Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Nekem csak az M14 után fáj a szíven a többi nemigazán hoz lázba, igaz jó lenne majd egy igazit fogni hogy megbizonyosodjak jól döntök-e. Tavaly is voltam körülnézni ezügyben de senkinél nem volt raktáron 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

THX...

4819:Azért mondom, hogy napszemüvegbe nem szeretnék ott flangálni....
1800 pénz???az egész jó.
Háztartási boltba gondolom flexhez valót ha veszek az jó, de majd elolvasom a MASZ -t.
Én 14 éves vagyok..(Ami az adatlapon van az téves.93 helyett 83 mat írtam.)
Am, csak azért fontos, hogy 80 k ból kijöjjek, mert ez az egyetlen sport amire autó-motor sporton kívül hajlandó vagyok eljönni.
Se foci se kézilabda..Plejj..Uncsi sport...Semmi izgalom..Node, end off...

DummyBoy
Jaja ... most egy kicsit megingott a hitem... DE ...

Szóval elméletileg most lesz egy "kicsit" nagyobb kiadásom ... de ha azon túl vagyok akkor már költhetek fegyverre ... (Persze .. ha marad pénzem )

MuldR-höz hasonlóan (Bár nekem még nem feleségem, csak párom ...) nekem is van aki "lebeszél" a hülyeségekrõl, ezért most nem akarom elkapkodni a dolgokat ...

A lehetõségek: M14 SOCOM vagy Scout ... vagy L85A2 ... vagy egy AK ... de akkor abból Inokatsu Vityaz (Valahol láttam most 2 hétig akciósok az Inokatsu AK kitek ... Full AK-k vannak 400 és 500 dodó között ... azt hittem jóval drágább, szóval bízom benne, hogy a Vityaz széria se lesz sokkal drágább ...)

Inkább spórolok még 3 hónapig, minthogy az legyen hogy megveszek valamit, de egy másik után fáj a szivem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Dummyboy mit tervezel venni? 😊

Én gondolkozom egy M14-n csak még körbeszaglászom hogy mi merre mennyi, meg még a pénzt is jó lenne összekaparni 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Seaweed
"Nincs, egyedul meg nem lovoldozom magam csapagygolyokkal. 😞"

<#smile>

Nalam repulo (alap), meg harcjarmuvek..de mostanaban nem sokat foglalkoztam vele...de szerencsere ez olyan hobby amit mint a biciklizest nem lehet elfelejteni...es barmikor folytatni lehet..max a festek megy tonkre es azt kell ujat venni... 😉)
Makkettezes elottem is megcsillant nem is olyan regen. Ha lett volna itthon Big Gun Battlegroup, most Yamatot epitenek eppen 😊
Nincs, egyedul meg nem lovoldozom magam csapagygolyokkal. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Seaweed
thx az infot
Szopogassad
Áloha

Systema skuló CQB-ra tökéletes, pontos, nem törik, nekem eddig jók a tapasztalataim és árban sem olyan vészes, Ha lesz 0.25-ös akkor tuti arra térek át.

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com

Seaweed
" behajthato valltamaszos cuccok tetszenek."

Arrol nem is beszelve hogy jon a FAL behajthato valltamaszos verzioja is! <#gonosz1> Wooooh

Seaweed
"0,20-as szal szerintem fölösleges próbálni 😊"

Mit probalni?! <#fejvakaras>
Seaweed
"(jol moderalom magam?😊) "

Jah szinte sziporkazol! <#hehe><#gonosz1>

"Kulfoldon gyakorlatilag femkitnek veszik 😊 Itthon egyrol hallottam, hogy van, de velemenyt nem irt senki."

Kerdes apropoja pont ez volt hogy feltunoen olcso..megise lehet sok infot osszeszedni rola...

"Ezert jo ha az embernek van egy felesege. Lebeszeli a hujesegekrol. (bar nosules ota vettem 1 AEGet, 2 AEPet, 1 GBBt, 1 gazriasztot, 2 muzealis eloltoltost). 😊
De az SR-25rol, L96rol, az M14rol, az FNFALrol, az FNCrol, az M16osrol es az MP40rol lebeszelt 😊 Ok, ez utobbi ideiglenes, mert telre kell, mert ugye a Kar98k akkor nem mukodik, es valami kell a nemet cuccomhoz. 😊
"

Höhö...szegeny ember! Csupa jo dologrol beszeltek le...hat mikor lehet az ember kezeben egy igazi FNC?!<#gonosz1> Nah jo nem gondoszkodom....<#wink>
(De azert remelem "hazastarsi kotelezettseggel" megfizettetek azert hogy ezt mind kihagytad! <#hehe><#gonosz1><#idiota>)

Felreteve a trefat.....

