Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkumulátor 😛



magyarul akkor ez a duma csak kamu?

"Leírás:
airsoft cyma 018 aeg pisztoly
akkumlátoros automata dessert eagle
keresö lámpával kb 100 löszerrel
+ 1700 db löszer"

mondjuk a DESSERT szónál gyanakodtam... :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
mert az nem AEP 😊

hazsnálhatatlan mûanyag gear-es elemes sz@r kb 5 méterre lõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a Cyma 018-at (Desert Eagle) mennyire ismeritek? néztem a vaterán jó pár ajánlatot, nehezen hiszem, h egy aep 4000 forint lenne...

link

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
felhasználó méretétõl függõen annyit haladna elõre amennyit esni tud a rollerrõl, nem túl sima a terep 😊

áprilisban így nézett kiszerdán mentünk térképezni rádiót tesztelni, az "írtáson" a friss akác kb 2-3 méter magas és sûrûbb mint vietnam, mókás lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

EÜ doboz rolleren.... 😉

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Punker
mobil tábori kórházra lökjetek valamit, jelszó a minél olcsóbb megvalósítás 😊

van még ilyen kielemezni való képed Punker?(:
Punker
hát hogy hama e azt nem tom, de ja 😊

Glpetyus
A támasz meg kisértetiesen hasonlít az én "hama" gyártmányú fényképezõ állványomra 😄

Punker
debizony 😊

és az ott alul a csönél nem egy dísztárca?
Punker
tippre ez nem csinál semmit csak hangulat elem.

dronkZero
Ötletes, de mit csinál? 😛
Meg ha már a lábai és a talpa egészen korrekt, akkor a csõ miért szippantóskocsi csövébõl van?
És miért van rajta optika? LEhet nézni az eget? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
ötletes:

Mike
tárgytalan

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Punker, ugyan kérdeztem a Vadkanoknál is, de hátha itt hamarább észreveszed (vagy más is válaszolhat aki tudja):

Augusztus 19. - NYÍLTNAP MEZÕKÖVESDEN

mit fed ez egész pontosan?

ghost cb
Eladó egy AK-47 (fa és acél kites), bõvebb info Softair-en.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Vörös Tigrisek? 😮 Az elsõ számú csapat! 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Mike at home
mondjatok nekem légyszi budapesti csapatot
mert ugye jó hogy ráakadtam a Vadkanokra, de az mégiscsak Miskolc

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
õk mondták, te

ok köszi vissza olvastam.
VRSDM
olvass már vissza kb. 10 hsz-t köf.

u dont have to listen anybody else but me

Szerintetek Kínai piacon lehet venni JG G36c-t?
Vagy biztosabb ha megrendelem Kínából.

Glpetyus
Nekem is :I

Punker
na ezér tleszek szervezõ szeptember végén minden ilyen kis finomságot lenyúlok kipróbálni 😊

Nekem kell egy ilyen <#alien>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Glpetyus
Punker
JG van csapat társamnak tökéletesen bevált, és TM kompatibilis tuningolható Vadkan fórumon töb bleírás róla!

Punker

repvez
honnan vennéd öket és mennyiért,mert én is ezek között vacilálok?
Jah, tõle venném holnap elvileg, ha nincs piacon elfogadható árban.
már elvileg találtam egyet eladót, de megnézem akkor köszönöm a Vadkan fórumot is! Köszönöm, hogy segítetek!
Punker
Vadkanoknál van eladó Galaxy MP5

Belton
Sztem akkor maradok a JG nel neztem videokat rola es sokan hasznaljak.
Koszi az infot

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Tudtátok h az airsoft mellett van egy új lövöldözõs extrém sport kialakulóban? Lessétek végig: link 😄

Az a Galaxy MP5 tényleg kapós volt. Csak a mi csapatunkból 3 ember pályázott rá 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

öregharcsa
én csak nemrég vagyok benne(6hónap) de pont ezért vettem JG-t mert teljesen Marui kompatibilis!!!!
alapból erõsek nem kell sokat költeni rá ha alapfegyvert használsz, max árnézetni, kihézagoltatni...stb
és mehetsz játszani vele...nekem már van 2db JG fegyverem és maximálisan meg vagyok velük elégedve..
1: G36C
2: AK47 Tactical

http://pspfilez.extra.hu/

Belton
Sziasztok Lenne egy kerdesem mejiket érdemesebb meg venni :
JG M4A1(AEG)(gyarilag 350fps) vagy Dboys M4A1(AEG)(gyarilag 280fps) Anyit tudok hogy a Dboysos konyebben tovabb fejlesztheto mert Tokyo marui belso masolat, télleg ojan valaszoljon aki benne van mar egy ideje mert most akarok venni fegyvert es nem tudom hogy mejiket vegyem erosebbet viszont belsoleg talan gyengebet vagy gyengebet es belsore erosebbet Sztetek ??
Koszi a valaszt elore is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

öregharcsa
igen..elég gyorsak voltak..egyébként nincs mit..

a fene vigye el, már elvitték az MP5K-t. azért köszönöm szépen! jó vétel lett volna.
Mike
világos
hogy is kell irni?

és ebben mi az új info?

😄

asszem ha majd vásárlásra kerül a sor, megkérek valakit aki ismeri a járást meg a fegyókat is jöjjön már el velem, mert én nem értek hozzá (max azt tudom hogy a JG G36c 4,3 kg és nem 2)

Punker
azért olcsó a kínain a cucc mert nincs rajta vám áfa stb sarc, ennyire egyszerû, én 14500-ér tvettem postával az USP-t a héten a kínain ugyanazt 11-ért vettek páran úgy hogy 3 db-ot elhoztak.

Mike
namercsak pont errõl a piacról volt szó

és akkor aznap nem kellett fiizetni? 😊

Punker
és ebben mi az új info? ismerõs mesélte hogy az árus egyszerûen elrohant otthagyot tmindent, mert a büntetés töb blenne mint amennyiért az árút õ beszerezte 😊

Punker
valszeg az lesz.

öregharcsa
nem lehet hogy csak szorul valami a gearboxban??
mert nekem a gagyi kínai aksi amit kaptam a BEKH33-hoz meg sem mozdítja de a G36C vígan megy vele több órán keresztül...
azóta erõsebb aksi van a BEHK-ban és vígan megy az is...(egy alapos átnézetés után)

Punker
most szenvedek a saját tücskömmel, az aksija meg s emozdítja azt hittem a full gagyi kínai aksi a gond, de más fegyvert visz gond nélkül 😞

öregharcsa
most árul a Beczl a softairen egyet 19e ft-ért...

éles sarok meg azért zavarhatott be mert én arról jövök/megyek és ezért írtam így le...

íme a hírdetése .
"Galaxy MP-5K PDW, dobozában, minden tartozákával, játékon nem volt. 320fps. 19.000FT "

ITT

okés, az V-ös kapu miatt én is arra gondoltam, de ezaz éles sarok, vhogy bezavart. de akkor okés. remélem lesz G MP5K PDW és ha lessz, akkor neki eshetek a projectemnek. majd teszek be képet, ha egyszer elkészül.