29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    ez is mutatja (már bocs) hogy egy 18 éves naív kölök vagy, veled szemben páran már megtapasztalták így úgy hogy az összevissza törvények és a véresszájú média együtt mire képes...
  • VRSDM
    sokan úgy írnak itt az airsoft-ról félve, hogy megütik a bokájukat mások felelőtlenségéből hogy az valami eszméletlen... :CCC

ezen az alapon az autósokat is szidhatnátok mert gyorsan mennek, a bmx-et is betilthatnák mert sokan törik össze magukat... mindent lehet éssezl, és nem ésszel játszani. és mindjárt jön hogy " de ez nem játék ez fegyver ... hagyjuk már "

nem arról van szó hogy én nem veszem elég komolyan a biztonságot, és hogy mit fogok a kezemben, sőőt. de azért ne nevettessétek ki magatokat.
  • mstummer
    Vazze Punker... ez nagyon kész. De az ördögi terv generátor se rossz :D
  • Mike
    én bényét hanyagolom, nekem az a pálya annyira nem jött be
  • Mike
    hol van olyan hely bp-n ahova ki lehet menni egy fél órát lövöldözni egfyedül, nagy magányosan, de senkit sem zavarva? vmi as pályára gondoltam
  • bardocz
    én 20.-án bényér akarok menni,csak nem biztos,hogy el tudok menni:S
  • Mike
    nem, én mike12 vagyok és még nem jelentkeztem
    nemtom el merjek-e menni ugyanis :)
  • bardocz
    inkább mecs előtt vidd el,hátha meg tudják csinálni addig,addig úgyse használod játékra,játékon meg ne kopjon anyival többet
  • the1gabor
    ok. első meccs után visszaviszem... (26. SD. Érd.)
  • bardocz
    mindenképp nézesd át,hézagoltasd meg zsíroztasd,és akkor hoszu életü lesz
  • the1gabor
    juteszembe azért nem álittotam le mert a srác 2 védőszemcsit vett és a masik rajta volt az "áldozaton"...

Bár igy is volt pár civil a közelben...

Ergo az egészet tanulság céljából irtam le, hogy senki nem probálja meg, mert ahogy elnézem másnak is megfordult a fejében...

Más. Én véleményem a gépszétszedéssel kapcsolatban: minek nyuljak hozzá mig jo, aztán ott a gari, utána elég a tuning/gyere nem?
  • bardocz
    Baljós Aknatelepítésre és Rádiózavarásra Definiált Organikus Cirkáló Zombi
  • degenerator
    mike6969 az te lennél?
  • Mike
    megy vki Campona pinyóba 26-án?
  • praksi
    az MP5-öt atomjaira kell bontani, bármit is akarsz vele csinálni. a szétszedés meg a csere kb 30-40 perc volt (először csináltam, szal lassan dolgoztam), de az összerakásnál nem akart semmi se úgy állni, ahogy kellett volna

itt van egy videó, hogy mennyire szét kell szedni: Mechbox.com
  • MuldR
    Hopupgumival 8 orat?
    Nemtom az MP5osbe hogy van megcsinalva, de M4be szetszedessel 10 perc.
  • praksi
    jó, én meg úgy vagyok vele, hogy ha már mérnöknek tanulok, értsek ehhez is :-)
    (és valószínűleg újra szétszedem, valszeg kicserélem fémre a csapágyakat meg a tűzváltó karnak is vannak bajai)
  • Punker
    elemezzük akkor (itt is) a nick neveket :)
  • Punker
    most erre mit mondjak? biztos szívnék én is annyit vele, ezért inkább oda adom annak aki ért hozzá 1-2 ezret megér nekem :)
  • praksi
    tökéletes büntetés az lenne, hogy MP5-ben cseréljen hopupgumit. kb 8 órát szívtam a sajátommal, mire összeállt....
  • Punker
    a hülyéknek megengedett dolgok miatt szív minden normális ember, az ilyennek mindig ez a vége.
  • MuldR
    Nalunk is volt mar melohelyen, mert eladas/vetel/szerviz/kolcsonadas, ilyesmi miatt be kellett hozni. Malhazsak, sorttaska, esetleg fegyvertaska. Ha ki is kerult belole, csak zart helysegben, ahol senki sem lathatja, csak amig egyik taskabol a masikba vandorol.
    Esszel is lehet.
  • Punker
    az ilyen értelmi fogyatékos úgyse értene meg semmit, egyszerűbb rögtön pofánverni és kész, és akkor még örülhet hogy annyival megúszta.
  • Mike
    nana,
    előbb magyarázni, aztán ha visszaugat, no akkor lehet némi testi fenyítés, de a kezét lábát eltörni duma, szintén káros és feleslges
    komolytalanná teszi a hsz-t

