Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
De, kinézettõl is függ (páraknak).
Engem se engednek sniperkedni AK-74essel, hangtompítóval, egyeslövéssel, Bushnellel, mert az nem sniper, hanem AK. Feketén fehéren leírták. 😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Punker
3x indultunk el a pálya másik végére, csak nem sikerült eljutni oda 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Ilyenkor magadtól mész, vagy küldenek a pálya egyik végérõ la másikra?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
összesen 11,7 km lett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
talán holnap,még most értem haza érdrõl

lac coo
A szabályok szerint nem attól mesterlövész puska egy puska mert úgy néz ki, hanem az ereje miatt .( Persze többnyire úgy is néz ki 😊 )
Olvasd el a maszt vagy valami hazai szabályzatot .

Ez az erõtõl függ. Ha az FPS limit alatt vagy akkor lõhetsz 20 méteren belül. A gázos pisztolyok nagy része a limit alatt van.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Heló!
Valahol azt olvastam, hogy mesterlövész puskával nem szabad 20 méternél közelebbi célra lõni. De akkor a gázos pisztolyokkal miért lehet?

lac coo
Punker, mikor lesz ivózsák cikk ? 😄
A zsebben megbízom, az biztos atomerõs, örök életû de a bele is olyan jó ? Nem hal be, szakad ki, romlik el a szelep egy év alatt ?

THX !

lac coo
Általában semmi.
V2 -es boxnak már nem igen tesz jót, hogy minden ellenállás nélkül vágódik a dugattyú a hengerfejnek.Meg lehet semelyiknek sem tesz jót.....Én a megfelelõt hsználom mindig mert semmi értelme a telit a rövid csõhöz .

RoyalPredator
Teli hengerrel rövid csõbe kompresszálok, mi lesz? 😄

Köszi . nem értettem h mé van rajta lyuk
RoyalPredator
Kamaraerdei Airsoft pályához üzemeltetõi elérhetõséget tudtok adni?

lac coo
Pantac ide vagy oda, az adminzseben szélesebbre van varrva a két "pánt" mint kéne, be lehet fûzni, de azért számomra most már egyértelmû, hogy a FLYYE jobb . 😊

lac coo
Hogy stimmeljen a csõ ûrtartalma a hengerével. Rövid csõhöz lyukas kell, hosszúhoz teli ....(Nagyjából ennyi ...)

hello miért van a henger oldalán lyuk ? és melyik jobb a lyukas vagy a teli ?
lac coo
Megjött az összes Fyye és Pantac zsebem, szerintem egy kicsivel igényesebb a Flyye.De mindkettõ "örök élet..."

Pantactól mondjuk elvártam volna, hogy egy RG zsebre ne OD színû gumit rakjon !

lac coo
Na el ne kezdjétek megint! 😄DD

RoyalPredator
Megintkezdi xD

DannyL
Punker, respect!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Thanks.

lac coo
Láttam Nowarban, meg tudom , hogy fél kiló ....
De a bele is bírja, arról azért sok rosszat hallani ....

Amúgy szerintem egy V3 is bírná ( RPK), nem ?

Punker
nézd meg a képeken mennyivel nagyobb masszívabb cucc

lac coo
Amúgy az M249-nek olyan jó a boxa?
Egyszer mindenképpen szerzek egyet, mindig is fájt rá a fogam 😊)))

lac coo
Támogató : ugye az azért egyértelmû, hogy poénnak raktam be azt a képet? 😊)))

Megenni se kell, tényleg hihetetlen volt, hogy ennyi BB fogy egy nap alatt! 😊
Nálam egy év alatt megy el ennyi 😊

Punker
berakod kosárba kiírja.

köszi
Büdös Bohóc
50 dolcsi, ha nagy mákod van akkor péntekre jön meg a cucc, ami miatt talán nem vámolják meg és most átszámítva szerintem 27-28 körül kijönne az a fegyver 😄 Nekem is kb annyiba volt

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ehobby ról ha rendelek mennyibe kerül a kiszállitás ?
Punker
6mm-re cikket a szerkesztõvel tudod beküldeni, jobb menüben klikk saját nevedre ott lesz a cikkek fül.

RoyalPredator
Bell 1911A1-em volt, igaz tuningolva, de tökéletesen mûködött, és szerintem mûködik most is, új gazdájánál. Fém, gondolom spiáter.
Erõsebben rug vissza, mint most a Desert Eagle.

RoyalPredator
Nem gondoltam rá anno, h fórumozni kéne.
Eleinte csak helyi srácokkal toltam, sunyiban, illegálisan, béna fegyverekkel, félcivilben. Nem is értettem a dologhoz, csak jó volt lövöldözni.
Kb 2 éve fórumozok rendszeresen.

Büdös Bohóc
WE full fém, egyértelmû azok után, hogy megnéztem Bellt is 😊 WE van nekem is. 2 tárral lehet kapni ehobbyn még mindig.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Punker
nekem Bell van és bevált, gúgli dob ki róla tesztet neked.

