29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    midcap-ben meg van csavarva a rugó így több BB fér el benne.
  • SG rock
    loool
  • the1gabor
    MID-cap tár az mit tud/ hogy mükszik? (azt vágom hogy a low-cap az simán rugós, a HIGH-cap et tekerni kell az ajján pár lövés után)
  • SG rock
    tyűűű 470-es hicap szép enyim csak 300as hicap... én netudom, hogy most tárat vagy red dot-ot vegyek hozzá.
  • dragon11
    Ez Mopsz kutya, nem ?:) ismerősömnek is olyan van a házban... lehetetlen lelőni :D nagyon szeret mozogni:D
  • uHs Gerzson
    Ha eltudok valahogy szakadni itthonról akkor elmegyek megnézi.
    Nem lesz elég 2db tár mert olyan 3-4 tárban gondolkodom :)
  • uHs Gerzson
    alaphoz Hicap: 470
    Lowcap: 50 ,de a vizuális élvezetért megéri nekem, meg szerintem jobban is néz ki vele :)

[center]
  • degenerator
    először egy kis erőltetés, aztán simán belemegy. nekem is az van.
  • DummyBoy
    Grat! Mellény? :)

1 Lowcap elég lesz? Mi a CA AK47 midcap-eket várjuk, egy jóbarátommal veszünk egy 6-os csomagot, bár az AK 74-esben kicsit érdekes, de sajna normális AK 74-es midcap-ek nem nagyon vannak :(
  • SG rock
    lowcap tárat??? am milyet adtak hozzá és mennyi megy bele:D?
  • uHs Gerzson
    Jaja, vettem is hozzá egy CA lowcap tárat.
  • SG rock
    :) este énis teszek be képet aaz enyimről. JG M16A4, keletiből vetted?
  • Scottt
    Szép kutyus:)
  • uHs Gerzson
    Ez az első ;)
  • Petyus2

• SG rock
    milyen fegyvereid vannak ?
  • Bexter
    Igy is sokáig szigszalagoztam dolgokat :D elég volt. ronda.
  • Petyus2
    kicsit off: ezek itt jó nagy akksival üzemelnek...
    (Szombat, Szenyica)
  • degenerator
    tegnap láttam szigszalagos verzió:)
  • uHs Gerzson
    Na megvetem a JG G36C-m majd estére csinálok képeket.

Valaki kérdezte itt hogy milyen Aug-t hoztak keletifrontba, azt mindták az A2 szériát.
  • Bexter
    ok megvan :D
  • SG rock
  • Mersant
    ilyesmit csak szemelyesen vegyel, es probald ki ugy hogy a tuzo napon belenezel, vagy valami fenyforras fele forditva, es csak akkor vedd meg ha ugy is latszik a pont.
  • SG rock
    Mondanátok valamit erről?használható jó ez egy kezdőnek?
  • Bexter
    de én nyáron akarok vele játszani nem karácsonykor :)
  • Punker
    karácsonyfa füzérrel? :)
  • Bexter
    boyi m4a1 em van m203 assal. Kérdésem hogy tudom megoldani hogy rátegyem a taktikai lámpát.
  • Punker
    jófej :)

7 éves lesz és ez vedlés utáni kép.
  • Mike
    enyém is rengeteget ugat, be nem áll a szája, és most már így is marad, mert már 13 éves
  • DummyBoy
    ON: Nnnna, ebaybannedről senki semmit?

OFF: Nekem oroszlánom van, és rengeteget ugat ... bár asszem fizikai kiképzőnek ez is jó lenne, mert lemeríteni még nem tudtuk ... kértem a múltkor a dokit hogy cserélje gyengébbre az elemeket benne, de csak nevetett :(

• Mike
    mennyi idős? uncsitesóménak valahogy nagyobb a bundája
  • öregharcsa
    nem, nem..az a husky..az van nekem..hehe..és komoly nyelvész a kutya...megtanult ugatni...
  • Mike
    tacskók mindig hátulról támadnak
  • MuldR
    Ezert hordok en setaltatashoz GR-t. Ha valaki annyira marha, hogy poraz nelkul setaltat, ha nem tudja fegyelmezni a kutyajat, akkor kap egy kis pepperfelhot kutyastol.
    Szerencsere kornyeken normalis kutyasok vannak.
    De az ordog nem alszik. (epp kutyat setaltat) :)))
  • Punker
    amúgy nyugis kutya csak a madarakat nem bírja, azokból párat mindig kicsinál, az anyja meg leölt 1 fél baromfi udvart 9 tyúkot fojtott meg + az apró
  • Punker
    ja meg van 1 bolond nő 3 házzal följebb az utcában 1 korcs farkaskutyával, kiskorában mindig direkt hergelte a kutyákat volt úgy hogy 20 percen át ugatatta a kerítésen keresztül, amíg egyszer ki nem szabadult a miénk, 1 mancs csapással lenyomta a farkaskutya fejét aztán megfogta a torkát, azóta az öregasszony nem meri az utcának ezen az oldalán hozzni, átmegy a laktanya kerítéshez :)
  • Punker
    ez is az, 10-ből 9 kutyával nem foglalkozik, viszont az az 1 rosszul jár, apámmal volt sétálni összetalálkoztak 3 öregasszonnyal akik 5 kis dögöt vittek póráz nélkül az a falka rárontott, apám elrángatta onnan a kutyát de egy 6. tacskó hátulról akart támadni, ez a hülye nem harapta meg csak felkapta a szájába és kb 10 méterre elhajította a tacskó gerince eltört......
  • Mike
    egyik uncsitesómnak van egy kan malamutja :) az csak bámulja a többi kutyát amig azok ugatják, van is nagy pucolás ha mégis megindul feléjük :)
  • MuldR
    Gyanitom a legfegyverrel egymasra lovoldozes az :)
  • Mike
    mennyivel jobb a cqb