Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
en nem tudom elviselni ezt a meleget. alt. zubbonyban szoktam nyomni, de utolso gombot mar be sem gombolom, nemhogy meg salat is felvegyek, meg a kalapot sem hordom ilyen hosegben igy nyerek par fokot...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
zubbony + moduláris mellény, a zubbony megvéd a sok tüskétõl stb sz@rtól a moduláris mellénybe meg full kényelmesen pakolok, nyakamon meg körbe háló.

az elsõ 10 percben beleizzadsz, aztán ahogy elkezd párologni onnantól kezdve már hût, szünetben se veszem le a ruhákat magamról.

nem viccbõl járnak az arabok a sivatagban full beöltözve, 1 szál pólóban szombaton jobban izzadtam mintha be lettem volna öltözve.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
nekem kell 😊 1 szal polo keves a vedelemhez igy nyaron viszont meleg van zubbonyban...mellenyben legalabb a karomon leadom a hot 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
passz kell a halálnak ilyen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant

Mersant
nem tudjatok veletlenul hol vehetnek woodland repeszallo mellenyt? sehol sem talalok. militarian ugyan woodland kep van kirakva, viszont csak britt DPM mellenyuk van. 😞

szal ilyen kene:

Punker
elsõdlegesnek az kicsi, illetve ha csak épületben van az ember akkor jó, erdõbe inkább JG G36c akkor.

de elsõdleges fegyvernek akkor inkább felejtõs?

ja, ha az Inokatsu-tól vesz az emebr valamit, akkor a dekorációt is adják mellé? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
akkor valamikor amikor neked is jó meg lehetne nézni azt a G36c-t? megnézni, megfogni, esetleg 1-2-t lõni is vele? (mielõtt vennék)

köszi szépen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

öregharcsa
yes

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
hát az 1-es lövés sz@rakodik mint minden olcsó kínain, a gyári tár finoman szólva gyenge volt, másodlagos fegyvernek 20-25 méterre nekem bevált, kicsi erõs fegyver, épületbe sûrû bozótba ahol a hosszú puskám kényelmetlen lenne nagyon bevált. miskolciaknál most jön szállítmány aszem ajándék táskával.

az akksit leszámítva más gond szokott vele lenni? softair.hu fórumán ~20 ezer körül láttam egyet használtan, a tulaj szerint megkímélt állapotban van.

50-60 nem kell, annyiról nem is látom a másikat :-)
de amúgy tényleg kényelmes fegyver, és a súlya sem túl vészes. kipróbáltam még az AK74-et, de nekem az túl nagy.

Mike at home
te budapesti vagy?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
nekem van, most éppen a szervizelésérõl beszélek 1 sráccal, úgy tûnik a gyári sz@r aksi nem ad le 8,4 volt-ot be kell méretni, más aksikkal megy a fegyver a saját noname stick-jével meg nem.

azt tudtam, h az aep gyenge lesz, de annyiban jó votl a játék, h pár "komolyabb" fegyvert a kezembe vehettem, meg a srácok nem a hatodik elemibõl szabadult hülyegyerekek voltak.

olvastam egy cikket a Galaxy MP5-rõl, olyat próbáltál már? a cikk írója szerint van az is olyan jó, mint egy JG.

öregharcsa
nálunk szeressék az JG AK beta cuccot naon...( R.A.T.)
kicsi, erõs és pontos...akár használhatod cqb-n kívül is erdõs/bokros terepen, de ne várj tõle 50-60m-es lõtávot...<#vigyor1>
és speciel JG G36C-t használok és nagyon meg vagyok elégedve vele...terepen nem a legjobb (pont mint az AK beta) de cqb-n a behajtható váltámasz + egyébként is elég kis mérete miatt nagyon jó kis fegyver...erdõs/bokros résznél meg közelebb megyek...ennyi..

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
JG MP5-öt vennék, esetleg Cyma Thomson-t.

AEP-tõl nem szabad sokat várni, poén volt múlthéten 2 USP-vel lövöldözni épületben (a nagy aksim lemerült) de csak 1 körig, a pisztoly arra való hogy épületben azzal menj, erdõben 15-20 méternél szinte esélytelen, az AEG-ek tûzgyorsasága és a BB sebessége annyival nagyobb hogy minimálisak az esélyeid.

most jöttem haza játékból, egy AK kb 10-12 méterrõl megsorozta a lábam, mintha hímlõs lennék...

viszont az a probléma, h a kis Glock tényleg nem elég erdõs gémre (bár 2 embert ki tudtam szedni :-)), és gondoltam nézek vmi nagyobbat; tapasztalatokra lennék kíváncsi: ár és minõség szintjén Cyma v. Jing Gong, méretben AK Beta vagy MP 5. akinek volt hasonlója, az tudna írni pár sort?

