29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #11770 Mugyanta vagy valami hasonlo? -
#11769 hát ez innentől szigszalagos buli lesz.
lehet a postások fociztak vele, 4x volt körbe tekerve a csomag a levegős csomagolóval, ha csak leesik nem törhetett volna le, gyakorlatilag a csomagolás súlya kb annyi volt mint maga a tus. -
#11768 Okés akkor nem csak nálam :D -
MuldR #11767 Huh, ott valami reinstall lehetett :)
Apache kezdolap jon be :) -
#11766 rsov megy nektek? -
MuldR #11765 :((((((
Az gaz. -
#11764 áááááááááááááááá
megjött az MSG tusom, de a tusfedő tartóból az egyik letörve jött ki a csomagból :((((( -
MuldR #11763 1900 HUF ert vettem a nadragot+a zubbonyt. 1900 ert a lovedekallot, es 600 ftert a sisakhuzatot. Na kb ennyit adnek a takmellenyert.
Evente 1x lenne rajtam. -
#11762 Az legalább jó olcsó :) -
#11761 http://www.flecktarn.co.uk ? -
the1gabor #11760 okés -
MuldR #11759 Ja :(
Ha szerzel, mond honnan :)
nadrag+folso+lovedekallo+sisak(huzat) mar van. Egy takmelleny meg jo lenne. -
the1gabor #11758 jah igy hivják:D:D:D -
the1gabor #11757 Takmellény nem biztos hogy lesz, de nadrág polo pulcsi sima mellény az szinte tuti...
Ergo szinte bárhol ahol nem BP... Balatonfüreden is láttam... (csak kkor még nem kellett...) -
#11756 Hmmm ... egy önlesztett angol mellény elférne nállam is, hol van ilyen? ... majd ráfogom hogy SMOG :)
Mellesleg nem kell aggódni attól, hogy első játékon nem full multicam-ban játszol ... csak ne legyen nagyon rikító :)
ITT olvashatsz a nemépp rejtőszinű cuccokól :) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1054046227&no=10170]#10170[/URL] -
MuldR #11755 Turkalos? Es van ott angol takmelleny???
Holholhol? -
MuldR #11754 Fegyo: 1 196 000 ft
Persze nem 100%os, mert van amit aksistol slingestol vennem, szal pontosan nem lehet kiszamolni, de valahol itt van. (es meg nincs benne az AKM) :)
Kiegeszitot mar nem tudom igy annyira kiszamolni. Sok apro biszbasz.
olyan 400 000 korul lehet az is. -
the1gabor #11753 Vidékről by Nagyi:D -
#11752 milyen meccsről beszélsz? ez nem paintball -
MuldR #11751 Nem gaz, tobben kezdik az elso jatekukat farmer/puloverbe.
Kinezni nem fognak, csak te fogod magad picit kenyelmetlenul erezni a sok terepruhas kozott :)
Angol omlesztett honnan?? -
the1gabor #11750 jah és kaptunk blokkot, cronozták is. jah és válaszolgattak a hülye kérdéseinkre... tehát 110% kiszolgálás:D -
MuldR #11749 Ezzel a lefujommal vigyazni! Egyik csapattag anno a PB maszkjat befujta parasodasgatloval. Csak elfelejtettek neki mondani, hogy van rajta egy spec reteg. Na azzal a lendulettel tejfeher lett az egesz -> kuka! -
the1gabor #11748 CA természetesen:D
Nem, nem mentem el...
Haverom is vett (ő a 38k sat én a 34k sat a keletibe). Kimentünk mellénk egy hatalmas elhagyatott fás dombos pusztára és ellötünk 4000DB BB! (egymásra). Most már csak meccsre kéne menni:D
Ergo az nagyon gáz ha első mecsre nem terepszinü cucba megyek csak zöld mellény, sál arcvédőként, meg valami osdi zöld gyatya? A terepszinü cucc szálitás alatt (őmlesztett angol használtholmi kb 2kft lesz mellényestül gatyástol polostul:D:]) -
#11747 Nekem Uvex Ultrasonic-om volt anno, a nempárásodós fajta, kilyuggatott gumiszéllel, offkorz párásodott ...
Az ESS ICE-ra qrva kiváncsi leszek, főleg mert első körben majd dioptriás betét nélkül tesztelem le, aztán ha nagyon tré, akkor megy bele a lencse ... Na arra leszek igazán kiváncsi ... (Jelenleg csak otthon divatbemutatózok vele magamnak, már csupa zsír szerencsétlen :) )
Majd eccer ha úgy hozza a sors, lehet benevezek egy Advancerre, de az még odébb van ... mondjuk az 5-6-ik a sorban :) -
#11746 meg a párásodás elleni tisztítófolyadék
ami azért segített is a multkor -
#11745 "dupla szemüveges" rendszerre nincs is párásodásmentes megoldás, max a rács... :/
meg amit most fejlesztek :P -
#11744 most nem azért de amit vettem UVEX-et az sem párásodik (olyan síszemüveg féle) a normális szemüvegem, no az ezerrel, de az UVEX nem -
#11743 péntek este -
#11742 látni láttam már emberen. -
Xing #11741 Úgyértettem olyan, aki szemüveges. -
#11740 ezmaszk -
Xing #11739 Használ valaki ilyet szemüveggel? -
#11738 nekem rotafíliám van -
szurop #11737 Nektek van cassiofiliátok? -
#11736 papírzsepivel soha ne töröljétek le!!!! -
praksi #11735 "anti-fog" van rajta, szal lehet h tud valamit
amúgy az én szemüvegemen FTN jelölés van, az N elvileg azt jelenti, h nem párásodik; és tényleg nincs vele probléma.
amúgy a legegyszerűbb, ha lefújod a szemüveget is szilikonsprével, majd egy kis idő múlva tiszta zsebkendővel vagy ronggyal megtörlöd -
#11734 hogyne lenne ESS Land még sose párásodott (homokszűrőt kivéve) -
#11733 akkor csak kicsit párásodik:) -
#11732 Olyan szemcsi nincs ami nem párásodik ... csak a rácsos ... -
#11731 ez nem párásodik?
Mike:akkor jön új szállítmány?