29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
the1gabor #11049 Rájöttem miből lehtne nagy pénzt kaszálni. Airsoft nyári tábor. 120Fős tábor, 1 hét tömény airsoft... Én biztos mennék:D -
#11048 annak kéne az alapnak lennie.
hirdetnek ACOG--ot. -
#11047 viszont felfüggestésből szedték -
praksi #11046 nálnuk volt olyan JG M16, amibe 90-es rugót szereltek a kínaiak :-) -
#11045 vegyél JG M16A4-et -
praksi #11044 a szám nem feltétlenül azt jeletni, hogy jobb vagy újabb, egyszerűen más fegyverhez más Gearbox felel meg; az már más kérdés, hogy a V3 a V2 módosítása, némi javítással. -
#11043 JG M4-ek 340 FPS körül szoktak lenni attól függően éppen melyik ladikon rakosgatták össze és hogy éppen miből, normál fegyvereknél a 3-as gear megbízhatóbb modernebb mint a 2-es, igazi különbség a hopup rendszer között van a 3-ashoz sokkal precízebb pontosabb van. -
#11042 :P
hagyjad, nemérdekel annyira :D -
#11041 nekm pedig így megjelenik a kép:D csináljak róla szkrínshotot amit felrakok imageshackra?:D -
#11040 tudom-megcsináltam-akkorsem :D -
vzoole #11039 Sziasztok!
Most venném első AS fegyverem, és igen összezavarodtam, hogy mindenött más adat szerepel.
Amit szeretnék Jing Gong M4A1...
Van ahol 320-330 FPS-t írnak, máshol meg 360 FPS-t
Ezek valóban különböznek teljesítményre, vagy csak ki milyen adatot közölt!?
Másik hogy mennyire számít hogy milyen a gearbox (V2 vagy V3) mert a G36C is nagyon tetszik, és abba már V3 van.
Köszi
Zoli -
#11038 kép címének másolása>új lap>bemásol>békátfrissít
nem tudom miért csinálják ezt képfeltöltő protálok -
#11037 béka :( -
#11036 milsimn olvastam, nem veszprémin
-
#11035 ez így ebben a formában durva és teljesen értelmetlen :) -
#11034 nincs is :D -
#11033 nem olcsó mulatság :) -
#11032 nekem a SUSAT a kedvencem :] -
#11031 20k-s normális fényerejű ACOG-ot, az 5-6k-s 5 fokozatú kínainak nagyon gyenge a fénye. -
the1gabor #11030 link plz. -
the1gabor #11029 Cuki... biztos az ára is... -
#11028 villanógránát detto. nem biztos hogy örülne sgrock cimbi ha rárohanna 3-4 ember talpig feketében, és bekakilna (szó szerint) a villanógránát-tól. nem vicc :] nemzetbiztonság furgonjai sem véletlen vannak kifóliázva :D -
#11027 Nem ... maximum dizájnelem lehet ...
Kivillancsa a szemednek a világát!
Komolyra fordítva, szemkárosodást okozhat, emiatt tiltott ... -
#11026 magyar airsoft szabályzat keretein belül tartott játékon nem! -
#11025 akkor jtékokon nemis lehet használni? pedig csomó as boltban árulnak. -
#11024 veszprémiek irtak egyről, spirálisan pörögve beteríti a szobát -
#11023 dual sight-ot kell venni
ez van a HKG36K-n gyárilag
"HKG36 Dual sight, show here a neat feature, slide in cover for the day light battery saver gathering light cell for the red dot, red dot at top and 3X scope under, clear crystal optics!"
-
the1gabor #11022 How 2 make an AS grenade...
Valaki megértette a lényegét mert nekem tulsötét volt... -
#11021 na jó nem vicceskedek :) -
#11020 nekem is vmi olyan red dot kéne, ami nagyit is mondjuk 2x-esen anygit legalább
tudom, mé nem vettem iylet
csak ez kicsit többe kerül majdnem 5000 dollárba
na meg kicsit fáj ha eltalálnak :) -
#11019 airsoft-ban is tiltott a lézer. -
#11018 vadászoknak tiltott igen. távcső miatt nemtok gyorsan célozni??? ezt mire érted? nincs nekem távcsövem :). -
the1gabor #11017 Távcső miatt nem tudsz majd gyorsan célozni...(sztem)
Szerintem a lézer az tiltott dolog.
van 1 ötletem a számodra. olyan Ghost Reconos Félszemes Kütyü meg tenné:D -
#11016 -
#11015 Na ezen a képen a fegyveremre ott a cső alatt arra a kis biszbaszra villalábon kívül pl lézert is tudok szerelni?
[IMG] http://kep.ivpicture.hu/2763.N.jpg[/IMG] -
MuldR #11014 Kozelebbosonsz :) -
praksi #11013 azzal az a bajom, hogy külön kell cipelni, elővenni, eltenni; futás közben leesik, eltörik, ha a nyakamban lóg csak akadályoz.. szal valami mást kéne kitalálnom -
the1gabor #11012 arra ott a gugger. -
praksi #11011 végülis 3 hét, nem mondom h normális dolog, de kb. én is ennyire számítottam.
a mostani UNC-s rendelésre leszek kíváncsi, 20-án rendeltük a cuccot, a kínaiak egyből írtak, hogy feladták postán; tegnap ránéztem a Mail Tracking-re, kiderült hogy csak 30-án hagyta el a csomag Hong-Kongot
tényleg, te milyen optikát használsz a G3-asodon? távcsövön filózok, de egyrészt nem vagyok sniper, meg azzal sok macera van (belövés, nagyítás, stb..); viszont néha jól jönne messzíről kiszúrni, h van-e a környéken ellenfél. -
#11010 Az én kérdésem nem a vám részére vonatkozott ... Ki akarom deríteni ezt a repcsis dolgot, mert legközelebb akarokl hozatni pár dolgot, és nem akarom hogy bármi kis gond is legyen belőlle ... mondjuk nem fegyót hanem gránátvetőt és alkatrészeket, de asszem GP-30-ast inkább megveszem akkor majd itthon ...