29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Scottt
    Szvsz második,elsőről nincs kép..Illetve a második kommentjeinél láttam pozitív visszajelzéseket róla..
  • MuldR
    En WGCrol vettem.
    http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=ESS-02BKT_cat_Goggles%20And%20Glasses

De itthon is van:
    http://www.airsoft.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.garden_flypage&product_id=361&category_id=45&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=7

• bardocz
    olyan szemüveget:)
  • MuldR
    Marmint mit?
  • bardocz
    van valakinek tapasztalata ezzel a szemüveggel?
    vagy ez
    vagy valami jó szemüveget ajánlani magyar boltból?
  • bardocz
    és ilyet hol találok?
  • bardocz
    de az jó,csak egy idő után kényelmetlen,de az flexet is kibírja,úgyhogy abban nem félek:) meg találták el
  • MuldR
    duplan kell hajtani a fogaknal.
  • Mike at home
    öcsémet megvédte a neoprém
    persze cqb-ra gondolom kevés
  • MuldR
    Nyaron parasodik.
    ESS "buvarszemuveg" leszedett szivacsreteggel. Nyaron sajna marad az arcvedo racs.

Most veszek egy heoprene half maskot es megprobalom normalisan megcsinalni, hogy nyaron se parasodjak vele.
  • Mike at home
    amit adtak nem volt jó?
  • bardocz
    de rám az az uvex nem jó:S
  • Mike at home
    nekem a "síszemüvegem" egy grammmot nem párásodott ellentétben a rendes szemüvegemmel, ami igancsak
  • Mike at home
    van itt vkinek JG G36C-je?
    az érdekelne, hogy honnan tudom, mikor áll a hop-up középen (nullán)?
  • bardocz
    nem párásodsz tőle?ha nem milyen szemüveg nem párásodik vele?:D
  • Mike at home
    na jó vettem neoprém maszkot
    talán többet ér mint a semmi
  • MuldR
    Neoprene kendo.
  • Mike at home
    Jóistent
  • praksi
    maszk
  • bardocz
    egyenlőre semmit...
  • Punker
    maszkot.
  • 89
    Ti mit használtok arcvédelemre??? (fülek-fogak-"pofarész")
  • bardocz
    40-50-en voltunk,és megszaborr küldetések voltak,meg jarok,amúgy rényleg lehet roham alatt találtak el,mert ott nem sok dolgot éreztem csak lőttem:D
  • degenerator
    sapka, vastag gyakorló, ennyi.
  • SG rock
    hányan voltatok? mit játszottatok, csak sima öldöklés volt?
  • Mike at home
    lehet, hogy a roham alatt, amikor nagy volt a kavarodás
  • SG rock
    meg sem éreztem szinte, hogy eltaláltak csak hallottam.:P
  • SG rock
    nemv olt rajtad mellény? nekem lepattogtak a testemről a golyók a mellény végett :D
  • bardocz
    engem valaki nagyon közelről lőtt hátba,az k.ra fájt,meg most van a kezeme,kézfejeme,belsőcombon nyom,ebből kettőt nem tuok hogy került oda csak kezemet
  • SG rock
    mikor szünet volt haerral kiálltunk egymás elé kb. 10-15méterre egymástól és olyan fülest kaptam, hogy még kicsit most is fáj :D. Nomeg volt, hogy túl messze volt a srác ugy lőtt rám, és 2m-re előttem hullottak le a BB-k.
  • bardocz
    én 2 percet kihagytam miután homlokonlőttek kb 10 méterről:D egyik csapattárs amikor látta hogy a fejemet fogom csak rámutatott a sisakjára:D
  • SG rock
    miért mi történt? engem kb. 5méterről fejbekatak mp5-el ugy, hogy sisak nem volt rajtam na az egy "kicsit" fájt :D
  • DannyL
    Kapsz majd te még olyanokat is, hogy visszasírod a Paintball-t. Mint én tegnap, azt hittem leszakad a fejem.
  • Mike at home
    jaja
  • SG rock
    Na énis voltam játszani hétvégén de nem az SG keretein belül, mostmár elmondhatom, hogy a fegyverem jó és pontos is:). Kaptam pár lövést:D de a paintballhoz képest semmiség.
  • Punker
    mert az EU durván vámol és számol,ráadásul nézz körül rakás dolgot 1:1-ben váltanak USA és EU között, csak éppen az euró jóval erősebb.
  • Mike at home
    egész kellemes áraik vannak, de a szállítási költségnél megintcsak meghal a dolog
    USA-ban miért minden olcsóbb :((
  • DummyBoy
    Haverok elmentek és vettek 3 JG AK Tactical-t egyszerre ... szóval van ott csak mák kell ...

Na ma végre utolértem a vámosokat ... akik kedvesen felvilágosítottak, hogy nincs nálluk a csomagom, a postakicserélőn van ... holnap érdeklődhetek megint :) "Valami fegyvermásolat, igaz?" kérdezte a hölgy :)

Látom az alagút végét lassan :)
  • the1gabor
    jah és igen. Mázlistának kell lenni:D
  • Punker
    van kint JG kb 1-2 napig minden hónapban azt a párat amit visznek elkapkodják gyorsan.