29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#9928 hogy tudom jobban lemeríteni?:D -
MuldR #9927 Lemerit-feltolt, puskaradug, 1 rovid sorozat, 3-4 egyesloves. (tar nelkul) -
#9926 *Cadmium -
#9925 HELP! Lövöldöztem célba és valszeg lemerült az aksim, lőttem és egyszer csak megállt, nem tudtam többet lőni. Ugye mindig mikor kiveszem a tárat lövök üresbe 1et 2őt hátha marad benne BB és akkor feszül a rugó vagy mi. Most lemerült az aksi és nemtudok üresben lőni mit tegyek ha van benne BB?
Jó lenne tudni, hogy csak az aksi merült le mert ez egy NickelCadium aksi ami felejt és nem szeretném a telsesítményét felére lehúzni vagy kisebbre. -
MuldR #9924 Tak melleny a sik-sikbe szerintem nem lesz. Legalabbis mikor en ott voltam nem volt, de ki tudja. Arulnak ott minden szart :) -
#9923 köszi!már találtam is magyar ruhát:) -
#9922 ebbe a használt ruha áruházba tuti el fogok menni itt van a szomszédban kb, ha ilyen olcsó egy taktikai mellény és még sisakot is fogok venni sztem. -
#9921 az nembaj. a maszkomhoz pont jo lesz :) meg magas is vok kb 186 szóval nem lesz gond. de egyenlőre nem veszek. -
MuldR #9920 www.legiosmilitary.hu
www.airsoft.hu
http://hasznalt-ruhak.hu/siksik/index.html <-- 5ik emeleten vannak de csak angol cuccok. -
MuldR #9919 Vagy van direkt M szeria hordfogantyuba szerelheto szereleksin, csak ugy nagyon magasan lesz. -
#9918 tényeg,budapesten hol tudok venni használt ruhákat?német gyakrolót néztem ki eddig,vagy valami woodland,amcsi zászló ne legyen rajta:) azt nem szeretném,vagy esetleg magyar gyakorlót hol lehet venni használtan? -
#9917 na ha van használt ruhád van rá vevő :D! -
#9916 nem veszek még... csak kérdezem, hogy hova lehetne felrakni és, hogy nem lóg-e bele az első csövön lévő irányzék? -
MuldR #9915 Hasznaltan. En anno a Horvat mellenyem ovvel adtam el valami 1000 HUFert.
-
#9914 reddotot próbáld ki először,hogy jó-e neked,és max utána vegyél -
#9913 M16A4-re csak ugy tudok RED DOT-ot szerelni vagy egyebet, ha leveszem a hordfogantyút? Máshol nem nagyon látok szereléksínt. -
#9912 "Horvat taktikai kb 3000 ft" "bonnie kalap is 1000 ert." ÉS MINDEZT HOL?
érdekelne mind2 :), de sehol nem láttam ilyen olcsón. -
#9911 tömegközlekedéssel?nincs még jogsim se kocsim:) -
#9910 amit én láttam videóban annak a hátára légkürt volt szerelve, ha eljutsz oda hogy megnyomd akkor annyi neki, illetve a szivacs töltetes gránát/rakétavetőket, esetleg paintball markereket használnak a kilövésre, ilyen helyzetnél van szervező a közelben aki eldönti kilőtték vagy nem. -
#9909 és ezeknél a tankoknál hogy van a találat? -
#9908 500 pénzes beugrónál már simán megoldható. -
#9907 köszi a válaszokat! -
praksi #9906 UAZ-zon mi is gondolkoztunk, az egyik srác végül felajánlotta, hogy ő ugyan megveszi, de tankolni mi fogjuk. Le is tettünk róla.. :-D -
#9905 na szal ez volt. -
#9904 fúúú, nem tom angliában melózó haver hozott katalógust, volt benne vagy 200 jármű 2. vh-s teherautótól a skorpió tankig, azon agyalt hogy a tankot megtudná venni de haza hozzni már nem olyan egyszerű :)
UAZ-hoz minek trailer? miskolciaknak is lábon megy ki a pályára, még abban s evagyok biztos hogy veterán rendszáma van :) -
MuldR #9903 Linkek? :) -
MuldR #9902 Miket akartatok?
