29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11009 meg kell inni előbb :)) -
#11008 nem tudom mit nem lehet ezen felfogni
mint mindent, vagy vámolják vagy nem , éppen amilyen kedvük van, kis csomagot leszarják, máskor nem
repülőgépre meg szállj már fel fegyvernek látszó tárggyal a kézipoggyászodban -
#11007 fölösleges a módját válogatni a behozatalnak, ha kimész, törökországba, és hozol határon felüli whiskey-t, máris jön a vám, a saját kocsidban, szatyrodban lévő cuccra... amit behozol . MINDEGY HOGY HOGY!!! x összeg felett megvámolják. ennyi. -
#11006 "AS miatt álltam le az ivással" ilyet! -
MuldR #11005 De, vamoljak. -
#11004 csak ha a csomagtérben utazol -
the1gabor #11003 Najo...
Akkor 1 uccso kérdés. Ha már kint van kinába valaki és ott megveszi és feladja postán mint ajándék? Magánember magánembernek. azt nem vámolják... -
MuldR #11002 En most szemelyi pgyaszrol beszeltem :)
Mi mindig egy csomagba rendeljuk. De ki is fizetjuk a vamot. Neha 1-1 kissebb csomag atcsuszik. Bar volt olyan, hogy minimi kijott vam nelkul. Volt is csodalkozas. De volt olyan, hogy egy 30 USD+posta (ossz 70 USD) pici csomagra is tettek vamot. Attol fugg este a vamos asszonyanak fajt-e a feje :)
Ja, es nekem is volt szorulas, amikor valamelyik marha az US M1 Carbine kategoriajara ezt irta:
".30 cal ismetlofegyver"
Volt magyarazkodas :P -
#11001 Nem trükközni akarok, (/me vár a vámra épp ...) csak ezen a repcsis dolgon gondolkodtam ...
Arra gondoltam hogy ami a csomagtérbe kerül ... gondoltam ha a reptéren az ellenőrzésnél jelzi az ember a dolgot + visz valami papírt akkor nem lehet gond ... NA mindegy ...
-
#11000 jaja nem véletlenül mondja mindenki hogy fegyvert és alkatrészt ne 1 csomagba. -
#10999 "Az "Ügyeskedjünk a vámmal!" gondolatokat pedig most felejtse el minden kedves új olvasó. A korábbi ügyeskedők miatt szigorították meg ilyen mértékben az egész behozási procedúrát. Régen volt olyan, hogy egy egész fegyver bejött mindenféle vámolás nélkül. Most meg egy lőszerutánzatos tár miatt le akartak lőni a vámon."
ezt nem véletlenül írta Pendra, kicsit logikusan és reálisan gondoljátok át higgadjatok le, 2x nem mentek el piálni és meg van az ára, én is az AS miatt álltam le az ivással :) -
MuldR #10998 Alkatreszeket kell behozatni. Komplett systema gearboxot, magnum motorokat, FTK-kat. Az a scannel annak latszik ami. fogaskerek :)
-
#10997 istenem mindenki trükközni próbál. szerintetetek ha lenne volna valami kiskapu akkor a magyar as társadalom szívna ennyit? kétlem....
másrészt usával még mindig rosszabbul jársz mint kínával, onnan jövő cuccokra extra vámot pakol azunijó -
#10996 sok helyen nem csak a súly de a mennyiség is meg van szabva, és szerencsére jó nagy csomagolása van a fegyvereknek átlag bőröndbe véletlenül se férjen bele. -
#10995 poggyászként??? bőröndben? bazze még felszállás elött lelövik.....
komolyan mondom mintha másik világban élnétek. -
#10994 Vigyázz tizenpár kiló feletti csomagnál már fizetni kell a csomagért is! Meg van szabva egy súlyhatár, ha felette van a csomagod akkor azért pluszpénzt kell fizetni ... (Romániába pl: 20kg volt, Angliába 18 ...)
