Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
annyit maradsz amennyi jólesik/tudsz maradni.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
500 körül, lehet nincs fölötte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Es hany FPSt tol?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
full guarder 120-as szett (az 150-ig bírja) + 140-es guarder rugó + prometheus 03-as csõ, Rommel ezzel nyomja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
ja hogy 2 napos lesz?😮
Bexter
Én cask hallotam ilyenrõl. Ott komplet gb és belsõ csere. Amcsibol rendelte a srác az erre az fps re készült gb-t meg ami bele kell.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Huzott mar valaki TM M14et 500 FPS fole? Mit csereltetek benne, hogy birja?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

öregharcsa
Szeholsze???<#vigyor1><#eplus2> (bocsi)

http://pspfilez.extra.hu/

VRSDM
könnyek lehet 😄

nah jóéjszakát.

Punker
szolnok?

VRSDM
picitoff: akkor nemtudjátok hol lesz, SZ betûs helyen játék most szombaton-vasárnap 2napos?! :S informátorom már alszik :]

VRSDM
okés. ööö hogy ne essek igérgetési hibába . " a hétvégén megnézem " ha addig még ráér.

Punker
ideje kipróbálnod 😊

VRSDM
akkor valamit félrehallottam,
am. on: ha kell összerakom nektek gifbe secpec. de dinamikusra csinálni hogy mindig változzon ha refresh van, elméletben tudom, gyakorlatban sosem próbáltam.

Bexter
Szombathelyi airsoft csapat vezetõje vagyok és nemtudok játékrol a környéken 😄
De gyere 😛

öregharcsa
akkor ne legyen összefûzött ..

VRSDM
😉 amúgy nem vágom, még 1hete beszéltem a fickóval akin keresztül énis játszok (ismerõs-barát-félcsaládtag😄) asszem szombathelyet mondott 😛

Bexter
Ha jösz szhelyre szolj itt lakom 😊

Punker
berakni 2 másodperc, de összefûzni nekünk kéne (ha a gif-es verzió lesz)

DannyL
Miért nem került ki egyik banner sem? Tök jók voltak. Punker te ismered ezeket az SG-s arcokat, rakasd már be valamelyiket plz! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
csak gondoltam hátha tudod😊
VRSDM
nem tõlem bérled a felszerelést, ne engem kérdezz, max a vonatjegy árában segíthetek.

Punker
érdre szeretnék menni, szombathely eger távolság kicsit húzós lenne 1 játékért.

bardocz
menyibe fájna?<#idiota>csak kb-re
VRSDM
én pólóban szoktam játszani 😛

am. valaki hétvégén szombathelyre jön?

bardocz
😮
Punker

Punker
majd meglátjuk 1 év múlva elterjed e 😊

jó is szép lenne minden a pici lipo-s aksival blowback-kel és frankón a visszarúgással és burst-tel megcsinálva, csak forrja ki magát teljesen a technika.

DannyL
Azt hittem kicsit több hozzáfûzni való lesz... <#rolleyes><#rinya><#integet2>

Punker
kösz

Boldog Születesnapot!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nekem egy ismerõsöm 40 ezres magyar pénzért kínálta, még így postával is olcsóbban jöttem ki, ezért írtam. Ja, meg tárat is kaptam hozzá, amit állítólag szokásuk kifelejteni a csomagból 😄

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DannyL
Jaja, hepi börzdéj Púnki! <#hehe><#vigyor3>

DummyBoy
HBD Punker 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
"Tokyo Marui: Recoil Shock Device

Our loyal readers probably remember that latest upgrade of Tokyo Marui's venerable gearbox (first version was patented in 1993) will be protected by patent. Patent (dated late 2007) is named Recoil Shock Device For Toy Gun. Idea is very simple and seems effective. Description courtesy of Japanese Patent Office:

