29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10928 mondom mégegyszer ez fegyver, ha nagyon szopatnak bekérik a hivatalos papírt ha nem adsz elküldik bevizsgálni, mi a francot nem értesz ezen?
pont az ilyen ügyeskedések miatt szívunk mindannyian, mert 1 mellényt 3 hétig vámolnak stb.... -
#10927 Az ilyen okoskodok miatt van hogy nem néznek ell semmit amiben as fegyo van.... -
#10926 hátha nem:) ezt kár hogy ki kellett hagynom,jó lett volna terrosistát játszani:) -
#10925 mi számit komoly csapatnak? :P -
szurop #10924 Tényleg ennyire komolyan veszik hogy fegyver? Ha megmondom amcsinak hogy azt írja a dobozra hogy elromlott? Vagy ha azt írja rá a hogy járék akkor mi van? Különben meg ha annyira nem buták, akkor a papíron amit leadtam nekik, rajta van az ebayes vásárlás száma, linkje, simán visszanézi, mert a hirdetést még el lehet érni utólag is, csak oda írják hogy mennyiért kelt el. Vagy szerintem kibontották, és ránéz a dobozra, egyből meglátja hogy ez nem 8000 forintos telefon. Remélem közületek nem sértek meg senkit, de vannak olyan hülyék. -
#10923 van 1-1,5 évetek komoly csapatot összerakni, mert tuti az is meghívásos lesz.
az amcsiakt úgy szopatták esélyük se volt, a fő épületig se jutottak, nem még kiszabadítani a CNN-t. -
#10922 remélem lesz folytatása a játéknak,mert arra biztos,hogy megyek:) -
praksi #10921 fain lehetett, főleg a megkövezés :-D -
#10920 senki nem próbálta megvenni amcsiktól a lányokat pár tehénért?eh,micsoda amatőr banda:) -
#10919 ember ez fegyver nem telefon, nem teljesen hülyék azért. -
szurop #10918 A vámról annyit, hogy az én telefonom 110 ezer forint, ebayről jött, átírtam az ebayes nyilatkozatot 600-ról 50 dollárra, és nesztek vámoljatok erről a papírról. Az meg már olyan kevés érték volt, hogy nem kértek vámot. Még jó hogy az amcsi nem küldött papírt, így oda tudtam adni az én átírtamat. Ennyi. -
#10917 hangulatilag eddigi legjobb játékom, úgy hogy én csak a kamerával rohangáltam :) -
#10916 ez hatalmas :) van egy hangulata ^^ -
#10915 na mi van mindenki azt nézzi? :) -
#10914 Nekem bejött :) -
#10913 több mint 20 percnyi riportot kivágtam egyszerűen túl sok volt a hülyeség és alig volt csata. -
#10912 Az eleje nagyon nagy :D -
#10911 Falludzsa Ostroma 2 -
#10910 nem a magán ember hanem az összeg számít, ami talán 6000 forint most. -
the1gabor #10909 Ismeretlen hely??? nem máá... ennyire mucsaröcsögén lakunk?:D Kelet-Közép Europa nekik ismeretlen? Küldjünk már nekik egy GPS-t!
Szerintetek irakba küldenének? az ismert.. Ott van fél amerika:D
De hogy ha magánembertől veszed akkor nem kell vám-áfa... Én olyat nézek..
Ergo 68USD-s fegyonál már lehet h megéri...(ugyan az ami nálunk van csak jobb) -
#10908 Honnan? -
#10907 "Uploaded (processing, please wait)"
ezt a feliratot nézem 10 perce. -
#10906 jó hát nekem is vám nélkül jött be az összes multicam cuccom motoros táram, de pl a fülest megfogták, sose lehet kiszámolni, fegyvert mostanában nagy eséllyel megfogják és hetekig ülnek rajta, lásd Vadkanok uccsó rendelése unicorn AK. -
MuldR #10905 Aze nekunk jott be sok cucc 1/3ad aron.
Ki kell fogni. Pl csapattars vett 74 USDert 400 USDs mellenyt. Es meg vam se volt ra :) -
#10904 Csak azért szidta, mert zabálja a duracell-t. :D -
#10903 és szidta mint állat nem? :)
homokszűrőt alapból ki kell kapni ESS-ből is. -
#10902 Az ESS-nek van ventis cucca, csapattársamnak, Wittao-nak is olyan van. -
#10901 értsd már meg hogy a vám és a szállítással majdnem ugyanott vagy. -
#10900 Nem nem képesek, hanem 911 óta nem szabad nekik katonai felszereléseket exportálniuk ismeretlen helyekre. -
the1gabor #10899 Ro*adt amcsik az ebayon nem képesek EU ba postázni. pedig 13EFT vannak amik itt 34eft ért. Most irok az egyiknek nem hajlando e elküldeni ide... -
#10898 Sípályán találkoztam ventilátoros siszemcsivel -
#10897 nekem sífélés van. van rajta alul felül, bepattintható gumi, hogy csak hálós szellőzés, vagy kivéve totál lyuk legyen, namost akárhogy van bepárásodik, majd tesztelem a porvédő nélküli játékot. -
the1gabor #10896 Az szemüveg alátevős védőszemcsikkel az a baj hogy csak a kissebek férnek alá. általában a sarkon nyomja a szemüveget, ahol csatlakozik a szár a kerethez... ki kell elöttem probalni ha jo akkor hajrá, vedd meg!
Párásodást meg két lyuk készitésével meg lehet oldani...
Ezek siszemcsikkel igy vannak gondolom védőszemcsikre is érvényesek:D -
#10895 kipróbáltam új akksit,hát nem gyengemenyivel lő gyorsabban a fegyver:D nagyon durva -
#10894 sz@r qrvára párásodik első játékon kivágta csapattárs, és nem nem fér alá. -
#10893 Errőlvalami vélemény? szemüveg aláfér? -
#10892 a k*va ! beszoptam :D -
MuldR #10891 Ship US only! -
MuldR #10890 Ruhat? www.ebay.com -
praksi #10889 ha már többen kérdezték, hogy hol lehet Pesten játszani; mi ide fogunk menni ápr 12-én: Paintball 23
ha van kedve jönni valakinek, 500 huf/fő a beugró (nem nekünk kell, a pályát mi is béreljük)