29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Mugyanta vagy valami hasonlo?
  • Punker
    hát ez innentől szigszalagos buli lesz.

lehet a postások fociztak vele, 4x volt körbe tekerve a csomag a levegős csomagolóval, ha csak leesik nem törhetett volna le, gyakorlatilag a csomagolás súlya kb annyi volt mint maga a tus.
  • Bexter
    Okés akkor nem csak nálam :D
  • MuldR
    Huh, ott valami reinstall lehetett :)
    Apache kezdolap jon be :)
  • Bexter
    rsov megy nektek?
  • MuldR
    :((((((
    Az gaz.
  • Punker
    áááááááááááááááá

megjött az MSG tusom, de a tusfedő tartóból az egyik letörve jött ki a csomagból :(((((
  • MuldR
    1900 HUF ert vettem a nadragot+a zubbonyt. 1900 ert a lovedekallot, es 600 ftert a sisakhuzatot. Na kb ennyit adnek a takmellenyert.
    Evente 1x lenne rajtam.
  • DummyBoy
    Az legalább jó olcsó :)
  • Punker
    http://www.flecktarn.co.uk ?
  • the1gabor
    okés
  • MuldR
    Ja :(
    Ha szerzel, mond honnan :)
    nadrag+folso+lovedekallo+sisak(huzat) mar van. Egy takmelleny meg jo lenne.
  • the1gabor
    jah igy hivják:D:D:D
  • the1gabor
    Takmellény nem biztos hogy lesz, de nadrág polo pulcsi sima mellény az szinte tuti...
    Ergo szinte bárhol ahol nem BP... Balatonfüreden is láttam... (csak kkor még nem kellett...)
  • DummyBoy
    Hmmm ... egy önlesztett angol mellény elférne nállam is, hol van ilyen? ... majd ráfogom hogy SMOG :)

Mellesleg nem kell aggódni attól, hogy első játékon nem full multicam-ban játszol ... csak ne legyen nagyon rikító :)

ITT olvashatsz a nemépp rejtőszinű cuccokól :) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054046227&no=10170]#10170[/URL]
  • MuldR
    Turkalos? Es van ott angol takmelleny???
    Holholhol?
  • MuldR
    Fegyo: 1 196 000 ft
    Persze nem 100%os, mert van amit aksistol slingestol vennem, szal pontosan nem lehet kiszamolni, de valahol itt van. (es meg nincs benne az AKM) :)
    Kiegeszitot mar nem tudom igy annyira kiszamolni. Sok apro biszbasz.
    olyan 400 000 korul lehet az is.
  • the1gabor
    Vidékről by Nagyi:D
  • Punker
    milyen meccsről beszélsz? ez nem paintball
  • MuldR
    Nem gaz, tobben kezdik az elso jatekukat farmer/puloverbe.
    Kinezni nem fognak, csak te fogod magad picit kenyelmetlenul erezni a sok terepruhas kozott :)
    Angol omlesztett honnan??
  • the1gabor
    jah és kaptunk blokkot, cronozták is. jah és válaszolgattak a hülye kérdéseinkre... tehát 110% kiszolgálás:D
  • MuldR
    Ezzel a lefujommal vigyazni! Egyik csapattag anno a PB maszkjat befujta parasodasgatloval. Csak elfelejtettek neki mondani, hogy van rajta egy spec reteg. Na azzal a lendulettel tejfeher lett az egesz -> kuka!
  • the1gabor
    CA természetesen:D
    Nem, nem mentem el...
    Haverom is vett (ő a 38k sat én a 34k sat a keletibe). Kimentünk mellénk egy hatalmas elhagyatott fás dombos pusztára és ellötünk 4000DB BB! (egymásra). Most már csak meccsre kéne menni:D

Ergo az nagyon gáz ha első mecsre nem terepszinü cucba megyek csak zöld mellény, sál arcvédőként, meg valami osdi zöld gyatya? A terepszinü cucc szálitás alatt (őmlesztett angol használtholmi kb 2kft lesz mellényestül gatyástol polostul:D:])
  • DummyBoy
    Nekem Uvex Ultrasonic-om volt anno, a nempárásodós fajta, kilyuggatott gumiszéllel, offkorz párásodott ...

Az ESS ICE-ra qrva kiváncsi leszek, főleg mert első körben majd dioptriás betét nélkül tesztelem le, aztán ha nagyon tré, akkor megy bele a lencse ... Na arra leszek igazán kiváncsi ... (Jelenleg csak otthon divatbemutatózok vele magamnak, már csupa zsír szerencsétlen :) )

Majd eccer ha úgy hozza a sors, lehet benevezek egy Advancerre, de az még odébb van ... mondjuk az 5-6-ik a sorban :)
  • Mike at home
    meg a párásodás elleni tisztítófolyadék
    ami azért segített is a multkor
  • VRSDM
    "dupla szemüveges" rendszerre nincs is párásodásmentes megoldás, max a rács... :/
    meg amit most fejlesztek :P
  • Mike at home
    most nem azért de amit vettem UVEX-et az sem párásodik (olyan síszemüveg féle) a normális szemüvegem, no az ezerrel, de az UVEX nem
  • Mike at home
    péntek este
  • VRSDM
    látni láttam már emberen.
  • Xing
    Úgyértettem olyan, aki szemüveges.
  • VRSDM
    ezmaszk
  • Xing
    Használ valaki ilyet szemüveggel?
  • bardocz
    nekem rotafíliám van
  • szurop
    Nektek van cassiofiliátok?
  • Punker
    papírzsepivel soha ne töröljétek le!!!!
  • praksi
    "anti-fog" van rajta, szal lehet h tud valamit

amúgy az én szemüvegemen FTN jelölés van, az N elvileg azt jelenti, h nem párásodik; és tényleg nincs vele probléma.
    amúgy a legegyszerűbb, ha lefújod a szemüveget is szilikonsprével, majd egy kis idő múlva tiszta zsebkendővel vagy ronggyal megtörlöd
  • Punker
    hogyne lenne ESS Land még sose párásodott (homokszűrőt kivéve)
  • bardocz
    akkor csak kicsit párásodik:)
  • DummyBoy
    Olyan szemcsi nincs ami nem párásodik ... csak a rácsos ...
  • bardocz
    ez nem párásodik?

Mike:akkor jön új szállítmány?