Punker
szünetekben szemüveg van rajtam játék alatt maszk ki lehet bírni, 35 fok környékén jó nagy páratartalommal ígyis úgyis megrohad az ember, a térdvédõ alatt a gyakorló térdén körben sóvirágos lett az anyag , sacc 4-5 litert kiizzadtam.

Mike at home
és abba nem rohasdzs meg? és a szakáll?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
ez a másodlagos fegyvere volt a srácnak, nem CO-s hanem sima zöld gázos cucc, pofavédelem kell azt kész.......

Mike at home
na akkor védõcucc alap

egyébként Punker, az nem megoldás, hogy CQB-nél mondjuk max félzsúlos fegyvert használnátok?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
gázos stukkerrel meglõttek múlthéten épületben kb 3-5 méter könyök környéke, még látszik.

Mike at home
uh

VRSDM
attól függ milyen táváról. milyen erõs fegyverbõl és hova kapod a találatot. ha 60m-rõl eltalálja a nadrágod szárát akkor persze hogy nem zökkent ki, ha 15m-rõl arconlõnek, akkor 15perc mulva is kieleszel még zökkentve 😄

u dont have to listen anybody else but me

bigfoot
nah az viszont jó,és kb hasonló távolságra visznek el a fegyverek?
olyan 70-100e körül már lehet jót fegyvert kapni?
és játékközben vkit eltalálnak az megérzi úgy mint egy paintball golyót szal kicsit kizökkenti a játékritmusból vagy csak kis ütést érez?

Punker
paintball agyatlan rohangálás, ez sokkal realisztikusabb taktikai csapatjáték, nem annyira de megérzed.

bigfoot
menyivel másabb játék ezt mint a paintball?mert azt már játszottam és sok jót hallottam errõl is!!mennyire érzi meg az ember ha eltalálják?

A kettõ közül CM.028.. De én is azt mondom hogy JG a jó még. Viszont kis tuninggal (csõcsere /ha gyárilag nem réz/, rugóvezetõ, új rugó, hézagolás és vezetékezés) haladó fegyvernek is nagyon jó.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

VRSDM
hát árban aligalig több igen, viszont minõségben sztem megéri inkább az a párezer :]

DannyL
De mégjobb a JG. Csak kicsit drágább, nem sokkal.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nekem Cymam van, és bevált eddig.

&#63743;

VRSDM
nálam az utóbbi idõk minõségi alapján nagyon erõs CM elõny van. CYMA!

DannyL
cyma

Hali!

Egy kérdés. Melyik a jobb márka a Cyma vagy a Double Eagle?
Double Eagle AK47 (Kalashnikov) vs. Cyma (028S) AK47s!!

A kettõ közül melyiket vennétek meg (kezdõ stukinak)!!!!!!
Punker
és a szomszéd lövéseire nem indul be ?😊

Glpetyus
<#idiota>

Jol gondoljatok. Hangerzekelos, es ha kerepel, adagol. A STAR minimi is ilyen.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
nekem olyan kell, ami színre megy
pirosra vagy kékre <#hehe>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
"lödd ki Gézát"
ez olyan fegyver lehet, mint az ötödik elemben
mindegy merre állsz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Glpetyus
Hát a gunneren ezt írja . "Sound Activiated Box magazine included, no mouse tail switch anymore!!"

Glpetyus
Aham,én is ilyesmire gondoltam 😊
Kell egy ilyen !4 <#szeret>

Punker
másik motoros táras kolléga mondta hogy õ majd cserélni akar "automata"-ra hogy ne kelljen nyomni a gombot, de nem másztam bele a témába.

DannyL
Hát az a neve, hogy "Sound Control Box Mag". Mi ebbõl csak erre tudtunk következtetni, de nem biztos hogy így van.

Punker
rendes motoros tár van hozzá? ez lenne az automata? mármint ha megy a gear akkor elkezd adagolni?

DannyL
Errõl már mi is beszéltünk a csapatban, hogy mi lehet. Arra jutottunk bár lehet, hogy faszság, hogy mivel elektromos a tár, valszeg figyeli egy ilyen kis hangérzékelõ, hogy mikor kezd el járni a motor és csak akkor kezdi adagolni a skulót. Gondolom azért jó, mert egyébként kapcsolgatni kéne a tárat, hogy adagoljon vagy ne. Szerintem.

DannyL
Valóban az volt az utolsó mondat, jó meglátás. 😉

VRSDM
biztos mint a dredd bíróba 😄
"gránátvetõ - sorozatlövés - egyeslövés - 12.0-es kaliber 😄😄😄"

Punker
"hangvezérelt?"