Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
én átnéztem az összes magyar boltot. külfödrõl nem akarok rendelni, mer elég drága a szállítás/vám.
szóval itthon, melyik az a fegyver, ami kibír két évet, és lehet rá fa-szettet rakni?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
oké,akkor azt hanyagolom😊
airsoftwae megbízható bolt?mert nem sok helyen találok cm 0.28-ast,vaterán visznt találtam jópár újat nehajtható váltámaszal,vizsont nem garisak...
Punker
mondtuk már cibergányt felejtsd el!!!

(airsoftgun.hu - classicarmy.hu-cybergun.hu-stb minden cím 1 bolt 1 cég trükkösek a fiúk, azt se hidd el amit kérdeznek!)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
airsodtgun.hu menyire megbízható bolt?
VRSDM
a kínaiak törékenyek egy CA-hoz képest, a már elõbb említett CA G36-os gearbox elõcsaló felhúzókarja az elsõ alkalommal tört le, (pedig hivatásos katona kezében volt) nem mondom egy well is szarrá törik ha nem vigyázol rá.

én most az új FULLMETAL szériás kínaiakat fényeztem, azokra tényleg nem lehet panasz, 35piacon+5ezer forint és perfektül megy éveken át.

de tényleg kinek mivel volt tapasztalata.

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
humiariba volt,de tuti ilyet veszek 😄DD
lehet most már kapni airsoft-os Barbie-t, vagy mi a túró ez? :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

köszi, jövök egy sörrel :-)
amúgy mitõl lesz rosszabb? én abban a hitben voltam, h mivel nem tud a levegõ elszökni a 3/4-es lyukon, erõsebben fogja kilõni a BB-t.

bardocz
oké,köszi a segítséget😊 akkor majd ha lesz fegyver átkenetem használat elõtt😊

amúgy legtutibb fegyver,sehol sem lehet észrevenni,úgy beleolvad a környezetébe
Punker
mert a kínai hopup gumi minõsége finoman szólva nem üti meg a minimumot, X+1 ember vállal átkenést hézagolást az országban az az 1-2 ezer pénz nem tétel ha tartósan akarod használni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
hát én egyedül nem vállalnám,hogy szétszedem és átkenem,enyire nem bízok magamban😄
amúgy hopup miért kuka? és új kell bele,vagy hogy?
Punker
alapesetben a JG jobb minõségû mint 1 cyma, persze ennél is rögtön átnézés átkenés, hopup kukába stb a kezdés használat elött.

bardocz
megbízhatóbb,jobban bírja a strapát
Punker
mit értesz jobb alatt az a kérdés?

bardocz
valaki meg tudja mondani hogy errõl az ak-ról le lehet szedni a kart az elején?és akinek van tapasztalata jobb mint a cm0.28 vagy 0.31-es?
bardocz
mármint ugyan abban a márkában kapnád meg anyiért,vagy ugyan olyan minõségben?
Hat, maruit mar nem vennek. vagy vegyel a gunnerairsoft.com-rol valami full fem/fa kinait (asszem unicornbol van) vagy vegyel egy JG/Cyma vagy ilyesmit, es utana rendelj hozza fem/fakitet.

Hidd el, a markas csak penzkidobas, foleg elsore. En banom, hogy 100-150 000 kozott vasaroltam fegyvereket, amiket most 30 000 ert megkapnek 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

A 3/4-edest ne csereld le teli hengerre, mert meg rosszabb lesz. Tapasztalat. Nem veletlenul van ott a lyuk. A WGCshopon a PARTS-alatt a hengereknel meg tudod nezni, melyik hengerhez milyen csohosszusag az ajanlott. Bizz benne! Az ajo. Ha beleteszed a telit, csak rosszabb lesz.

Orulok, hogy sporoltam neked egy csomo penzt es idot 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
felolem mindenki olyan fegyot vesz amiylet akar, szemelyes tapasztalat hogy se CA, se TM fegyokkal nem volt gond, JG-k is nagyon jok, birjak a strapat, de neha leesik roluk 1-2 dolog, hopup neha hatastalan ha eppen olyenja van, es viszonylag torekenyek 1 CAhoz kepest. Gearboxuk birja a gyurodest rendesen, viszont a megmunkalasa nem tokeletes, nem passzolnak mindig bele az alkatreszek...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
sztem amit bényén lehet bérelni jócal többet lõtt el,és 1 éves,és tökéletesen mûködik
VRSDM
Punker, én sem szidtam semmit, saját tapasztalatokra alapozok, 1éves well amivel játszom, és megfelelõ karbantartás és bütykölgetés mellett jól megvagyok, 2csapattárs CA-ja meg 10játék után halál, egyik alkatrészre várva áll már hónapok óta, másik meg mint irtam szétég a belselye ahol zár az áramkör, 2játékonként 6000ft a csere. sokallom. és tuningmentes mindkettõ... míg a JGmp5RAS tökéletesen muzsikál már játékok óta.

ja és minden hétvégén használatban van, átlag, 2-3000bb ellövésével.

DannyL
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEEEEEEEEEEEEEEN! Van bannerünk! Király! <#worship>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant
csak erzekeltetesnek irtam, aki tudja hogy kell szetszedni, erezze hogy meg annal is van sokkal konnyebb. mig M15-hoz X fajta csavarhuzo kell, tobb kis kutyut ki kell szedni (tarakaszto, diszek 😊 ) addig G36-nal ugyan az az imbuszkulcs jo minden hova, es kb. 3 csavar van benne, + a gearbox persze.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
tépje az az idegeit akinek jó, én fizettem 3k-t mikor a csövet rugót kicserélték benne és kész, frankón megcsinálták csúzlira panasz nem lehet pedig én aztán nem kímélem mikor támogatóként vágom az erdõt.

