Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Azért ezt igy nem jelenteném ki, h a legszarabb. Én egyenlõre csak m4 est használtam huzamosabb ideig. Elsõsroban a külseje miatt választottam. Ehhez vagyok szokva ezt szeretem ezt védem 😄
Akkor tudom majd hitelesen elmondani másik fegvyerrõl h szar ha már hoszabb ideig használtam 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Nekem is M4 van meg M16. 😊 Attol meg a legszarabb. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Bexter
Kinek a pap kinek a papné 😊
Én maradok m4 mellet 😛

Punker
hát nekem 2 db aknás tapasztalatom volt:
1 nowar-ban szekrénybõl ki a kb 50 ezres claymore-t bele marék BB és kevesebb mint 10 méterrõl teszt csapat társ hátán azt mondta semmit nem érzett (pólóban volt, semmi zubbony tak mellény camelback vagy valami) kb közepes csattanás a zárt térben erdõben csatazajban nem esküszök meg rá hogy észrevenném.
2 woodland outpost game 2 Miskolcon ahol a sniperek telepítették a vinnyogós damilos rendszert, na azt mi is hallottuk több száz méterrõl, ettõl függetlenül 1 szervezõ kint volt az akna telepítésnél és aki bele ment annak mondta hogy akkor séta szépen vissza.....

számomra még mindig a 2. az életképesebb, fõleg hogy 1-2 ezer forintból már kivitelezhetõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ugyanolyan pontos, es ugyanolyan eros mint egy M4es. Ugyanannyi az eselye kint. Az M4 nemcsak igaziba, ASbe is szar 😊

Akna: Mibol gondolod, hogy egy BB hozzadobos aknat bevallanak, mikor ha 400 fpsel meglovod es latod azt se valljak be. Aknabol a jo hangosan sipolosnak van ertelme, mert be ugyse vallja, de legalabb figyelmeztet, hogy honnan jon.

Mersant
volt 2 5letem, aztan utana neztem youtube-on is, es talaltam tok hasonlot, csak talan meg egyszerubb. megkeresem....
akna
nekem ez jobban bejon mert durran es nem sipol idegesitoen. gondoltam hatha ismertek valami hasonlo, mar bevalt dolgot...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
pedig még a sípolós a legjobb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Amúgy CQB-zzon mindenki M14-el, verhetetlen! <#mf1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Na hogy rövidre zárjam a P90 témát. Nekem bejön és tetszik is, ez nekem pont elég. 😊)) M4-et nem kell bemutatni nekem is van egy CA-m és a P90-el sokkal jobb épületben. Pont CQB-ra akarnám én is, csak a TM túl drága.

Bexter
Az rendben is van hogy épületre optimális, de kinn sok esélye nincs, de a kihuzható tusos ugy ahogy de használható kinn is meg benn is.

A kihuzhato tusas M4 az kb 2x akkora mint a P90. Nincs eselye epuletben.
A behajthato tusasokkal is az a baj, hogyha behajtod nem tudsz normalisan celozni, ha kihajtod akkor hosszu.
A P90 pont optimalis epuletbe.

Bexter
Inkább a kihuzható válámaszos m4 re szavazok, azt tudod kin is meg benn is használni.

Nem azt mondtam, hogy legyel bele szerelmes, hanem hogy epuletbe legjobb 😊 Szerintem is gnom kinezete van 😊

Bexter
Volt már p90 a kezembe de akor se tetszik. Az egy dolog hogy praktikus a házban mert pici. Akkor se tetszik kész 😄

Mersant
van itt valakinek tapasztalata a hazilag barkacsolt botlodorotos, egyeb aknakkal?
nem kell hogy BB-t kopkodjon, eleg ha durran vagy ilyesmi. persze minnel realaisabb annal jobb. elektromos, sipolos nem erdekel.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
halálos az minden hova 😊
téptek már me gvele úgy verpeléten, pedig mocosk sûrû .)

öregharcsa
ezt meg sem hallottam...<#duhos2><#rolleyes><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

Latszik, nem volt meg P90 a kezedbe epuletharcnal. Hozzatetted volna: Halalos !
Nekem volt. Nagyon durva! Epuletbe a leges legjobb. Eselytelen minden es mindenki ellene. 1 nagy baja volt. 190 centimmel 20 perc mulva fajt a hatam a gerincem a vallam. Kesz voltam tole.

Bexter
Az egy olyan csunya fegyver 😄 Sõt inkább vicces.

DannyL
Már kivagyok az AK-któl, végre tolhatnának mondjuk egy normális P90-et.

Cyma 037 - Ak Beta

kínaiak kapkodják magukat rendesen :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mersant
majd haveroknal meghuzod magad, vegyel minigunt!!! <#wink><#vigyor>

hmm... új lakás, vagy új puska? :-)

Creation M134

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
köszi mindkettõtöknek!😊
Punker
én nem néztem hogy ki kezdõ ki nem, meg se fordult a fejemben hogy nincs tisztában ilyen dolgokkal.

Dobatas: Ha mondjuk valaki mogott allsz 1 meterre es egyertelmu a szitu, rakiabalhatsz, hogy dobd el. 2 dolgot tehet, kezet felteszi es kiall, vagy megfordul es lesoroz.

