29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike at home
    na kiváncsi vagyok
  • the1gabor
    oké:D Ergo Wellfire szinte 1000x hogy van. Azt már tavaly a Balatonfüredi piacon is láttam csak akkor még nemtudtam mire jo:D Árára nem emlékszem de 1 biztos hogy 5 számjegynél kisseb volt.
  • bardocz
    jah és civil verzsön nem távcsöves,hanem szereléksines,aztán arra veszek inkább valami jó kis célzóberendezést,mint pl ami m4a1-en van:)
  • bardocz
    ha tényleg van 5000-ért AEG,akkor komolyan mondom hozz nekem egy aug civil verzsönt:D
    de aztán nehogy rugós legyen:D
  • the1gabor
    héé ezt halootam... Holnap kimegyünk megnézzük.... egy probát megér nemde? ha lesz hozok szivesen 1,5X árért. (nektek még mindig megéri)
  • Punker
    springek és hasonlók lehetnek 5-ért.....
  • Mike at home
    mondjuk egy JG MP5 RAS
  • bardocz
    azért látom mindenki marad a megszokottnál:)
  • MuldR
    25E lesz az :)
  • VRSDM
    nekem egy jg mp5 ris rendel.
    am. meg fix hogy kamu
  • bardocz
    ha tényleg anyi hoznál nekem valami fullfém csodát?:)
    mondjuk egy augot de a civil verziót:) meg ha már ottvagy egy ak-47s-t is:D de fullfémet ám:)
  • Mike at home
    ezt mikor álmodtad? kizárt dolog
    de ha mégis, hozzál már nekem 2-t is, egy G36C, meg vmi smg-t mp5, mp9 jó lesz
  • the1gabor
    Ugy hallotam meg lehet venni Jozsefvárosi piacon az összes JG-t 5EFT/db. nah mi a véleményetek? valaki vette onnan a fegyoját? (az oké hogy egyből keleti átpucoltatás átnézetés zsiroztatás)
  • MuldR
    Mire gondolsz lehetoseg alatt?
  • Sadist
    Persze, a belső egészen más, de az F2000-en kívül nem igen tudnék olyan fegyvert mondani, amiben ennyi lehetőség rejlene.
  • Mike at home
    off:

mondjatok nekem a jagged alliance 2-höz hasonló, de újabb játékot, amiben igazi (nem fantázia) fegyverek vannak
  • Punker
    és ehhez társul 1 full gagyi belső, módosított 2-es gear stb.

"Szar, gyenge, átlátszó műanyag a rugó vezető, a tappet plate és a selector plate,valamint a nózi is cserére szorul. A gearbox egyébként 2-es módosított, mert a motor döntve van benne. Magyarán, ha eltörik, nem tudom, hogy honnan szerzel másikat. Vannak előnyei is a fegyónak, de szerintem nem kompenzálják a hátrányait. A JLS, mint márka nem túl jó minőségű, nem éri el a jg, cyma szintjét. Ennek az oka például az, hogy ha jól tudom, nem a japánokat másolja, hanem sajátot fejleszt és jelenleg még nem jó minőségben. Ja és a saját fejlesztés miatt viszonylag drága (kínai szinten)"
  • Sadist
    Mondjuk kis kínai kerekített a markolaton az eredetihez képest, meg a tűzváltó is mintha kicsit más lenne. Kíváncsi vagyok, hogy az első markolatot le lehet-e szedni, és van-e alatta szereléksín.
  • Sadist
    És valakinek esetleg van már tapasztalata vele? Vagy talált már magyar rivjút?
    Ennél jobb airsoft fegyvert szerintem elképzelni sem lehet. Bullpup dizájn, hosszú cső, kompakt méret, szereléksín, meg jó nagy tus, amibe annyi aksi is beleférne, amivel egy tankot be lehetne indítani.
  • degenerator
    fet?
  • DummyBoy
    Vimin edisön :)
  • MuldR
    30 jatek utan is mukodnek. Annyira nem parazok :)

Pedig az M4-be 6.03-as prometheus van.

