Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Kis esõ kell még hozzá, meg tojáságyú-nehéztüzérség, aztán otthon csak be kell dobni a sütõbe... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mersant
softairen azt irtak valahol hogy cska meg kell huzni 1-2 csavart es mar nem lotyog. probald megkeresni a hozzaszolast...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

öregharcsa
jah...nekem is a JGM4-nél ezt a hibát produkálja...van rá valamilyen megoldás??(alátét a delta ringnél, vagy mit lehet vele kezdeni?mert így érdekesen lötyög az eleje)

http://pspfilez.extra.hu/

Mersant
na nehogy mar erre legyen kenyes valaki, mikor a sarban kuszik-maszik 😄

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A haverok az tulzas. Nem jarunk ossze. Max neha beszaladok hozza, meg a kiberterben beszelgetunk. Maradjunk annyiban, hogy eleg jo viszonyban vagyunk. Mindez a softairos vitainkon nem latszik 😊 Ott egymas torkanak esunk. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Trasher-el haverok vagytok? <#vigyor3>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
M14=M4 <#wilting>

DannyL
De neked nem M14/M16-od van, az más tészta.

DannyL
Az M4 és M16-osaink egytõl egyig második szériásak.

Punker
ebbõl nekemis elsõ széria szerencsére, mert a 2.-ra már sokan panaszkodtak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pedig nalunk majdnem minden CAval gond volt. 😞
Jo, mi azert elegge elso szeriasokat vettunk.

Punker
soha nem volt semmi gondom a CA-mmal, pedig 1 év alatt 60 + ezer BB-t lõttem el vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Szerintem egyik RAT-os sem fog panaszkodni a CA-jára. A csapat 90%-ának az van. Tény, hogy az enyém a legmegbízhatóbb, de az nem csak a fegyver miatt van. 😊

Szerintem is mazlista dog 😊

Amugy M szeriaknal a KULSO cso lotyogese is elofordul! nyik-nyak puska.😊

Ottvan a maszba. Tamogato vagy olyan legyen mint az igazi (pl minimi) VAGY bipod. M4 nem olyan mint egy minimi, tehat bipod. Ja es az optika is ott van, hogy kotelezo (bar az lehet hogy csak sniperre, a franc se tudja hiretelen).

Punker
vagy csak te vagy szerencsés? 😊

DannyL
elõítélet, elõítélet... 😊

DannyL
Systema M120 helyett Guarder SP110. A Systema kínában kezdte gyártatni az utóbbi idõben az M120 alatti rugóit és törnek szépen sorban. A hõkezelésnél csesznek el valamit. A csapatomban az elmúlt 2 hónapban 5 törés volt Systema M120-as rugónál. Egy darab kaki. 😊 M130-tól felfele nincs gond.

Punker
elég a 04-es csõ 😊

Hopup elallitodasra megoldas, eladod, es veszel egy mas tiusu AEGet 😊
Meg WD se talalt ki ellene semmit (na jo, vett egy HK33-at) 😊

380-400 FPS egyszeru:

Prometherus 6.03-as cso, M120 rugo, es a hengerfejet le kell normalisan tomiteni, mert CAnal szeretnek trehanykodni. Ennyi.

Bexter
azom van és belefér 😊 ha egész stukit fested utána nem látszika müanyag szine. Faragni meg kell.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Lisztet vagy hintoport szorsz bele, es osszedzsuvazod valakinek a terepruhajat joeselyel megvernek 😊

Latom nem volt meg a kezedbe az a Boyi M203. Nekem igen.
1, alapbol nem fer bele a nagyaksi csak a kicsi. Tehat nincs ertelme. 2, Furni faragni reszelni kell rajta, akkor belefer, de ocsmany a muanyagja.

Ra nem tennem a GP-mre.

Punker
annyira nem 😊

DannyL
egészség 😊

DannyL
Mert nagyra nõttél. 😊

dronkZero
Thx.

Punker
"-AEG 400-ig, fullauto mid/lowcapbol, hazban egyes loves VAGY ralovesi tav miatt masodfegyver)
-DMR 500ig, egyes loves, egy BB csak a levegoben, 20m ralovesi tav (TEHAT hazban nem hasznalhato)
-Sniper 600ig, 25m, masodfegyver, stb "

na én kb ezzel a résszel értek egyet.

Punker
egyszerûen nekem sose állt jól kézre.

dronkZero
Múltkori játékon láttam egy vadállat M4 variánst. (Biztos van valami precízebb neve, de nekem már az SPR is magas... 😛 )
Az elsõ markolat valami keskeny RIS 4 irányban, olyan, ami alig-alig takarja a csövet, az meg a testtõl a végéig egy nagy hangtompító.

Nagyon durván néz ki. Na persze ízlések és pofonok...

DannyL
Kimerítõ elemzése egy Well M4-nek. 😉

dronkZero
Ööö, még jórégen, mikor csak tájékozódtam a témában, akkor olvastam, hogy:

Marui rendszerû M16-M4 sorozat olyan, hogy a belsõ csövet nem támasztja semmi, csak a "tövénél" tartja 3 csavar, ez relatíve hamar elveszti a sziklaszilárd tartását, és oldalirányban, fel-le, mindenfelé lötyög.

CAnál ez elvileg ki van küszöbölve, mert a külsõ csõ megtámasztja a belsõt.

Maruinál hallottam papírbeékelõs, vastagon körbeszigszalagozós megoldásokról, ami majd 100%-os...

