Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
nem..ott nem mernek árúlni ilyen dolgokat ...ez a józsefvárosi 4 tigris piac...

http://pspfilez.extra.hu/

ez ugye a Kõbányai bazár?
Mike at home
igen, én vagyok, aki megtalált titeket, a miskolci Vadkanokak 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
naja, aztán úgy járok mint az adiolas
azért kérdeztem h megbízható e
nem viccbõl 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
általában igen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
na ja de úgy értem az van a dobozban, ami rá van írva

öregharcsa
mondom pontosan hova kell menned:

a Könyves Kálmán kõrút utáni elsõ megállónál leszálsz a 28-as villamosról(ha az éles sarok felöl jössz)
bemész az elsõ bejáraton (asszem V.-ös kapu) balra kb 50 méter valamelyik járható kis utcán és jobb oldalt egy kínai csajszi árulja a fegyvereket szép nagy mennyiségben...a piacon szinte egyeduralkodó a kínálatával ezért viszont nem igazán lehet vele alkudozni(volt akinek sikerült) kivéve ha jó napja van...a lényeg ne lássa rajtad mennyire szeretnéd azt a fegyvert...
még valami...vele sréhen szembe egy nyomott pólókat áruló stand van(iron maiden,punk..stb pólók) így már könnyen be lehet azonosítani...
egyébként tényleg nem átbaszós...de úgy menj ki hogy tudd mit szeretnél venni(alternatívákat is válassz!!)

üdv

Punker
alkudni tudsz, átbaszni nem basznak át ha olvasni tudsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
ott hol?
nem ismerem a piacokat
nem basszák át az embert?
vagy ismered a tagot?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

öregharcsa
jobbanjársz ha itthon veszed meg valahol (pl piac) mert kb annyira jön ki a rendelésed mintha itthon vennéd meg...+kb 3e ft..

nekem a JG G36C 27e ft-ban állt meg...itthon meg várás nélkül 30-32e ft...(ha van)
a hét végére igérik a józsefvárosi piacon hogy lesz JG szállítmány..

Mike
jó mondjuk azóta megtaláltam, tehát 2300ft/kg illetve +28% vám-áfa

Mike
Rendelt már valaki a gunnerairsoft.com-ról?
mennyi a szállítási költség?
gondolom kell fizetnem vámot is meg áfát, illetve fegyver bevizsgálási dijat
igzából 2-3 db fegyver kellene nekem (G36C vagy M4) érdemes egyzserre megvenni õket? így gondolom a szállítási költség nem lesz sokkal magasabb mintha egyenként rendelném meg, vagy mindegy?

Punker
Egerben ahogy mindig, én Miskolcon vettem.

VRSDM
punker? merre jársz? 😄

u dont have to listen anybody else but me

Galaxy MP5K PDW-t hol lehet beszerezni, fõleg Bp-en? Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni!!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

öregharcsa

nem aggódok, nem sértettél meg, felõlem bármikor lehetsz hülye 😊 de ez már a te dolgod....

üdv <#integet2>

Mike at home
tudtam hogy egyszer csak kinövöd ezt 😊 és megkomolyodsz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
:o

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
na akkor 1 probláma megoldva tegnap este óta már nem vagyok moderátor....

Mike at home
és öregharcsa, elnézést ha megsértettelek vmivel, de szerinted 6,5 fél év alatt hányszor válaszoltam ugynazokra a kérdésekre, hány ostoba kérdésre, hány olyanra amikor valaki 10 sort sem olvasott vissza?
engedtessék már meg nekem néha, hogy én is legyek hülye 😊

Mike at home
a legnygaoobb préblémám egyébként a bannerban linkelt fórummal és ezzel is, hogy nem elég tematikus
szal ömlesztve vannak az infok, abból kell bogarásszak
egyébként pedig jelenleg csak az eljátszottam a gondolattal fázisban vagyok, és ha tényleg komolyan fogom gondoloni, akkor rendesen utánanézek mindennek, ahogy szoktam, szal öregharcsa, nem kell aggódnod 😊

Mike at home
Punker, tévedésben vagy, nem sértettél meg semmivel 😊
max annyi volt, te moderátor voltál én nem
és én alapvetõen nem kedvelem a moderátorokat, hatalommániásnak tartom õket, bár azért kiderült ez mégsem teljesen igaz, sõt van nekik nomrális emberi oldaluk is 😊 ez rólad a harverben kidrült pár éve (meg gondolom rólam is, hogy mégsem vagyok akkora faszkalap 😊)))

Mike at home
ja értem
szal te megmagyarázod nekem, hogy mûködik ez a fórum
nekem, aki itt van a kezdetektõl

egyébként meg nem kérek senkit hogy válasuoljon, aki nem akar nem válaszol, ennyi

voltam ma a Keleti Frontban, sikeresen elhoztam az utolsó CYMA Glock-ot :-)
most délután lõttem vele (kb. 6-7 tárat), már értem, miért dícsérik annyira :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
ááááá elviccelõdünk mi 😊

öregharcsa
ajaj...akkor lesz kapsz...<#vigyor><#vigyor>

Punker
ismer õ engem pár éve megsértettem valamivel 😊

öregharcsa
renben, beszélgethetsz bárkivel, de minek ha minden le van írva már vagy 100x..és elég fárasztó minden 1-es új embernek ezt leírogatni...elõbb utóbb nem állnak veled szóba mert megunják a kérdéseidet....

nem basztatni akarlak ezzel, csak elmondom hogy ez hogyan müxik....és Punker még elég türelmes volt azt hiszem..

üdv

Mike
"szokjad milyen újregnek lenni 😊 "

😄D

Punker
hát pl rákeresel youtube-on airsoft-ra megláthatod milyen sérülést tud okozni (mindig vannak mazohista barmok) láthatod milyen maszkokban játszanak, láthatod hogy 1 komoly játék mennyire szervezett.

nincs nekem terhemre senki, csak gondoltam szokjad milyen újregnek lenni 😊

Mike
egyszerübb kérdezgetni 😊
nézegethetem a videókat
de ad 1. meg kéne keresni
ad 2 megnézem, min változtat az bármin
ad 3 az érdeklõdõk már csak ilyenek, hülyeségeket kérdeznek
ad 4 nem tudom észrevetted e, szoktam irni a gumin kivül is, és akkor bizony válaszolgatok a legostobább kérdésekre is, ezerszer
olyanokra is, amikor nem olvasnak vissza pár sort sem, igaz arra kissé háklisan
sazl, szerintem nem kérdeztem még túl sokat
és gondoltam inkább beszélgetek veled errõl, te ezt már jóideje csinálod
de szólj ha terhedre vagyok

Punker
keresés utána olvasás? hány videót néztél meg? tippre 0 utánanézést csináltál mert elég gyorsan feltûntek volna a szemüveghez való maszkok stb.....

kezdem érteni miért a gumiban laksz 😊

Mike
van szemüvegre felvehetõ védõszemüveg, vagy olyan sisak, amin van mûanyag rostély?

egyzser tényleg ki kéne probálni milyen "élesben" kis kommandózás, ugyanakkor a saszsemeimmel fix a hendikep

Punker
agyatlan rohangálás a paint, fölösleges foglalkozni vele ez itt AS topic 😊

Mike
bár gondolom painballal sem frankó ha valakit eltalálsz fél méterrõl

Punker
miért "😞" balesetet a felelõtlenség okoz 99%-ban.

Mike
aha 😞

Punker
mondtam hogy nézz videót stb, a fegyverek gyengébbek de több maradandó sérülés tlehe tokozni vele mint a paintball-al.

Punker
mire gondolsz? softair- fórumon keress rá.

Mike
MASZ-t elolvastam 😊 jóez
de mondjuk nem gondoltam volna, hogy ki lehet vele ütni vkinek a fogát

Mike
Punker, a kormányrendeletrõl tudsz adni linket

Mike
mondjuk katt a banerra?

Mike
mondjuk kéne rá laserscope is 😊

Punker
JG G36c az jó, amúgy kezdésképpen értelmes dolgokat MASZ-t olvasd el nézz meg 1-2 videót.

Mike
ez pl. mennyire jó? G36C Metal Gear - V2 / G608MG

Mike
hm találtam jó kis oldalt azt hiszem 😊

www.softair-professional.de

öregharcsa
#5689 hsz-ben eladásra kínált AK-t eladtam...tehát aktualitását vesztette...

gondoltam szólok....

üdv

VRSDM
a bmx-emre rá van írva hogy, "kizárólag közlekedésre alkalmas", a slipon-omra meg hogy utcai használatra alkalmatlan 😄 hát biztonság miatt...

/a srácok segítenek mit vegyél mit ne. mert könnyen ráfázhatsz. gondolom nem 1hétig akarsz lõdösni :]

u dont have to listen anybody else but me

Mike
még hangtompító is van? :o