Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek a tuzvaltonak, amit ki kell cserelni mi a pontos angol neve?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
meguntuk, mikor ugyanazt a barmot 30-adszor rakod ki reklám miatt, és semmi értelmes segítséget nem kapsz, akkor belefáradsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kivagtak? Tul sokat banoltal?😊

Punker
na most tisztázzunk valamit, én már jó ideje nem vagyok moderátor 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Es most mi lesz? Kibanolsz?😊))))

Punker
nem is tudtam hogy 33 éves vagy 😊

amikor utoljára kint voltam, a cyma 028-asból volt két tucat, JG-hez meg kell némi szerencse, mert azt hamar elkapkodják (nálunk két srác vett a piacon MP5 SD6-ot, és nagyon pöpecül megy mindkettõ)

amúgy az egyik srácnak volt Classic Army AUg-ja, az egy fél nap alatt szarrá ment; a JG Betája meg lassan 1 éves, van hozzá egy 3000-es motorostárja, és semmi baj nem volt még vele; a 3/4-es hengert cserélte csak ki teljesre, rugóhoz, hopupgumihoz, csõhöz hozzá se kellett nyúlnia.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
kis tételnél paypal kényelmesebb volt, lásd camelback + dump pouch ami utoljára jött nincs szállítással se 100$

Nem hallottam meg ilyen problemarol. Wire transfer menem jo? 300 usd folott 5% kedvezmeny van, azonkivul az arfolyam is jobb szokott lenni.

Punker
az hogy a sima airmail-t nem akarta engedni paypal-nál talán, úgyhogy végülis a lovassági fülesek stb UNC-rõl jön, ez idén volt, decemberben még simán elküldték a multicam cuccaim.

Nemtom, en evek ota wire transferrel fizetek naluk. Miert, mi a baj?

Punker
WGC a paypal-t miért nem szereti mostanában?

www.rsov.com

akar 50 kilot is bekuldik es occso.

DummyBoy
Köszi, várom a WGC-s mailt, kiváncsi leszek ...

Csak közben keresgetek, hogy hol lehet itthon is megkapni a dolgokat 😊

Megkérdezem a boltokat is ... hátha tavasszal Airsoftolni fogok megint 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant
jah, anno szerettek atbaszni az ember fejet atcsomagolt, felarazott cuccokkal. amugy ha tudod mit akarsz venni akkor nem tudnak atvagni. de mar csak a multjuk miatt sem vasarolnek ott....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Tudom, régebben sok próbarendelést csináltam, ezért szóltak most nekem a srácok ... (Azért csináltam a redwolfon rendelést, mert ott azonnal kidobja, nem kell megvárni a levelet ...)

Itthon az airsoftgun.hu-n találtam olyan cuccokat amik érdekelnek ...

A 300 USD feletti rendelés tuti megvan, 4 AEG, 2 pisztoly + póttárak, apróságok ... a gond a súllyal van ... 30kg körüli a cucc 😞

Ráadásul akartam Gunner-en és WGC-n is rendelni, de valami mindenhol Out of Stock ...

Mindegy, valahogy kilogikázom, hogy súlyra és összegre hasonló legyen ...

Addig is: errõl az airsoftgun.hu-ról van valakinek valami tapasztalata?

(Kezdek megint átmenni nyúbi-ba 😊 )

"Lehet ... 700 dolcsis rendelésre 470 lenne a pk ... + vám + áfa + amitmégakarnak 😞"

Sok lesz az, hacsak nem a Redwolfrol rendeltek. Naluk tenyleg vannak ilyen aranyok.

Ha javasolhatom, WGC, Gunner vagy rsov, sima airmail-al szallittassatok, banki atutalassal (wire transfer) fizessetek, es 300 USD folott vasaroljatok egybe. Ezekkel lehet csokkenteni a vegosszeget.
Az egeszre 20% afa es 3,5% vam jon. Ezt legegyszerubben ugy lehet kiszamolni, hogy a teljes osszeget felszorzod 28%-al.

Nyugodtan kerj probarendelest, akkor meglatod a postakoltseget. Ha nem tetszik nem fizeted ki. Nem lesz belole semmi hatranyod.

Mersant
en sem szoktam a piacra jarni mert en sem vagyok pesti, de most mar tobb boltban is kapni JG fegyokat: 44es bazis, keleti front. Termeszetesen dragabbak mint a piacon, szal ha ennyi minden kell egyszerre, akkor azert erdemes felmenni, sot mivel a boltok fegyvert nem postaznak ezert mindenkepp fel kell mennetek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Eleg veletlenszeru, hogy epp mi van a piacon, es arra is szamits, hogy fel eves lemaradasban vannak a kinti webshopokhoz kepest.

DummyBoy
Lehet ... 700 dolcsis rendelésre 470 lenne a pk ... + vám + áfa + amitmégakarnak 😞

Másképp kérdezek: JG és CYMA AEG-ek beszerzése mennyire lehetséges a piacokon? (Nem pesti brigádnak necces a feljárkálás ...)

Mersant
jobban jarsz ha a piacon nezed meg, mert ezt tutira levamoljak, es a postakoltseg is igen magas. Szerintem kinntrol inkabb csak alkatreszeket eri meg behozatni, vagy ami itt egyaltalan nem kaphato.

DummyBoy
Jóreggelt!

Kérdeznék még 😊 3-4 (kínai) AEG-bõl + 2-3 pisztolyból + kiegekbõl álló csomagot érdemesebb már kintrõl (WGC, Gunner) rendelni vagy próbáljam meg itthon beszerezni ha lehetséges?

Valakinek van ilyen rendelõs tapasztalata?