(Kb csak képen láttam még szétszedett AEG-et, ezeket meg csak olvastam, úgyhogy ne harapjátok le a fejem, ha hülyeséget beszélek... 😊 )

Punker
nekem nem mert kezembe nem vennék ilyet, 1 hónap elég volt a well-es M4-bõl, szar az igazi, szar a replika, nem érdemes foglalkozni vele, az M15-ösnek még kényelmes is mert hosszú, de az a kicsi nem nekem való.

Bexter
már megtaláltam thx.

DannyL
szar ügy, rossz lehet 😊

DannyL

Mersant
a cso lotyogesen azt ertitek hogy a box iranyaban lotyog? mert az igy van, nehany hajszalnyit lehet mozgatni elore-hatra, de ha kiszedem a tarat, akkor mindig a hatso allasban van, tehat kozeleb a gearboxhoz, ugyhogy feltetelezem nem okoz teljesitmenyvesztest...

Bexter
2008 as MASZ láz? Errõl hol találok bõvebb infot?

Punker
MuldR nem akarok ot tOFF-olni, d emi ez a motoros tár + bipod + optika? optika miért lenen kötelezõ támogatóra? (nekem ott az ACOG de ha támogatózok nem rakom föl)

Punker
pedig nekünk is azok a tapasztalatok amik MuldR-nek M-es szériával.

én addig nem tuningolnék most amíg nem csitul le a 2008-as MASZ láz.

Mersant
nem tudom, de nekem nem allitodik el a hopup. tenyleg ritka szar beallitani, es 1 kicsit szerencse kerdese is 😊 de elallitodni nem szokott, pedig aztan futok, ugralok, esek-kelek a fegyoval, de nem maszik el...
380-hoz eleg 1 sima rugocsere.

DannyL
Guarder SP110 rugó
Csapágyazott, fém rugóvezetõ
Prometheus 6.03-as csõ

Meglesz a 400-410 fps.

DannyL
Nekem hátra van vezetékezve és a tusra van téve egy külsõ akksi tartó. Abban egy 2400-as SANYO NiCD erõmû van amit még -10 fokban sem sikerült soha kinyírnom. Kicsit sem zavaró játék közben és szerintem nem is randa. Én szeretem az M4-esem. Nekem CA van és sosem állítódik el a hop-up és sosem mászik el sehova. A csõ sem lötyög. Egyszerûen tökéletes darab, kicst meg is voltam lepõdve MuldR hsz-én. 😊

dronkZero
Erre a hopup elállítódásra tudtok valami sufnituning megoldást? Még nem mertem hozzányúlni, de kéne. Valami beakasztó kallantyúra gondoltam, vagy esetleg némi szigszalag az álító kerék alá, hogy szoruljon...

Tuningolni is akarom picit, mert ez már nem állapot, hogy alap kínai cuccok túllövik a CA-mat... 😊

De ha már itt tartunk, szerintetek mit cseréljek? Totál alap M15A2, hosszúcsövû. Csõ és rugócserére gondoltam, a cél a 380-400 közötti FPS lenne.

Mersant
ez igy van. granatba kell meg 1 kis lisztet is szorni a bab melle, ugy latvanyosabb is...persze az 5metert akkor sem fogjak betartani, de feeling. engem elso sorban ez erdekel, hogy minnel inkabb viszaadja a haborus hangulatot. ne lehessen esz nelkul futkosni a palyan, oda kelljen figyelni hova lepsz stb. persze csak ha az adott jatek megkivanja. pl. platoonon jol jott volna nehany botlodrotos akna.

Bexter
Ez okés, de a kiegészitökkel jopár dolgot meg lehet oldani 😊
pl ittvan a boxi m203 as gránát vetõ ami csak optikai tuningnak és nagy akksitartónak jo. oda a nagy akksi belefér. pluszba ha veszel hõtartó fóliát akkor télen ugynugy megy az akksi mint nyáron.
Meg egy gránát vetõ milyen jol néz ki rajta 😄

Punker
pont ezt beszéltük tegnap mi is.

Punker
na most az akna akkor jó ha játék elött nem tudnak róla full megleptés szerû, de! mint mondtam a BB-t nem lövi elég erõsen + ugyanaz mint a gránát robbanás mert ugye elvben mindig azt mondják hogy 5 méteren belül stb, gyakorlatban még nem láttam értelmét az ilyen dobálózásnak, max néha poén a durranás, de ennyi.

Akkor nehany dolog:

Az M-szeria 3 fogaskerekes hopup allitasa a legrosszabban allithato es a legkonnyebben elallitodo raadasul nem pontos.
Az egesz hopup haz kepes elcsuszni (GPben es WGC Customban nem)
Folyamatos aksi problema. Elso markolatba Max 1700as megy bele, az nagy tuningot nem bir, raadasul telen hidegbe megjobban leesik a teljesitmenye. Tusaba is csak 2200 as crane stockosat lehet rakni, abba ami ilyen tusaval van szerelve.
A tarfeszket sem neveznem tokeletes kialakitasnak.
A cso X hasnzalat utan elkezd lotyogni a legtobb tipusnal.

Igazan nagy elonye, hogy jol nez ki, es rengeteg kiegeszito kaphato hozza. De technikailag majdnem minden jobb nala 😊 Ennek ellenere en is szeretem 😊

Mersant
elso korben en csak itt helyben gondoltam a hasznalatat, csapattarsaim csak bevallanak 😊) aztan ha bevalik mehetne mas jatekokra is.
oszinten szolva az meg meg sem fordult a fejemben, hogy idegenek kozul ki vallana be, es ki setalna tovabb mint ha mi sem tortent volna, en bevallanam, ebbol indultam ki. de most hogy mondjatok, igazatok lehet benne, hogy csomoan szarnanak ra...