29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    hol? mikor? mitől?
  • uHs Gerzson
    ÉN holnap reggel 10-kor már a keleti frontnál leszek ;)
  • Bexter
    Most hallotam h álítólag egy airsoftos srác meghalt airsoft közben ma. Tudtok erről valamit?
  • bardocz
    ha keletiben végig lehet fogdosni a fegyvereket lehet kipróbálom aug-ot meg p90-t ha van:)
  • the1gabor
    :D ok
  • Punker
    menj akkor be pl keletibe vagy nowar-ba, fogd meg a kínai cuccokat melyik tetszik legjobban és azt vedd meg.
  • the1gabor
    Végül is akkor mejiket éri megvenni 25000ft ért (+-5000) Lényeg az lenne hogy sokáig birja. jah és teljesen maki vagyok:P
    plz a linkjét irjátok le... (lehetöleg pesti bolt legyen)(jah és ne AK legyen plz)(tudom hogy nagyigényü vagyok de majd csak belejövök:P)

Másik amiről beszéltetek, hogy gearbox törést javitják a boltokban? márminthogy gondolom ki kell cserélni...
  • Punker
    az se rossz :)

de tücsökhoz már van táram, meg szeretem a kis gonoszt
  • DannyL
    Én az SL P90-re vagyok kiváncsi.
  • DannyL
    Fehér kendővel a fejemen miközben ordítottam, hogy "Már megvolt bazmeg"! :)
  • Punker
    nem ilyen ruszki mellényt keresett valaki?
  • bardocz
    holnap jön valaki vásárolni?én mindenképp útbaejtem keletifrontot
  • DummyBoy
    Cyma CM31 vaterán 22 újonnan ... Szóval lehet találni, csak keresni kell ...
  • Punker
    tűzváltóval óvatosan el ne törd.

amúgy én sűrített levegővel szoktam néha átfújni a fegyverekből a port.
  • degenerator
    na amit tegnap vettem cyma glockot, kissé eláztattam ma a porban. nem igen köpi a bb-t, és a tűzváltót se nagyon tudom mozgatni. alapos puceva lesz este.
  • Punker
    pofidat hogy lőtték szét?
  • Punker
    én most a galaxy-t a CA sportline tücsökre akarom cserélni ha végre kijön, talán kicsit pontosabb lesz.
  • DannyL
    Galaxy MP5-ös inkább, 0.27 elég ratyi ahhoz képest. De amúgy én a CA MP5-ösömet 40 Ft-ért vettem használtan. Ugye nem kell mondanom, hogy azóta sem szorult javításra. :) Szerintem gyűjtögess még egy kicsit és hosszú távon megtérül.
  • praksi
    www.nowar.hu

Cyma AK47 - 23600 Ft
    Galaxy MP5K - 23250 Ft
    Jing Gong AK Beta - 25500 Ft

ki kell hagyni a hétvégi sörözést, és megvan a pénz :-)
  • Punker
    cyma 0,27-től érdemes gondolkozni (a többiben műanyag gear van!) vag ypl Galaxy mp5-ök!

de pl cyma 0,28-as AK-t valaki azt írta 17 ezerért hozta el piacról.
  • bardocz
    kínai piacos cyma esetleg,de nagyon alacsonyról kezd az alkudozást
  • red bull
    Akkor pls mutass egy olyan fegyvert ami köjön 22000 ből automata és jo. Köszi :)
  • Punker
    szerinted.....
  • praksi
    viszont nem feltétlenül illeszkednek az alkatrészek
    a JG gearboxnál is trükközni kell, hogy a 6 millis csapágyak a helyükön maradjanak
  • bardocz
    én azt olvastam a cyma gearboxa erősebb mint a tm-é:D JG-t nem tudom,arról nem olvastam
  • VRSDM
    amit Ő akar az meg, 360fps. minimális a különbség szvsz.
  • Punker
    és mivel az alap gear ezt nem bírja jó eséllyel 5000 lövést se bír ki, olvasgass csak utána a tapasztalatoknak, nem 1-2 embernek tört a gear, az agyatlan alap erő miatt.
  • VRSDM
    csak egy felvetés. jingjong mp5 RIS. még az is fém rajta ami az eredetin nem, szóval nagyonösszevan rakva. 380-390 körül muzsikál alapból.
    énaztvenném :$ szvsz tartósabbmintegy műanyag :C
  • CseNo
    Jaja. Nekem is egy TM spring Beretta van, és nagyon erős, pontos kis pisztoly.
  • Punker
    aha igen épületben nem lehet összevissza sorozni, de pont épületen belül nem árt ha van tűzgyorsaságod ami ugye a lövök felhúzom dologra nem igazán mondható.
  • the1gabor
    neeem szo sincs rola hogy evvel akarok kezdeni... egy Jing-gong MP5-A4 re gondoltam kezdésnek... csak gondoltam jo lesz kiegészitőnek, mert ahogy elnéztem a szabálykönyvet nem lehet minden honnan mindenfelé lövöldözni...
  • Punker
    használhatod játékon csak 0 sikerélményed lesz, jön egy szintén cyma AEP glock veled szembe 3 másodperc alatt rádköpi a 30-as tárat 25 méterről, vagy a tegnapi témához visszatérve jön egy TM rugós stukker és 25-30 méterről ő elfog azzal találni gond nélkül ha kicsit tud célozni.

ha rugós pisztollyal akarsz mindenképpen kezdeni akkor vegyél egy TM-et, 5-10 ezer körül van, vagy hasonló árban kínai AEP.
  • the1gabor
    számitottam hasonlo válaszra:D
    ergo ezt hogy érted... kilövi a golyot, kézi felhuzatos, 15db bb tár, 10m-ről egy papirlap közepébe belelövök vele. nem értelek... De lehet használni jatekon?
  • Punker
    ez nem pisztoly csak annak látszó műanyag izé, semmire nem jó.....
  • the1gabor
    kép1
    kep2
    oops. tul nagy a kép. itt a link direktbe.
  • the1gabor
    igen 6mm golyo. Akkor legalább már a pisztolyt nem kel vennem:P

• praksi
    fehovára akkor menj csak, ha szeretsz vadászni vagy horgászni, másért nem érdemes
    a belépő asszem 1300 pénz
  • Kurfürst
    Nézz meg munkavédelmi boltba, ugyanazok a mechanikai védőszemüvegek (milsim.hu-n nézd a tesztet!) amit az AS boltok árúlnak, 500, max 1000 forintért már kaphatók teljesen jó minőségben.
  • VRSDM
    RECON WAR-GAMES Bénye „ Quito hadművelet „

Játék ideje: 2008. április 05. szombat

örömmel várunk, nézni az ingyen van. szólj a szervezőknek hogy mész.
    itt
  • Punker
    ha 6 mm-es BB megy bele akkor mi a kérdés? síszemüveg nem jó védelemre, és nincs AS meccs.