"Ja, amugy tolem azt veszel amit akarsz. En is atestem ezen. Joval 1 milla folott vagyok mar, amit ASre kurtam el. Idovel majd rajosz, hogy mennyi felesleges cuccot vasaroltal ossze 😊
Amikor az ember meglatja, akkor KELL KELL KELL. Megkapja, jon a rejsz, hogy hudejo. Kimegy vele 2 jatekra, megkopik a varazs, rajon, hogy annyira nem is hasznalhato, nem megy a felszerelesehez, meg amugyis. Utana csucsul fel evet a fegyverfalon, majd megy az eladas topicba, mert kell a penz a kovetkezo KELL KELL KELL projectre 😊
"

Nah jah..mai vilagban nem nehez...ket bringamra csak alapbol cirka 500K-t vertem el..es megcsak nem is egy hude hyper-szuper XC bájkok lettek (Nah jo..nem is tescobájkok 😄DD)....de mondhatnam eveken at a szamitogepes oruletem ...jo igaz ebben benne volt hogy a szakmaban meloztam, meg szervizben..igy ragadt ram mint a kosz...meg olcson vehettem a cuccokat es kethavonta minden uj szart megvettem...4-5 ev alatt elvertem vagy 2-3 miskat erre...ma mar ahogy irtad en is hulyesegnek tartom..nem is fejlesztem max evente-ketevente a gepem(soot most pl lesz*rom mar!)...de nem banom a multat....de felhozhatnam a makettezest is...par eve mikor tizegynehany ev utan ujrakezdtem alapbol ravertem cirka 300K-t hogy ujrakezdjem...(felszereles mekettek stb..)es en is mindig ugy alltam hozza hogy "KELL KELL KELL"...szal igen ilyen ferdek vagyunk...de en nem szoktam bankodni a multom...mindig ugy allok neki hogy egyszer elunk!
Seaweed
"FNCvel megint adsz a sz@rnak egy pofont. Behatjato valltamaszos rovid fegyver. Pont mint az LR300 😊 "

Hat mit csinaljak ha ilyen ferde vagyok hogya behajthato valltamaszos cuccok tetszenek...es azokra vagyom 😉))

LR300-ashoz is akarok valltamasz upgradet venni:

Vegre megjelent..bar meg csak HK-ban kaphato..de mivel Prime hasonlo cucca szinte kaphatatlan/kifutott(?) es ez allithato hosszusagu.

"A lényeg, hogy 70 be agy fó védõfelszerelés is beleférjen, ne csak egy farmerba, meg egy napszemüvegbe mennyek...😊"

Angol terepruha, also+felso ha jol emlekszem 1800 ft-bol jott ki. Szabvanyoknak megfelelo vedoszemuveg barkacsboltban 600 ft (a MASZ szabalyzatban benne van, milyen szabvanyoknak kell megfelelnie. olvasd el. MASZ-t a bannerban talalhato linkre kettintva ered el)

Napszemuvegbe KI NE MENJ!!! Azt a leggyengebb muanyag gearboxos AEG is atlovi!
Ha szerencsed van, kiszurja a jatek elejen a szervezo, es egy probalovessel szarra lovi. Ha nincs szerencsed megvakulsz.
Mielott kiszamolod mennyi az eselye hogy szemre menjen a loves, megsugom, igen nagy! Tekintve, hogy ha fedezek mogul kinezel, a szemed biztos kintvan. Engem megszamlalhatatlanszor lottek szemuvegen!
Amugy hany eves vagy?😊

vateran nevettseges cuccok rohejes aron vannak 😊

hasznalt1
hasznalt2

SRC = project gun.
Az a jo benne, hogy sz@re h.gye megkapod (jol moderalom magam?😊) cserebe kapsz egy full fem fegyot, egy rakas kukazni valo belsovel.
Motor talan ha 1-2 ezer lovest kibir mar orulhetsz. A muanyag alkatreszek ratyik. Pl az M szeriajuknak a markolatan hajszalrepedesek jelennek meg. Logo nem authentikus stb.

Szoval ha akarsz magadnak egy full fem, sivatagi festesu, systama belseju AEGet, akkor vedd meg, mert ugyis lefujod, kidobod a teljes belsejet, beleteszed a full tuning belsot, meg kicserelsz 1-2 muanyag biszbaszt.
Kulfoldon gyakorlatilag femkitnek veszik 😊 Itthon egyrol hallottam, hogy van, de velemenyt nem irt senki.

