29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11410 Szvsz második,elsőről nincs kép..Illetve a második kommentjeinél láttam pozitív visszajelzéseket róla.. -
MuldR #11409 En WGCrol vettem.
http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=ESS-02BKT_cat_Goggles%20And%20Glasses
De itthon is van:
http://www.airsoft.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.garden_flypage&product_id=361&category_id=45&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=7
-
#11408 olyan szemüveget:) -
MuldR #11407 Marmint mit? -
#11406 van valakinek tapasztalata ezzel a szemüveggel?
vagy ez
vagy valami jó szemüveget ajánlani magyar boltból? -
#11405 és ilyet hol találok? -
#11404 de az jó,csak egy idő után kényelmetlen,de az flexet is kibírja,úgyhogy abban nem félek:) meg találták el -
MuldR #11403 duplan kell hajtani a fogaknal. -
#11402 öcsémet megvédte a neoprém
persze cqb-ra gondolom kevés -
MuldR #11401 Nyaron parasodik.
ESS "buvarszemuveg" leszedett szivacsreteggel. Nyaron sajna marad az arcvedo racs.
Most veszek egy heoprene half maskot es megprobalom normalisan megcsinalni, hogy nyaron se parasodjak vele. -
#11400 amit adtak nem volt jó? -
#11399 de rám az az uvex nem jó:S -
#11398 nekem a "síszemüvegem" egy grammmot nem párásodott ellentétben a rendes szemüvegemmel, ami igancsak -
#11397 van itt vkinek JG G36C-je?
az érdekelne, hogy honnan tudom, mikor áll a hop-up középen (nullán)? -
#11396 nem párásodsz tőle?ha nem milyen szemüveg nem párásodik vele?:D -
#11395 na jó vettem neoprém maszkot
talán többet ér mint a semmi -
MuldR #11394 Neoprene kendo. -
#11393 Jóistent -
praksi #11392 maszk -
#11391 egyenlőre semmit... -
#11390 maszkot. -
#11389 Ti mit használtok arcvédelemre??? (fülek-fogak-"pofarész") -
#11388 40-50-en voltunk,és megszaborr küldetések voltak,meg jarok,amúgy rényleg lehet roham alatt találtak el,mert ott nem sok dolgot éreztem csak lőttem:D -
#11387 sapka, vastag gyakorló, ennyi. -
#11386 hányan voltatok? mit játszottatok, csak sima öldöklés volt? -
#11385 lehet, hogy a roham alatt, amikor nagy volt a kavarodás
-
#11384 meg sem éreztem szinte, hogy eltaláltak csak hallottam.:P -
#11383 nemv olt rajtad mellény? nekem lepattogtak a testemről a golyók a mellény végett :D -
#11382 engem valaki nagyon közelről lőtt hátba,az k.ra fájt,meg most van a kezeme,kézfejeme,belsőcombon nyom,ebből kettőt nem tuok hogy került oda csak kezemet -
#11381 mikor szünet volt haerral kiálltunk egymás elé kb. 10-15méterre egymástól és olyan fülest kaptam, hogy még kicsit most is fáj :D. Nomeg volt, hogy túl messze volt a srác ugy lőtt rám, és 2m-re előttem hullottak le a BB-k. -
#11380 én 2 percet kihagytam miután homlokonlőttek kb 10 méterről:D egyik csapattárs amikor látta hogy a fejemet fogom csak rámutatott a sisakjára:D -
#11379 miért mi történt? engem kb. 5méterről fejbekatak mp5-el ugy, hogy sisak nem volt rajtam na az egy "kicsit" fájt :D -
#11378 Kapsz majd te még olyanokat is, hogy visszasírod a Paintball-t. Mint én tegnap, azt hittem leszakad a fejem. -
#11377 jaja -
#11376 Na énis voltam játszani hétvégén de nem az SG keretein belül, mostmár elmondhatom, hogy a fegyverem jó és pontos is:). Kaptam pár lövést:D de a paintballhoz képest semmiség. -
#11375 mert az EU durván vámol és számol,ráadásul nézz körül rakás dolgot 1:1-ben váltanak USA és EU között, csak éppen az euró jóval erősebb. -
#11374 egész kellemes áraik vannak, de a szállítási költségnél megintcsak meghal a dolog
USA-ban miért minden olcsóbb :(( -
#11373 Haverok elmentek és vettek 3 JG AK Tactical-t egyszerre ... szóval van ott csak mák kell ...
Na ma végre utolértem a vámosokat ... akik kedvesen felvilágosítottak, hogy nincs nálluk a csomagom, a postakicserélőn van ... holnap érdeklődhetek megint :) "Valami fegyvermásolat, igaz?" kérdezte a hölgy :)
Látom az alagút végét lassan :) -
the1gabor #11372 jah és igen. Mázlistának kell lenni:D -
#11371 van kint JG kb 1-2 napig minden hónapban azt a párat amit visznek elkapkodják gyorsan.