Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
igen, ez az, de most mar olcsobban is kapni: $1325 :D

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Glpetyus

Álom (?) :
Egy M82 Barett,egy Dragunov (Zastava pont jó lenne-de mégiscsak 150K)
Ha lenne PK,az kurva jó lenne,tetszik ez a kínai Minimi + SPR,AKSU is...
FNC,Galil + szinte minden ami 2. vh-us :P

Punker
az ok de azért bemész a boltba és elhozod, most az különleges dolgokra csorgatjuk a nyálunkat :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VRSDM
kinek mi tetszik, valaki parát akar, valaki stg.44-et...

ha én ránézek erre a fegyverre kb. mint egy ugrú bulldog feje vagy nemtudom.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
abban mi az extra? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VRSDM
nekem egy L85 lenne a mindenem.

u dont have to listen anybody else but me

Glpetyus
<#guluszem1>

DannyL
Uhh de komoly. Jó drága lehet. Ez az amit Punker mondott?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
tekerj vissza úgy 1 évet, japán manufkatúra gyártja kb 1500$ sok hónap várakozási idõ.

DannyL
Létezik annak AS változata? Én még nem láttam.

Mersant
mar annyit olvastam az almaitokrol, hogy mar nekem is le kell irnom :) en 1 StG.44-et szeretnek.....ugyhogy ha esetleg erre jar a mikulas jegyzeteljen nyugodtan :D

nemo19
Hamár témánál vagyunk hogy kinek mi az álma akkor én is megosztom veletek álmaim fegyverét: WGC custom M4 RAS ( Knights )
Ha jol olvastam akkor MuldR-nek voltak WGC custom-os fegyverei.Neked azok mennyire váltak be?Bele kellett piszkálni illetve átnézni?Mekkora akksival hajtottad õket?
Köszi a választ.Üdv,Nemo

DannyL
Én az Mk2-t, de csak a tus miatt.

Glpetyus
fú,nem is tudtam,hogy a kínai M249-bõl van "para" változat is :O
így hirtelen nem is tudom melyiket választanám a 3-ból.. :)

Nekem az elso eles az AK-47 volt a hadseregben. :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
8*57-es Mauser az volt az elsõ éles fegyver a kezemben, novemberben jár le a fegyver mûszaki küldeni kell fel pestre, megint össze fogják barmolni :(

Pontosan. Regi szep idok....7.92x57 Mauser ahhhh :)

Punker
na ez a beszéd, pics@ba az összes 5,56-os vicceskedõ hulladékkal :)

Pl egy apro jelentektelen kulonbseg a ketto kozott, hogy az SPR/A 5.56-os, mig az SR-25 7.62-es. Tobbit nem kell reszleteznem asszem :)

Punker
az is lehet, nem értek én ezekhez :)

Az SPR/A lesz :)

Punker
van kínai SR25 vasárnap volt a kezemben, aszem Boyi

nekem nem kell ennyi fegyver csak 1 de az nagyon :)

öregharcsa
és még én vagyok beteges gyûjtõ....<#hehe><#vigyor1><#wow3>

http://pspfilez.extra.hu/

A gyujtesbol is ki lehet am gyogyulni. Nekem sokat segitett az orvosom. Ugy hivjak: Gyurcsany Ferenc :)

A kollekcio:
CA M15A2 Rifle (eladva)
TM G3 SAS (eladva)
TM P90 TR (eladva)
TM SIG-552 (eladva)
CA M15A2 Carbine (eladva)
UNCustom full metal SIG-552 (epp elado)
Tanaka Kar98k
M1 Carbine (eladva)
M1 Garand (eladva)
WGCCustom M16A1+M203 (eladva)
GP M4 Commando
WGCC M16A2

Stukkerek:
KJW M9 Beretta (eladva)
WE M1911
2x Cyma Glock18C (eladva)
Marui femszanos Glock18C AEP (elado)

Ha 1x lesz penzem, tervek:
AGM MP40
A&K M249 MkI
Ha lesz, kinai SR25
:)

öregharcsa
és nem volt igaza???<#vigyor1>

Punker
ugye? más meg azt mondta beteg vagyok :)

DannyL
Na ez aztán szerelem. :D

Punker
nem érdekel mennyibe kerül összekaparom rá, nekem ez az álom, fél millánál több fullosan csak nem lehet, kell 1 alap G3, a VFC féle kit-tek azok olyan 1500-1700$ körül szoktak talán lenne, ha nincs benne kell egy MSG tus + a nagy doboz tár + 1 szép aksi, aztán részemrõl fegyver vásárlás befejezve mert ezt már csak 1 éles MG42 tudná ûberelni :)

DannyL
Ez nem egy olcsó replikának tûnik.

