29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
CseNo #11810 Aki tud eladó új AKS-74U-t, az dobjon már egy privát üzit! Cibergány nem érdekel. Köszönöm -
#11809 de ez legalább töbször hazsnálatos lesz :)
Tökéletes házikészitésüt meg még nem láttam, vagy ami közel volt hozzá. -
#11808 biztos kurva drága lesz ! maradok a házikészítésűnél! -
#11807 Remélem hamarosan lehet kapni D: -
#11806 szerintem azzal nincs baj, hisz normalis korulmenyek kozott nem 1m-rol fogjak megloni a racsot, es messzebbrol meg gyengul annyit, hogy ne torjon, valamint a racs rugalmasabb mint a beton vagy lemez... -
#11805 nekem rácsos maszk+ szemüveg alatta, ha nagyon melegem van, felhajtom a sisakra:) -
#11804 van csapattárs aki 2 éve abban játszik még sose panaszkodott szilánkra. -
#11803 ergo rács szemvédelemre erősen felejtős -
#11802 MSG tus géppuskázáshoz, más a fogása. -
#11801 ha betonra vagy ajtóra lőttem akkor kb. tized miliméteres darabokra tört nagyon sok felé :) -
praksi #11800 és ez az újfajta tus mit tud? -
#11799 TM-mel lőttünk szemüvegre kb fél méterről 430 FPS-sel a BB középen ketté vált, Blastert én még nem láttam sehogy törni, de lehet az uccsó szállítmány tényleg sz@r volt ha sokan panaszkodnak. -
#11798 betonra lőttem 0.25ös maruival, még a hajamban is volt utána. -
#11797 az ACOG képen a red dot és a szereléksinje köztt van egy kis "cső" az pl arra jó, hogy M16-on ha hordfoganytyura szereled akkor normál irányzékkal is tudsz célozni? -
#11796 nekem meg nem tort marui, akkor sem ha femlemezre lottem vele, ezert is lepodtem meg mikor most a blaster szettort. -
#11795 kemény felület. -
#11794 *(milyen felületen) -
#11793 arról nem volt szó, hogy hol törik -
#11792 marui is széttörik, ha betonra lövöd -.- -
#11791 tényleg szilánkosra törik! multkor azzal játszottam és mikor ajtót vagy valami kmény felületet találtamel utána megnéztem és pici darabokra tört szét. -
#11790 "Havernak játék közben elakadt a fegyvere... Tár kivesz, meglepődik... Lőn egy törött blaster BB. Még ki sem volt lőve, semmi, csak szimplán kihullott a tárfészekből a tár eltávolítása után... " idezet softairrol, es sajat tapasztalataim szerint is torik... -
#11789 na most kiderítettem milyen ACOG-om van, bizonyos TopTactical cég gyárt DV153 kóddal ACOG-ot DE 2 illetve 5 fokozatú verziót, az enyém 7 fokozatú fényerősségben lehet a keletiben félrecsomagolták? bár kép alapján egyezik és a kb 100$-os ár is stimmel. -
#11788 na szal hogy mi az extra az én csúzlimon:
tus (70$):
mount (35$):
dobtár (75$):
ACOG (100$):
Bipod (54$):
ehhez még jön kb 100-150$ -nyi szállítás + VÁM + SARC
és akkor még az apróságok 3 db CA LowCap + takszíj + puskatáska és persze tuning.
-
#11787 a f@szt cibergány terjeszti. -
#11786 blaster sziránkosan törik?:o -
#11785 cibergun hozzaszolasokat egy az egyben lehetne copyzni bash.hura :)) -
#11784 softair.hu
"Ahogy böngészgettem a netet, rábukkantam airsoftgun-on a Blaster Lőszerekre. Ott írták, hogy Játékra Alkalmatlan Szilánkos törése miatt..."
erre én egyszerüen képtwelen vagyok rábukanni
tud valaki viszopnylag olcsóbb Blaster lelőhelyet?
vagy esetleg venni kéne 50 kilót, aztán osztozunk? -
#11783 vetteke már CyberGun szilikon spray-t? nem? nagy hiba, mert csak ez a jó a fegyókhoz
"Dátum: 2008 március 13, csütörtök
Szia Cybergyerek! Ha veszek valahol szilikon spray-t,mondjuk praktikerben vagy akarhol, es szilikon spre es nem airsoft boltbol van akkor azt ha belefujom a fegyoba akkor elromolhat? vegul is az is csak szilikon nem? meg motorolajjal lehet tisztogatni a fegyot ugy hogy ne menjen tonkre? a kerdesekre oszinten valaszolj lecci. koszi es udv:Dan!
Szia Dani! Csak ez jó airsoft fegyverhez! Üdv."
na még szemezgetek :)
-
#11782 Tuttam hogy ezt fogod mondani :( Csak segíteni akartam :) -
MuldR #11781 Volt ra biztositas?
Mert akkor kifizetik, es rendelsz abbol ujat. -
#11780 hongkong-ba? mert szállításkor megsérült? magasról lesz@rnák.... -
#11779 Visszaküldeni cserére nem tudod? -
#11778 nem mert pont a régi tust cserélném és ugye a fülek öntve vannak. -
#11777 Nekem megy most ... de:
*** We are doing upgrading works on www.rsov.com database system as well as server and has to take a few days to complete. During the days the speed of browsing could be slowered and will be backed to normal when works is all done. We are sorry for any inconvenience caused please kindly accept our sincere apologies. - keith -
#11776 ja már látom -
praksi #11775 a régiről nem tudod átszerelni? -
MuldR #11774 G3 bol csak SASom volt, de ha te azon megtalalod a tusajat ugyes vagy :) -
#11773 SportLine M4 írta. -
#11772 CA 38k-ért a keletiben? mi volt az? -
#11771 tudod milyen a G3-as tus vég? azt a pici részt az életben meg nem csinálod stabilra sajna :(