Mersant
valaszkent annyit, hogy haverom 1 eve hasznalja a JG betajat 120-as rugoval. a mostani fos idot leszamitva majdnem minden heten jatszottunk. csak a csapagyakat cserelte femre, hezagolva sem lett. 1 honapja szetboritottuk, hogy megnezzuk mik koptak szarra benne. hat semmi, kopasnak nyomat sem latni...ami problema szokott lenni a betak hopupja, de ez is valoszinu csak a gyenge gumi miatt. hozzateszem az en G36-omban teljesen meg voltam elegedve a gumival, volt olyan jo mint 1 CA, de telire azert lecsereltem guardelre.

Punker
nem mondok semmit hiszen én sose voltam finom kezû moderátor itt, de tény és való hogy az SG-s viszonyokhoz szokva kicsit furcsa ahogy ott kezelnek dolgokat.

Punker
van 2 egyikben se csalódtam mert nem vártam irreális dolgokat, az mp5 aksi az kuka volt gyárilag, de azt ugye márkáshoz is venni kéne szal nem téma, azt tudom hogy a CA-val min 60 ezer BB-t ellõttem 1 év alatt soha semmi bajom nem volt vele 0 technikai gubanc, egyedül a rugó lett benne cserélve meg át lett zsírozva, hogy egy harmad annyiba kerülõ JG kibírja e ugyanezt nem tudom szerintem senki nem tudja, nincs a közelemben olyan aki kínai fegyvert hajt 1 éve masszívan.

Boyit (d-boys) vegyel, de az ujfajtat. Full fem, es iszonyat jol ossze vannak rakva. Ja, es a legujabbaknak a gearboxan ott a QC matrica 😊
Jol ,ehet csak raragasztjak, de akkor is fejlodes. Az SPRAra konkretan azt mondtak igenyesebben van osszerakva mint a CA 😊

bardocz
a TM-et látsz kínain az tuti szar lesz,ellenben melyik kínai olyan hülye,hogy kínai fegyvert hamisítson?😄 ami így is "olcsó"
Utolso hozzaszolast lattad, amibe leminihitlereztem oket? Kompletten toroltek. Komolyan, agyam elszall, topichoz kapcsolodo hozzaszolasomat se szo se beszed kitorli az a pocs, utana meg elkezd mindent daralni. Ez tipikusan jellemzo az eletben sikertelen, utolso senki lofaszjoskakra, akik a cyberterben vegre kapnak egy kis hatalmat es kielik igy az osszes elfolytott serelmuket. Ilyenkor sajnalom, hogy nem vagyok pszichologus, pedig kurva jo diplomamunka tema lenne 😊
Nem is ertem, miert reklamozzuk oket a bannerba. 😊

Siluro
Ennyire nem szeretitek a kínai fegyókat? 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
semmiben nem különbözik kínai kínai.....

bardocz
elvileg ugyan az mint ami a boltba van,csak nics rajta vá,és ezért olcsóbb,na meg ugye gari sincsen rá
Siluro
Csak kérdés. Eszemben sincs, hogy ott vásároljak, de a kínain milyen "minõségûek" a fegyeverek? 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
azért te is bele tudsz menni értelmetlen vitákba 😊

bardocz
lehet ki kéne majd egyszer néznem😊
DannyL
Ami felesleges is, mert ilyen fegyvert CQB-ra vesz az ember állat, úgyhogy egy 360 bõven elég lenne.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
veszprémi oldalon nézem az új JG Mp5 tesztet, dobozból 400+ FPS komolyan mondom a sárgák nem normálisak......

Punker
ennyi pénzért kínai piacon kapsz olyat ami nem sérült.

Bexter
Hm talán az elsõ

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bardocz
hát azt én sem😄 de garanciát vállalnak rá,azt írják
amúgy meg milyen szakszerûtlen tárolás az,amiben megolvad a hungarocel?😄
Nem akarom tudni, hogy taroljak oket 😊

bardocz
szerintetek ez nagyon szar így?vagy esetleg ez?
DannyL
vagy az benne van? ja benne van, jóvan elmentem Kenyába kekszet kapálni, majd jövök

DannyL
+ super torgue up fogaskerék szett, mert beszarik a motor rövid távon

VRSDM
Kína mindenben ilyen ha megnézzük amúgy, BÁRMIBEN. van valami újdonság, elõször évekig csak figyelik hogy hogy is megy ez, mi a szitu, aztán leutánozzák de elsõre olyan pontossággal és minõséggel mint az eredeti, aztán jön a kínai virtus ami kenderbeveri az eredeti forrást. jelen esetben a nagy cégeket, flatland esetében az amerikaiakat, stb.stb. sorolhatnánk még.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
Kart az elég hulladék a Cyma-t sokan dícsérik jelenleg bestbuy kínai talán.

DummyBoy
Na emberek, leszakadt ma a pofám ...

Mivel én évek óta csak agyerszoftolok, max fórumokon fájdítom a szívemet, nem nagyon követem az eseményeket ...

Erre egy jóbarátom megkért, hogy csináljak nekik pár próbarendelést ...

A kínai cuccok nem picit kifejlõdtek az elmúlt pár évben ... arról nem is beszélve, hogy ha megnézem, az Specnazom akkori árából rendesen fegyverparkot lehetne fenttartrani 😊

Kérdés: Van valakinek tapasztalata a Cyma és Kart M14-esekkel?

bardocz
ja jó😊
Punker
mondom a guarder full cucc 150-ig birja, vagy van 1 mégnagyobb + tûzváltót még cserél, mert azt úgyis 10-20 lövés után megeszi a tuning mindig 😊

Bexter
Nah jösz vagy mász szekszárd szolnok szõce valamelyikébe? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Az keves. 550+ kellene. Most 600 as puskaja van SilentBobnak. Nagyon nem akar lejjebb menni 😊