Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Köszönöm szépen amúgy a gyors válaszokat és a segítséget!!!
A szállítás költsége körülbelül mennyi?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Elõre is nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni és leírja h kábé mennyi pénz jön még rá az alap árakra.
Mondom ezt úgy,hogy nekem is tetszenek az armalite,de legfõképp a német vackok,de az életemet inkább vmi ak variánsra bíznám :o
Egyebkent is ez is olyan mint a barett, akiknek AK-63-asok volt azok leneztek azokat akiknek AMD65-osuk (regebben AMD-63 is) volt...tobbek kozt mert a rendoroknek is az van....de egyebkent nekem maig az alap a szazadunkban szolgalt fegyeveresek fonoke (repfedelzeti fegyveresek!), aki mellekallasban a megye elsoszamu igazsagugyi fegyverszakertoje volt akkor(es fegyvermester volt), szoval az o velemenye a mervado..sot azthiszem az is marad mondhat barki barmit! O anno azt mondta hogy "Nem egy csucs fegyver az AMD-65/5, de megbizhato, strapabiro, kicsi(ez nalunk kovetelmeny mert dolgozni is kell vele ugy hogy kozben a katonanal van), es mert ez van ezt kell szeretni, ebbol kell a legtobbet kihozni!"...ennyi.
Nalam mondhat barki barmit az AMD-65 orok szerelem es punk-tum.
szal ha jó lenne akkor biztos lenne róla szó meg hasonlók, nem?
http://pspfilez.extra.hu/
http://www.liveleak.com/view?i=ab60662ad6
Fegyver..lehet vele loni...7.62x39mm-es loszert tuzel. Szerintem megbizhato (legalabbis az agyonhasznalt HM fegyverekkel loveszeten nem igazan volt elakadas(talan 1x az ellott cirka 5-6000 loszer mellett...)..ellenben ugye az agyon ajnarozott Armalite-ok meg a fajtaik...nem beszelve hogy mindent kibirt..szoget verhetsz be vele aztan meg mindig lehet vele loni...stb-stb....), bar teny hogy vannak gyerekbetegsegei..de en meg most azt mondom hogy eles helyzetben inkabb egy AMD mint egy M16!
ok hogy elsoroban military buzi vagyok en is..meg gyujtogetnek egy fegyverraktarnyi cumot legszivesebben...de az amit modnasz az kb a ferde hajlamok kielegitesere eleg.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
UI: Persze ennek az asszony meg ku.vára örül, hogy tele a lakás fegyokkal meg minden terep színü.
<#vigyor2>#vigyor2>
CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com
Én egyelõre örülök, mint majom a farkának az egy szál AEG-emmel... Hosszabb távon is max egy pisztoly. Meg egy AEP. Meg egy shotgun. Ja, már értem... 😄 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az RS AMD vekonyabb, nem megy bele a gearbox sem.
Halott ugy. Tobb embernek megfordult a fejeben, de belattak, hogy eselytelen. Fel authentikusat talan tudsz csinalni, de az mar olyan ganyolos 😞
Ha nincs meg a rugo, elhagytad.
Nekem spec a CA M16ban eltort, es golyostoll rugoval volt helyettesitve 😊
ami?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
holnap rakok be róla képet 😊
Illetve vannak meg rajta "anti autentikus" dolgok, mint a markolatok...melyek csak hasonlitanak az eredetire. Hianyzik a valltamasz benyomo gomb "fedele"..de ezek aprosagok...meg igy is siman kene...mert vagy ez vagy veszek egy hatastalanitott AMD-65-ot es abba aplikalom bele valahogy pl egy Marui 47-es belsejet...ami azert nem kis melo.....<#rolleyes>#rolleyes>
Miért nem csinálnak inkább PKM kitet ??? sorry, nekem nem jön be az armalite, de elfogadom hotgy sok embernek tetszik ... de ennyi nagyon felesleges ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu