29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
the1gabor #10448 Szisztok.
BP környékén hol/mikor lesz meccs amit meg lehet nézni? (siszemüveg jo védőszemcsinek?:D)
Megyek a FeHoVa ra? Megéri? Menyi a belépő?
Honnan tudom eldönteni hogy egy pisztoly airsoftos vagy nem? (lehet hülye kérdés volt de) Van egy pisztolyom régről meg kb 2000 bbhozzá... küldök egy képet megmondjátok hogy az airsoft pisztoly e vagy sem?
(bocs ha hülyét kérdeetem) -
#10447 hi,
bar magat a fegyvert nem ismerem, de nem erdemes ilyet venni mert ezt minden loves utan fel kell huzni es 25-30-ert mar automatat kapsz. ha rugos kell, akkor inkabb valami pisztolyt/shotgunt nezzel. -
#10446 Sziasztok!
"TM Colt XM177 E2, hop up" tipusú airsoft fegyvert ismeri valaki? Ha igen, akkor mondana róla véleményt? Ilyet szeretnék venni és kíváncsivagyok a tapasztalatotokra (:
Előre is kösz. -
#10445 tűzváltó gond, sokszor van kínai cuccoknál, át lett nézetve kenetve? lehet csak kiakadt. -
#10444 Na szóval a kérdés az, hogy tud -e vki erre valami megoldást?
thx -
#10443 Hi. Vettem pár napja egy JG M16A4-et, elején még jó volt a fire mode switch... Most meg már azt csinálja, hogy semi módban is sorozatokat lő.
Néha mondjuk 1-2 átkapcsolás után müködik egy kis ideig, de aztán megint átállitodik. Annak ellenére hogy a kapcsolo a helyén marad végig. -
#10442 hát tudod milyen egy síszemüveg nem?ugyan úgy ráhúzod és kész is:) -
#10441 vmit mutathatnátok, hogy hogy vesztek fel egy ilyesmit szemöveggel együtt, mert jelenleg nem tom elképzelni -
#10440 Sejtem ... de ha hasonló, akkor nekem ennyit simán megér ...
Ha más nem lesz, választom a nehezebb utat ... de az 70 dodó + pk + minden minimum :(
Vagy a másikat ... bőr y-öv és táskák :) -
#10439 Vettem főnök :) -
#10438 koszonom :)
Gerzson, majd ha kesztetest erzek a kiprobalasra/nezelodesre, megkereslek xfiren, hogy ne ide spameljem a hulyesegeimet ;p -
#10437 innen is többen szemüvegesek vagyunk. -
#10436 van;) -
#10435 Tenyleg, van vedoszemuveg ami alatt elfer a normal szemuveg, vagy hulyeseget kerdeztem? :o -
#10434 Nézőnek is jöhetsz csak akkor kell védőszeműveg :) -
#10433 hatoo ... egyszer valamikor biztos ki fogom probalni :D:d -
#10432 Akkor jösz te is játszani? -
#10431 Honapok ota tiszta vagyok! -
#10430 Ezért biztos nem raknád le a wow-t -
#10429 -
#10428 a hangja kb ugyanaz, mint a 300as mp5:) -
#10427 külsőre cyma, de mégis jobb mint a 40 ezres eredeti TM .) -
#10426 na megvettem azt a cyma glockot, amit mike is kinézett. azért meglátszik, hogy cyma. de kaptam hozzá egy doboz bb-t, ez volt ráírva:
electricity vapor gun
a termék megnevezése: gyermekjáték, 3 éven aluliaknak nem ajánlott. tisztítani langyos nedves ronngyal. -
#10425 ami ott volt, max utánzat lehet, erdetit nem adna el az a fickó 5ezerér. -
#10424 Én sok jót olvastam róla és JG-nél az egyik legjobb amit kaphatsz.
Itt van róla magyar cikk. -
praksi #10423 Keleti Frontnál nem tudom, de a Nowarban azt mondták, h egyszerűen nem tudnak elég kínai fegyvert rendelni, mert szabályosan elkapkodják az emberek; tiszta hiánygazdálkodásnak tűnik az egész :-)
nemtom felétek milyen volt az idő, én majd megsültem a mai játékon, és még hol van nyár...
végigolvastam ezt a "olcsó kínai - márkás japán" dolgot; egyrészt úgy gondolom, hogy ha nem lenne olcsó kínai, akkor elég kevesen űznék ezt a sportot kishazánkban. másrészt mindkét esetben van példa arra, hogy a gyári cucc teljesen tönkrement, úgyis mindenki a saját igazát fogja védeni.
harmadszor, kicsit leültem számolgatni, ha a gearboxból csak a fém testet hagyom meg, és mindent kicserélek CA-ra (fogaskeréktől a zsírig), még mindig olcsóbban jövök ki, mintha vettem volna mondjuk egy Marui fegyvert, amire még rá kellene költenem x tízezer forintot -
#10422 34k-ért adják asszem
érdemes most megvenni?
nehéz amúgy hozzájutni/sokat kell várni? -
#10421 Hátha még megy valaki a kiállításra és nem vették még akkor szerintem biztos csinálnak, de bezzeg a csikós poloból egy tonna volt :D -
#10420 Rajzótacc vele nekem képet rólla ... vigyétek el a Zolly-t is
De most komolyan ... ha tényleg jártok arra megint, tudnátok nekem valami képet dobni rólla? Ezer kösz! -
#10419 Kabelegyént Zolly nem engedte volna el :D
Amúgymeg Hétfőn úgyis jópáran meglátogatunk pár üzletett :) -
#10418 Elvihetted volna magaddal a Klegényt, hogy lerazzójja
Érdekes ez a kevesebb zseb, mert van belőlle 3 AK és 4 AK zsebes verzió is ... de 2 ? ... Mindegy ... érdemes lesz lassan felugrani pestre :) :) -
#10417 Bocs de nekem 3 éves Nokia 3410 van csak -
#10416 NEBASSZ ... 5k?
Asszem el kell oda mennem ... vazze, a kib@szott megapixelesfényképezőstelefonok korában nemhiszem el, hogy nemtuttá nekem egy fényképet csinálni rólla -
#10415 Na ma voltam FeHoVa 2008-n és megyek a keleti fronthoz mondom, nini JG G36C kérdem az csak kiállított darab vagy van több is? Mondják most jött meg a szállítmány, pénztárcában 25k, egyből félre is rakattam magamnak 1 darabot aztán hétfőn megyek is érte :D
De azért vettem magamnak sapkát polot meg 2 kulacsot olcsón :)
Dummy: Kint volt a 22-s csapdája és mintha láttam volna hasonló mellényt mint amit te keresel csak asszem 2 tártartóval kevesebb volt rajta 5k-ért :)
Kurfürst: majd megkérdezem :)
-
#10414 Mindkét lengyel oldalon választhatsz pénznemet ...
Ha a gyorsaság meggéri azt a plusz pár ezrest akkor verhetetlenek a lengyel boltok ... Én simán onnan rendeltem volna, de semelyikben sincs Kalash AK ... ha lett volna, 5 ropit simán megér ...
De még huszonix nap mindkettőnél ... addigra remélem levámolják az enyémet ... mondjuk a fáról így is lecsúsztam, de majd eccer lesz az is :) -
Kurfürst #10413 Aha, akkor kb. jól számolom.. -
the1gabor #10412 nem a nyelvre gondoltam hanem regisztrálásnál mikor ki kell választani az országot... -
the1gabor #10411 A drágák drágábbak de az olcsok olcsobbak... (ezt jol megaszontam:P) -
#10410 van angol;) -
the1gabor #10409 Lengyel oldalra probaltam reggelni de nincs magyar... akkor hogy vásároljak?