29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #11290 a maszkot nem javasolnám, párásodni fog a pelxi, és semmit nem fogsz látni. másrészt, egy normális fegyvertáska 6-7 ezer forint körül van, sztem ezerszer kényelmesebb azzal cipekedni
karbantartásról a http://veszprem.softair.hu oldalon tudsz olvasni
"klánok" nincsenek, max csapatok; a játék meghírdetésétől függ, hogy ki vehet rajta részt, általában azok élveznek valamekkora előnyt, akik valamelyik csapat tagjai. -
#11289 a maszk alkalmatlan AS-ra, párásodni fogsz és nem tudsz benne célozni. -
#11288 keresőbe beír íjászat és kiadja a topic-ot. -
#11287 hali
azt tudja valaki hogy a számszeríjhoz kell e engedély??
előre is thx -
#11286 Sziasztok...
Nagyon érdekelne ez a játék, ezelőtt paintballoztam, de elnézve a videókat ez sokkal jobb lehet. Szívesen belevágnék nyár elején, addig megpróbálnám összeszedni a cuccost, csak nem igazán tudom mi kell.
Eddigi ötleteim:
-fegyver: Jing Gong m15a4
-maszk: ez
-ruházat: bakancs, terepruha, mellény megvan
-fegyvertáska: decathlonos :)
+golyók
Még mi kellene kezdésnek? Valahol láttam egy oldalt az airsoft fegyverek karbantartásáról, de most nem találom, ha valaki tudja kérem írja meg. Valamint hol lehetne csatában résztvenni? A softair.hu oldalon hirdetett csatákon "magányos farkasok" (klán nélküliek) is részt vehetnek?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
#11285 Keleti front honlapján is kintvan, szal lehet hogy ott meg lehet tapizni ... valaki mintha említette volna ... -
#11284 JLS FN2000 -
#11283 elég futurisztikus egy darab -
#11282 van
fogtam is a kezembem -
#11281 FN F2000 van már airsoft verzióban? -
#11280 szépen fagy rajta az ie -
#11279 biztos ahogy visszakérdeztem, hogy 2 hétre?!
nemtom
rendesek voltak :)
ennyi
elmagyarázták egyébként, hogy 2 hét a max, azért mondják ezt, mert azt biztosan tudják tartani -
#11278 attól függ éppen mennyi munkájuk van... -
#11277 Online MASZ teszt -
the1gabor #11276 Azt hogy? Mi volt a trükkje? Bambi szem? egy láda sör? -
#11275 a keletiben 2 hétre vállalják, de nekem megcsinálták 1 nap! alatt -
#11274 add nekik oda
én is azt tettem
nem értek hozzá, ők igen
mondjuk +4k -
#11273 amikor fél lábbal beleestem a jó méteres lukba, a katlan mellett, és lábonlőttem az öcsémet 20 centiről (szeencsére csak a bakancsát érte) szépen összesaraztam a kezem aztán a fegyvert is, ehhez képest otthon nem volt rajta semmmi kosz -
the1gabor #11272 és én hogy birom ki azt az 1 hetet mig megcsinálják?! már igy se birok ulni a seggemen szobatig(akkor megyünk a haverommal keletibe). Azzal utöm az időt hogy infokat gyüjtök mindenről ami Airsfot. többet tudok már mint a haverom pedig ö 1 éve tolja én meg 1x jáccotam. -
#11271 persze
auchan tesco, bárhol
autós cuccoknál keresd -
#11270 hát nem árt. -
the1gabor #11269 Ha boltban megvettem a fegyot egyből adjam oda nekik átszilikonoztatni meg hézagolni?
Softairen ezt olvastam.
-
#11268 metroban vettem 350 ft ért :D -
#11267 vizeskedés -
#11266 autósboltból simán, a zár szerkezetes nem biztos hogy jó a hopup guminak!!! -
#11265 arrafele ma pont nem megyek:D
amúgy tök jó tegnap játék kzben picit saras volt a fegyver,vagy nem is sár,hanem föld,aztán most előveszem és nincsen rajta semmi:D (csak egy 20cm-es fűszál volt a dobozban,de a fegyver melett) -
praksi #11264 én egy zárszaküzletben vettem :) -
#11263 at nincs nekem itthon,metroben leht kapni használhatót? -
#11262 én szilikonozni szoktam a csövet -
#11261 így a tegnapi játék után hogy érdemes megtisztítanom a fegyverem? -
#11260 én is majd ha lesz pénzem ezt csinálom,prec cső meg esetleg jobb hopup,hogy jobb legyen a szóráskép,viszont gynegébb rugó,hogy maradjon 380
vagy valamivel kevesebb fps -
#11259 hát ahhoz messze van, meg idén örülök ha suli mellett a saját szervezéseinket megtudjuk csinálni, nekem idén valszeg több lesz a szervezés mint a játék. -
#11258 Ha van kedved nyáron szivesen látunk itt nosztalgiázni meg bb-t szórni :) -
#11257 kölök koromban minden nyáron szombathelyen voltam a szünetben mamámnál. -
#11256 én egert igen, jópárszor voltam már, meg miskolc, sárospatak...csak az én ízlésemhez képest sok a fura alak. -
#11255 ja tényleg
na annyira nem ismerem a környéket :) -
#11254 pedig hátulról a legtisztább az egész, mert rászólsz és ha azt látod nem emeli fel vagy engedi le a fegyvert akkor szépen lábon lövöd. -
#11253 finnországban van. egyébként söptén, szombathely melletti kis falu. -
#11252 mert mi lesz akkor?
Szombathelyen merre nyomjátok? -
CseNo #11251 Ilyet én is játszottam. Csak szembe fordult velem a puskacső és 4 méterről pofán durrantott.