Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Hülye kérdés lesz, de lehet "túltölteni" a tárat?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

A WE gyart full fem M1911et.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Még szerencse, hogy a CS-nek semmi köze az airsofthoz...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Czdano
Áhám 😊 Értem (tul sokat cszek mostanában és csak a primary meg a secondary maradt meg bennem xD)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Punker
van egy G3 egy méter fölötti tuningolt fegyver erdõbe, van 1 alap MP5k épületre, a stukker a vésztartalék, de ritkán lesz használva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Czdano
Harmadlagos fegyver???? minek 3? Nem elég egy ak, m16, vagy mesterlövész pityu meg egy pisztoly? o.0

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Én is gondolkozom egy GBB-ben. Van valakinek tapasztalata melyik gyártótól érdemes beszerezni egy példányt?

Marui Berettára vagy 1911-re gondoltam elõször, de azok mind mûanyagok (ami lehet nem is baj). KJW, KWC stb gyártókról van valami véleményetek?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
mondjuk a fém szán nem tom mennyi + lóvé lenne, a rendeshez (mert a képen a kistesó van😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
másodlagosnak megvettem a galaxy MP5k-PDW-t 😊

Egy full metal GBB sokkal jobb, erzesre, feelingre, ranezesre.
Egy AEP igenytelen hozza kepest.
Ha occson meg akarod uszni a masodfegyvert, es telen is akarod hasznalni, akkor AEP.
Ha szepet akarsz, GBB.
De ugyis megveszed mindkettot 😊

DannyL
szerintem is szörnyû 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
arról nem kapartam infót, igazából a kérdés hogy egy nagyon ritkán használt fegyvernek vegyek 1 olcsó AEP-et vagy 1 gázos drágább és szebb csúzlit.

A KSC is gyart fem szanos USPt.

Punker
kimura árulta a sajátját, a tárak mindig megdöglenek, szal ez kihúzva.

Olyan vízfeje van ennek a pisztolynak, hogy az elkeserítõ :/
de hát izlések és pofonok...

Jol emlekeztem, KJ Works:
ehobbyasia

Nemtom van-e TM gazos de ha van is muanyag. Asszem a KJ Worksnek van fem GBB USPje (talan 2-3 verzioban is).

Punker
hm

kell nekem egy USP harmadlagos fegyvernek, megveszem a DE-t azt kész az lesz a vége, TM gázos nincs?

USP gaz-riasztoba van, de azt nem adom el 😊
Amugy az AEP USP el van kurva, mert rajtahagytak a marhak a sorozatot.

Punker
USP kell, cseréld el arra és akkor megveszem 😊

Elado Marui Glock 18C AEP

- Gravirozott fem szan,
- tartalek 30as tar (tehat ossz 2db 30as van hozza)
- tartalek 100as hosszu tar
- tartalek aksi,
- Alap marui tartozekok.
Ar: 45 000 ft
Erdeklodni: PM

DannyL
Igen a ß alapjaira építették. Elég masszív darab, nem olyan zörgõs mûanyag mint a JG MP5-ösei és nem is lötyög semmi rajta. Jó fogása van nincs gagyi érzés.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Szárok... Tudok fogalmazni 😄 *szárakat*.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Tudok szerezni AKS-47-hez acél válltámasz szárokat! Van hangtompító(PBS-1 replika) és csõszájfék is. Akit érdeklne esetleg, az küldjön privát levelet! Képeket is tudok küldeni, mutatni!

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Punker
valahol azt mondták JG beta más csõvel, azt meg szerintem bármikor ki tudsz próbálni ahol van 30+ ember, legalábbis elmúlt 3 hónapban nem láttam játékot ahol ne lett volna.

Reaper
Köszi, de az adatait már én is láttam... Engem sokkal inkább az anyaga (minõsége), súlya, megbízhatósága érdekelne. Úgy hallottam, hogy általánosságban a JG fegyók erõsek és pontosak. Az ár/érték arány jónak tûnik eléggé, de azért nem lenne rossz vmi info elsõ kézbõl...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