ZTM
Szeretnék venni egy GBB pisztolyt, sajnos nem tudok rá túl sokat szánni.
Egy M1911 re gondoltam, ebbõl 2 márkán vacillálok, Bell és Tercel ,a kettõ közül melyiket érdemes megvenni?

Lacccoo: Nem kötekedik, de egy támogatónak nem csak "ideális" körülmények között kell mûködnie. 0 fok vagy aza alatt is el kell lõnie hosszú sorozatokat. A V2 gearbox nem alkalmass arra, hogy 400-600 BB sorozatokat fagypont környékén leadjon, mert egyszerûen vékony az anyaga illetve rosszul van megtervezve.
Punker már leirta mi a helyzet nemzetközi porondon.

Royal:
I:A jó minõségû preccsõ meg egy gagyi hulladék csõ között persze van különbség, de a csõhossz egy bizonyos hossz után elenyészõ százalékot jelenhet mind javulásban / rontásban ( sokkal nagyobb a BB illetve mechanikai korlátok miatt fellépõ zajok aránya, egyszerûen nem tudod lemérni a különbséget )
II: "Én már teszteltem M4-est rövid és hosszú csõvel.
Eltérõ szórásképet mutatott, és messzebbre is lõtt, ugyanazzal a hopup beállítással. Nem kell elhinni, biztosan kamuzok. " csak lehet változtatni kellett volna a dugattyút az adott csõhosszhoz...

Punker
nem vagyok kötekedõs, csak egyszerûen más világ. nekem a legtöbb ami elment egy nap a motorostárral az olyan 8-9 ezer BB volt egy nap 100+ fõs játékon. elsõre nekem is hihetetlen volt mikor komoly nemzetközi játék elõtt mondták hogy így készüljenek a támogatók, aztán mikor kajaszünet közben betámadták a HQ-t ahol min 70 ember volt és jó 15-20 percig még feltérdelni se tudtam a sátram mellõl mert úgy jött az áldás megértettem. lehet hogy 2-3 órán át kuss van de utána mikor majd 100-100 ember lövi egymást simán elmegy percek alatt 2000 bb a rakaszból. mert ott tényleg támogatni kell szórni az áldást bele a tömegbe/bozótba stb

egyszerûen mások az arányok, más a mentalitása az egyéb nemzeteknek. mellesleg szerintem ez a legnagyobb kihívás és egyben élmény is egy ilyen játékon. ugyanarra teljesen máshogy reagál egy magyar vagy olasz, szlovén és szlovák .

lac coo
Értem, értem ...
Akkor sem gondoltam volna, hogy egy nagy játékon naponta ellõ egy
támogató ennyi rengeteg BB-t!
Amúgy kötekedõs, vagy rossz napod van, vagy mi ? 😊

Punker
támogatóról beszélünk, és nem 3-4 órás tingliben gondolkozva.

Nagyon minimális köze van a csõhossznak és az átmérõnek a pontossághoz és a lõtávhoz, csak plusz FPS-t ad,de nem sokat, a lõtávban alig látszik.

Azért azt gondold át hogy mióta játszod ezt a játékot... max 2 éve kezdtél el itt kérdezõsködni hogy mi is ez. Én is csak 5 éve játszom 😊
Ezt most ne vedd kötekedésnek, sokszor én is úgy érzem hogy már 10 éve játszom, az idõérzék néha megtréfálja az embert.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

RoyalPredator
A döglött macska hangtompítás poént a Postal 2 már ellõtte. Élve. <#taps>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Persze , az is mindegy! Sõt olyannyira nem számít, hogy bármit felszerelhetsz rá: döglött macskát , slagot ( kanyarban lõni nagyon jó ), szívószálat, bodzaágat kifúrva !

<#falbav><#falbav><#falbav>

HöfEE
Ha ez így van akkor felszerelek a egy lefolyócsövet az AKmra úgyis mindegy.

lac coo
Csõhossznak szerintem sincs köze a pontossághoz, némi plussz FPS-t hozhat (esetleg...)több ideig tudja gyorsítani a BB-t a levegõ ...

De a 260 mm csövû AK-m kb ugyanolyan jó mint a 600 mm-es.

lac coo
10-20 000 BB / nap !? Atyavilág ! Az aztán már tényleg locsolás 😊)))
Hát annyit lehet nem sok játékig bírna ...

RoyalPredator
Éljenek a preccsövek, ami gondolom a te játékszeredben is akad 😊
De nagyon értetek hozzá biztos, mi meg sose, elvégre mi is csak 4 éve játszuk ugyanazt a sportot.<#puszis>

Én már teszteltem M4-est rövid és hosszú csõvel.
Eltérõ szórásképet mutatott, és messzebbre is lõtt, ugyanazzal a hopup beállítással. Nem kell elhinni, biztosan kamuzok. <#rinya>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punkerwork
mert nem huzagolt a csõ, mert a BB átmérõje mindig kisebb mint a csõ átmérõje, így nem a csõ ad stabilitást a lövedék röppályájának.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SG rock
akkor kérlek magyarázzátok el, hogy miért nincs hozzá köze 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punkerwork
110% hogy nem értesz hozzá 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SG rock
110%ig biztos vagyok benne, hogy van hozzá köze.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.