Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
súlytól függ, szállítási módtól, stb, csinálj egy próbarendelést elküldik mennyi lenne, azt átváltod HUF-ra és hozzáadod a sarcot nem bonyolult.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Azt láttam h több választási lehetõség is van a szállítási idõnél, de a WGCnél az 1-2hónapos a legolcsóbb. 😄
Köszönöm szépen amúgy a gyors válaszokat és a segítséget!!!
A szállítás költsége körülbelül mennyi?
DannyL
3 hét és a UN meg a WGC a lakásodon van.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
a nem gyors posta is itt van 1-2 héten belül, aztán itthon ülnek rajta megint annyit 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ha fegyvert rendelsz nagyvalószínûséggel 28% sarc megy rá a vételáron és szállításon kívül

Ez azért vicc, hogy 2 hónap is kell egy csomagnak hogy ideérjen 😊 Tisztára mint a középkorban, amikor még karavánok hozták a fûszert Ázsiából...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Aki már rendelt WGC-rõl vagy Uncompanyról vagy hasonló oldalról az általánosan elmondaná nekem a véleményét a szállítással és a fizetésel kapcsolatosan?! Tehát h a fegyver alapárán kívûl, ha nem ilyen expressz rendeléssel rendelek, hanem ilyen olcsóbb 1-2hónapos szállítási idõvel, akkor kábé mennyi pénz jön még rá, plusz az ÁFA meg adók azok kábé mennyik? Mert nekem semmilyen tapasztalatom nincs ilyen külföldi rendeléssel kapcsolatban, de nyáron szeretnék rendelni elég sok mindent.
Elõre is nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni és leírja h kábé mennyi pénz jön még rá az alap árakra.
DannyL
már nem

igen az 5013-as..
Punker
fórumotok döglött?

DannyL
5013

Punker
milyen videó?

nevetséges ez a videó...
Glpetyus
Azért valószinûleg így is megeszi reggelire bármely trágyadomb m16/m4 változatot 😄
Mondom ezt úgy,hogy nekem is tetszenek az armalite,de legfõképp a német vackok,de az életemet inkább vmi ak variánsra bíznám :o

Seaweed
Egy negativumarol tudok en..a valltamasz..hajlamos eltorni, nem mukodni...nah de a 47S vagy a AK-63-as behajthatoja kulomb?! semmivel sem...
Egyebkent is ez is olyan mint a barett, akiknek AK-63-asok volt azok leneztek azokat akiknek AMD65-osuk (regebben AMD-63 is) volt...tobbek kozt mert a rendoroknek is az van....de egyebkent nekem maig az alap a szazadunkban szolgalt fegyeveresek fonoke (repfedelzeti fegyveresek!), aki mellekallasban a megye elsoszamu igazsagugyi fegyverszakertoje volt akkor(es fegyvermester volt), szoval az o velemenye a mervado..sot azthiszem az is marad mondhat barki barmit! O anno azt mondta hogy "Nem egy csucs fegyver az AMD-65/5, de megbizhato, strapabiro, kicsi(ez nalunk kovetelmeny mert dolgozni is kell vele ugy hogy kozben a katonanal van), es mert ez van ezt kell szeretni, ebbol kell a legtobbet kihozni!"...ennyi.
Nalam mondhat barki barmit az AMD-65 orok szerelem es punk-tum.
Glpetyus

Punker
olyan emberek alapján akiknek hiszek + mert rajtad kívül más soha nem mondott róla jót 😊

szal ha jó lenne akkor biztos lenne róla szó meg hasonlók, nem?

öregharcsa
nekem nagyon bejött a seregben a fegyver...szerencsémre engem elég sokszor elvittek lõni mert volt egy nagyon jó hadnagy barátom aki minden lövészetre beprotezsált valahogy(a tisztek elég sûrûn jártak)....lényeg hogy megbízható és jó fegyver...szerintem...

http://pspfilez.extra.hu/

Seaweed
..es te ezt mi alapjan allitod?!
Seaweed
Mert ugye a konkurencia isteni fegyver...az AMD meg szar fos hulladek..ok 😄

http://www.liveleak.com/view?i=ab60662ad6
Punker
AK-hoz mérve! a többi AK-hoz képest a legszarabb.....

