kb ugyan akkora 20 méterről is
    meszire is jól lehet vele lőni,egy kartondobozt céloztam erősen félhományban,és kb 20-30 méterről eltaláltam
    jó a tűzgyorsasága,és a tár is jól adagol hozzá
    egyes lővésben valamiért kiakad a fegyver,és nem lő,ilyenkor sorozatra kell állítani,lőni vee párat,és mehet újra az egyeslövés
    váltűámasz kcisit lötyög de nem zavaró
  • DannyL
    M16 tártartó szíj akasztója? :)
  • degenerator

ilyet hol tudok venni pesten?
  • Punker
    fúú kösz, lent van a dollár árfolyam lehet ezt most kéne gyorsan berendelni.
  • Bexter
    :DDDDDD
  • Punker
    hova sietsz? airsoft news-on most volt még, kell pár hét hónap hogy a kinti boltokban legyen, aztán majd egyszer csak talán lesz itthon.
  • degenerator
    véletlenül arconlőttem én is egy srácot, a szeme alatt, folyt a vére rendesen. (bár volt rajta szemüveg+maszk, a közötte levő résen ment át a bb) ennem láttán vettem egy sensei-t.

pps-41est tudna valaki linkelni? vagy magyarországon hogy szerezhető be?
  • DannyL
    UNC-n
    Name: G&G G-05-010 (keresőbe írd be)

Olcsóbbat nem találtam. Csak G3-ast láttam olcsóbb helyeken.