Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyílván úgy értette hogy az utcán ne lövöldözz össze vissza csak játékokon.

Mike
"Always use eye-protection and never shoot this gun at any human or animal" ez is annyira nagy duma, mégis akkor mire jó egy ilyen, ha nem egymást lõni vele? 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nekem vmi jókis submachinegun kéne 😊
de megjegyzem lövésem sincs az airsoftról, sohasem próbáltam ki, annyit tudok róla, hogy kevésbé szervezett, nem üt akkorát, mint a paint, nem is fog, stb
rákerestem google-ben elsõ találat kihozott vmi 20 dolláros kütyüt gondolom ez a gagyiszar kategória lehet

link
nem mintha ilyet akarnék

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

öregharcsa
piacon 12-15e ft! (józsefvárosin)

http://pspfilez.extra.hu/

Ebbõl azt veszem le, ebbõl a cikkbõl, nem tudom ki írta, de azt, hogy mondja, hogy mennyire neki nem tetszik, de a teljesítményével meg van elégedve. OK. Szerintem akkor fogok majd venni egy DE M81 USP AEP-et.

öregharcsa
hát nem gyõzött meg...de azért köszi a cikket...(meg úgysem komálom a Berettákat)

Punker
azt mondják a DE Beretta még jobb lett mint az USP, cikk

amúgy nekem fogásra jobb az USP mint a Glock, nem bántam meg a cserét.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

öregharcsa
több emberke véleménye szerint ez a fegyver a legjobb az AEP-ek közül:

itt egy teszt róla de ezen az oldalon megtalálod a cm030 glock 18c tesztjét is

DE M81 USP AEP

AEP-ekben melyik a legjobb pisztoly? (erõsségre, távra, célzási pontosság, stb...)

Mersant
ezek ugyan olyan erosek, talan a hosszabb csovuek Socom 1 hajszalnyival erosebbek a tobbinel azzal meg ne mlottem, viszont ez baromi nagy, normal kezueknek kenyelmetlen. nalunk van USP, Glock17, Colt M1911 ugyan azt nyujtjak teljesitmenyben, szal azt vedd meg amelyik tetszik. nekem USP-m van szep es jo, viszont Glockot rovidebb uton lehet felhuzni es konynebb is.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Még egy kérdésem lenne, akkor a springes közül melyik a legerõsebb pisztoly? A(z) www.airsoft.hu nézegettem springes pisztolyokat, de nem tudom melyik a legerõsebb.
Ezek közül melyik szerintetek a legerõsebb (messzebbre lövõ) pisztoly:

TM Colt Double Eagle, hop up
TM Colt M1911A1 Gov, hop up
TM CZ 75, hop up
TM Glock17, hop up
TM H&K SOCOM MK23 hop up
TM H&K USP, HopUp
TM M92F Military Model, hop up
TM S&W PC356, hop up
TM SigSauer P.228, hop up

Vagy ne TM-et hanem valami más márkát? <#confused>
Kérlek mondjatok valami erõs pisztolyt!

Köszi, de én nem játszok még, elképzelhetõ, hogy majd egyszer fogok, de én egyenlõre célráblára lõdöznék. Meg még addig kell egy elsõdleges fegyver is, nem csak egy másodlagos.

Punker
a springessel pontosságban min 5-10 métert nyersz, azzal van 1 db pontos lövésed, aztán lekaszálnak 1 sorozattal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
a springes erosebb

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen fegyvert vegyek. Mindenképpen pisztolyt akarok elõször. Erre a kettõre gondolam: Springest, vagy AEP-est. Melyik a legerõsebb pisztoly ezekben a kategóriában?
Mindenképpen a legerõsebbet szeretném. Messzire akarok ellõni, és pontosan, de pisztollyal! Köszönöm a válaszotokat. Üdv

Punker
ftp.softair.hu

JCSR Apache
Mi a softair ftp címe? Nem találom sehol. <#pardon1>

Punker
softair ftp-n van egy 1 órás Berget 5 videó, érdemes megnézzni!

VRSDM
még szerencse hogy van téli kezelábas álca + ponchom ( <#nyes>
amúgy még sose használtam 2éve nemvolt jó tél hozzá 😄

u dont have to listen anybody else but me

Punker

köszi szépen, akkor sztem marad a CYMA Glock 18

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
kezdésnek vagy AEP vagy JG/Cyma kategória amivel már tudsz értelmesen is játszani.

Mersant
en a helyedben sporolnek meg 1 kicsit es olyan 23-30-ert vennek valami JG (Jing Gong) vagy Cyma AEG-et. ha nem csak celbaloni akarsz hanem jatszani is, akkor a springes fegyora felesleges penzt kiadni, mert utana ugyis veszel 1 AEGet....

bardocz
shotgunnal vkit szájbalõsz mehet fogorvoshoz😄
de szerintem ne springes fegyvert vegyél,elég nagy hátrány hogy azt kell huzogatni folyamatosan
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: kezdõ vagyok, és nem tudom, milyen fegyverrel érdemes elkezdeni. Találtam párat, amelyek tetszenek külsõben meg árban, csak nem tudom, h milyenek, szeretném a véleményeteket kérni.

