29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    cyma gb powaaa:)
  • VRSDM
    szerintem nem szarok az alsó kategróiás, de árukhoz képest minőségi fegyverek.

olyan példa ez mint a videókártyáknál... kevés embernek vagy 8800/3950
    de annál többnek 8600/3650 ... attól még nem szarabbak azok sem, kinek mik az igényeik.
  • bardocz
    ha már megvettem elhasználom...sajna pénzhiány van
  • MuldR
    A Cyma tenyleg szar, de hogy jon ez ide? :)
  • MuldR
    Mert puha, es ahogy losz a cso belulrol feher "szoros" lesz.
    A csapatban ellottunk olyan 30 000 db-ot, es mindenki anyazta, de a masik forumon ra lehet keresni, tobben is panaszkodtak. Nem en vagyok a joisten, tolem mindenki azt hasznal amit akar. En bele nem tennem egyik fegyomba se.
  • bardocz
    jáj nem szerintem,hanem szerinte,félreírtam:D szerintem jó;)
  • SG rock
    akkor miért cyma fegyvert vettél?:D
  • bardocz
    úgy érzem MuldR,aki mondta nem játszik olyan régóta,meg szerintem cmya szar :D
  • SG rock
    miért lesz szmötyis?? énis ilyet akartam venni a köv játékra.
  • VRSDM
    kérdés hogy a barátod vagy muldR nek higgy-e ? :C :D
  • bardocz
    fasza :S
  • MuldR
    Szarok. Olyan egyenesen repul mint az okorhugyozas, es raadasul feher szmotyis lesz tole a cso.
  • bardocz
    eh,nem volt 44-esben szemüveg csak 23-ért,azt meg nem hoztam el:(
    ICS golyók mlyen minőségüek?0,25-öst vettem,barátom azt mondta hoy jó,ő is ilyet használ csak 0.20-ast
  • 89
    És mik a tapasztalatok? Sok gond van vele? Kell-e egyből cserélni vmit? Ár/értékben milyen kezdésnek?
  • Mersant
    igen, tavaly nyaron nekem sem, iden meglepodve tapasztaltam hogy nagyon torik, es a roppalyajaval sem vagyok kibekulve, ugyhogy majd veszek maruit es osszehasonlitom megint. tavaly azonos teljesitmenyt nyujtottak, de ez most gyengenek tunik :(
  • MuldR
    Azert szerintem a muanyag testu kinaiaktol jobb.
  • Bexter
    szoval SL a gagyi :) ok thx
  • Punker
    a sport line műanyag a pro line fém.
  • Bexter
    mi a különbség az SL CA és a CA között?
  • Punker
    mi a komoly? a SL CA-k ára ennyi máshol is.
  • Bexter
    ez komoly?
  • Punker
    airsoftgun.hu, classicarmy.hu meg még kitudja milyen neveket regisztráltak be

mikor mi teszteltük nem tört szilánkosra!
  • Bexter
    cybergun.hu
  • Mike
    mi ez a cybergány?
    linkt pls
  • Mersant
    valoban szilankosra torik, es aki csak racsot hasznal ott ez veszelyes lehet. ettol fuggetlenul cyberganyra jarni csak akkor erdemes ha szar kedved van. elolvasol nehagy okos hozzaszolast amit a 10 eves kolykok beirnak, es egybol rohogogorcsot kapsz....:D
  • Bexter

Párásodás mentes as szemüveg :)
  • Bexter
    ps topik
  • Mike

miért, melyik topikba akartad?
  • Bexter
    hopp rosz topik :D
  • Bexter
    szerintetek jo lesz?
  • Mike
    hol olvastad ezt?
  • Mike
    budapesti vagyok
    van kedvem beszállni, öcsémnek kéne fegyver, neki kellene eldöntenie mit is szeretne, ma vagy holnap megbeszélem vele hogy mi legyen, hogy legyen, ki fizeti ki, stb, aztán ha ok, megbeszéljük a részleteket
    ha nem ok, akkor is szólni fogok
    köszi a lehetőséget
  • Punker
    " Ahogy böngészgettem a netet, rábukkantam airsoftgun-on a Blaster Lőszerekre. Ott írták, hogy Játékra Alkalmatlan Szilánkos törése miatt"

cibergányosok ismét bebizonyították mennyire vágják a dolgokat, komolyan mondom be kéne tiltani az egészet.
  • MuldR
    A PayPal semmit nem szamol fel, mert a bolt fizeti a jutalekot.
    3,5% a vam, es 20% az AFA, tehat a szallitasikoltseggel novelt vegosszeget 28%-al, szorozd fol, az lesz a vege.
    Jo vasarlast. :)
  • Kurfürst
    Én szeretnék minnél hamarabb, jövő hét elején legkésőbb. Jó lenne ha vmi csoda folytán máj elejére már kézben volna a fegyver és vihetném az akkor játékokra.. Egy zöld JG AUGot szeretnék. Szal ha van kedved beszállni, Budapesti vagy.. mivel a cucc paypalon keresztül megy, ezért nem árt ha a bankszámlán van a pénz amikor megrendeled (az ÁFA, VÁM nélküli összeg, a többit csak itthon fizeted rá).

Hogy mennyire jön ki az ár, azt meg tudod nézni ha próbavásárolsz egyet, bedobálod a cuccokat a kosárba és beállítod a feltételeket. Dobsz a cuccra 25% VÁMot a szállítási ktsg.-re meg 20% ÁFÁT, a Paypal is felszámol vmennyit, de azt kiírja. Két személlyel már lehet kb. 2 ezret sprórolni fejenként a postaktsg-en.
  • MuldR
    2800 ft/kg
  • uHs Gerzson
    Na ez már tényleg csíter fegyver :D
  • Mike at home
    "100 méter"
    azt max a lenézett infrapityu hozza
  • Mike at home
    UFO fegyver :)
  • DummyBoy
    100 méter az kicsit sok AS-ben :)

De ha már F2000, akkor így kellett volna kiadni: