Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de az hogy fa+fém nagyon bejön😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
volt egy csávó veásta magát a hóba,hóálcával,és az vlt a feladat,hogy nekünk az úton kellett egy táskát vinnünk,õm meg út mellet ásta be magát,kb öten áltak mellette,valaki majdnem rá is lépett de senki sem látta😄 és amikro a táskás odaért mellé kigrott,megfotga és nyertek😄
meg hármat személyesen lõttem hátba 😊
és
"de amíg egy játékon egyre több a kínai 300körüli fegyver"
Na ezaz. Az egyenlõ feltételek. Inkább az a helyzet, hogy a dobozból kivett kínai cuccok jó 20%-kal erõsebbek a szintén gyári CA-mnál. Aztán nemár ívben kelljen locsolnom, hogy esélyem legyen visszalõni...
Épületben már nem is akarom használni egyébként, még így ~310FPSsel sem. Túl hosszú. Most vettem egy Cyma Glock-ot CQBre. Bele is szerettem rögtön... 😊
Ezzel kapcsolatban: Családi összejöveteleken (nagyszülõk, unokatesók, nagybácsik/nénik) meséltem már errõl a hobbimról, aztán kaptam a "jólvan, hülyegyerek" jellegû elnézõ mosolyokat. 13éves unokatesómék járnak még rugós pisztolyokkal lõdözni egymásra, be is lettem sorolva kb az õ szintjére... 😛 Nade persze nem látta még senki élõben a fegyvert.
Nem úgy karácsonykor. Glock pici, az M16hoz képest azért könnyen szállítható, hazavittem.
Na, a család nagyjából nem is tudott lekattanni róla. Ellõtték a maradék 1000BBmet, aztán amit össze tudtak szedni belõle, azt mégegyszer.... Nagyjából kézrõl kézre járt, mindenki lövöldözni akart.... 😛 😄
Azóta kicsit másképp állnak a dologhoz. Legközelebb vinnem "kell" a puskát is, látni akarják... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
egyébként én is ezt terveztem (zsírzás,hézagolás,tuningcsõ,hopupgumi), nem áll szándékomban agyontuningolni a fegyvert...nincs értelme a számomra.
http://pspfilez.extra.hu/
Kinait csak at kell hezagolni, atzsirozni, kell hozza egy tuningcso, meg egy hopup gumi. Ez 5-15 FPSt dob az egeszen es a tartossagat nem csokkenti, sot noveli.
(Punker, ha az adósok börtönébe kerülsz, viszünk majd kaját :-DD)
A Luger valóban szép darab, láttam airsoftnews-on. 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
sajnos van 1-2 amibe fogaskerékszettet kell vennem, meg új hopupgumit rakni..stb..ez sajna már "tuningolni" fogja a fegyvert valamilyen szinten..
nekem ezzel semmi más célom minthogy aránylag minõségi alkatrészekbõl álljon a belseje, tartós ill pontos legyen a fegyver ahhoz képest hogy ócsó kínai..
a szabályokhoz csak annyit hogy a RAT-on belül ill másokkal sem játszunk úgy CQB-t, hogy sorozatot lövünk egymásra...szigorúan 1-es lövés(természetesen ha az ellen ragaszkodik a sorozathoz akkor ezt meg lehet beszélni, vagy nem játszunk együtt túl erõs fegyverek esetén..)
a legerõsebb fegyver amivel épületben játszottunk az 400fps.
aki viszont CQB-n nem használ teljes arcvédelmet(maszk) az magára vessen(sõt nagyon jól jön a sisak is!)..saját magával baszik ki..ott már nem elég a szemcsi..(én szabadban és épüéetben is maszkot használok...drága a fogorvos..<#zavart1>#zavart1>)
http://pspfilez.extra.hu/
amúgy szerdán voltam a Keleti Frontban M16 tárat venni, és egy 416-os tárat adtak, h ez jó lesz o_O
én meg a JG G3-asra várok (feltéve, ha a januári pénzemet megkapom végre...)
na mindegy várok a 21-esre gyüjtögetem rá a lóvét, aztán jön a fa szett a G3-asra, aztán majd jöhet az adósok börtöne <#idiota>#idiota>
Lattatok a Lugert? Aaaa, kesz vagyok. Vajon mennyi lesz?
