29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10368 az alabbi link alapjan cafolnam, itt 2 BIO BBnek a legjobb a szoraskepe. hasznosak a tablazatok: atmero elteresek, sulyelteresek, kezdosebessegek, valamint szoraskep -
#10367 :))) -
#10366 kb 10 perc után megdöglenél amúgy is, nem látsz ki, nem hallasz rendesen, a hőségben megsülsz, de azért 1x kipróbálnám :) -
#10365 Nowar honlapról:
"Cégünk az érvényes jogszabályoknak megfelelően garanciával értékesíti termékeit a csomagoláson, vagy külön lapon, valamint a honlapunkon feltüntetett határidővel.
Termékeinkre 3-12 hónap garanciát vállalunk, ez minden egyes terméknél külön van feltüntetve. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A garancia érvényesítéséhez a számla vagy számlamásolat szükséges. A hibás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, a hibajelenség megállapítása után a terméket cseréljük, vagy javítjuk és postázzuk a megadott címre.
Fontos!
Fegyver javítása esetén a fegyverrel együtt küldjétek minden esetben azt az akkumulátort is, amivel eddig az üzemelt. Számos jelenség forrása lehet ugyanis a gyengülő akkumulátor. A visszaküldött fegyverek esetében a hibajelenséget egy papírra írjátok rá, és tegyétek a dobozba a fegyver tetejére."
igazából az a vicc az egészben hogy ha megbontod a fegyvert már ugrik a garancia, viszont pl a CA-kban található kenőzsír a "picit" párásabb hong-kong-i időjáráshoz van kitalálva, ergó itthon használhatatlan át kell kenni amint ezt megteszed ugrott a garancia, kivéve ha a cég maga csinálja nekem mikor a hopup kamra kicsit megfáradt (meg a gyári CA gumi rojtosra kopott a támogatózás miatt, ingyen cserélték ki garanciában)
szal van is értelme meg nincs is a garanciának. -
#10364 pedig arra gondoltam, rohamosztagosként, mekkora lenne már :) persze alig viritasz ki fehérben az erdőben, de akkor is :)) -
#10363 mindenki annyit feccöl a dologba amit akar
pc-t is lehet 3-4 évente kompletten cserélni, meg folyamatosan is cserélgetni félévente az alkatrészeket, kinek hogy tetszik
-
#10362 1 év -
#10361 De az alu (ezért tűnik törékenynek szvsz, szerintem nem olyan törékeny az ...) ... nekem a Kalash (Mi már itt csücsül a vámon ...) acél + alu (asszem) ... a külsejét mindenhol dicsérik ... Biztos nem lesz olyan mint valamelyik komoly gyártóé, de ár/érték arányban verhetetlen ...
Félerértések elkerülése érdekében, tudom hogy több gond lesz vele mint egy komoly cumóval, és nem is lesz olyan fullosan kidolgozott, de ezért az árért megéri ... valahol már írtam ... projekt alapnak tökéletes :) -
#10360 Hát amikor én voltam senki nem szedett össze semmit, elég fura lenne játék végén mindenkit több 10ezer BB-t szedegetni látni. Mi spec nem gyorsan lebomló BB-t használtunk, mert az 2x annyiba kerül, mint a normál. De nemtudom, hogy másoknál, hogy van ez. Szerintem nem árt sokat a környezetnek.
Starwars-os airsoft?:D -
#10359 nem szedjük össze, létezik lebomló de sajna elég silány a lőképe (viszont az íze jó én ettem 1 marékkal tavaly:) ha van is Star Wars cucc akkor szinte csillagászati árú egyedi, tömeg átalakító kittet én még nem láttam (rohamosztagos csúzlit azonnal megvenném), de pl az aliens filmekből az M41-es Pulse Rifle kb 200 ezer HUF-ból megépíthető -
#10358 http://www.gunfire.pl -oldalon rakás cuccra ingyenes szállítás van!!! -
#10357 két kérdésem lenne
1. összeszeditek a széjjellövöldözött bb-t az erdőben, vagy olyat használtok, ami hamar lebomlik?
