Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énis szoktam ilyet csomózgatni.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem autentikus a tár, fegyver: Vér István!
Hicapod van: Vér István!
Tingli-tangli zászlórablás, nem MILSIM : Vér István !
Hétvégente egy szakadt zöld melósruhában játszol: Vér István !
stb,stb,stb....
Nagyon megvetem ezeket az embereket!!!
Ha jól számolom akkor nekem 54 tárat kellett volna felhasználnom, cserélnem ,cipelnem (?) 6000 lövéshez 😊
Nem azon vitatkozom, hogy egy támogatónak az-e dolga, hogy ossza az áldást amennyire csak bírja a vas, de azt senki ne mondja, hogy semmi elõnye nincs, Vannak helyzetek mikor nem sokra megy vele, de nekem nincs olyan lehetõségem, hogy úgy daráljak mint õk még ha olyan helyzetben is vagyok.
Én viszont továbbra is azt mondom ,hogy van elõnye a támogatónak a sima karabélyokhoz képest, igaz én csak AK-val próbáltam motoros tárral, de gyakorlatilag ez mindegy, viszont tuti földhöz szegeztem az embert én még sétálhattam is közben míg rálátásom volt a fedezék mögé ...😊
Aztán eladtam a tárat, nem jött be a locsolgatás.
Máshol elismerés mellett véghezvittem. Következtetés?
Én a lowcap hátrányát pótlom így, de látod ezt leszarják. <#ijedt>#ijedt>
(Egyébként 460 FPS és .28g-s BioBB One, bokron átlövök, szevasz. Ha nem, akkor gránát, vagy ráküldöm a támogatót.)
Dannyl kivételesen jól beszél. Nem lövök rá semmire, amire nemfeltétlen kell. Ha támadok, azt úgy, hogy lehetõleg 1 lövés 1 halál, precízen kiosztva, vagy duplázva, vagy burst fire. Ahogy fújdogál a szellõ.
Ha meg védekezek, sokszor elég csak egy pontot figyelnem, ahogy a többiek is másik pontot figyelnek, és nincs az az õrült, aki megpróbálna beszaladni. Bent szétdarálnánk egybõl.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Azt felejtik csak el sokan, hogy azt a 7 kilót meg is kell mozgatni, célra kell tartani, cipelni egész nap. Miért nem látok minden 2. embernél támogatót vajon? 😊
Ád egy nem nagyon van a támogatónál tartalék tár, mert a kapacitása és súlya miatt nem lenne hatékony 2-t cipelni. Fél kiló az fél kiló, hosszú távon számít. Nem beszélve arról hogy nagy dög. Úgyhogy a kiürült rakaszt kell megtölteni.
Elõször a motort le kell kapcsolni.
Utána két ponton kell kioldani: tárfészek és tártartó nyelv.
Több ideig tart megtölteni is, tekintve hogy egy komplett palackot bele kell borítani.
A végén pedig ismét két ponton kell rögzíteni, majd motort visszakapcsolni.
Ez a kikapom-betolomnál jóval több idõt igényel, íy mérsékli az általad leírt "elõny"-t.
2010 Szlovéni, Rjavi Ris:
M249 Para-val támogató szerepkörben voltam a rajomban. Beszorítottak egy hegy lábánál minket, felülrõl lõttek minket, hullott a BB mint az esõ. Sziklák mögött bújkálva lõttek minket, esélytelen volt célzott lövéseket leadni, mert célozni sem volt idõd ha kinéztél. Két komplett rakaszt toltam el fél óra alatt csak azért, hogy vissza tudjunk vonulni. Ez barátok között is min. 6.000 BB volt fél óra leforgása alatt. 😊
Ez a sport ilyen, az a jó játék meg az a jó feladat ,esemény amit magadnak azzá teszel, mindig keresni kell az élvezetet benne, nem siránkozni.
Minden játékon van egy-két ember aki végig rinyál, rossz fegyver miatt, szórás miatt, meg nem adott találat miatt stb ... De gondolom ilyeneket ti is láttok néha 😊
Ha nincs már merre menni az pech 😊
De olyan is volt, hogy kergettek, mondom bevárom õket egy saroknál, legalább párat leszedek, de a nagy izgalomba képtelen voltam berakni kesztyûben a teli tárat az AK-ba mire odaértek 😊))) buktam.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem sok embert látok futni, inkább leáll értelmetlenül lövöldözni. Rambo-hatás 😊)))
Csak így rácsodálkoztam a 10 000-re, semmi több ! 😊
mostanság amúgy is meghülyültem, jobban élvezem a becserkészést, lopakodást, megkerülést, húsz perc mozdulatlanságot mint a lövöldözést 😊))) Volt nem rég olyan játékom ahol egy embert nem szedtem ki, csak sunnyogtam egész játék alatt, de nem sikerült 😊
Mostanság 500-600at lövök el egy játékon,ha nagyon sok a kontakt.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Szerintem 220 db lõszer is elég egy napra, de akkor nagyon precíznek kell lenni, és ugyanennyire fegyelmezettnek is.
Meg támogató és támogató között is lehetnek óriási különbségek. Ha egy géppuskásnak "csak" annyi a dolga hogy pl egy bázist védjen, akkor lapátolják is neki a BB-t 😊 Ott közel az utánpótlás.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Egy átlag igazi gépkarabély tárban 20-30 lõszer van, összesen 7-8 tár/katona. Átlagosan 220db lõszer emberenként.
Az átlag midcap 110 db bb-t hordoz. 7-8 tár esetén az kb 800BB/fõ.
Ez kb egy jó arány, mert az airsoft lõtávokon legalább 3-4szer annyi lövedék kell ahhoz hogy olyan találati eredmény legyen ami közelíthet az igaziakéhoz.
Ha veszünk egy igazi könnyû-géppuskást(M249), az hord magánál 3db 200 lövedékes rakaszt. Összesen legyen 600 lövedék.
Az általa említett 2x2000db BB-t veszem akkor az arány 6,6 lesz, tehát jóval elõnyösebb helyzetben van a támogató mint amennyire reálisan annak kellene lennie. Plusz az sem reális hogy neki elég ha 1szer rakaszt cserél.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
nekem itthon a legszimpibb verzió a lövészekre BB limit támogatóra nincs megkötés volt, illetve hogy rajonként max egy lehet, de persze annyi se volt.
Ahogy mondtad is, ha rádokádnak sok ezer BB-t sok mindent nem lehet csinálni csak bebújni a föld alá .Vagyis értem én, hogy támogató, de azért napi 10 000 BB az rohadt sok, nagyon aránytalannak érzem .
Persze csak kíváncsiságból kérdezem ! 😊
A nagyobb játékokon mindig fel van tüntetve az adott játék szabályrendszere. Nincsen nemzetközi szabályzat. Más kérdés, hogy a mûködõ dolgoat átveszik az emberek külföldrõl.
Már múltkor is akartam kérdezni ,de nem mertem, nehogy kötekedésnek vedd, de gondolom a nívósabb nemzetközi játékok mind MILSIM szabályok szerint zajlanak, nyilván vannak apró eltérések országok között, de gondlom a midcap tárak, meg a bizonyos lõszerlimitek nagyjából azonosak. Hogy darálhat el akkor egy támogató 10-20 ezer BB-t?