Ez egy humanus dolog lenne, hogy ne lodd szarra, de vannak idiota verpistikek, akik ezt nem turik. De van nagyon sok ember, akit lehet korrektul dobatni (mondjuk akinek az IQja 80 folott van) 😊

En rengeteget dobattam, es dobtam is. Konkretan nekem 2 srac nem adta meg, meg meg 2ot lattam aki nem hajlando. Next time full auto nekik. Mast nem lehet veluk tenni.
Az eddigi legkorrektebb sracot szembol 8 meterrol dobattam !!!! Vannak nagyon korrekt jatekosok. Egyszeruen osont, le volt eresztve a fegyvere, en meg pont ott guggoltam, es ra celoztam. Belatta, hogy nincs ertelme. Sajnos nem mindenki ilyen. 😞

bardocz
az cuki...ezeket nem szoktátok megbeszélni a játék elején?
Punker
ráordítasz hogy dobd, általában közelrõl 2-3 méter hátulról használjuk, csak mindig benne van hogy az ellen nem ismeri el, vagy kezdõ és fingja nincs mirõl van szó, abban az esetben max 1 méterre volt tõlem, nem lövök rá így majdnem 400 FPS-sel õ viszont a 380+ -os kínaival rögtön sorozott "ijedtében"

bardocz
a dobás az mi?ilyen késelésféle,hogy megérinted,és kiesik??
bardocz
felõlem négyen is játszhatjuk😊
En vezetek magamban egy listat, kik azok, akiket nem lehet dobatni. Ok kapjak kovetkezo alkalommal 1 centirol a fullautot (ok mondtak, szo szerint, hogy ne dobass lojj maskor, akar 1 centirol is). Ces' la vie 😊

VRSDM
végül egy harmadik helyszínen játsznunk 😄 Bénye 😄 (ahol már voltál) csak most többen remélhetõleg 😛

u dont have to listen anybody else but me

Bexter
körülnézek ott akkor 😊

Mersant
softairen vannak akik hasznalnak iylet/ilyesmit, de most meg nem mondom ki...talan Sabotage?!<#nemtudom>

VRSDM
nemtudom, a sima szemüvegem befér a "síszemüveg forma" alá.
de tény hogy lehetõség szerint énis cserélném ilyenre...

u dont have to listen anybody else but me

Bexter
Punker
hát az ilyeneket én se fogom soha megszokni, de ez van.

Persze hogy segítenek, de a hozzászólás utólagos formázása (két hozzászólást összevonni) azért szerintem túlzás. Fõleg ha nem is ugyanarra lett válaszolva, hanem két totál különbözõ dologra. Csak erre értettem a vigyázzban állást 😊
Punker
hát nekünk szerencsénk van mert itt Keleten elég normális a társaság minimális a probléma nincs anyázás stb, legutóljára miskolcon mondjuk sajna pont az én agyam durrant el, mert dobatásra fél méterrõl sorozatot kaptam és hát az elsõ szavam nem a megvolt volt, de ott rögtön normálisan megdumáltuk.

Mersant
mar megneztem. semmi nem mulik az ujitasokon, semmi ertelme amig nincs betartatva a jatekokon. eddig sem volt, es ezutan sem lesz. meg egyszer nem eltem meg, hogy ha balhe van a szervezo intezkedne, max annyit hogy raszolnak az anyazokra hogy ezt nem kene...mondanom sem kell, hogy ez semmit nem er. addig mig nem lesznek rendszeresen hazakuldve az ilyenek, meg a csalok nem lesz rend...
Ti voltatok mar olyan jatekon ahol hazakuldtek valakit?

Punker
na kint van végre a 2008-as MASZ beta lehet bogarászni.

Punker
azt azért nem mondanám, rengeteg segítõ kész ember van ott.

Hi,

az a fórum olyan, mint egy laktanya. Ha nem állsz vigyázzba, seggbe is rúgnak 😄
Punker
igazából nem tudom hogy mit akarnak, ráadásul egy úgymond kötetlenebb beszélgetõs témánál, mert az ok hogy máshol szigor kell stb, de ezzekkel az érthetetlen törlésekkel, pont a lényeg veszik el, a fórum közösség formáló lehetõsége.

Most toroltek ki az okosok a hozzaszolast. Az a vicces, hogy igy PMbe meg emailba jott par uzenet, hogy nekik is a tokuk tele zefir fassagaival 😊 Ugylatszik nem egyedi eset. 😊

DummyBoy
Köszi az rsov-os linket ... az már barátságosabb jóval 😊

De lehet hogy kiruccanunk majd a józsefvárosi piacra is .. hátha 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Koszi.

Punker
guarder cut off lever for m14 ezen a néven van elméletileg.

Jo, csak safarat nem tudom megnezni 😞 Amugy is megbizhatatlan bolt. WGC/UNC linked nincs?

Punker
ez az

3-ból 3 TM M14-esnél kellett cserélni, mert beraksz egy 120-as rugót és 10-20 lövés után megeszi az egyeslövést és csak sorozatod lesz aztán az se 😊