29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Beretta M107 #27709 szerintetek megéri ez a fegyverhttp://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/
932/l96-olive
és ez a távcső hozzá http://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/201/tavcso-3-9x50e-szalkereszt-megvilagitassal -
#27708 #27704 -
#27707 Azért ez sem igaz.
Legutóbbi 2 Cyma AK-m vígan teljesített dobozból, sőt.
AK nem az isten, de nem véletlen legendás az eredeti, és airsoftban sincs nagyon másképp, a konstrukció önmagában sokkal masszívabb, mint egy M4.
Gyárilag I mean. Akárhány M4 volt a kezemben, minden voltak nem pontosan illeszkedő alkatrészek, és ez főképp a test és az előágy közötti gyűrűnél volt jellemző, hajlottak a belső csővel együtt. Még a félisten überninja magpullos is.
Ráadásul M4 még élesben is törik. Nem egy cikk, blog, videó alapján.
De ezt vitatni én nem fogom. Nekem csak egy M16A4-em volt, azis hajlott mint a fene. -
#27706 Egyik sem szar, csak számíts rá hogy költeni kell még rá, viszonylag sokat .Törni nem törik ,hacsak nem esel vele hatalmasat . -
#27705 Amik ezen az oldalon vannak: twaivangun
Ezek sem olyan jók? -
#27704 OK! Ez egy szar, ne vegyél ilyet mert eltörik. Léphetünk? :) -
#27703 Hát azért nem ... Egy rendberakás az alap, az ok, de egy Cyma AK-val vígan lehet játszani mondjuk egy hopup gumi csere után !
Egy Boyi M4-el is lehet csak sok köszönet nem lesz benne :)Ott már gyakorlatilag mindent cserélni kell jobbra ! -
#27702 Mint minden amit nem úgy hívnak, hogy Tokyo Marui. -
#27701 De dobozból játékra alkalmatlan az tuti, komoly alkatrész cseréket igényel . -
#27700 Ak is törik... Felhúzókar, első irányzék ... -
PÜSPÖK #27699 hát azért szó se róla royal kalash-a igen jól összerakott fegyó..lizzard keze munkája. -
shatanka #27698 Jah anyaghiba nincs a kína fegyverek egyikénél sem...
Tudom AKd van az isten, de ezt azért nejelentsd így ki. -
PÜSPÖK #27697 ajánlom figyelmedbe a 6mm.hu aktuális rovatait..:-D -
#27696 Érdekes az enyém 5 éve képtelen eltörni, de majd szólok neki. -
#27695 M4 törik ha kell, ha nem. Azért kezdőknek én nem adnám. -
#27694 Boyi jó választás ha M4-et akarsz. Az ár is korrekt magyar viszonylatban. Sokkal kevesebb nem lenne kintről sem. -
#27693 Nekem ezt tetszett meg.
DB M4 Specops Full metal
Csak azt nem tudom mennyire jó ennyiért. -
#27692 Ez mitől lehet? -
#27691 Nekem van egy kis hiba a keletifront weboldalán:
Rákattintok az Airsoft fegyver/ AEG, és ott ezt írja ki:
"Fatal error: Call to undefined function: tep_draw_button() in C:\Inetpub\wwwroot\kf.dyno.hu\wwwroot\shop\includes\modules\product_listing.php on line 135" -
PÜSPÖK #27690 lacoo-nak van 1 nagyon szép eladó hk 416-osa asszem.. -
PÜSPÖK #27689 cyma mp5 navy
cyma akm
jg m4
jg hk 416
speciel 1 boyí m-4a1-est(is) nyúzok..kellett rá költeni de jó..
-
#27688 Hellosztok!
Szeretnék venni egy Airsoft fegyvert, és ennek a kiválasztásához kellene egy kis segítség. 50e forint körüli kellene (M4/SCAR/AUG amik bejönnek).
Márkákba van egy csomó így nem nagyon tudtam kiigazodni. Olyan kellene ami pontos/gyors és nem igényel egyből sok sok tuningot. Szóval megbízható. Mit ajánlanátok? -
#27687 engem is megsoroztak anno a motoros tárból, hogy tudjam milyen érzés, de az más kategória. -
#27686 mikor megvettem a fegyvert én is hátba lövettem magam néhányszor, de nem száz számra :))) -
#27685 aki hülye az hülye. -
#27684 természetesen az, mint bármilyen lövöldözés PC-s játékban: fun a haverokkal + ez pontozható és nem lehet csalni (talán)
airsoftban sajnos lehet csalni, de ez meg legalább igazi szimuláció szintig emelhető
ennyi -
PÜSPÖK #27683 Sose értettem mi a jó a pb-ban..
OFF -
#27682 De csak gondolj bele. ezek szerintem halványan ugyan, de örök életére megmaradnak ! Mindezt brahiból ! -
#27681 azért kemény az. ha kicsit megszívja magát nedvességgel akkor puhul. de ha egyet ledobsz a földre, visszapattan. -
#27680 a PB lövedék alapból puha, bár ismerősnek télen fagyott már meg, de kép alapján itt ez a veszély nem állt fenn...amúgy látszik mekkora idióta emberek vannak. :( -
#27679 Nem hiszem .... -
#27678 Ez a fegyó megéri? -
PÜSPÖK #27677 Csak kérdezem..ha feljebb megy az az 1 lövés okozhatott volna e gégetörést is? -
#27676 -
#27675 111 lövés a testbe ! :D
A fiú tuti nem százas, de kőkemény az biztos !
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8DFNTtSrwJY -
#27674 Gázos verziót valahol láttam már belőle készülőben, AEG-ről nem tudok ... -
#27673 "...Kedves Játékostársunk!
A szaküzleteinkben 2011. április 7-e után vásárolt dróthálós, fekete, puha gumikeretes védőmaszkot gyártója minőségi kifogások miatt visszahívta. Kérünk mindenkit, aki a termékből vásárolt, hogy haladéktalanul hozza vissza üzletünkbe, ahol más gyártmányúra cseréljük vagy a vételárát visszadjuk! Köszönettel,
az Airsoftdepo csapata..."
Hátha érintett valaki . -
#27672 Szeretne a franc. Főleg, hogy nem egy hetet adsz, hanem egy hónapot.
De ettől független, Én kértem tőle, hogy tartózkodjon a politikai fogalmaktól, és én vagyok befenyítve. Megvan róla a véleményünk.
Kérdés, hogy témánál legyünk (mivel szerintem a túrázgatás téma is offtopic):
Gondolkodok rajta, hogy télire egy SMG félét összeszedjek kb 400 FPSsel.
Nézegettem a típusokat, de egyik sem tetszett. Viszont találtam valami érdekeset: http://www.popularairsoft.com/news/thumpy-kwa-bags-airsoft-kriss-licence
Tudtok róla valamit, hogy Kriss Super V (Vector) airsoftban hogy áll? -
#27671 télen biztos jól jön :P -
#27670 Értem, de ennél a mellénynél nem csak a plate helyén van polifoam, hanem oldalt is .