Seaweed
Joszokas magyarorszagon hogy olyanok szidjak(tulnyomoreszt) esznelkuk akiknek meg csak a kezeben se volt soha....nemhogy lottek volna vele...
Fegyver..lehet vele loni...7.62x39mm-es loszert tuzel. Szerintem megbizhato (legalabbis az agyonhasznalt HM fegyverekkel loveszeten nem igazan volt elakadas(talan 1x az ellott cirka 5-6000 loszer mellett...)..ellenben ugye az agyon ajnarozott Armalite-ok meg a fajtaik...nem beszelve hogy mindent kibirt..szoget verhetsz be vele aztan meg mindig lehet vele loni...stb-stb....), bar teny hogy vannak gyerekbetegsegei..de en meg most azt mondom hogy eles helyzetben inkabb egy AMD mint egy M16!
Punker
eddig 1 embert láttam aki nem szidta (igen itt a topic-ban😊

Glpetyus
höhh,azért annyira nem szar az <#ticking>

Seaweed
nah jo..de azzal hogy fogok airsofotzni ha oda kerul a sor nyaron hogy jatszani akarok pl?!
ok hogy elsoroban military buzi vagyok en is..meg gyujtogetnek egy fegyverraktarnyi cumot legszivesebben...de az amit modnasz az kb a ferde hajlamok kielegitesere eleg.
Akkor vegyel egy gaz-riasztora atalakitottat. Az csak 65 000, es simogathatod.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Szopogassad
Mindig így kezdödik, elöször rászánod magad az elsöre, valaki azt cuccolja tele (kb. mint ha venne egy másik as-t, jelenle 250 papír), valaki meg inkább vesz egy másikat. Amikor én megvettem a CQB-ét, már akkor tudtam,hogy nem ez az utolsó fegyó amit megveszek. Ehez még jött egy Glock 26, meg ha minden összejön akkor egy CA 25-ös. Aztán sztem pár hónap mulva a régi jó CS:S idõk emlékére összerakok egy AWP-t (G22). Szóval így indul ez az egész. Persze azért azt se felejtsük el,hogy valaki dolgozik valaki meg suliba jár. Természetesen elöbbi könnyebb helyzetben van. Meg azért az is tény, hogy mint militarista bu.i, mindig is vonzani fognak a fegyverek és minél több van annál job. De sztem ugyan ez igaz a felszerelésekre is, az is így kezdõdik(terep, fekete, akkor még egy zöldet is, meg ez a sivatagi tetszik).
UI: Persze ennek az asszony meg ku.vára örül, hogy tele a lakás fegyokkal meg minden terep színü.
<#vigyor2>

CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com

Seaweed
Seaweed
Kicsivel tobb mint 1 eve vettem az elso AS cuccom..de vagy 3-4 eve foglalkoztatott...de "sose jutottam odaig"....mig egyszercsaknem belevagtam. Ami most megint megszakadt..mert vagy 120K-t masra koltok (bringa mint irtam)...
dronkZero
Mióta nyomjátok ezt az airsoft témát, hogy így eluralkodott rajtatok a gyûjtõszenvedély? 😊
Én egyelõre örülök, mint majom a farkának az egy szál AEG-emmel... Hosszabb távon is max egy pisztoly. Meg egy AEP. Meg egy shotgun. Ja, már értem... 😄 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Seaweed
M60-eashoz semmi se kot..eletemben 1x lattam igazit..1x fogtam kezemben...Vietnam ide vagy oda..de ahhoz semmi se kot...(Jo LR300-hoz sem kot semmi se...de az meg tetszett..es ahogy azt is elhataroztam hogy lesz olyanom..hat AMD is lesz ha bele gebedek is! 😄)
Seaweed
Mert AMD-65-el szolgaltam, ilyen volt a szolgalati fegyverem..es azota kacerkodom egy hatastalanitott vetelevel..de igy ez annal ugye tobbet er..es akkor mar inkabb egy ilyet! Szal engem erzelmi szalak kotnek az AMD-65-oz ha szar ha nem, ha tetszik valakinek hanem, ha draga ha nem. <#vigyor5>
Na jo, de ti mar sportbol gyilkoljatok egymast 😊

Punker
ha ezt én mondom tuti elrágja a torkom 😊

Minek neked a legszarabb AK klon? Ezert az arert M60ast kapsz vazz!