2. létezik starwars-os airsoft? -
#10356 aha -
#10355 Azt nemtudjátok, miért lehet, hogy mikor semi-re van téve nagyon néha full automatában lő :S -
#10354 milyen 105-ösöd van? a fekete CA? -
#10353 viszont a külsejéhez felhasznált anyagok attól még ugyanolyan trék maradnak. nekem az slr 105ösöm is olyan törékenynek tűnik, pedig full fém, hát ha még műanyagggal kéne rohangálnom.... -
#10352 Fotózáshoz is, meg már tényleg régi vágyam egy ilyen élethű Beretta, nagyon tetszik. Nameg ha valami gáz van, még töltetlenül is van némi megfélemlítő hatása.
Gengszterfilmről még nincs szó, de majd meglássjuk :) -
#10351 kínaiból is sokféle van az biztos, MSG tus megjön a CA-val összköltségben 250 ezer közelébe fogok érni (ebben persze tárak stb minden apróság benne van) mégis imádom a most 20-22 ezerért megvehető galaxy mp5-ömet. -
#10350 Na akkor egy teljesen más érv a kínai cuccok mellett ... alapból megvan 20-30k-ból főleg ha olyan amilyet 120k alatt nem kapsz (CA steel vagy VFC vagy Inokatsu) ... majd szépen lassan kicseréled a belsejét, és vegül olcsóbban ... mondhatni "részletre" lett egy olyan fegyód ami mondjuk 70%-ban olyan mint a nagyok ...
Én ezért választottam ezt ... páromat megnyugtatja ... ráadásul mivel sajna havi 1-2 alkalommal tudom majd csak használni (jóesetben ...) így tartós is lesz :)
Ha páromat nem zavarná, és kicsit több hétvégém lenne, nem biztos hohy kínait vettem volna! -
#10349 lehet elnéztem az árat :)
gangszter filmet csináltok vagy valami fotózáshoz kell? :) -
#10348 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én láma, nem esett le z a TM rövidités, de megkavartál a legdrágább említésével, mert a linkek között az a KWC volt a legdrágább és azt mondtad, hogy te a legdrágábbat vennéd :D
Köszönöm, asszem akkor elugrok azért a TM Berettáért még ma, és ha úgysincs rá gari akkor 6200-ért pont jó nekem -
#10347 na akkor 1-2 alap fogalom a TM az a Tokio Marui, és azért a legjobb mert az egyik ős japán cég, a többi cucc 95%-ban az ő fejlesztéseinek a másolata.
a KWC az taiwan-i cég.
a Marui pisztolyok műanyagja qrvajó erős, jó a fogásuk, licensz joguk van szerintem ezen is 100%-osak a feliratok mint az élesen. mindenképpen jó választás, színre nem mondok semmit mert szerintem te jobban tudod hogy milyen eltérés lehe tfotó és fotó között, menj be a boltba fogdosd meg milyen az a tuti, ha tetszik nyugodtan vedd meg nem fogsz csalódi benne. -
#10346 a kínai fegyver legnagyobb előnye a hátránya egyben, gyárilag erősen jönnek ki 1-2 ezer forint ráköltéssel (áthézagolás hopup gumi csere) tudják azt amit a 100+ ezres márkás cuccok, csak azzal számolni kell hogy ok hogy alapból bika rugót tesznek bele, de a többi alkatrész nem hogy megerősített de néha gagyibb, mint az alapból gyengébb TM vagy CA, és mikor a gear 10 ezer lövés után eltörik az azért elgondolkoztató, nekem az alap CA 120-as rugóval (semmi más nem lett cserélve) 60+ ezer leadott lövésnél tart. tehát valamit valamiért kínait gyakrabban kell átnézzni van ekopás stb, és nem évekre számolni vele (nem véletlenül hiány cikk az egybe fém hopup kamra se itthon se UNC-n nincs elfogyott, mert a pár ezer kiadott JG M16/M4-ben most jön el hog ymind cserélni kell, jópárszor az egész testtel együtt mert a hidegben a műanyag törik mint állat...) -
#10345 Amúgy a legdrágább amit linkeltél vmi KWC márka. -
#10344 Az a TM mitől a legjobb? Anyaghasználat? -
#10343 Veri HTX!