Ja, amugy tolem azt veszel amit akarsz. En is atestem ezen. Joval 1 milla folott vagyok mar, amit ASre kurtam el. Idovel majd rajosz, hogy mennyi felesleges cuccot vasaroltal ossze 😊
Amikor az ember meglatja, akkor KELL KELL KELL. Megkapja, jon a rejsz, hogy hudejo. Kimegy vele 2 jatekra, megkopik a varazs, rajon, hogy annyira nem is hasznalhato, nem megy a felszerelesehez, meg amugyis. Utana csucsul fel evet a fegyverfalon, majd megy az eladas topicba, mert kell a penz a kovetkezo KELL KELL KELL projectre 😊
Ezert jo ha az embernek van egy felesege. Lebeszeli a hujesegekrol. (bar nosules ota vettem 1 AEGet, 2 AEPet, 1 GBBt, 1 gazriasztot, 2 muzealis eloltoltost). 😊
De az SR-25rol, L96rol, az M14rol, az FNFALrol, az FNCrol, az M16osrol es az MP40rol lebeszelt 😊 Ok, ez utobbi ideiglenes, mert telre kell, mert ugye a Kar98k akkor nem mukodik, es valami kell a nemet cuccomhoz. 😊

FNCvel megint adsz a sz@rnak egy pofont. Behatjato valltamaszos rovid fegyver. Pont mint az LR300 😊
Vegyel akkor mar SPR/A-t. Az szep, es jo. Egyik csapattars most vett bele Systema M170 full GB-t. 600 FPS. Azzal jol lehet sniperkedni 😊
Na jo, nem muszaj igy eldurvulni, de 450 fpst esszeru raforditassal el lehet erni, es akkor van egy DMR-ed az LR300 melle.

Nekem a legtobb jatek kijon 300-400 BBbol. Rekordom 0 bb. Na az volt az igazi cost cutting jatek 😊

Van 6.01-es is. Egy M16ba valo 509mm -es 157 USD. Megeri?😊 Bar hozzateszem alitolag 80 FPS novekedest jelent. Persze onnantol csak 10 ft/db sniperloszerrel 😊 Standard 300 as M16os Hicap ellovese 3000 HUF 😊

Punker
0,20-as szal szerintem fölösleges próbálni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Allitolag majdnem 400 FPS gyarilag....kemeny...nagyon kemeny <#hehe>
Seaweed
Systema BB-t probalt mar valaki?! Milyen?! mert 3000db-os 0.20g-os zacsi cirka 10€-ert egeszen jo ar!
Seaweed
GP SPR/A pack....hmmm <#finom>

Seaweed
Lehet majd kisvietnamot jatszani...GP kesziti az Stoner MK63-asat!!!

Seaweed
Hmm igy gondolkozva...meg miutan ulepedik a munka utani sörivas kovetkezmenye...szal nekem tetszik az ICS M4-es festese! Igazabol szerintem aze hasonlit leginkabb egy valodi fegyverere...(legalabbis ami valodi M4/M16 a kezemben jart azokon hasonlo "szinvilag" volt!)
LR-300-ason pont a fenyes fekete festese nem tetszik csak....de beletorodtem..nem azert vettem vagy nem veszek meg valamit mert a festese tetszik vagy nem tetszik (egyebkent is megoldhato...legalabbis nekem nem gond).
Egyebkent thx, jolesik hogy jot akarsz, es ellatsz tanacsokkal! <#worship>

MAS:

SRC mint marka! velemeny?!
DannyL
80e környékén vettem.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
úgyhogy jobb ha elbújsz a kisház legkisebb sarkába <#eplus2><#violent><#taps>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JCSR Apache
Hát elõzõ vasárnap játszottunk de most már az egész Pingyom olyan mint egy dzsungel.<#hehe> Nem csak simán erdõ, tele van átláthatatlan bokrokkal is a pálya 50%-a.Ott a "látótávolság" jó esetben is 20 méter mert sûrû kicsit.<#nevetes1> Mindenki headshotokat kapott mert csak azt lehett látni.

Amúgy pont az ellehez osztottak úgyhogy...<#violent><#idiota>

Újkorában.

Seaweed
Hat anyira nem vag foldhoz..nem szandekoztam M14-et venni...max tevedtem.
DummyBoy
Jut eszembe ... találtam valamit ami nem fog tetszeni 😊

CA M14 plakát ...