A GPben is remeg a motor, sot van olyan FET ami igy ad visszajelzest. Nincs ezzel semmi baj.
  • degenerator
    sztem állj neki. 3 játék után leállt a kosztól:)

másik tapasztalat. ma volt először cyma, meg úgy általában kínai a kezemben. meglepően könnyűek. meg rmeénytelen lőtáv. legalábbis a sajátom után erőtlennek tüntek. és a kínai fegyvereknek a markolatában lövés közben van valami számomra fura rángás/vibráció, amit az slr 105nél nem tapasztaltam.
  • MuldR
    Igen. Pont a hopupom a baj. Utalom beallitani. :)
    Nem is szoktam vele torodni. 1x beallitom oszt jolvan. Multkor az M4nel gyanusan rovid volt a lotav. A jatek felet 0-ra tekert hopuppal jatszottam le :)

Rendbe kellene mar tenni a puskaimat :P
  • bardocz
    én mopst szerintem nem fogok hozzányúlni:) eleve hopupot nem tudom állítani,mert eltünt itthnról minden kis csavarhúzó,és kéne hozzá:S
  • Punker
    vagy 1,5 óra volt amíg a hopup-ot frankón belőttük én se szivesen tekergetem el :)

ha nagyon mocskos játék volt sűrített levegővel szoktam kicsit átfújni
  • MuldR
    Marui SIG-552 2,5 eves sose volt takaritva
    GP M4 commando 1,5 eves sose volt takaritva
    Tanaka Kar98k 1,5 eves sose volt takaritva

Az elso 2bol tobb 10 000 BB kiment, a karbol csak kb 500.

Erosen gondolkodom rajta, hogy ki kellene oket takaritani. De mindig elhesegetem a gondolatot :)
    Majd eccer mostma tenyleg, ha talalok egy tisztitopalcat mostmar tenyleg talan majd egyszer ki lesz takaritva talan. Egyszer. :)
  • DannyL
    Átkeresztelkedem Neo-vá. :)
  • DannyL
    Nem, csak rossz szögben érkezett meg szerintem, nameg közelről. ~10m.
  • Bexter
    Legközelebb kezddel téritsd el a feléd repülő bb ket ne a fejeddel :D
  • Punker
    ágyúval lőttek? :)
  • DannyL
    Volt rajtam sapek, tök mindegy volt. :)
  • Punker
    hogy a francba? kalap? maszk?
  • bardocz
    amit tegnap kaptam én,az is sebet hagyott:)
  • DannyL
    Engem meg ma a változatosság kedvéért megint fejbe lőttek és megint seb van a fejemen. :) Vonzom a bogyót.
  • degenerator
    hát ma volt játék söptén megint, elmegy szintű. az utolsó körből már csak én maradtam, meg 2 ellen. épp látom őket! lőnék! de semmi. kilőnek, elhasalok, lényegtelen. beragadt a csőbe pár bb. csak puffog. itthon szédtedtem, két és fél bb kijött belőle, meg egy kis kosz.

tanulság: tényleg kell az a szilikon 5000 lövésenként:)
  • Punker
    swiss arms zárt izé, még ennél is rosszabb, ha nincs pénzed ESS-re vegyél 1 uvex-et, az ilyen szövet maszkok csak arra jók hogy izzadj és párásodj....
  • 89
    Köszi mindenkinek az eddigi infókat...tehát ne maszkot.
    Akkor Swiss Arms védőszemüveg + bevetési maszk?
    Az utóbbi mennyire védi a fogakat, füleket?
  • DannyL
    Fegyver: JG fegyverek olcsó, belépő szintű cuccok, de ár/érték arányban tök jó szerintem.

Maszk: túl zárt, nem fogsz tudni célozni benne, és párásodni fogsz mint állat. Inkább vegyél egy ESS Ice szemüveget, meg sálat.

Ruha: hibátlan;)

Táska: szintén zenész, nekem is olyan van, tökéletesen megfelel.

Karbantartás: KATT
  • praksi
    ne haragudj, de ez baromira nem ide tartozik.
    amúgy nem engedélyköteles sporteszköz.