29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    mindegyik vesz eg yprecíziós csövet, és köpöcsőveznek vele. mi még le is kronóztuk az egyik srácot :-DDD
  • the1gabor
    De piac az piac... ti seoha nem voltatok piacon? ott nem igy megy...
    Odamész köszönsz megnézed mi van a pulton aztán elmondod hogy golyos fegyvert keresel akkor előszed a pult alol valamit (joesetbe lopott JG-t) megnézed jo gyorsan kiderül hogy ez a bolti, aztán mondod hogy ez nem a legkobb mert ott egy karc meg hát ugye ez nem a legjobb márka és most elviszed 10 ért ö mondja 20 lesz de te azt mondod van 16eft de egy fityingel se több és ha nem keresel tovább akkor odadja te meg gyorsan eltünsz.
    röviden enyi.
  • praksi
    voltam már a kínai piacon, mindenki mondja, hogy lehet ott JG-t kapni; aztán általában kiderül, hogy csak xy-tól hallotta, akinek a haverjának a spanja mintha látott volna...

maximum Cyma-t kaptok, az is olyan 20 ezer környékén. inkább vegyétek meg 23-ért a Nowarban, az legalább át van nézve, mielőtt eladják.
  • Punker
    meg SZJA + TB + Üzlet bérlés stb...
  • bardocz
    ez most én?:)
  • Punker
    tudsz te ha akarsz, talán ha néha teszteket is olvasnál meg hasonlók mennyivel könnyebb lenne igaz?
  • Mike at home
    ezzel én is tisztában vagyok
  • bardocz
    megnézed a kiválasztott típusát,és olyat veszel,akkor nem lesz müanyag gearboxos
  • bardocz
    kínainál nincs áfa+vám
  • Mike at home
    honnét látom kivülről hogy fém vagy műanyag gearboxos-e?
    súlyából?
    vagy egyszerüen a jg mp5 ras mondjuk nem készül műanyag gear boxxal?
  • Mike at home
    és ne felejtsük el, hogy a 34 az 28+fa, szal szinte ugyanott vagyunk, max a kinainál nincs áfa
  • the1gabor
    Meg kell nézni. Voltatok ott? nah megnézem oszt elmondom:D
  • Punker
    hát azért 20-25 közé be lehet alkudni őket, főleg ha egyszerre többet vesztek, hiszen kb ez a reális ára mindenféle sarcok nélkül.
  • degenerator
    vagy ad fémet, meg műanyagot, hajtogass magadnak egyet
  • Mike at home
    naja, de annyival nem olcsobbak

mondjuk keletinél megveszem 34-ért, akkor a piacon 28-30 és az sem tudom mit kapok egész pontosan
  • Mike at home
    ez volt a tippem nekem is
    esetleg gearbox nélkül
  • Punker
    ember ezek eleve csempészve vannak.....
  • degenerator
    sztem vegyetek 5 kiló sódert, és ha egymást dobáljátok vele, ugyanott vagytok:)
  • the1gabor
    Nem ara gondoltam... Inkább ojanra ami lesett a teherautoról:D vagy gyorsan tul akar adni rajta, nekem mindegy csak occo legyen és YO.
  • Punker
    rendes műanyag gear-es :)
  • Punker
    well M4-em volt a 250 FPS-t se tudta felmutatni......
  • degenerator
    fogadok bármibe, hogy rendes aeget még kínaitól sem kaptok annyiért.
  • the1gabor
    Én is igy vagyok vele.:P
  • MuldR
    Van 5000 ert well meg cyma is.
    Muanyag gearboxos. Sok sikert hozza :)
  • Mike at home
    jaj degi ne legyél már ennyire negatív :)
  • Mike at home
    :)
  • Mike at home
    nekem well nem kell, csak jg
  • degenerator
    körbe fog röhögni van-tano, meg hívja csingut is, hogy nézze már meg ezt aidiótát:)
  • Mike at home
    okés
  • the1gabor
    :D:D:D:D

Ergo ezek a Wellek nem muzsikálnak valami fényesen. 300-320Fps köhögnek ki gyárilag. a JG legalább 350-t.
  • bardocz
    ott kétlem hogy kilehetne próbálni,amikor alapból hullazsákba adják oda nehogy meglássa valaki
  • the1gabor
    Lopott az nem az én bajom, hamisat nem veszek, mielött megvenném lövök 1 sorozatot vele. (Télleg akkot már elhozhatnátok 1 aksit hogy ki lehessen probalni vásárlás elött.)
  • the1gabor
    én holnap 14:40 kor végzek a suliban (Dozsa györgy ut metro) Aztán jöhettek ha van kedvetek...
  • Mike at home
    nagyvonalú voltam :)
  • bardocz
    hétvégéről:
    "-van nálam kés,minek verekedjek?"
  • bardocz
    józsefváeosin van cyma hamisítvány,kitudja:DD
    amúgy 5000x1,5=7500 :-)
    de ha van anyiért aug civil akkor nekem mindenképp hozz egyet(persze csak ha aeg;))
  • Mike at home
    elmegyünk veled, és akkor nem kell verekednünk
  • Mike at home
    nekem az kell amit belinkeltem
    msáfélszeres ár, akkor az 8k?
    kizárt dolog, hogy ennyi legyen hacsak nem lopott, vagy hamis, vagy nemtom
  • bardocz
    well-t multkor én is láttam amikor sajátomat vettem,pont ott vett előttem alami baráti társaság egy well mp5-öt,ha az nagyon olcsó lehet megérné veni egyet próbából,ha úgy bírja mint VRSDM-é,akkor simán megéri
  • the1gabor
    Jo azért nem a gyár elé megyek... amibol van abbol van ha occcso hozok aztán lehet verekedni meg licitálni érte:D