Nekem nem tecc a TM, feketét szeretnék, és a hosszított cső sem kell.
Az a Marui viszont határozottan bejön, és nemcsak az ár miatt.
-
#10342 kinaiak teren a tapasztalat: fel-1 eves hasznalat utan kezdik felmondani a szolgalatot, kezdenek szethullani. tobb csapattarsam is mar hetek ota szerelessel tolti a hetveget. ez-az eltorik bennuk tuning nelkul is. most mar mindegyik ott tart hogy tele van a hocipujuk a szerelessel, es vesznek inkabb valami masikat, markasat ;) es ha azt nezed 30 ert veszel kinait, amire meg rakoltesz vagy tuing miatt, vagy mert szelel mindenhol. 60ert mar kapsz CA-t es Maruit (nehany tipust ugye)es azokat nem kell majd szerelni, stimmelni fognak az alkatreszek ha valamit cserelni akarsz, nem kell reszelni + sufnituning es egyebek. ugyhogy aki megteheti es rendszeresen ki tud jarni jatszani annak inkabb valami markas fegyvert javasolnek. diakoknak marad a JG es tarsai, de a husvetkor osszelocsolt penzt tegyek felre es ne igyak el, mert elobb-utobb szukseg lesz ra ;) :) -
#10341 hát ha adnak nem tom, törvény szerint fegyverre nincs garancia :)
az biztos hogy a TM a legjobb. -
#10340 6200 gari nélkül, de nekem megér + egy ezrest a gari -
#10339 ha 6200 tényleg akkor legjobb vétel! -
#10338 ver 1
ver 2
ver 3
ver 4
ver 5
ver 6
ver 7
ver 8
bár a TM a legdrágább, de nem véletlenül én azt választanám. -
#10337 ennél van jobb? -
#10336 Jajj, sorry, a lényeges infók.
Rugós jó lesz, ha lehet inkább a realisztikus kinézet a lényeges, nem játszani kell. -
#10335 rugós? elektromos? gázos?
poénkodni kell vagy játszani, eredetinek tűnjön vagy nem baj ha nem 100%-os? -
#10334 Sziasztok!
Régóta filózom, ogy vennék egy kis helyes airsoft pisztolyt, és a segitségeteket kérném.
Egy Berettát szeretnék venni, és érdekelne, hogy Ti szakik melyiket ajánlanátok?! 10e-nél többet ha lehet nem költenék rá, a költséghatékonyság fontos! :)
Köszönöm a segitséget előre is! -
#10333 speciális 8-as gear, csak sajna mint a 7-es is nem szereti a tuningot, kb 1000 lövés után meghalt a gyáritűzváltó, úgyhogy most várni kell az acélra mint az M14-eseknél. -
praksi #10332 belül megnéztétek, mivel oldják meg a burst módot? -
#10331 TM 8-as gear, pl type 89-es tud gyönyörű burst-öt lőni, a 3 lövedék 40 méteren 5 centin belül volt mikor mentünk belőni. -
#10330 vegyél CA-t nem egyet láttam ami egyesre is 2-3 at lőtt. kedve szerint D: -
praksi #10329 a Nowar meg a Keleti Front a honlapján szokott hivatkozni valamilyen jogszabályra, amley szerint az airsoft légfegyver nem minősül tartós fogyasztási cikknek, ezért nem köteles garanciát vállalni rá (apropó: mennyi a most kötelező minimum garancia, 3 év?); ellenben a márkás fegyverekre vállalnak 6 v. 12 hónapot