Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
4 db AAA elemmel mûködik (szal nem kell semmilyen asztali töltõállomás), headset nincs hozzá, de csatlakoztatható (én vettem kb 150 Ft-ért egy mobiltelefon headsetet, és remekül mûködik), meg van rajta egy kislámpa, amit még soha nem használtam :-)
a hatótávolsága papíron 3 km, most hogy ebbõl mennyi is az annyi, azt nem tudom; itt az Alföld közepén nincsenek hegyek, amik árnyékolnának :-)
de a kb. 1 km-re lévõ vadászokat le szoktuk hallgatni, szóval nem rossz.
ja, az elemet/akksit külön kell hozzá megvenni; nekem a rádió + 8 db akksi + 2 headset volt 11 ezer forint; amit megfeleztem az egyik csapattársammal.
második kérdésem. nagyjából kezdõ vagyok. illetve régebben paintballoztam, de hát az nem ugyanaz. szóval milyen közösséghez tudnék csatlakozni, miután megvettem az általatok javasolt fegyvert...?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
"mennyibe kerül egy kezdõnek a felszerelések megvétele?"
hat amennyit raszan, mondjuk olyan 30-ert vesz fegyot, es 10 ert ruhat...aztan meg ugyis megvesz minden mast 😄
jatek minden heten van, tobb is, az orszag tobb pontjan. itt nezz korul
azt szeretném kérdezni, h hol szoktatok játszani illetve milyen idõközönként?
másik: hogy mindenkinek külön ruhája és fegyvere van? vagy van vmi klub(mint a paintball-nál) ahol adnak minden cuccot?
Illetve kb. mennyibe kerül egy kezdõnek a felszerelések megvétele?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Szvsz egy jo minosegu headset tobbet er, mert bele tudsz suttogni.
Motorola PMR fak/dombok kozott parszaz metert lo at. A 3km felejtos. Jo ha 800 meterre elvisz.
Punker: lovassagi mi? Lof@xt nem kuldtek hozza? 😊 😄
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ti milyen radiot hazsnaltok ,es menynire vagytok megelegedve vele? pl. Erden mennyire mukodik jol, "atlovi" az erdot stb.
te se beszélj akkor az egész AS játékosállományról, ha nem játszottál még a nagyrészével...
annál inkább a "jön aki akar, csak legyen fegyvere+szemüvege" módszerrel. mert hiába vagyunk többen, ha nem úgy néz ki a harc mint egy konkrét háborús szituáció.
"beszélj a magad nevében" -.- "ne ítélkezz olyan felett akit nem ismersz"
u dont have to listen anybody else but me
Ráadásul Angliában azért "kicsit" keményebben veszik az AS-t mint itthon, ott pistike nem vszi meg olyan egyszerûen a kínai AEG-et a piacon, vagy ha mégis utánna nem megy vele és rontja el a komolyabb játékokat ...
Biztos ott is van surlódás, de tuti nem annyi mint itthon ...
Én ugyan itthoni komolyabb játékon nem voltam anno sosem (Sajna mindig melóztam akkor 😞 ), de Game Wardenen voltam, ráadásul kezdõként, ott pedig sok ország összegyûlt, és az ebédkor eltünõ vietkonogn kívül más problémára nem emléxem, összetûzésekre sem 😊 Itthoni játékokon is volt hogy máshonnan is jöttek játékosok, az elején meg lettek beszélve a szabályok és kész ... ennyi az egész ... Mondjuk akkor még nem volt ilyen elterjedt az AS ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nem beszélve a 100és fölöttiekrõl...
nem érett még meg erre a magyar as nép szerintem.
u dont have to listen anybody else but me
Repülõnapon mikor voltunk volt kiállítva pár katonai járgány, meg volt is ilyen rendezvény valahol, csak pont melóztam, nem tudtam elmenni ...
Nyáron viszont barátaimmal angliában voltunk a War and Peace show-n ...
Nnnna, aki katonai dolgokban érdkelt, annak el kell mennie oda ... a világ legnagyobb katonai jármûsója ... eszméletlen ... (pár kép van a galériámban is 😊 )
Arról nem is beszélve, hogy nem csak kiállítás, hanem vásár is ...
Elég szar volt az idõ, ezért vettem egy angol BDU-t, meg egy thinsulate betétes bõrbakancsot ... 12 fontért 😊 Nem a keletre jellemzõ, ittmindendrágább felfogás volt, hanem fillérekért vehettél BÁRMIT (Jó, voltak drága cuccok is, de olcsóbban mint a táboron kívül!)
Csak azért nem vettem meg egy komplett orosz egyenruhát, mert nem volt a méretemben (Asszem az afganisztáni cucc, amilyet a "9-ik század"-ban is viseltek ...)