Ez csak simám Movable ... azaz ahogy Ernõke mondaná ... ne engedd hogy a Marketing úrrá legyen rajtad 😞

Seaweed
Nem. A sportban dolgozom igy ilyenkor van munka! (meccs)...meg majd hetvegen szombat vasarnap is detto....aztan utazni is kell sokat...ez van ez ilyen melo...
Punker
150k fölött van, én nem kérdeztem árát tipust stb, csak megfogdostam milyen a súlya stb 😊

Seaweed
Hmmm...nem dontottem meg...de az a osztott gearbox dobott nalam sokat a latban! Filozok meg rajta hogy mi legyen...lehet FNC lesz...nem tudom meg...bar neztem HK416-ot es GP SPR/A-t is...nincs eldontve semmi sem.
DummyBoy
Ja ... fura de valahogy sokkal komolyabb úgya játék ... mi régebben játszottunk úgy hogy nem csak az épületben ment az 1-es lövés hanem egész game alatt ... és nagyon filinges tud lenni 😊

@Punker: Nowar-osoknak van Star L85-ösük? Húúú ... nem merem megkérdezni mennyi lehet az ára ...

Én is egyeslövés párti vagyok - 130-as tárakkal max 1000 lõszer / nap.

Viszont Xtreme Prec lõszerrel még nem volt gondom, csak annyi hogy kicsit pontatlan.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DannyL
Új korában vagy összesen? 😊

OKs, neked mennyit kóstált az m4 esed??

DannyL
Ez stílus, pálya és fegyver kérdése. Egy jobb fegyverrel rövidebb sorozatokkal érsz célt, mint egy alap cuccal amit 2x végig kell húznod a céltárgy 5 méteres körzetén, hogy 1 is betaláljon.

A másik a stílus. Van aki szeret sorozatokat lõni, de én pl. egyesen használom többet az M4-et.

A pályától is függ. Ha egy speed pályán játszotok mint pl. a dunaújvárosi hangár szerû épület, akkor ott fogy rendesen. Ott nem nagyon lehet egyest lõni és még nekem is kiment a 3000 db. De az a zúzda kategória volt. Egy átlagos erdõs vagy cqb játék nem ilyen. Csapattársam golyószóró stílusban ott is minden tingli tanglin ellõ 2-3 ezer db-ot. Én általában megállok 1000 db alatt és csak midcap tárat használok.

Szerintem max. 2000-bõl mindenki megold egy 6-7 órás játékot.

Ja, és mennyi golyó megy el átlagba egy hétvégén???10k db????

Punker
azt a qrva bannert nehéz megtalálni??????

Hali,
Én is valami használtra gondoltam, de az agyi kapacitásom nem ér fel a google használatával (csak vicc),szóval még nem kerestem rá, de ha már itt járok használtakat hol lehet venni???vetera??(csak mert ott sok cumó van.)

Tudom, arért nem akarok sz@r kínait...
A lényeg, hogy 70 be agy fó védõfelszerelés is beleférjen, ne csak egy farmerba, meg egy napszemüvegbe mennyek...😊

Sok sikert, remélem meglesznek hamarosan a fegyverekamiket kinéztél.😊

4762:Ja, csak nem akarok 30 et kidobni, és 4-5 "hosszúhétvége" utánn, lövök, és letörik a kilövõ pöcök, ezt csak pörög nenne a motor...

Glpetyus
Köszi a segitséget 😊

DannyL
Én kitakarítottam új korában is, mikor kivettem a dobozból. Az a helyzet hogy ez is gyárban készül, nem túl steril körülmények között. Fekete lett a szilikonos rongy. Érdemes kipróbálni. 😉

Punker
elötte nem fogom, mert ez lesz az elsõ használata 😊

DannyL
Pucoldi ki rendesen a csövet elõtte és imádkozz. 😊

Punker
hát remélem nem szívom meg most 😊

DannyL
6.04-es Systema csõben egy játékon sorozatban több fegyverben is. Az volt az utolsó alkalom hogy kipróbáltuk. Beolvasztani való.

Punker
miben akadt el az extreme? 😊

Punker
nowar-os srácokat kérdezd szerintem, õk aszem kint megtapizták a CA 14-est, L85 meg ott van a szekrényben náluk.

DannyL
Szóval a sorrend:

1. Marui (a fasza kategória, kicsit drágább, általában >1Ft/db)
2. ICS (közepes minõségû, kicsit már ökörhugyozásra hasonlító röppályával)
3. Extreme Precision (elakadós, törõs, olcsó viszont fos kategória)

A legjobb lõszerek a Marui, Marushin, Maruzen és még az Excel sem rossz.