29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10648 midcap-ben meg van csavarva a rugó így több BB fér el benne. -
#10647 loool -
the1gabor #10646 MID-cap tár az mit tud/ hogy mükszik? (azt vágom hogy a low-cap az simán rugós, a HIGH-cap et tekerni kell az ajján pár lövés után) -
#10645 tyűűű 470-es hicap szép enyim csak 300as hicap... én netudom, hogy most tárat vagy red dot-ot vegyek hozzá. -
#10644 Ez Mopsz kutya, nem ?:) ismerősömnek is olyan van a házban... lehetetlen lelőni :D nagyon szeret mozogni:D -
#10643 Ha eltudok valahogy szakadni itthonról akkor elmegyek megnézi.
Nem lesz elég 2db tár mert olyan 3-4 tárban gondolkodom :) -
#10642 alaphoz Hicap: 470
Lowcap: 50 ,de a vizuális élvezetért megéri nekem, meg szerintem jobban is néz ki vele :)
[center] -
#10641 először egy kis erőltetés, aztán simán belemegy. nekem is az van. -
#10640 Grat! Mellény? :)
1 Lowcap elég lesz? Mi a CA AK47 midcap-eket várjuk, egy jóbarátommal veszünk egy 6-os csomagot, bár az AK 74-esben kicsit érdekes, de sajna normális AK 74-es midcap-ek nem nagyon vannak :( -
#10639 lowcap tárat??? am milyet adtak hozzá és mennyi megy bele:D? -
#10638 Jaja, vettem is hozzá egy CA lowcap tárat. -
#10637 :) este énis teszek be képet aaz enyimről. JG M16A4, keletiből vetted? -
#10636 Szép kutyus:) -
#10635 Ez az első ;) -
Petyus2 #10634
-
#10633 milyen fegyvereid vannak ? -
#10632 Igy is sokáig szigszalagoztam dolgokat :D elég volt. ronda. -
Petyus2 #10631 kicsit off: ezek itt jó nagy akksival üzemelnek...
(Szombat, Szenyica)
-
#10630 tegnap láttam szigszalagos verzió:) -
#10629 Na megvetem a JG G36C-m majd estére csinálok képeket.
Valaki kérdezte itt hogy milyen Aug-t hoztak keletifrontba, azt mindták az A2 szériát. -
#10628 ok megvan :D -
#10627 jó -
#10626 ilyesmit csak szemelyesen vegyel, es probald ki ugy hogy a tuzo napon belenezel, vagy valami fenyforras fele forditva, es csak akkor vedd meg ha ugy is latszik a pont. -
#10625 Mondanátok valamit erről?használható jó ez egy kezdőnek? -
#10624 de én nyáron akarok vele játszani nem karácsonykor :) -
#10623 karácsonyfa füzérrel? :) -
#10622 boyi m4a1 em van m203 assal. Kérdésem hogy tudom megoldani hogy rátegyem a taktikai lámpát. -
#10621 jófej :)
7 éves lesz és ez vedlés utáni kép. -
#10620 enyém is rengeteget ugat, be nem áll a szája, és most már így is marad, mert már 13 éves -
#10619 ON: Nnnna, ebaybannedről senki semmit?
OFF: Nekem oroszlánom van, és rengeteget ugat ... bár asszem fizikai kiképzőnek ez is jó lenne, mert lemeríteni még nem tudtuk ... kértem a múltkor a dokit hogy cserélje gyengébbre az elemeket benne, de csak nevetett :(
-
#10618 mennyi idős? uncsitesóménak valahogy nagyobb a bundája -
#10617 nem, nem..az a husky..az van nekem..hehe..és komoly nyelvész a kutya...megtanult ugatni... -
#10616 tacskók mindig hátulról támadnak -
MuldR #10615 Ezert hordok en setaltatashoz GR-t. Ha valaki annyira marha, hogy poraz nelkul setaltat, ha nem tudja fegyelmezni a kutyajat, akkor kap egy kis pepperfelhot kutyastol.
Szerencsere kornyeken normalis kutyasok vannak.
De az ordog nem alszik. (epp kutyat setaltat) :))) -
#10614 amúgy nyugis kutya csak a madarakat nem bírja, azokból párat mindig kicsinál, az anyja meg leölt 1 fél baromfi udvart 9 tyúkot fojtott meg + az apró -
#10613 ja meg van 1 bolond nő 3 házzal följebb az utcában 1 korcs farkaskutyával, kiskorában mindig direkt hergelte a kutyákat volt úgy hogy 20 percen át ugatatta a kerítésen keresztül, amíg egyszer ki nem szabadult a miénk, 1 mancs csapással lenyomta a farkaskutya fejét aztán megfogta a torkát, azóta az öregasszony nem meri az utcának ezen az oldalán hozzni, átmegy a laktanya kerítéshez :) -
#10612 ez is az, 10-ből 9 kutyával nem foglalkozik, viszont az az 1 rosszul jár, apámmal volt sétálni összetalálkoztak 3 öregasszonnyal akik 5 kis dögöt vittek póráz nélkül az a falka rárontott, apám elrángatta onnan a kutyát de egy 6. tacskó hátulról akart támadni, ez a hülye nem harapta meg csak felkapta a szájába és kb 10 méterre elhajította a tacskó gerince eltört...... -
#10611 egyik uncsitesómnak van egy kan malamutja :) az csak bámulja a többi kutyát amig azok ugatják, van is nagy pucolás ha mégis megindul feléjük :) -
MuldR #10610 Gyanitom a legfegyverrel egymasra lovoldozes az :) -
#10609 mennyivel jobb a cqb