- AK47 Airsoft AEG (Airsoft Electric Gun) Rifle
- 350 FPS (0.2 g B😎 / 150 - 200 Feet
- Adjustable Hop Up
- Full Metal Gear Box
- 250 Round High Capacity Magazine Included
- Safety Eyewear Included
- 8.4V 1050 NiCD Battery and Charger Included
- Completely Tokyo Marui Compatible (Magazine and Upgrades)
- Made in China

miérdekel még? ugyan azt tudja sztem, mint az összes többi AK. jó, megbízható. JG. ennyi.
VRSDM
nekem meg elég csúnya, nem kell rá az az elsõ grip (vagy ki hogy hívja)

u dont have to listen anybody else but me

Reaper

Vkinek van már ilyenje (JG AK-47 Tactical)? Vélemény? Eléggé bejövõs a cucc!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kep van itt eleg, azota nem csinaltam rola:
Review

Amugy a Kar mas, az nem slag. Arra ott az M4es, meg a SIG 😊

hihi. akkor nézd õket egészséggel. nekem itt a Boyi SPR képei tetszenek, de amíg nincs róla egy normális review a hibákkal addig nem érdekel komolyabban.
VRSDM
rólam volt szó <#szeret>

Punker
Kar98-ról lökj már képet, mintha azzal te is egyszemû lettél volna a képeken 😊

VRSDM
na ez megint más, bocsánat na hogy helységharc és empéöt mániám van 😊
újra kell fogalmaznom, ha énis játszanék nagy tereken megint más lenne a hozzáállásom, igazat adok na 😄

#5546 bb tömeg függõ, de átlag 30méterre számíts
#5547 szabad nem kommentálni? köf -.-

Nem kell oda semmilyen iranyzek. Elkezdesz locsolni, oszt nezed hova megy a BB 😊

torque12
helló mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy egy TM Beretta gbb-s fegyvernek mennyi a maximum lõtávja. köszi

Punker
M14, G3 stb méretû fegyvert hogy fogod te 5 pontosan? a másik mi erdõben nagy nyílt placokkon játszunk.....

Mersant
hat a red dot aztan az egvilagon semmit nem zar ki a terbol, pont ezert fejlesztettek ki, de te tudod...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

VRSDM
én spec nem szeretem se a reddotot se másféle optikákat, mivel (nekem) túl sokat kizár a térbõl, olyan mintha egy szemmel céloznék :S
ha olyan nagy távokat lõne a fegyverem akkor aztmondom más tészta, de (nem egozás) kellõ gyakorlással lehet jó kapáslövéseket leadni, szinte azonos pontossággal mintha célozgatnám, inkább belehúzok egy triplát még azis gyorsabb mintha céloznám, szvsz :$
/maszkot meg épp ezért nem szeretem, hisz 5pontos fogás mellett, nem lehet célozni benne :S

ghost cb
Nem csak a maszk miatt, egyszerûen a reflexirányzék elõnyei miatt használják sokan.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Punker
ez a saját példám, lehet egyszerûen csak optikai tuning is, de pl a viden látott acog replikák nem 4x távcsõként, hanem sima szálkeresztes reddot-ként szolgálnak.

Értem, thx! A maszkra nem is gondoltam...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Punker
reddot-ot látsz inkább, a maszk miatt nehezebb célozni azért érdemes használni, 50-60 méter fölött amúgy jól jön a távcsõ is kiszúrni a rejtõzködõ népeket.

Szevasztok!

Nem airsoft-ozok csak lenne egy kérdésem, megnéztem Punker videnyóját és sok csúzlin látok távcsövet. Ez miért van? A videnyón egészen közelrõl lövi a nép egymást, gondolom az airsoft sajátossága a kis lõtáv, így nem értem ezt a távcsöves dolgot.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Ehh wikipedián most olvastam pár érdekes dolgot Classic Army megjelenésekrõl:

Future

Classic Army's 2007 line up includes: (All are announced but release dates are unknown)

* Colt M1911A1
* Glock 17
* DS Arms SA58
* ArmaLite AR-10 (CA-10)
* AUG A3
* RPK
* Sig Arms 55* Series
* M60E3 Machine Gun - To be released late 2007 to early 2008

azt a Glock 17et kivácsian várom. 😮
Punker

nemo19
Lenne ne nagyon idióta kérésem/kérdésem.Arrol lenne szó hogy szokott-e valaki rendelni eBay-rõl?Mert szeretnék kérni instrukciókat illetve segitséget mert lenne egy két dolog amit megszeretnék kintrõl rendelni de én ehez nagyon nem értek.Tudom hogy olyan mint vatera meg minden de nem akarok baromságot csinálni és kiszurni magammal mert elba**ok valamit.Köszöntem elõre is.Üdv,Nemo

Punker

ghost cb
keleti front 10-tõl van, ennyit tudok 😊

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)