Franchi 3A shotgun (spring)

Smith &Wesson M3000 shotgun (spring)

Colt M4A1 és Colt MKIV
(ez a kettõ egy csomagban van, mindkettõ springes)

Glock 18C
(AEP)

néztem gáz töltésû pisztolyokat is, de egy ismerõsöm lebeszélt róluk, mert hogy télen nehezebb õket használni.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

öregharcsa
szintén...<#eljen><#eljen>

Nekem 2 AEP jön be, a CYMA Glock 18C és a DE USP 😊

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

- a rugós olcsó és megbízható, a jobbak erõsebbek mint az aep
- az aep kicsit drágább, de már tud félautomatán lõni
- a gázos a legerõsebb, de legdrágább is

- ha célba akarsz otthon lövöldözni vagy olcsó másodlagos fegyver kell, akkor rugós
- ha még kezdõ vagy, esetleg csak ritkán játszol, de szereztnél félautomatát akkor aep
- ha sok pénzed van, akkor gázos 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hello szerintetek melyik jobb, aeg aep vagy rugós vagy a gázüzemû? Melyikre érdemes beruházni?
Kispisztolyt szeretnék

Punker
hát a szeptember 2-õre biztos megyek, aszem legközelebb aug 12-én jönnek õk hozzánk.

öregharcsa
tisztában vagyok vele elhiheted , de nem az enyém így nem én döntöm el hogy mennyiért adom!!!!

Punker, mikor jösztök legközelebb Miskolcra?

&#63743;

Attól a perctõl kezdve, hogy egy árut kihozol a boltból már nem ér annyit amennyiért vetted. Még bontatlanul sem 😛

&#63743;

VRSDM
keress rá neten. " operation irene " vannak ilyen AS-ben is ;]

repvez
Na egy ilyet airsofttal megcsinálni álatt lenne.
Paintball war

(thx Mate)
DannyL
...és? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

öregharcsa
hát nem én döntök...én csak továbbítom a jóembernek...

Jacek:

neked megbocsájtok..<#vigyor>

Jacek
mar bocsi de 26-ert most is kapsz ujat bontatlant!

Glpetyus
ex-cyberg. oldalon mennyi új kínai fegyver van...
némelyik 30-50 %-ért többért,mint amennyibe amúgy kerûl 😊)
(jg beta=50K...stb) :o
Remélem G5-öst nem fognak árúlni,mert akkor minden 14 éves balfék azzal fog rohangálni :@

DannyL
Kis türelemmel 27-ben el fogod tudni adni. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
22-ért megveszem.

öregharcsa
mit nem értesz? azon kívül hogy a fólia le lett szedve vadi új a fegyver...
azért ennyi mert másikat akar venni abból a pénzbõl <#vigyor> és senki nem írta hogy minimális alku ne férne bele...
egyébként is elfogyott <#vigyor> uccsó darab volt belõle (szerinte)

na jó, neked 1 forintal olcsóbb, de csak mert te vagy az elsõ hozzászóló<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

VRSDM
eztcsakénnemértem? nem kötekedés, de ha egy forintossal sem olcsóbb akkor sztem mindenki vesz inkább egy újat. én pl. imádom letépni a dolgok fóliáját :] annak is van varázsa, aztán lehet csak én vagyok ilyen.

öregharcsa
Egy barátom megkért rakjam fel ide (is) a hírdetését!

Eladó egy CYMA 031 AK-74 minden tartozékával dobozával.

link

ára: 27.000ft amennyiért vette

a fegyver vadiúj(ma vette) csak a fólia lett lebontva a dobozáról...összesen kb 200 lövés lett leadva vele kipróbálás céljából
aksi nem lett feltöltve/formázva, egy másik fegyver aksijával lett kipróbálva.

eladás oka : kedves barátom (az istenbarma) szemrevételezés/megfogás nélkül megvette majd kibontás után közölte mégsem tetszik neki.

érdeklõdni PÜ ill mail: [email protected]
vagy telefonon 0670-778-4130

üdv

ekrazit

Czdano
USP kurtaszép 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

OrioN the S
azt még könnyebben összeszedi az ember ,mint a fegyver árát (már aki). lizingelek vagy nemtudom 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
váá kimászok az adósságból és beszerzek már vmi komolyabbat... fáj a szívem amikor nézem a fegyókat meg a videókat :\

amúgy tud vki olyan boltot ahol a szürke-fehér kombináció terepmintás szövet van méterre? varrodánk van ,de eddig nem találtunk...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
tárak, optika a drága cucc igazából:

3 low cap 12 ezer, csigatár 17 ezer, ACOG 18 ezer.

OrioN the S
akkor az a G3 igen finom lehet 😊

Punker
hát sokba, a G3-assal 200 körül járok, és most jön az extra kiadás még, hétvégén az elõagyat megtörtem, valszeg eredetit fogok ráfaragni. vagy RIS-es átalakítás HK21 mintára, de az kb egy kínai fegyver árába lesz akkor.

az MP5k 23k, az USP 14,5k volt