29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11650 mi számít drágának? ha az első sorozatnál szétesik a rászkódástól és dobhatod ki, na az drága :) -
#11649 vki moagyarázza meg nekem legyen szives, hogy a vékony tubus mire való
Aimpoint CompM4
és a 3X Magnifyer hogy működhet a gyakorlatban?
az is durva, hogy az "igazi" red-dot/scope-ok mennyire drágák
link -
#11648 lövésem sincs
-
Kurfürst #11647 Tökéletes! :) -
#11646 másnap lesz RAT rendezés arra megyünk :) -
#11645 vagy ics?:)
erre jön valaki? -
#11644 csőből? a gagyi lőszerről jött le, pl extreme :) -
#11643 nagyon. előbb lövöldöztem vele, kb a kert végéig elvitt, ami úgy 25 méter lehet. csak ki kellett pucolni. nincs ötlet, hogy mi lehetett az a zöldes-szürke cucc? valami védőburkolatot feloldott a szilikon? vagy az előző kenőanyag? -
#11642 ja értem -
mstummer #11641 Mivel a játékok jó részére most már előírás a low vagy midcap ezért nem :) Meg amugyis jó dolog tárat cserélni. -
#11640 Szintúgy -
#11639 nem
az érdekelt mit raksz a cymába, amit az orrom elött vettél meg, szal tudom, hogy cyma stukkered van :)
de ezek szerint 0,20-as bb-t
és amint látom csak kipucoltad
és hogy szuperál? ez is érdekelne
mennyire vagy vele elégedett? -
#11638 hi-cap tár nem jó? -
#11637 "agyok 170cm, 70 kiló vaságyastól és testalkatomról azonnal lerí, hogy a küzdősportokkal is a Discovery-n ismerkedem ... "
ezen beszartam:D
-
#11636 Igen? Én külön szoktam szeretni az ilyet ... munkahelyemen megtanultam ... Ilyenkor szájkaratézni kell ... ha nekem flegmázik és én vagyok a vevő akkor úgy elküldöm a picsába hogy csak leshet ... vagyok 170cm, 70 kiló vaságyastól és testalkatomról azonnal lerí, hogy a küzdősportokkal is a Discovery-n ismerkedem ...
De egy eladó nekem ne flegmázzon ... én vagyok vevő, azt tartsa tiszteletben ... belőllem él ... Az arogáns okostojások semmit sem utálnak jobban csak ha valaki még arogánsabb ... -
#11635 0.25ös bb? akkor te nem a pisztolyomra gondoltál. a karabély nem cyma, hanem classic army marui motorral. egyébként 25ös blastert rakok bele, és kb 50-55 méterig vizszintesen megy a bb, max lőtáv úgy 65-70 méter. -
mstummer #11634 A szilikon átmenetileg megszünteti a hopup hatást. Pár lövés és visszatér. -
#11633 hát a pisztolyom cyma, használtan vettem. semmi átnézés. az előbb vett classic army szilikonnal befújtam a csövet, kipucoltam, valami fura zöldesszürke cucc jött ki belőle. egyébként a szilikontól lehet gondja a hop-up-nak? -
#11632 Van egy fekete, zsír új, utolsó darab PASGT sisakom. Ha kell valakinek 4 pénzért viheti, meg akarok tőle szabadulni. Csak ne postázzunk ha lehet. Érd.: PM. -
mstummer #11631 hmm... az legalább márkás. Köszi. Átadom tesómnak. -
mstummer #11630 De megbolondulok :D Sőt a csaton kivül még tépőzár is van mindenhol. Visszasírom a régi viper mellényemet. Ha lett volna abból ilyen mintában simán azt veszek.
Ha hétvégén lesz játék és fényképező is akkor csináltatok normális képeket :) / Vagy ugorj ide Győrbe :D / -
#11629 ezt passzolom, boltokat kene felhivni, de szerintem erdemesebb kulfoldrol rendelni. G36-hoz ugyan nem vettem meg tarakat, de M16-hoz csak kulfoldrol, ott legalabb mindig van es olcsobb is :) -
#11628 KingArms 95-ös szokott lenni 5-ös pakkban, meg talán Mag is van. -
mstummer #11627 Kérdés a G36 tulajokhoz. Hol a fenébe lehet itthon midcap tárat venni G36-hoz? Mindenhol csak az 50es lowcap tárakat látom. Elég kicseszés ez a G36 tulajokkal. Külföldi boltokban is csak alig-alig látok... többnyire kinai vagy STAR tárak. Ez utóbbiban én nem bízok, az AK74-emhez is olyanokat vettem, problémás. Viszont tesómnak kéne mindenképpen, lassan sehova se lehet menni játszani lowcap vagy midcap nélkül. Ez persze nembaj. -
#11626 minden hopupot ugya ugy kell beloni. addig allitod mig el nem kezdi felfele csavarni a BB-t, ha ez megvan ovatosan visszatekered arra a szintre mikor kozel visszintesen szall vegig a BB. iranyzekot sem art hozzaallitani. -
#11625 jesszus mennyi csatt, nem bolondulsz meg tőle?
(tényleg kritikán aluli képek, pont a színek lenne a lényeg:) -
#11624 mint minden fegyvert: betárazol, lősz, állítasz, lősz, állítasz, az alap fegyvert 35-40 méterre érdemes belőni 25-ös BB-vel, 20-ast tök fölösleges belerakni az már 300 FPS-nél is túl könnyű.....
-
mstummer #11623 Punker! A megigért képek a mellényről:
1.
2. / Az AK táras szopás /
Sorry h szar a minőség.Telefonos.... -
#11622 na ilyet nem ismerek :) -
#11621 ej és megint golyót kell vennem
tud valaki olcsóbb lelőhelyet a keleti frontnál?
Blaster 0,25 -
#11620 van itt vkinek JG G36C-je?
mesélhetne arról, hogy hogy lövi be a hop-up-ot 0,25-öshöz
köszönöm szépen -
#11619 GB tartós benne,hop-up gumi jó benne,max csövet és gyengébb rugót kell bele rakni -
#11618 degi, a cimáddaal csináltál valamit (átnézés, hézagolás, stb( vagy simán nekiálltál használni? hogy szuperált/szuperál? ,20-as golyót használsz vele vagy ,25-öst? -
MuldR #11617 Cyma, de attol meg szar.
Fel vagyok ra keszulve, hogy kapasbol szetszed, athezagol, atzsiroz, hopup gumi kuka, ha pici penzem lesz, egesz szerkezet kuka, cso kuka, helyette tuningcso, es akkor meg varom, hogy a GB/Piston hogy birja.
Meg igyis meg fogja erni, mert a fem/fakit 3x annyiba kerul, mint a teljes cyma fegyo :)
De en gyakorlatilag csak a hejja miatt veszem meg, aprankent Systema/Guarder/HurricanE lesz az egesz :) :) -
#11616 velem rendesek voltak
és a 44-esben is, külön kiemelnél Májkit a druszámat :) -
#11615 hát nevet, lábméretet nem tudok mondani, kicsit mackós testalkatú, enyhe arcszőrzettel:) -
#11614 melyik srác? :) -
#11613 milyen AKM-et is akarsz venni? :) -
#11612 voltam ma a keletiben, még mindig enyhén flegma a kiszolgálás. a srác havas tanítványa is lehetne.
a nowaban viszont olyan számlát adtak, hogy még a vércsoportom is rajta van:D -
#11611 egyetértek, nekem olyan akadt el a csőben.