29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11250 :(( nekem még 1 hónap kell és játszhatok :((( elvonási tüneteim vannak -
#11249 "A profi ellenség kiszámítható, az amatőr VESZÉLYES!!!" -
#11248 na mondjuk az ilyet úgy elzavarnám azonnal a picsába a szervező helyében..... -
#11247 hétvégén én is dobattam 6ember, cammogtak az úton, nemtudom mi okból. de éltek ahogy láttam. mindenesetre megért egy próbát. fegyverük lóg, és beszélgetnek, mögéjükosonás halkan, végig célra tartva, aztán 2méterre " dobjátok el " :] azt sem tudták hogy most mivan :D 18éves kis szaros túljárt az eszükön -
#11246 gyász. fertődön löttem be az ablakon, erre egy mp5 rásimul a könyökömre, és tűz. még msot is látszik a noyma:) -
the1gabor #11245 Mért ne.. ha megeszik:D
Ergo nem tudjatok hogy lehet Vistan mikrofonról hangot felvenni? FPS méréshez kellene... (XP jobbkat/uj/midi de itt már nincs olyan) -
#11244 nekem is volt hasonló, oldalról egy kis hasadékba löttem az elsőre, kb 10 méterre voltam tőlük, a mellette levő kettőt tuti nem találtam volna el, de megadták magukat inkább:) -
#11243 ilyen előfordul főleg amikor nem vagy tisztában azzal, ki hol van -
#11242 és eltalált? ha igen akkor nem volt 100%-os a dobatás, ez sajna örök probléma lehet, mert ha ő úgy érzi van 1 kis esélye akkor ugye nem köteles elismerni, kezdőknél szokott sokszor előfordulni, ezért az ilyet már inkább meg se próbálom pl oldalról, mert könnyen bele áll a rángás az ujjába.
és persze láttam olyat is hogy valaki üres stukkerrel 5 embert is dobatott -
#11241 nincs kérdés :)
-
the1gabor #11240 -
#11239 én felszólítottam egyszer, elgondolkozott, aztán lött sorozatba. -
#11238 akkor mi a kérdés? amúgy mi az ami fél J-t tud? AEP? -
#11237 Pedig tud az viccesebb dolgokat is csinálni ...
Például haverral védünk egy melléképületet, az egyik végében állunk kint az ajtónál ... mondom a srácnak, bemegyek az első szobába, aztán szépen lassan egyre bentebb, jöjjön utánnam ...
Bemegyek az első szobába, aztán előbújok hogy kinézzek a folyosóra ... erre úgy picsánlőtt, hogy aszittem besz@rok ... "Ja bocs, aszittem ellenünk vagy ..." -
#11236 mondom fél joule
MASZ-t olvastam én is, köszi -
#11235 "Belterekre, rövid lőtávolságokra korlátozott játék: maximális torkolati energia 1.1 Joule (106m/s) és RÖVID sorozatlövés engedélyezett!"
"10m-nél rövidebb lőtávolságnál, ha a szituáció lehetővé teszi (pl. rajtaütés, hátbakerülés), tüzelés helyett szólítsuk fel az ellenfelet a megadásra! (lásd Játékszabályok, 6. pont) Közvetlen-közelről, rászorított csőtorkolattal SZIGORÚAN TILOS játékosra lövést leadni!" -
#11234 ez az adrenalin furcsa dolog, én eddig soha ilyet nem éreztem :) -
#11233 akkor az CQB-ra tökéletes lesz, ha mindenki csak ilyen fegyvert használ -
#11232 világos
ha valaki csal nem az a megoldás hogy én is csalok -
#11231 Rambózásról jut eszembe ... első 1-2 alkalommal még nem gáz szvsz ... adrenalin, meg ilyenek ... később az idegesítő ...
Első játékom visszaállós, épületfoglalós volt ... próbálunk elfoglalni egy szintet. na mondom, látom hol az enemy, kommandózok egyet, ahogy a filmekben ... beugrok, Rambót megszégyenítő pörgés a levegőben, földetérés után lövök ... látom mindenki áll és röhög ...
Mondom ... "Mivan?" erre mutogatnak a hátam mögé ... ott van még két védő egy szobában amit észre sem vettem, és kb fél tárat lőttek a hátamba 2 méterről az én kis kommandósakcióm közben, én meg észre sem vettem ... Mit égett a pofám utánna ...
De tény, hogy qrvára nem éreztem semmit ... adrenalin és kész ... hozzá kll szokni ... bezzeg 5 percre rá, tudtam hol értek a lövések ... -
#11230 200 alatt -
#11229 nem tudom nem voltam ott, de az AS a korrektségről szól, ha ő nem korrekt akkor tovább kell menni és kész, nem az a megoldás ha ő nem 100%-ig becsületes akkor nekem se kell annak lennem. -
#11228 mondjuk egyelőre az erdő annyira nem jött be, majd kiváncsi leszek csillebérc milyen lesz, meg meg kell nézzem a infrapityukon :) milyen red-dot van, mert amiket tegnap láttam, hát... -
the1gabor #11227 softair.hu -->AS szabályok -
#11226 fél joule-s japó fegyverek az hány fps? -
#11225 most szombaton volt egy-két lőálló ember -
#11224 Off:
Hááát ... izé ... ha már számtech ... a CnQ és az Intel hasonló fogyasztáscsökkentő rutinja meg pont erről szól ... arról nem is beszélve hogy direkt van ilyen proggi, hogy fusson az Észkerék is Dual-Core-on ... -
#11223 számítástechnikában is széteshet a gép ha túl van húzzva, na itt gyárilag van túl tuningolva sok kínai. -
#11222 ismertek Bp-n lőteret, ahol airsofttal ios lehet lőni?
beállítanám a puskát, igazság szerint :) -
the1gabor #11221 Még sokat kell tanulnom ezek szerint... Számitátechnikában ilyen utoljára a turbogomb volt 8-9 éve... -
#11220 gratulálok..... -
#11219 5 méterről kell megsorozni, azt már ő is érzi :) -
#11218 Pedig elég gyakori ... nekem is megy a gyengébb rugó majd a Kalashba, csak azt nem tudom hogy milyen ... mert a Guarder SP110-es is lehet erős lesz preccső mellé ... Vagy Guarder SP100 vagy egy Systema ... -
MuldR #11217 eleg szomoru! -
the1gabor #11216 detuning? ilyenről még nem hallotam... -
#11215 nem hülyeség -
MuldR #11214 Ezert gondolkodom rajta, hogyha megjon a cyma fa/fem AKM-em a 400+ FPSevel, az lesz az elso, hogy kap egy alap GP rugot. Azzal visszagyengul olyan 360ra. -
#11213 "Csak érdekességképen írom,hogy kaptam ma egy JG Mp5-öst kölcsönbe Cqb-zni és el van repedve a GB orrának az egyik fele.
Fél éves,alap 340Fps 3000 lövés van benne.
A vicces az,hogy az én JG M4-emnek az egész orrát lerúgta a Guarder 110-es Rugó."
na ezért mondjuk mindig hogy agyatlanul jönnek ki a kínai fegyverek..... -
praksi #11212 a kis mérete miatt való cqb-ra, nem a pontatlansága miatt (igaz, a valódi fegyver 9x19-es lőszert használ, ami nagy távolságban már pontatlan) -
#11211 mp5-el játszottam ma erdőbe. mondanám ezis wellfire :] és többen is rákérdeztek hogy " MASZ?!!! FPS LIMIT??!! " mondom, ez 310fps. de mégis úgy visz mint a meszes, eszméletlen gyorsan-pontosan-erősen :D