u dont have to listen anybody else but me
(amúgy hajár Heidfeld <#bee1>#bee1> )
Nem Trasher irta, hanem en. Amugy 7,5 joule alatt lehet szabadon tartani a legfegyvereket. De ezen a mondaton nem kell lovagolni, csak peldamondat volt Trasher szamara. 😊
magamat nem akarom ismételni de mégis.
nem kéne tuning, nem kéne a májerkedés hogy az enyém ilyen, tied meg csak olyan. és akkor mindenki vígan lõhetné a highcap-et fullauto-ba ahol csak akarja... és attól sem kéne tartani hogy maradandó sérülést szerzek.
valaki felvetette OTT hogy, "kötelezõ teljes arc, és kézvédelem"
jaja, legyek bádogdoboz meg michelin bábu... -_-
nem lenne buziskodás a hatalmas fps-ekkel, nem lenne az egész vita.
az meg hogy valaki 370vagy,300 már szinte mindegy... 2méternél közelebbrõl ne lõjön rám, ennyi.
(cégnél van egy, én marha jókat szórakoztam vele :-D)
nem új szabály kell, a meglévõt kéne betartani és betartatni. szerintem.
valami nagy guru nem? már ahogy én láttam.
nomármost idézem!
"Torvenyek. Hmm, nezzuk csak mi is az airsoft puska hivatalosan. Legfegyver. Mit mond ki a torveny a legfegyverrel egymasra lovoldozesrol?"
õõõ a törvény alapján ha jól rémlik 6joule-ig nincs szabályozva a tartása. javítsatok ki ha tévedek.
A nagy vita, az FPS-rõl meg,
Szvsz annyi lenne, hablatyolnak erre arra hogy nem lehet játszani erdõbe 300fps-el. HA MINDENKINEK ANNYI LENNE, ÉS CSAK ILYEN FEGYVER LENNE, NEM LENNE TUNING, egybõl egyenlõek lennének az esélyek,
az egész mégtöbb fps buziság onnan fakad hogy jól megkopasztjuk a játékost, vesz egy fegyvert, akkor a tuninghoz, erõsebb.aksi-motor.fogaskerekek.tuningcsõ stb. sorolhatnám, és miért? hogy jobb legyen a többinél? egyenlõ/hasonló feltételeket kéne szabni, nem pedig "kötelezni" a játékost hogy tuningoljon.
eddig csak 330as fegyverrel játszottam, és nem éreztem hatalmas hátrányként a lõtávomat, ha kevésnek bizonyult kénytelen voltam közelíteni. ez hogy 400-450-500 és leszedi az arcomat hát nekem nem hiányzik.
Vagy akkor legyenek 400-500-550fps es fegyverek, csak akkor tudjak róluk, mindenkinek olyanja legyen, és készülhessek rá, és ne egy szál pólóba rohangásszak nyáron sem, (amit megszoktam 300fps melett) mert nem hiányzik hogy egy olyan szórjon meg.
hosszútávon csatlakzom a fórumon többször elhangzottakhoz, hogy a több fps nem eredményez jobb játékot, inkább be kéne tartani/tartatni és egybõl mindenki jobban örülne.
és még egy szösszenet a nagy fps "kedvelõinek" vagy akiket mellette, szólnak, hogy " nem érzi meg a ruhán-mellényen-thermozsákon-batyun-táskán stb-n keresztül.
elhiszem hogy militari mánia, meg hangulatosabb úgy játszani, de amíg egy játékon egyre több a kínai 300körüli fegyver, addig nem érzi meg, mindenki játszhatna kényére kedvére sokkal kevesebb ruházatban (ahogy csapatban szokás. pedig lenne lehetõség a beöltözésre nyakig), és kevesebb fps mellett, se sérülésveszély, se 10kilót leizzadok stb.stb.
személyes tapasztalatom nem volt még hatalmas fps-ekkel, de mikor már a 330is fogakat tör ki, nem értem MINEK növelni? vagy nyakig 10centis ruhába öltözött bábuként akarunk rohangászni, mert veszélyes a játék? ... röhej.