Rengeteg AS cucc volt, az Airsoft International magazinnak volt felálított AS pályája is (Játszottunk is ellenük, pisztolyharc volt igaz, de qrva jó volt ...)
Szóval nagyon komoly volt 😊
Nnnna, csak azt akartam kihámozni belõlle, hogy Angliában nagy hagyománya van ezeknek a jármûves sóknak, és nem olyan mint itthon, hogy lelõnek, ha valamihez hozzáérsz 😊 Összeismerkedtünk egy fickóval, aki az ottani jármûgyûjtõk egyesületének valami fõnöke, és mesélte, hogy kisebb rendezvények havi rendszerességgel vannak, van aki jobban is szereti õket, mert családiasabb a hangulatuk 😊
Ergo nem hinném, hogy ha pár nagyobb Angol AS pálya összefogna, nem tudna komplett háborút megszervezni, komoly harcijármûállománnyal ...
Épp most olvasgatom az új MASZ topikját, nekem tetszik, hogy semmivel nem lehetne épületben sorozni ... szvsz 2-5 méterrõl inkább 1 pötty mint 30 ...
Az az igazság, hogy nagyon jó lenne visszamenni játszani, de sajna lakás ,meg kocsi, meg minden mellett nem akarok megint többszázezret rákölteni ... Ráadásul a régi komáromi brigádot nagyon bírtam, nagyon jó csapat volt, az újban is vannak nagyon jó arcok (Pár játékra kimentem nézõnek még nyáron ...), de sok a fiatal, félek hogy pistikésedik a mezõny 😊 ... de most egy nagyon jó barátom tervezgeti, hogy kipróbálja, és vele azért szivesen eljárnék ...
Én nem tekintek olyan vérkomolyan az AS-re, imádom, nagyon jó dolog és a katonai jellege mellett a társaság miatt szerettem ... na most ha egy olyan társaságot találnék, akikkel nem szeretek igazán együtt lenni, asszem felesleges pénzkidobás lenne megint a bevásárlás ...
Most viszont átestem a ló túloldalára ... Annyi jó minõségû kínai AEG van mostmár, hogy egyszerûen nem tudok dönteni 😊
- 400 fps lassan minden aeg
- épületben sorozat is mehet
- rálövési táv? az mi?
Na és ez már fáj 😊
De ma mas a helyzet. Kinaiak dobozbol 370-410 -et tolnak, es a verpistikek ezt veszik. Muszaj leszabalyozni, mert nagyon erik egy durva baleset.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Asszem megnézem ezt az új MASZ-t ... az az igazság hogy anno mikor én játszottam még nem nagyon volt MASZ ... igaz, volt valami kezdemény, VIS-ék dolgoztak anno rajta, kaptam is valami nyomtatványt, de ettõl függetlenül az alapvetõ dolgok mindig mûködtek ... a legfontosabb szabályok a direkt fejövést hanyagolni kellett, épületben SZIGORÚAN 1-es lövés és ilyenek mindenhol mûködtek ... bár Szlovákiában játszottunk Nagyarcokkal, õk nem értették meg az istennek sem, pedig elmondták nekik magyarul, szlovákul, németül és angolul is ... 😞
A tavalyit olvasgattam, és háááát ... volt benne pár olyan dolog amin kamilláztam ... lehet hogy kell a vérpistikék ellen, de kellene egy vérpistikés MASZ és egy komoly játékos MASZ is külön asszem 😊
FPS mizériára ... épületbe felesleges a sok FPS ... anno mikor még csak MARUI és ICS fegyók voltak a maguk kezdõ 280FPS-ével, még érthetõ volt hogy erdõbe kellett kicsit több, de M120-as fegyverek voltak max ... és nem volt mindenkinek, mert azért elég drága hobbi volt ...
Elég gáz ám úgy játszani, hogy mindenki 400FPS-es fegyóval szaladgál, lényegesen több esélyük van mint az alafegyós játékosnak ...
Játszottunk srácok ellen akiknél mindendkinek alapfegyvere volt ... nállunk pedig minden fegyó M120-as ... szûk tereken, kisebb távolságokon semmi elõnyünk nem volt jóformán, de ahogy nõtt a táv, úgy jött elõ az FPS elõnye ... volt olyan hogy egy épületet kellett bevenni ... még épphogy elkezdtük, elkezdtek a srácok lõni az épületbõl kifelé ... de pont olyan távol voltunk, hogy erõsen locsolniuk kellett, mi meg simán kiszedtük az ablakból az emberkéket ...
Szóval jó is meg rosz is az erõs fegyver ... de inkább akkor a rossz, ha rossz ember kezében van ...
Ja és a P90-es témához 😊 Az tény hogy sok embernek nem tetszik, de osztom azt a vélemény hogy épületbe námberván! 😊
Ha lenne kínaiban, asszem én is vennék 😊