Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
hat en sem szivesen teszem, de neha elkerulhetetlen, figyelmetlen voltam, beleneztem a fegyver csovebe...<#nemtudom><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Czdano
Aham..:) azért nem szivesen állnék bele egy sorozatba xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Mersant
ez sokmindentol fugg. a hetvege eleg veresre sikerult a csapatban, ennyi arcloves meg oszesen nem volt mint most. nekem is vegigsoroztak a fejem meg a nyakam, arcom kimaradt. a talalatok helyen kis piros dudor van, semmi extra. haveromat allon lottek, na neki mar nagyobb a dudor, de ne mverzett, masik csapattarsamat arcon kuldtek par piros folt, nem repedt fel 2-3 nap es nyoma sincs. masik sracot viszont alkaron lottem, neki felrepedt a bore, pedig 20+ meterrol lottem meg alap fegyverrel, engem kb. 3m-rol 120-as fegyoval, megsem szakadt fel a borom. engem meglonek max 1-2 nap folt, haveromat, baratnomet eltalaljak min 1 het szep nagy lila folt. szoval alkati kerdes is....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Czdano
Néztem pár videot youtubeon és azt vettem észre hogy csak szemvédõt viselnek, sisakot nem..na akkor mivan ha egy ilyen müanyag bogyó pofán nyom o.o

"az AS fegyverek ugy vannak megtervezve, hogy ne legyenek kepesek atszakitani az emberi bort"---> azért nem lehet kellemes :S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Punker
hát ezt csak te tudhatod :)

amúgy engem nem szokott zavarni a szerkesztés hiánya, ha van is ritkán használom :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hulye vagyok en, hogy fizessek erte?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
VIP támogatást megcsinálod, lesz szerkesztés gombod.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

De en legalabb nem kapok anyazo leveleket privatba. Baaaaar, ha jonne is, rohoges+shift+delete :)

Punker
nekem van :)

Miert nincs itt szerkesztes GRRRR, szoval nem authentikus, hanem authentikusaBB. Szoval inkabb hasonlit fegyverre, mint jatekra.

Nem azt irtam, hogy a CA jo, hanem hogy authentikusaBB a kinezete. Jo airsoft fegyo a GP meg a WGC custom (elfogadhato arkategoriaban)

Ahogy Punker irja, az AS fegyverek ugy vannak megtervezve, hogy ne legyenek kepesek atszakitani az emberi bort. Onvedelemre teljesen alkalmatlanok. Ket lehetoseg van, vagy meglovod, felidegesiti magat, jol elver, es elveszi a draga pisztolyod is, vagy veletlenul szemen lovod, akkor megvakul, radhuznak 2 evet maradando fogyatekossagert, es raadasul elerted vegeig fizeted neki az eletjaradekot!!!

Vegyel gaz-riazto fegyvert. Az erre van kitalalva. Engedely nelkul vasarolhato, tarthato, ha pedig viselni akarod, akkor tudsz ra a rendorsegen engedelyt kerni (2000 ft, 3 het alatt megadjak ha 18 ev folott vagy, es nem volt semilyen fegyverrel kapcsolatos buncselekmenyed).

Link:
Gunbox
gazpityu info

Ha ezzel veded meg magad:
1, kiutod a tamadot kb 20 percre, ez eleg arra, hogy elmenekulj
2, nem okoz maradando karosodast, ergo kesobb nem vonnak felelossegre

Egy jotanacs, onvedelemre pici forgotarasat vegyel!! (RG59, HW37, Alfa020, SM2000 ezek nagyon jok)

Punker
a J a fegyver ereje 7,5 J alatti fegyver légfegyvernek minõsül, önvédelemre teljességgel alkalmatlan az AS fegyver mivel sport célokra van kitalálva, vegyél gázpisztolyt.....

mármint én?
Punker
felejtsd el.....

sziasztok!
egy kedves felhasználó barátom mondta hogy ami airsoftal kapcs kérdés azt itt feltehetem és kapok rá értelmes választ, nem a bopltos szájából akinek az a lényeg hogy a zsebébe tegyem a pénzt:) szóval a kérdésem az lenne hogy kinéztem magamnak egy kis gázos pisztolyt, amit kizárólag önvédelemre szeretnék haszánlni, és magamnál hordani, namost a törvényekkel sem vagyok teljesen tisztába hogy hogyan mûködnek ezek a dolgok, illeteve a linken amit minnyá ideszurok, látni fogjátok amirõl beszélek
kiszemelt

ez lenne az! azis érdekelne hogy mit jelent hogy a hangtompitó valami ugyn. tuniongcsövet is tartalmaz vagy mi:) ( ezt egy másik oldalon találtam ennek a cuccnak a leirásánál) valamint hogy az ereje az a J az kb hogyan fogható fel:)
elõre is köszi a választ mindenkinek:)<#vigyor2>
ColdFire
ezt most olvastam egy fórumon :DDDDDDD