Mi mar ilyen LUAZ, GAZ, de mar ARO-n is gondolkodtunk. Jo lett volna szallitasra, de hely+trailer problema :( -
#9901 lengyeleknél is van egy-két T55-ös aszem, meg talán BMP-k, sereg leselejtezte és megvették, angoloknál is lehet simán venni a hadügyminisztériumtól régi járműveket, eltávolított, hatástalanított fegyverzettel. -
MuldR #9900 2 biztos van, mert itt annyi latszik :)
http://uk.youtube.com/watch?v=MrGMOasTK_g -
MuldR #9899 http://www.berget-events.com/forum/viewtopic.php?t=24
tuzijatek raketat. De az ujabbaknal megvaltoztattak. Ott nem tudom mit lott.
Nem tudom pontosan mennyi van nekik. Csak az elsorol van foto+ leiras, csak hivatkozas volt, hogy epitenek a kovetkezo jatekra meg 4et. De azokrol semmit sem lattam :( -
#9898 mi angliából akartunk leselejtezett cuccokat behozzni, csak ugye tényleg a tárolás a gond. -
#9897 nem én vágtam nem tom, én csak a felvételt csináltam. -
#9896 bb-ket lő?:D -
MuldR #9895 Meg harckocsi mi? :)
(mi tenyleg akartunk a csapattal egy M113as replikat epiteni, de kevesen lettunk volna, igy nagy lett volna a koltseg es nem lett volna hol tarolni. Ha lenne egy fix zart AS palya... :)
A svedeknek van asszem 5 AS tankjuk. -
MuldR #9894 "meg kell mellény, térd, könyök védő, sisak"
Melleny nagyon hasznos, Horvat taktikai kb 3000 ft es akkor mar atb@sztak :) Terdvedo kell! Gagyit nem szabad megvenni belole, mert csak szivas van vele. Konyokvedo nem kell, csak olyan szerencsetleneknek mint en, hogy konyokvedo nelkul 2x vagtam magam a foldre, 1x uvegszilankba, 1x kovekre sikerult konyokolnom :(
Sisak jo, de eleg egy kalap is. Angol sisak 750 ft, Magyar 1500 ft, PASGT muanyag replika 5000, de eleg egy bonnie kalap is 1000 ert.
"épületharcra fekete "
Semmivel sem rejt jobban mint a woodland. Csak design miatt jo a fekete. Nekem nincs, talan most veszek majd egyet (3 ev AS utan) de most is csak azert, mert vietes jatekon vietnami feketeben van, es ha most lesz AK-m akkor mar viet is lehetek :)
"bardocz szerint 100 méterre airsoft fegyver nem visz el"
Es igaza is van. 600 FPS nagyon jo hopupal kb 90 meter, de ott mar 1 meteres szorasokrol beszelunk (vagy meg tobbrol).
"közeli SMG ami gyenge, max 10-20 méteres hatótávolsága"
Ilyet kapsz a kinai piacon. Muanyag gearboxos. az visz el 10 meterre :)
Ha erre kell, vegyel egy MP7-est. Pici konnyu, AEP rendszeru, szal 25 meter a max lotav.
"de kiköp 10-12 golyót másodpercenként"
Mindegyik AEG tuzgyorsasaga 10-13 BB/sec kozott van, szoval ezt konnyu teljesiteni :)
Ha igazan gyorstuzelot akarsz, ott a FAMAS. Annak a legnagyobb a ROFja.
"30-as tár, mert az nem feelinges, hogy begyömöszölök több száz golyót egy tárba"
30 as realcap hulyeseg. Erre a gyarok is rajottek. A BBnek mas a ballisztikaja mint az igazinak. Ezert 70esek a lowcapok. :)
-
#9893 én százzal mentem:) -
#9892 Zene? :) -
#9891 ez már szentigaz -
#9890 sok mindent felsoroltál, ami nekem nincs és nem is lesz mert halál felesleges pedig párszázeret már beletoltam felszerelésbe (pl szemüvegen keresztül távcső stb hót fölösleges csak a snipereknek kell, semmiből nem tartana vinni van itthon nem is gagyi amit fater vadászni szokott vinni), igazából fölösleges itt elméleteket gyártani, ha kiváncsi vagy 1x kimész bérfegyverrel megnézzni mi is ez, utána könnyebb dönteni, én nagyon kevés embert ismerek aki rögtön 150k-200k forintnyi cuccal jött ki az első játékra hogy mi is ez. az ember a felszerelését a saját tapasztalatai igényei szerint építi maga köré normál esetben. -
#9889 ja és akkor az egyéb nyalánkságról nem beszélve, mint normális távcső, esetleg éjjellátó és/vagy infrás hőérzékelő :)
még ezek jutottak eszembe :)