PROBLEM TO BE SOLVED: To obtain a recoil shock equivalent to an increased piston weight without increasing the piston weight and obtain the same recoil shock as that in an actual gun without impairing the appearance of a gun by separately providing a movable part of a piston cylinder from a weight.
SOLUTION: This device comprises a connection part 31 which is moved in a backward direction by the movable part 13 for obtaining a pseudo reaction or a recoil shock by driving the weight resulted from the operation of the movable part of the piston cylinder for generating compressed air, and a recoil spring 35 which is laid in a compressed state by the movable part 13 by receiving a force transmitted to the weight 33 through the connection part 31. When the recoil spring 35 is compressed and then extended by a repelling force, a counteraction involved in the movement of the weight 33 is transmitted to a gun body 37 as the recoil shock."

DannyL
Azt sem tudom ki vagy, nem fogok veled leállni vitatkozni. 😉

Reaper
Ha valóban az a szempont, hogy ne basszon ki 10 ezrekkel többet, akkor mit keres a 44 a listádon?:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DannyL
De amúgy valójában leszarom, tanulja meg mindenki a saját bõrén. Én tudom hol lehet jó áron vásárolni magamnak, nekem ez bõven elég a világbékéhez. 😊 Csak néha rámjön, hogy adjunk jó tippeket a kezdõknek, hogy ne basszon ki 10 ezrekkel többet. De valóban nem az én dolgom, ehhez fogom tartani magam. 😊))

DannyL
Amúgy ezzel most csak annyit mondtál, hogy a JG jó fegyver. Minõségét tekintve valóban mindegy hol veszed meg. Ha neked csak ez számít, akkor a te boltod. 😊

DannyL
Meg sem merem kérdezni mennyiért vetted. 😉

Azért az ott vásárolt JG "Dragunov"-om alapból se volt sz@r szerintem, így tuningolva meg nagyon állat. Sõt, a full fém MP5 Navy sem rossz fegyver.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

DannyL
A leírásaik tele vannak kamuval, az összes fegyvert 0.12-essel mérik be és azt írják ki. Csak azt felejtik odaírni hogy 0.12-essel. Így lett 570 az M700 is. 😉 Teljes gáz az egész "szakmailag".

ezt mondjuk vitatnám, pölö a Cyma AK47 a cybergun-nál is 22 ezer...

nekem speciel vegyes tapasztalataim vannak velük; volt 2 db gázos KJW Beretta táram, amit szerettem volna megjavíttatni; egyedül õk vállalták a javítást, a keleti Front, a 44-es, a Bullets nem is foglalkozott vele, a Nowar meg még csak most fog kinyitni. Az persze más tészta, hogy az egyiket úgy ahogy volt, szarul adták vissza.

az egyik helyi srác úgy tudott csak egy blowback-es pisztolyt venni, hogy közölték vele: akkor bontják ki a dobozt, és nézheti meg, ha ki is fizeti. a nagyon reklámozott KJW M700 mesterlövész fegyó, ami mindenféle belenyúlás nélkül tudna 570 fps-t, annál a BB szó szerint csak kigurult a csõ végén.

ami talán még mellettük szól, hogy a honlapjuk naprakész. nincs az, mint a 44-esnél, hogy olyan cuccok vannak a honlapon, amelyeket már fél éve nem árulnak; vagy mint a keleti Fronté, hogy hónapok óta készül...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

öregharcsa
ja!

DannyL
Szinte mindenki azt gondolja mint Punker. Van oka hidd el.

Punker
44-esben nem 30-40 ezerért kezdõdnek a 15-20 ezres kínai cuccok, tény hogy a 44-es talán a legdrágább magyar bolt.

Reaper
Hát én nem ezt hallottam. De biztos spanomat is mindig átverik, amióta ott vásárol... LOL

Az a baj, hogy objektívnek próbáljátok ezt a dolgot beállítani, pedig ha már lehúzós cégrõl beszélünk, inkább illik a 44-re pl...

Punker
mert mocsok átverõs lehúzós cég....

Reaper
Miért is?

Punker
nem találtál mert nincs, max konverziós kittel.