Mikor jöttem haza 23 és fél kiló volt a csomagom, lemérte a kisasszon mégegyszer majd mikor látta hogy vezsem elő a pénztárcámat, rámmosolygott, és mondta hogy hagyjam :) -
#10993 Miért nem? Jó, sejtettem hogy nem ilyen eccerű ... , de poggyászként a bőröndben nem hozhatja el?
Bár most hogy belegondolok ... De az akkor sem a csomagtérben van ... -
#10992 fizest plusz költséget azért mert ezt elhozod?mert ha már úgyis kimegy valaki,és jön visza,akkor már ottvan a "postaköltség" a repülőjegy,vagy nehezebb csomagért többet kell fizetni? -
#10991 gondoltam,hogy következő fegyver aug lenne,mert nekem nagyon kényelmes,de lehet majd egy ilyen lesz az utód :D persze előbb ennek kell kikészülnie,nálam meg nem hiszem,hogy hamar meghal:) -
#10990 nincs postaköltség? ember szerinted a légitársaság jótékonysági cég. -
#10989 ja és persze a reptéren még mindig van vám ahol azzal kezdik, hogy mi ez hol vannak a papírok stb..... -
#10988 ez igaz,meg ha belegondolok,hogy nincsen postaköltség,akkor jóval olcsóbb lehet -
#10987 mármint úgy érted ha kínában feladja postacsomagként, mert a gépre személyi csomagként nem adhatja fel. -
#10986 Elméletileg ha csomagban hozza és nem az utastérben akkor nem lehet gond ...
Néha kollégéáim is járnak Kínába, baszogatom őket rendesen, de nem mernek nekem fegyót hozni :) -
#10985 Ehhh ... vna rólla összehasonlítás itthon is meg AS fórumokon is ... Külsőre Kalash, belsőre Unicorn ...
Félreértések elkerülése végett Unicorn a 3 közül a legjobb, de SZVSZ (És az általam olvasott rivjúk alapján sokak szerint ...) nem annyira, mint amenniyvel drágább ... én ezért rendeltem a Kalash-t ...
Kalash - Cyma összehasonlítás
Arniesairsoft.co.uk és red-alliance.net fórumán sokat olvasgathatsz rólluk ... Utánna amelyik tetszik :) -
#10984 erről volt szó eddig,hogy akkor is levámolhatják,ha repülőn el tudja hozni feltünés nélkül(lol),akkor jártok nagyon jól -
the1gabor #10983 Haverom annya megy ki kinába. Ha ő megveszi és elküldi nekünk akkor nem vámolják le ugye? -
#10982 egy fekete kínait ugyan ilyen adatokkal,ezzel mégis 2x olyan gyorsan lő kb -
#10981 eredetileg milyet adtak hozzá? -
#10980 ilyet,de ez stick akksi -
#10979 milyen aksit vettél? -
#10978 vagy azert mert nemetul eleg sokan tudnak, ugy meg azt jelenti hogy méreg :)
-
#10977 ha ráírják gift a magyar postán nem tudják mi az,és megnézik:D -
#10976 HEllO!
Megvan még a sisak ? -
#10975 Ja értem, köszi! -
MuldR #10974 Nem bolt volt. Csak egy ember asszem.
Idonkent van olyan, hogy valaki kitesz valamit es azt sem tudja mi az. Altalaban rossz kategoriaba rakja fol, rossz a termekleiras, es nincs kepben az araval.
Ki lehet ilyeneket fogni, csak rendszeresen kell bongeszni. -
#10973 És még mindig érdekelne, hogy melyik e-bay boltból. :) -
MuldR #10972 Akkor inkabb Kalash AKSU vagy Cyma AKSU? -
#10971 azért durva a média hatalma mi? azzal lett lefújva a játék hogy kimentették a riportereket, na ennek nyoma nincs a filmben -
#10970 na jó de Tomekk is mint mindenki más aki kicsit ért hozzá (nem úgy mint én :) az rögtön atomjaira szedi úgyis a kínai csúzlit így nincs gondja.