29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10608 nem volt türelmem áttúrni az oep oldalt mi a nevesített extrém sport -
#10607 görkorcsolyázás extrém sport? mert eddig simán fizetett eddig a OEP (szerencsére nekem nem volt rá szükségem) -
#10606 akkor mi az erdőben csak gombásztunk -
#10605 hát ugatni a klasszikus értelemben nem tud, de a betörőnek elöször lerúgja mind2 veséjét aztán a nyálába folytja -
#10604 helyes, szép, aranyos -
#10603 jó a fémvödör, csak lyuk nélkül :D -
MuldR #10602 Cukipofa. O az aki nem ugat, viszont segit a betoronek elhuzni mindent?:)
Bar ezzel legalabb lehet futni. A mi havannese-nk parszaz meter utan kifulladna a rovid labaival :) -
#10601 aranyos -
#10600 -
MuldR #10599 Milyen blokid van? -
#10598 norbi bek@phatja, inkább 2x annyit futok a kutyával lehet beledöglök meg lassabb de szerintem jobb -
MuldR #10597 Erre is van megoldas.
Norbi update :))))) -
MuldR #10596 Igy van. En konyokvedot is szoktam hordani. Dien bien phura nem vittem, mert nagyon nem atuhentikus ( a terdvedo sem, de arrol nem mondok le).
Legelso lefekvesnel kavicsba konyokoltem.
Jellemzo :( -
#10595 a térdvédő az alap, ha már nem a nedves átázott talajon kell térdelni akkor megérte. -
#10594 pl a veszprémi tesztben? -
#10593 egyébként, a tegnapi game tapasztalatai alapján valószínű, hogy beújítok egy térdvédőt. nem egyszer ugrottam rá fűvel benőtt téglára, az ellen meg elkezdett örülni, mert azt hitték, letaláltak, azért dőltem el. -
#10592 Nemtudjátok, a JG M16A4-ben fém rugóvezető van? Vagy hol tudom megnézni? -
#10591 jó mondjuk ha egy cyma cső állnak ki az oldalamból, talán nem mondanám ezt, de egyébként meg simán át lehet őket is verni. -
#10590 hát mindent nem, de azért nem kell hülyének nézzni őket. -
#10589 és az orvos megtudja különböztetni, hogy én most az utcán estem el, vagy egy épületbe behatolás közben? -
#10588 okés..ha nem tudod mi az akkor nem gond..legyakom a tagot..hehe
ogame.hu -
#10587 jó kis tavaszi esős idő után volt a játék, a kerítés felől kellett volna leereszkedni mondtam a többieknek menjenek én lemaradok mert elsodrom őket tuti, kicsit vártam léptem lefelé vagy 2-őt, a bakancsom bokáig a nedves avarba süllyedt aztán már lent is voltam 110 kiló élősúlyban + a felszerelés az ilyet nem szokta megtartani a meredek part, ugyanígy voltam már miskolcon is az első 3 könnyűléptű elf felfutott 1 töltésen, én 1 méter után a sáron elkezdtem csúszni visszafelé elkaptam 1 kis fát az tőből kiszakadt a földből :)
verpeléten a patakparton akartam lemenni áradás után a víz kb 5 centis volt a part viszont 1 méterig felázzva azon is csúsztam le mint a sárlavina seggel be a patakba -
#10586 -
MuldR #10585 2x leestel a katlanba? Mit benazol?:) -
MuldR #10584 Leveszed a cuccot, a tobbiek berakjak a kocsiba. Terep ruhaban gombasztal. Hiheto, mindenki abban jarkal az erdobe. -
#10583 ez addig működik amíg nem esek le (harmadszor) érden a katlanba, nyílt törés mentőt kell hívni vagy legyen bármi ami miatt rögtön full felszereléssel kerülünk be a kórházba.
utána kell nézznem a baleset/életbiztosításom mikre vonatkozik. -
#10582 na megtaláltam 2007. január 26-ai egészségügyi közlöny. 5. - 6. oldal.
"
(6) NEM az E.Alap terhére vehetők igénybe:
e.) A külön jogszabályban meghatározott különösen veszélyes (extrém) sportolás közben bekövetkezett baleset miatt szükségessé vált ellátások.
"
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_HIREK/TBEBKOZLONY/1.PDF -
MuldR #10581 De az is fokozott veszely.
Gombaszedes kozben elesest teriti. Ennyi :) -
#10580 most nézem az OEP oldalt de kicsit káosz :(
"Aki fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytat (pl. vadállatot tart; lőfegyvert, robbanó-, mérgező-, sugárzó anyagot készít, tart, felhasznál; stb.), az ebből eredő kárt vétkességére tekintet nélkül köteles megtéríteni. A fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytató akkor mentesülhet a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a baleset a fokozott veszéllyel járó tevékenységi körön kívüli okból eredt, és a technika jelenlegi állása szerint mindenki számára elháríthatatlan volt (pl.: földrengés)."
mondjuk ez lőfegyver a miénk meg légfegyver kategória. -
#10579 jo tudni, akkor ezentul szigoruan turazas kozben fogok csak megserulni :) -
#10578 micsodán? -
#10577 kicsi OFF:
Punker!
te vagy ogame-n?? mert van egy Punker nevű tag..gondoltam megkérdezem.. :))) -
#10576 kis kiegészítés mivel az AS extrémsportnak minősül a társadalom biztosítás nem fedezi az esetleges baleseteket. sógorom ismerőse 2006-ban összetörte magát gyorsulási versenyen a hungaroringen (tehát zárt pályán) mivel 2007-től az ilyenre nincs OEP térítés így a vasak kivételéért fizetnie kellett, tehát úgy számoljatok sima kéztörés több tízezer, ha fémet raknak belétek több százezres számla is lehet. szal csak óvatosan rambózni -
MuldR #10575 Pont a 2 lyukkal van a gond! :)
Amugy celba se lovoldozz vedoszemuveg nelkul! Nagyon csunyan vissza tud pattanni a BB! Tapasztalat! -
ruma #10574 Természetesen elmúltam már 18...
Szemüveget még nem vettem még semmi cuccom nicns a fegyveren és a lőszeren kívül, de nyugi eszembe sem jutott, hogy védőfelszerelés nélkül induljak harcba... Majd egy fémvödörre vágok 2 lyukat... -
#10573 ebaybanned-el kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak? Ha vlamihez ki van írva hogy Free shipping, az ide is free shipping?
Mert lehet rendelnék onnan pár dolgot ... -
#10572 Ha elmúltál 18, akkor keresd a Kentaur team-et ... Győr - Komárom környékének csapatát ...
http://www.kentaurteam.hu/
Ezenkívül sokfelé szerveznek játékot, olvasgasd zt a fórumot, valamint a http://www.softair.hu/-t ...
De a legfontosabb!!! Tanuld be ezt : Magyar Airsoft Szabályzat
És ugye védőszemüveged is van a fegyverhez? -
ruma #10571 Hali!
Már ré óta érdekel a játék, és 3 napja vettem is egy fegyvert és szeretném kipróbálni a játékot. Győri vagyok, tudna valaki segíteni hogy hol szerveznek játékot vagy, hogy hol kéne elkezdenem? -
#10570 -
#10569 :DDD