"raadasul a markerek nem a legszebb kulsovel megaldott festekgolyoszorok, a PB meccsek meg olyanok, mintha egy rakas autoszerelot egymasraszabaditottak volna, futurisztikus skotdudakkal." :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Punker
ettõl függetlenül te vagy az egyetlen ember az országban :)

4-5 well fordult meg nálunk a játékokon (nekem is volt vagy 1,5 hónapig) és mind hulladék volt......

VRSDM
az Õ fegyvere volt elõtte fél évig, úgy adta nekem mikor vette a CA-t. :D
most nem CA ellenes és WELL párti szövegeket akarok skandálni, de ebben az esetben a well ár/minõség arányban nálam gyõzött...

u dont have to listen anybody else but me

ghost cb
A CA-knak valóban van jópár fogyatékossága. A 249-esemrõl is letört a csövet rögzítõ kallantyú (funkcióját egyébként se töltötte be, de én is hibás voltam), illetve a buttplate-et tartó csavar is egy nagyon szar pici menetbe megy így folyton kilazul..
Mindenesetre az, hogy CA-ról letörik valami, nem finom használóra utal...
Valószínûleg ha a Well M4-esed lett volna a kezében darabokba kapod vissza.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

VRSDM
hmm, katona ismerõs CA-ja egyiknek a hophup-ot rejtõ felhúzó akármi kallantyúja, míg másiknak meg a tus végén az aksibepattintó mittomémi lapka tört le, és hangsúlyozom, CA fegyverek és KATONÁKnál, szóval még az sem lehet hogy " hozzá nem értõ hülyegyerek széttöri " , ja és mind2 elsõ alkalommal történt...
szvsz ennyit errõl
/bocsánat hogy így írok, de nem vagyok már szomja s :D

Nem csak az a lenyeg, hogy mi van belul, hanem a CA az egy kozel 100% authentikus kulseju fegyver, mig a well m4a1 egy muanyag darab :)

Punker
véletlenek vannak de 10-ból 9 well nem fog még 30 métert se lõni.....

VRSDM
megmondom a frankót, én 1 éve játszok egy wellm4a1-el, jó katonához híven a fegyverem az életem, így vigyázok is rá, nem csapom ide oda, lehet pont kifogtam egy jó darabot, de 40-50 méterig még emberalakra pontosan lõ, nem hagy ki, nem lõ többet, szépen zakatol ahogy kell neki . bár haver látván milyen jól muzsikál vett Õis, na neki haldoklik a tár, kihagy a fegyver, stb. szóval WELL-bõl is lehet egy két jót kifogni ha szerencsés az ember, de ha újra vásárolnék én is jg-t vagy cymaAK-t vennék...

de egy 100.000-es fegyver sem tud többet mint az enyém (élõ példa a nõvérem élettársa a CAG36-jával, abban tuning-aksi van, gyorsabban lõ, lõvátban meg max, 4-5 méterrel lõ messzebbre, de árban meg 5x öse volt...
és ezért az 5x-ös árért erõsebb és hosszabb ideig megbízható fegyvert kapott, tudásban minimálisan jobb csak...

Czdano
Hát van egy olyan érzésem hogy 100ksat nem fogok venni :DD

Punker
az a legalja, a normális fegyverek 100k körül kezdõdnek és határ a csillagos ég!

Czdano
Köszi mindenkinek..huh..25k egy ilyen fegyver o.o..

Punker
Cyma-ból a leggyengébb amit érdemes az a 0,27J az az elötti verziók semmire se jók!

Mersant
hu de segitokeszek vagyunk ma <#vigyor>

Mersant
fegyvert 25-30 ert erdemes venni, olcsobbat nem. pl: JG, Cyma. ezek mar jok. BB sulytol fuggo kiszerelesben van. standard 0,20-as alt. 3500Db-os kiszerelesben. ara 0,7-1,3 Huf /db. kornyeke, bolttol es gyartotol fuggoen. vannak kisebb kiszerelesu csomagok is,pl. 1600 Db./csomag

Punker
normális fegyvert amivel már tudsz játszani kb 30k-tól kapsz (cyma 0,28; 0,31 vagy JG-k) a normális lövedékek (BB) 1 forint / db környékén kezdõdnek.

Ha visszaolvastál volna akár itt ebben a fórumban, akkor láthattad volna, hogy amit szabad venni kezdõ fegyvernek azok Cyma és JG gyártmányok, amik olyan 25nél kezdõdnek. 25alatt nem érdemes fegyvert venni. Amit ajánlok: Cyma Ak47, 47S, BETA!!, Ak74, összes JG.
Amit jegyezz meg: Well, Both Elephant kukába való...ne kezdj velük..
www.airsoft.hu
www.nowar.hu
itt nézz szét BB (lõszer) iránt. itt ezen a két oldalon komoly márkás fegyverek vannak, de ne ijedj meg, a Cyma AK47, illetve a JG fegyverek is nagyon jók...amit még ajánlok, mert egész jó visszajelzések vannak az a Boyi M4 S-system.

ezeket a Cyma, JG, Boyi gyártmányokat itt találod:
http://airsoftware.eu/

ami még nagyon fontos az a URL=http://www.softair.hu/airsoft/szabalyzat.html]Magyar Airsoft Szabályzat[/url]

visszatérve a BB-kre ezelet általában 1000-2000darabos csomagokban lehet venni, de lehet nagyobbakban is venni. de nézegesd ezt a 3 oldalt amit linkeltem.
Czdano
Hali, most kezdtem el olvasgatni errõl a sportrol és tetszik a dolog..pár kérdés amire nem találtam választ..
-Mennyibe kerül egy jobb minõségü fegyver?? Láttam neten 22000-ért egy ak-47 másolatot de egy M16ost is 8000-ért.. <#confused>
-Lövedékeket milyen formában lehet kapni? (hogyvanez..100as csomagokban adják vagy mi? :S) Milyen árban vannak ezek?

Hirtelen ennyi jutott eszembe..nu mindegy, /fav :)

okés. köszönöm.
okés. köszönöm.
Punker
haditechnika topic-ban olvassd vissza tegnap estét

Seaweed miért lett innen kitiltva? :O vagy nem publikus?
Punker
jó oka volt??? aljas gerinctelen gyáva húzás volt, olyan embereken bosszút állni akiknek köze nem volt hozzá.....

azt azért ne feledjük el, hogy amikor vki beborult vhová kocsival (már nem tom, hogy ki és hogy hol és mikor) akkor õ telefonált körbe, hogy ugyan azért mennyenek már segíteni akik ott játszanak, mert mindenki leszarta, hogy épp haldoklik vki..

meg azt se, hogy mikor volt vmilyen játék és mindenki játszott, akkor õ elment és bevásárolt és csinált kaját és utána meg semmi hála meg semmi...

de mind1 nem ide való..ne a múlttal törödjünk...igen kitörölte az FTP szervert, meg volt rá a jó oka, ez van én sem tudok mit csinálni...
Punker
pár ember nem értett egyet az ilyen sok ezer forintos játék kiírásokkal stb aztán oda vissz aanyázások lettek, a csóka elkezdett fenyegetõzni meg hasonlók úgyhogy kirakták, után a csinálta azt a softair fórum másolatot amit a vicc topic-ba linkeltem, kb ott jöttem rá hogy annyira szánalmas a csóka hogy nem érdemes követni a dolgot.

Na, most már valaki foglalja össze mi volt ez a Dajka sztori... :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

..és jobb a társaság, mint odaát..
azt bárki megtehette volna, mert alapból úgy volt beállítva, hogy bárki megteheti és lehet, hogy Te hozzá nem szóltál, de elég rendesen odatettek neki softair fórumosok az utóbbi idõben. de mind1. hagyjuk ezt a témát, mert nem szeretem. remélem nincs harag, mert én nagyon szeretem ezt az SG-s fórumot, mert itt szinte mindig segítenek...
Punker
én csak azt tudom hogy hozzá nem szóltunk és mégis letörölte a képeinket az ftp-rõl, olyan csapatok és játékok képeit amihez neki köze nem volt!

A Dajka féle ügynek is meg volt rendesen az elõzménye..
Punker
van itt 1 best of büntipontok topic a gumiszobában ott csemegézhetsz, amúgy softair-t fölösleges bármi máshoz hasonlítani, 1 pici belterjes fórum ahol a nagy öregek még annyira se tolerálják a fiatalokat mint itt, engem is rendszeresen törölnek mert ott mások a szabályok de ebbõl nincs gond, a Dajka féle balhé után még szigorítanék is a dolgon.

Akkor moderator vagy mi. Lattam am a milsim-en a rajongoi leveledet :)
Par ilyet meg felnyomhatnal hagy rohogjek :)

Punker
itt se...

Pedig ott Punker nem is admin :)

Punker
ennél több nem kell a szájberganéról, ilyen minisztérium nem létezik de õk büszkén hirdetik azóta is :)