29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11450 az bizony ravasz, így van -
#11449 jóvanna jóvanaz ravasznak is :D -
#11448 elsütőbillentyű ;) -
#11447 gondolom amit ők csinálnak arra vmi van
szal ez a megcsináltátok mékse müxik, visszamész másnap, akkor gondolom nem hajtanak el -
#11446 -.-' istenem miért büntetsz? -
#11445 gari keletiben?:D:S -
Kurfürst #11444 Szögkerbe max. a rácsot kapod meg hozzá. :) -
the1gabor #11443 semmire. el se mentem. nem volt itthon rugosbicska anélkül meg nem merek:D:D:D másrészt meg maradok a keletinél ott leglább van gari+szerviz és hozzáértő egyének. nem éri meg trükközni (föleg első fegyoval ) mert nagyon rá lehet fázni. Majd egyszer ha lesz időm+kedvem+pénzem.(holnap megyek a keltibe megvennni VÁÁÁÁ)
Az a rácsos cumo nem rossz dolog. lehet leugrok a szögkerbe 1 ért... -
#11442 ravasz :) -
#11441 róka???? -
praksi #11440 :-))))) -
#11439 Neked van róka az M16-osodon? :) -
#11438 Nemtudjátok, hogy M16-nak a markolatát a (ravasznál) hol tudom meghúzni?mert már idegesítően mozog. A robbantott ábrát vidéken hagytam :(. -
#11437 kakukk-al majd konzultálok, mert a szivacsos arcvédőm ugyan véd frankón, az más kérdés hogy szétsül benne az arcom, és a párában is besegít. Kérdés hogy egy sablon alapján csinálja-e, vagy tud a fejemre, szemüvegemhez passzolót alkotni, ha nem akkor DIY :] -
praksi #11436 én a Baumaxban vettem él- és szegélyvédő gumit, asszem egy 2 méteres csík olyan 1300 Ft körüli összeg, egyszerűen csak rá kell rakni az acélrács szélére, és ráfeszül a gumi, utána meg olyan színűre fested, amilyenre tetszik :-) -
#11435 Ja rohadt egyértelmű. ;) -
#11434 Ő csinálja, mert a képen is Ő van:] elég egyértelmű :D -
#11433 Kakukk csinálja ezeket, a softair-en utolérhető. 2.500 Ft-ért tolja, én is most vettem tőle egyet hétvégén. -
#11432 Vazz ... szomszéd szobában megy a tévé, ott is valami csirkemellet főz valami agysebész, én meg félálomban kamillázok, hogy mivan a gáborral meg a kínai csirkemellel a piacon???
Kéne még aludnom egy kicsit ... -
#11431 már rég bekeverték csirkemell mellé amint kimondta mti szeretne:D -
#11430 azért kiváncsi vagyok mire jutott the1gabor kolléga a kinain -
#11429 köszi,működik!
13460ft,lehet ilyen lesz,mert sok jót mondanak róla -
#11428 igen, ez azt jelenti hogy a gumi ne logjon a csobe, tehat alapallapotba tekered. a 2 vegallas kozul az amelyik nem porgeti meg a BB-t. -
#11427 hm... veszprémiek csak letekerik
akkor a hozzáadott füzetben volt vmi, de az most nincs itt nálam -
#11426 a tisztitásnál olvastam vmi olyat hogy állitsuk nullára? vagy alapállapotba? majd megnézem egész pontosan -
MuldR #11425 A forum oldalan lepj be, es utana nezzd meg a bolt valasztekat. Akkor latod az arakat.
Amugy 13 000 korulre emlexem. -
#11424 a nulla nem kozepen van, hanem a legmagasabb pontban. utkozesig kitekered a hengert, ha nem porgeti meg a BB-t akkor az a nulla, ha a masik iranyba tekerted utkozesig, akkor meg az egbe visz. a kozepallasnak meg semmi ertelme -
Kurfürst #11423 Nem én csináltam, de az enyém is hasonló felépítésű.
Valahol softair.hu forumon van 1valaki aki néha csinál ilyet nem is sok pénzért. De nem nagy tudomány, kis türelem kell hozzá, megfelelő acélrács (Szögker-ből Bp-en), és egy csípőfogó, plusz a végén némi kozmetika meg egy gumipánt.. -
vzoole #11422 Te csináltad?
Mert nagyon jó lett, tetszik.
Enyém ormótlanabb, meg még nincs is kész teljesen. Próbáltam orr részt hajtogatni bele... több kevesebb sikerrel.
He te csináltad elláthatnál pár gyártási tippel. -
vzoole #11421 Én pont ilyet kezdtem el gyártani (acélrostából)
És olyan gumira is gondoltam ami a szélén van, csak nem tudom honnan kéne szerezni. (gumicsőt vágtam be, és azt húztam rá... elég idétlen :)
Viszont enyém a füleket is takarja. -
#11420 áh,inkább megveszem,oké hogy öszerakok egy konyhát,de egy ilyet nem vállalnék:) -
#11419 np -
praksi #11418 olcsóbb és egyszerűbb, ha megcsinálod magadnak, én is összeraktam a magamét, nem egy nagy vaszisztdasz -
#11417 menyibe kerül?rohadt 44-esben ha regelve vagyok,ha nem nem látni semminek az árát -
Kurfürst #11416 Nem erre gondoltam, de ez is egy bevált kombináció sokaknak.
Személy szerint én az ilyenre gondolok mint legjobb megoldásra :
-
#11415 Tehát akkor ez: maszk
háló levétel, aztán ez:szemüveg -
MuldR #11414 Ha a halfmaskot felhuzod nyaron, akkor ez is beparasodik.
Volt akinek neoprene kendon keresztul lottek ki a fogat.
Duplan kell fognal hajtani (nekem is szimplan van) :) -
Kurfürst #11413 Fémrácsos arcmaszk az orrig, felette UVEX szemüveg. Saját gyártány, fület is védi.
Azelőtt fekete Ogre maszk volt a Nowarból, alapból használhatatlan, mert a, nem kapsz levegőt, b, párásodsz, c, nem tudsz ráhajolni a fegyverre olyan vastag a habszivacs benne..
Megoldás: oldalról habszivas kiépít, száj előtt gyöngyvászon kivág, helyére acélháló bevarr, és voila! úgy nézel ki mint darth vader, de a és b probléma kilőve, c-re való hajlandóság csökken. A füledet is védi, cserébe kevésbé hallani benne.
Én azt mondom acélhálós maszk..
Szemüvegről van milsim.hu-n egy tökéletes teszt, én az egyszerű víztiszta UVEX-et használom. Nem szép, de nem torzít és nagyon erős. -
#11412 Pedig azt mondják, hogy még soha senkinek sem párásodott be :)
neoprén maszk mennyire véd? -
praksi #11411 neopréN ;-)