29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11690 omg, mit vettél, hogy 83k -nál tartasz?
-
#11689 összeszámoltam, most tartok 83k-nál amit eddig airsoftra elköltöttem, úgy hogy öcsémnek még mindig nincs fegyója :(
ez a játék anyagi romlásba visz, érzem
ha belegondolok, hogy pár hete sokalltam a 45k-t a 9600GT-re :( -
#11688 kik mennek? -
#11687 teljes arcvédelem és 1-es lövés. -
#11686 naja, csak nem biztos, hogy a pinyóban 390-nel kéne egymást lődözni -
#11685 ehehe, GAZDASÁGOS .GLOCK UTÁNZAT 6k-ért a rugós elemes aep
na ez milyen lehet :) -
#11684 nem rosz,lehet ki kéne nézni,ha esetleg csak pénteken jelentkezek az baj lenne?meg ti tömegközlekedéssel mentek? -
praksi #11683 ha valakinek van kedve, mi szombaton itt fogunk játszani, 500 huf a beugró:
link -
#11682 gödöllőn kivel, hol? -
#11681 szánékozik vki mostanában a kinaira menni?
kéne nekem egy cyma glock 18 aep de nem 15k-ért, hanem mondjuk 10-11-ért
(tibicsokis 11k-s ajánlatot ismerem) -
#11680 elmentél végül a kinaira? -
#11679 CA-t? a fém vagy a műanyag? -
#11678 hophup. kb. 10hsz-e lett leírva, fogod és belövöd egyenesre :D -
the1gabor #11677 MEGVETTEM IGEEEN!!!! M15 A4 Tactical Carabine!!!! JEEEHAAA!
Valaki segit beállitani a hopupot? Vagy egy leirást pls link... Vasárnap game gödöllö... Ki jön? -
#11676 puskás barbie -
#11675 Tök jó! :) -
#11674 a tegnapi kérdésemre megkaptam a választ: ami kijött a csőből: rézpát, oxidálódott réz.
(csak hogyha másnál is előfordul, tudja, mi az) -
MuldR #11673 "viszont nagy lőtávnál már nagyon nem mindegy"
Eppen ezert nagy lotavnal nem hasznalnak reddotot. kb ugyanarra a tavolsagra hasznaljak, amenyire egy AS elvisz (kb 50meter) -
#11672 Igazi red-dot/reflex/acog irányzékok nagyobb pontosságot igényelnek. Airsoftban annyira nem oszt vagy szoroz, hogy a red-dot mennyire pontos, viszont nagy lőtávnál már nagyon nem mindegy. Lövedékest is pontosan be kell állítani, általában valamilyen gázzal vannak töltve az optikák a jobb fénytörési tulajdonságok miatt. Plusz könnyű de erős fémötvözeteket használnak, hogy tartósak legyenek, ugyanakkor ne nehezítsék fölöslegesen a fegyvert. Meg a Trijicon pl. tríciumos szálkereszt megvilágítást használ, amiben nincs elem, ami lemerülhetne, hanem tizen évig folyamatosan világít. -
#11671 köszi -
#11670 Ahogy Punker is mondta, valamint a Linken is olvasható:
"The recommended mount for the 3XMag is the Aimpoint Twist Mount, which allows for quick attachment and detachmen. tThe Aimpoint TwistMount fits any MIL-Std 1913 Picatinny Rail."
De itt a jutubos videó ami erről szól: http://www.youtube.com/watch?v=tHj7vc_4GsY -
#11669 arról nem beszélve hogy ideje lenne leváltani az M16/M4 családot, de tele vannak a raktárak, az új iraki sereg valami 165 ezer darab M16-ot kapott vett aszem. -
#11668 Anno pl. a Falklandi védelmi erők azért választotta a Setyr AUG-ot az SA-80-asok helyett (És az emakárhanyasok helyett is :)) mert míg az SA-80-as 1800 GBP volt és kellett rá még SUSAT és sársai addig az AUG simán kijött egy 1000-esből és azon már ott az optika ...
Ehhez képest a 40 USD ... 40 dodóért nem kapni egy tár lőszert ... -
#11667 igen kb hasonló az elv, anno HP konferencián mondták ha megvetted a nyomtatót és még 3x patront hozzá akkor vannak még nullán, és utána kezd dőlni a lóvé. -
#11666 puska nyalóka ár, lőszeren meg lehet keresni
akár a tintasugaras nyomtatók :) -
#11665 mi tök ingyen kaptuk azt a pár darabot amivel felszerelték a szolnokiakat, a teljes M4 S systemet (M203 stb). a kérdés az hogy a lőszert stb fogyóeszközöket mennyiért adják majd ugye! -
MuldR #11664 Valoszinuleg mi 6000 USDert kapnank. Ebbol 4000 zsebekbe vandorolna :) -
#11663 tartó kell hozzá mint a távcsövekhez. -
#11662 egy ilyet hogy aplikálok fel egy standard rail-re? -
#11661 na ez érdekelt
tehát nem abba a kis szarba kell belenézni, hanem abban van az elem, htx -
#11660 nagyon érdekesek a katonai árképzések, izrael katonai segély címszóval 40 $-ért kapja az M4-eseket az USA-tól, vagyis olcsóbban mint 1 kínai AEG!!! -
#11659 Vékony tubus? Ezen?
Gondolom elemtartó :)
A 3x-os magnifier engem is érdekelt anni, egy qgyorskötésű cuccra tudod feltenni a reddot elé, és úgy műxik mint egy 3x-os nagyítású távcső, csak 1-2 mozdulattal fel és lerakhatod ... -
#11658 illetve nem jaja, hanem jaj
kellene ennek is vip, de 2 vipes nick már azárt túlzás -
#11657 jaja
az ár volt is most a legkevésbé fontos
azt csak mellékesen említettem meg -
#11656 Katonai cuccok nem véletlenül olyan drágák ... egyrészt "elméletileg" és "hivatalosan" a legjobb minőséget kell képvisleniük, másrészt nem arra az igénybevételre vannak tervezve, hogy pistike elmegy hétvégenként péntbólozni benne ... -
#11655 no lépjünk tovább a drágaságon, volt ott más okos :) kérdés is :) -
#11654 ja értem, erre nem is gondoltam, köszi -
#11653 látom nem érted miről beszélünk, eleve ez 1 darabos ár a hobbi civileknek akiket úgyis letudnak húzzni.
a másik a katonai felszerelések erőssen igénybe vannak véve, a kínai replikát rárakod egy éles fegyverre még a fél tárat se lőtted ki és már szétesett szószerint, ahogy a tasco távcsövekre is rá van írva max légpuskára használhatók. -
#11652 Product ID: ACM-COMPM4
Red Dot CompM4 Style Details
Chinese Made COMPM4 Style Red Dot
Price: US$55.45
vs.
Aimpoint CompM4
Sale Price: $699.00
-
MuldR #11651 Nem, hanem szetesik, es a kovetkezo sarkon lelonek. Na az a draga :)