Seaweed
Nah hat epp errol beszeltem max viragnyelven meg nem kimondva(<#gonosz1>) hogy nincs mas valasztasom csak ez az Inokatsu AMD-65! (vagy meg van ugye GWS (Gunwork Shop)..aki kisszeriaban aranyaron keszitett AMD-65-ot)
DannyL
Ezen jót nevettem, mert én is pont golyós toll rugót raktam be helyette. 😊 Nagyon el volt görbülve. De egyébként a hopup gumi volt a gond. Fel volt gyûrõdve és szökött a levegõ. Nem mértem hány fps lett most, de átütötte a sörös doboz alját ami ~400 FPS a poor man's chrono szerint is. Elõtte csak az egyik oldalával bírt el. Szóval azt hiszem sikerült a mûtét. Köszi a segítséget!

Ha az igazi AMD markolatba beleteszed a motort, vendegem vagy egy uveg barmire 😊 Tul vekony. ezert masmilyen az Inokatsun.

Az RS AMD vekonyabb, nem megy bele a gearbox sem.
Halott ugy. Tobb embernek megfordult a fejeben, de belattak, hogy eselytelen. Fel authentikusat talan tudsz csinalni, de az mar olyan ganyolos 😞

Hat, ha szetszeded, akkor a tokozas, es a hopuphaz kozott van egy rugo, ami az egesz hopup hazat nyomja hatrafele ra a nozzlere.
Ha nincs meg a rugo, elhagytad.
Nekem spec a CA M16ban eltort, es golyostoll rugoval volt helyettesitve 😊

DannyL
real steel, valódi

ColdFire
RS? :o
ami?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bocs a két HSZ-ért (mosmá három 😄)
Sikerült befejezni a CA M4 S-system projecktemet... nagyon zsír lett egyedül a tus rajta a mûanyag és a markolat a többi mind teljesen fém...
holnap rakok be róla képet 😊
Seaweed
Meg ugy is hogy ez nagyvaloszinuseggel (olyat meg nem lattam kozelrol csak foton) amerikai AMD-65 masolat AS replikaja mert az eredeti magyaron ilyen nincs! (Illetve a tulnyomo reszen nincs pant a tavcsonek se a tok bal oldalan.)

Illetve vannak meg rajta "anti autentikus" dolgok, mint a markolatok...melyek csak hasonlitanak az eredetire. Hianyzik a valltamasz benyomo gomb "fedele"..de ezek aprosagok...meg igy is siman kene...mert vagy ez vagy veszek egy hatastalanitott AMD-65-ot es abba aplikalom bele valahogy pl egy Marui 47-es belsejet...ami azert nem kis melo.....<#rolleyes>
Seaweed
Seaweed
Nah jah PKM jo lenne...
Punker
az AK és az M16/M4 a legelterjedtebb és legkedveltebb fegyver az AS-ban is, hatalmas a piaca érthetõ hogy minden cég kiadja a saját verzióját, pont mint a számtech-ben a videókártyák 😊

DummyBoy
Én is néztem ... elnézést a fanoktól, de annyi qrva armalite cucc van már, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni ... ahelyett hogy inkább a termékpalettát növelnék 😞

Miért nem csinálnak inkább PKM kitet ??? sorry, nekem nem jön be az armalite, de elfogadom hotgy sok embernek tetszik ... de ennyi nagyon felesleges ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Ezt Zephir is mondta, csak fingom sincs az hol van. Melyik rugó az?

Punker
szerintem az a furcsa hogy eddig nem volt, bezzeg ami nekem kéne az nem akar kijönni 😞