29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    mondom mégegyszer ez fegyver, ha nagyon szopatnak bekérik a hivatalos papírt ha nem adsz elküldik bevizsgálni, mi a francot nem értesz ezen?
    pont az ilyen ügyeskedések miatt szívunk mindannyian, mert 1 mellényt 3 hétig vámolnak stb....
  • Bexter
    Az ilyen okoskodok miatt van hogy nem néznek ell semmit amiben as fegyo van....
  • bardocz
    hátha nem:) ezt kár hogy ki kellett hagynom,jó lett volna terrosistát játszani:)
  • Bexter
    mi számit komoly csapatnak? :P
  • szurop
    Tényleg ennyire komolyan veszik hogy fegyver? Ha megmondom amcsinak hogy azt írja a dobozra hogy elromlott? Vagy ha azt írja rá a hogy járék akkor mi van? Különben meg ha annyira nem buták, akkor a papíron amit leadtam nekik, rajta van az ebayes vásárlás száma, linkje, simán visszanézi, mert a hirdetést még el lehet érni utólag is, csak oda írják hogy mennyiért kelt el. Vagy szerintem kibontották, és ránéz a dobozra, egyből meglátja hogy ez nem 8000 forintos telefon. Remélem közületek nem sértek meg senkit, de vannak olyan hülyék.
  • Punker
    van 1-1,5 évetek komoly csapatot összerakni, mert tuti az is meghívásos lesz.

az amcsiakt úgy szopatták esélyük se volt, a fő épületig se jutottak, nem még kiszabadítani a CNN-t.
  • bardocz
    remélem lesz folytatása a játéknak,mert arra biztos,hogy megyek:)
  • praksi
    fain lehetett, főleg a megkövezés :-D
  • bardocz
    senki nem próbálta megvenni amcsiktól a lányokat pár tehénért?eh,micsoda amatőr banda:)
  • Punker
    ember ez fegyver nem telefon, nem teljesen hülyék azért.
  • szurop
    A vámról annyit, hogy az én telefonom 110 ezer forint, ebayről jött, átírtam az ebayes nyilatkozatot 600-ról 50 dollárra, és nesztek vámoljatok erről a papírról. Az meg már olyan kevés érték volt, hogy nem kértek vámot. Még jó hogy az amcsi nem küldött papírt, így oda tudtam adni az én átírtamat. Ennyi.
  • Punker
    hangulatilag eddigi legjobb játékom, úgy hogy én csak a kamerával rohangáltam :)
  • BEAST #10916
    ez hatalmas :) van egy hangulata ^^
  • Punker
    na mi van mindenki azt nézzi? :)
  • uHs Gerzson
    Nekem bejött :)
  • Punker
    több mint 20 percnyi riportot kivágtam egyszerűen túl sok volt a hülyeség és alig volt csata.
  • uHs Gerzson
    Az eleje nagyon nagy :D
  • Punker
    Falludzsa Ostroma 2
  • Punker
    nem a magán ember hanem az összeg számít, ami talán 6000 forint most.
  • the1gabor
    Ismeretlen hely??? nem máá... ennyire mucsaröcsögén lakunk?:D Kelet-Közép Europa nekik ismeretlen? Küldjünk már nekik egy GPS-t!
    Szerintetek irakba küldenének? az ismert.. Ott van fél amerika:D

De hogy ha magánembertől veszed akkor nem kell vám-áfa... Én olyat nézek..

Ergo 68USD-s fegyonál már lehet h megéri...(ugyan az ami nálunk van csak jobb)
  • DannyL
    Honnan?
  • Punker
    "Uploaded (processing, please wait)"

ezt a feliratot nézem 10 perce.
  • Punker
    jó hát nekem is vám nélkül jött be az összes multicam cuccom motoros táram, de pl a fülest megfogták, sose lehet kiszámolni, fegyvert mostanában nagy eséllyel megfogják és hetekig ülnek rajta, lásd Vadkanok uccsó rendelése unicorn AK.
  • MuldR
    Aze nekunk jott be sok cucc 1/3ad aron.
    Ki kell fogni. Pl csapattars vett 74 USDert 400 USDs mellenyt. Es meg vam se volt ra :)
  • DannyL
    Csak azért szidta, mert zabálja a duracell-t. :D
  • Punker
    és szidta mint állat nem? :)

homokszűrőt alapból ki kell kapni ESS-ből is.
  • DannyL
    Az ESS-nek van ventis cucca, csapattársamnak, Wittao-nak is olyan van.
  • Punker
    értsd már meg hogy a vám és a szállítással majdnem ugyanott vagy.
  • DannyL
    Nem nem képesek, hanem 911 óta nem szabad nekik katonai felszereléseket exportálniuk ismeretlen helyekre.
  • the1gabor
    Ro*adt amcsik az ebayon nem képesek EU ba postázni. pedig 13EFT vannak amik itt 34eft ért. Most irok az egyiknek nem hajlando e elküldeni ide...
  • Bexter
    Sípályán találkoztam ventilátoros siszemcsivel
  • VRSDM
    nekem sífélés van. van rajta alul felül, bepattintható gumi, hogy csak hálós szellőzés, vagy kivéve totál lyuk legyen, namost akárhogy van bepárásodik, majd tesztelem a porvédő nélküli játékot.
  • the1gabor
    Az szemüveg alátevős védőszemcsikkel az a baj hogy csak a kissebek férnek alá. általában a sarkon nyomja a szemüveget, ahol csatlakozik a szár a kerethez... ki kell elöttem probalni ha jo akkor hajrá, vedd meg!
    Párásodást meg két lyuk készitésével meg lehet oldani...
    Ezek siszemcsikkel igy vannak gondolom védőszemcsikre is érvényesek:D
  • bardocz
    kipróbáltam új akksit,hát nem gyengemenyivel lő gyorsabban a fegyver:D nagyon durva
  • Punker
    sz@r qrvára párásodik első játékon kivágta csapattárs, és nem nem fér alá.
  • SG rock
    Errőlvalami vélemény? szemüveg aláfér?
  • SG rock
    a k*va ! beszoptam :D
  • MuldR
    Ship US only!
  • MuldR
    Ruhat? www.ebay.com
  • praksi
    ha már többen kérdezték, hogy hol lehet Pesten játszani; mi ide fogunk menni ápr 12-én: Paintball 23

ha van kedve jönni valakinek, 500 huf/fő a beugró (nem nekünk kell, a pályát mi is béreljük)