Mersant
az M15-ot szetszedni idegtepo a G36C-hez kepest 😊 AK, MP5 meg valoban eleg korulmenyes.

Punker
ilyen ez 😊

nem is azzal van a gondom, h a gearboxot szét kell kapni; hanem hogy a teljes fegyót atomjaira kell bontani - míg az AK-t vagy az M4/M16 -ot csak pár helyen kell szétcsavarozni.

Mersant
abszolut egyetertek...mindent elmondtal 😊

Punker
MP5 ja nem a legegyszerûbb, és a cilinder ugye legbelül van a gear-ben.

persze, de mondom, ha nem épülettel kezd, csalódás lesz az elsõ játéka; a többiek rég kiszedték ötször, mire egyáltalán lõtávolságig jutott... én tapasztalatból tudom, mert ha egy kicsit türelmesebb lettem volna, hamarabb kezdtem volna játszani; viszont kimentem 1 játékra a pisztolyommal, ott kiolcsoltak 30 méterrõl, addig nem is mentem, míg meg nem lett az elsõdleges puskám.

jut eszembe, aki ért a fegyverszereléshez: MP5-be szeretnék egy hopupgumit meg egy cilindert cserélni (a 3/4-est telire), viszont most beszéltem egy helyi szerelõ sáccal, õ azt mondta, h atomjaira szét kell szedni a fegyvert, mire valamihez hozzá lehet férni.. tényleg ennyire macerás az mp5?

Punker
félre értések elkerülésére nem szidni akarom a kínai csúzlikat nekem is van és szeretem is, mert az árát tökéletesen megérte, de megbízhatóságban precizitásban összeszerelés minõségében még fényévekre vannak a japán cuccoktól. persze harmad annyiba kerülnek és lehet az mondnai hogy veszek félévente 30k-ért újat.

Punker
rövid távú tapasztalatot 😊

mutasson nekem valaki 1 éves vagy öregebb min 50 ezer BB-t ellõtt kínait!

Mersant
mit jelent neked a jobb?

VRSDM
40ezerért is kapsz olyan fém fegyvert ami még ott is fém ahol az igazi sem 😄 pl.(JG MP5RAS - újabb BOYI/D-BOYS M4es szériája stb.)

/ja, az más kérdés a csapat tapasztalatok alapján, a JG-k jobbak, mint CA-k. TM-et meg már rég lepipálta a JG. mondom személyes vélemény. aztán ha nagyon el vagy eresztve felõlem vehetsz STAR fegyvert is 😄

bardocz
azt tudsz rá venni pluszba pl itt
Punker
én vasárnap verpelétre, mivel nem budapesti vagyok.

degenerator
de fém/fa fegyvert akarok mindenképpen.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
ez a 102ezres bõven megteszi, és tuningra sztem nem nagyon van szükség ennél a verziónál.

bardocz
cm 0.28-b behajtható váltámaszos ak-47,jó épületbe is,és ki az erdõbe is
bardocz
szerintem érdemesebb egy cyma vagy jing jong fegyvert venni,olcsóbb,és van ami még jobb is
Mersant
en azt mondom tok folosleges elsonek pisztolyt venni. en is megvettem, nem is volt olcso, es 25-30ert mar AEGet kapsz.

dronkZero
Viszont épületben tökéletesen használható kínai AEP-et akár 10e alatt is kapni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

20 ezer környékén használt Cyma kalasnyikovokat osztogatnak, kezdésnek megteszi. a kihajtható válltámaszos még talán épületbe is jó.

az M4/M16 széria valamivel drágább, az már a 30K felé kanyarodik (Jing Gong esetén, a Wellfire valamivel olcsóbb, de olyan is.)

pisztolyt csak akkor vegyél kezdésnek, ha biztosan épületben fogsz játszani. én is pisztolyt vettem elsõnek, az elsõ játékomon erdõben játszottunk, gyakorlatilag semmit nem tudtam csinálni.
(bár ez valszeg rutin kérdése, egy játékon kölcsönadtam a pisztolyom egy bevetési osztagos rendõrnek, elsõ körben úgy arcon lõtt, alig tértem magamhoz :-) )

Adi
Punker te mikor mész??
illetve, 20 ezer környékén tudok normális fegyvert venni? ami gép pityu és tudom épületbe is használni? ügye aminek megfele a J-ja? vagy ahoz vegyek kispisztolyt?? mondjuk nekem az amcsi fajta fegyverek jönnek be?! M16 például. illetve ami kint van a softair.hu bannerjába😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DummyBoy
Namostnemkötözködésképpen, de a 150 már majdnem megközelíti egy normális fém/fa AK árát ... és ebben még nincs tuning ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

degenerator
kösz az infóért.

Punker
fingom nincs van több száz játékos, kezdõkkel meg mindig foglalkozik valaki ha értelmes szervezett játékra mész ki, mint mondtam ott a softair, kinezel egy kisebb 40 fõs tingli tanglit és meglátod, elötte meg nézd át párszor a masz-t.

degenerator
hm. akkor a 100ezres verziót választom inkább. a másik kérdésem, egyértelmû választ nme találtam az airsoft.hu-n, budán hány airsoft csapat van kb, és kezdõkkel melyikek foglalkoznak?😊 (tényleg ez az uccsó kérdés.)

Punker
ja kb 25k-ért azt is megtalálod nowar-ba.

degenerator
esetleg lehet fabetétet vásárolni a 70ezres eszközre?