öregharcsa
te sem panaszkodhatsz..<#vigyor3><#vigyor>

Punker
igen igen igen, van isten kijött a H&K 21-es <#vigyor2><#eplus2><#taps>

DannyL
Lassan egy kisebb kiállítást összedobhatnánk. :D

Jacek
<#wow1><#vigyor3> latom vannak tervek:)

Nekem ezek vannak
Well R7(na ez minek van)
Cyma 0.28
Dboys BI-3381 S-system
2db TM Beretta M92 Military GBB

Tavaszra beszerzendo:D
A&K M249 MK2
KJ Works M700P
CM-032 M14
M1A1 Thompson
JG 068 MP5 SD5

öregharcsa
ahogy mondod...az idén már nem hiszem hogy vezsek fegyvert...(jön a kari)
de a többit kissé felszerelem + tárakkal, aksikkal..stb...

DannyL
Na az EBR meg egy jó kis MP5 az engem is érdekelne. Minden csak pénz kérdés. :)

öregharcsa
ittvagyok...figyelek..emlegették a nevem...<#hehe>

nos igen...DannyL pajti jól tudja a fegyverek számát, de ez még nem a végleges..<#vigyor1>
naszóval sorolnám, bár nem hiszem hogy sok embert érdekel..

BE HK33 (M15)
TM P90
JG G36C
JG AK47 TACTICAL
JG M4 SR16
és igaz ez nem AEG de AEP..CM030 Glock18C

és ami tervezve van:

Dboys 3981M Full Metal CQB-R (tuti)
ARMY R85A1
Kart M14 EBR (tuti)
JG 068 MP5 SD5 (tuti)
JG 0448A AUG
JG 6610 M16A3
JG 0511 Dragunov
JG 0509 AK Beta
JLS E02A SCAR BLACK
M1A1 Thompson
Galaxy G7 MP7A1
A&K M249 MK2 (???)

ezek csak tervek nem kell megijedni..<#hehe><#hehe><#hehe> de ami mellé a "tuti" van írva az elõbb utóbb meglesz...<#kacsint>

DannyL
Nálunk is van egy hardcore gyûjtõ mûszerész akit Öregharcsának (Ekrazit) hívnak. Nem tudom pontosan hány db van neki, de úgy 6 környékén mozog az AEG-ek száma. :D

Jacek
No problemo, en ami AGM-et lattam mukodes kozben nagyon zsir cuccnak tunt:) Nekem is kell a keszletbe egy:) lassan egy rajt folszerelek fegyverrel:)

Jacek
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DannyL
Az AGM 2nd gen. M14 is kompatibilis, csak az elsõvel voltak kompatibilitási gondok. Az enyémben is minden systema + prometheus csõ.

DannyL
Csak kicsit megijedtem, mert láttam már M4-es tetején gránátvetõt. Simán szórta vele az iron sight-ot. :D

DannyL
Én viszont tudok egy személyt aki bármekkora Marui tuningot megcsinál az AGM M14-en és azt is, hogy milyen bipod kell rá. :)))

Jacek
Megforditottam a kepet hogy a kenyes izlesueknek is tessen:P

Jacek
Eke vagyok angolbol:) de ez nem azt jelenti hogy a Cyma gyartasu M14 az TM comp?? mert ugye most dobott a piacra a Cyma is M14-et.

Ez van a Gunneren irva ra!

Best Chinese made M14 by CYMA, TM compatible Hop up, TM compatible steel tight bore inner barrel!! TM compatible gear set (small spur gear)!!

Jacek
Nem nem:) a hangtompito igazan a tus, es magad lovon pofan a granatvetovel:D

Allitva keszult a kep:D

Az elsõ irányzék is ha jól látom... De tényleg "sose tudni".. ;)

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Én is, félek mindkettõtõl :D
A47-03: marui kompatiblis, de a távcsõ sín 15 ropi körül van még hozzá...
M14: ez nem marui kompatiblis, alkatrész miatt gázos :S és ennél meg nem tudom hova lehet rögzíteni és milyen típusú a bipod azaz a kecskeláb :D

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
hát alul van az optika, de persze sose tudni :)

DannyL
Mondd hogy ez a kép fejjel lefele készüét! :)