mi viszsi rá? vagizás
    hogy van neki ilyen
    vagy csak simán megmutatni a többeiknek, mit vett, a birtoklás öröme
    amiért az ember beirja vagy beteszi a képét egy fórumra annak amit vett, mert a nagy boldogságát az egész világgal szeretné megosztani :)
    mint amikor az ember beviszi melóhelyre
    de ugye nekik melóhely nincs, csak a suli, haverok is ott vannak
    az más dolog, hogy meg kell tanulni a szabályokat, és be is kell tartani
    de mondjuk, ha soha nem olvasgatott a témában fórumokat, nem olvasta a MASZ-t, és a gogyiját is elhagytza útközben, honnan tudná, hogy veszélyes (jó tudom, értelmes ember MASZ nélkül is tudja, hogy nem lövöldözünk poáénbl emberekre/állatzokra stb)
  • Punker
    egyáltalán mi vesz rá valakit hogy ilyesmit bevigyen 1 iskolába???

meg kell keresni ezt a kölköt az jól megverni kezét lábát eltörni mielőtt kibaszik az egész hazai AS közösséggel!
  • MuldR
    De leallithatta volna, es nem rohogni kellett volna rajta.
  • Mike
    nem ő vitte be, nem ő lövöldözött
  • MuldR
    Szerintem meg nem!
  • Punker
    Falludzsa 2 áttekintő :)
  • Mike
    a médiában dolgozókat is meg kell fertőzni airsoft-tal, és ha ők airsoftoznak, nem irnak, mondanak róla rosszat :)
  • Mike
    ja és nem téged akartalak basztatni, mert te láthatólag normális vagy :)
  • Mike
    láttam minap egy videót, amiben a tag az ablakból kilödözve megsorozza a szomszédot (vagy a sajűát apját) és amikor azt mondják neki, hogy nem normális még neki áll feljebb

én bizony a szomszéd/apa helyében
    a) felmegyek, kurvanagy maflás, puska kiröpít ablakon
    b) ha csak szomszéd vagyok, ráhívom a kisgecire a zsarukat

a fegyver nem játék, még ha játékfegyver, akkor se
    attól a tagtól el kellett volna venni a puskát, nem való a kezébe
  • Mike
    csak magatokkal csesztek így ki
    mivel pontosan azt mutatjátok ezzel, amit a felnőttek gondolnak rólatok, a gyerekek felelőtlenek
  • Mike
    LOL
  • Mike
    nem magyarázna az erdőben
    hanem vmikor kihallgatáskor
    ha ugyan le nem lövik őket közben
    a kommandósok nem cicóznak, előbb lőnek és csak aztán kárdeznek
  • DummyBoy
  • MuldR
    Ugyan, van egy mediafegyverunk. Kiszel Tunde :)
  • DummyBoy
    Az az igazság, hogy a média nem igazán mérvadó ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hivatalos megfogalmazásom szerint geostacionárius ívből szarok rájuk ...

De ha valami gazdag és befolyásos anyuka-apuka kicsi fiát fogják lelövöldözni a kishülyegyerekek az iskolában, akkor aztán nehogy úgyjárjon az AS is mint a songoku :(

Szóval a törvényektől kell félni nem a médiától ... nem akarok politizálni, mer utálom és mer ez nem az a fórum, de nemtudnám eldönteni melyik a gyengébb oldal ... mármint agyilag ...
  • Kurfürst
    Haverodnak hívd fel a figyelmét arra tényre hogy a bírói gyakorlat nem tesz különbséget a tényleges lőfegyver és a lőfegyvernek látszó tárggyal elkövetett bcs.-ek súlyosabb (lőfegyverrel való elkövetés) minősítése esetén.. magyarán, ha pl. bankot rabolsz airsoftos puskával, az bizony lőfegyverrel való elkövetés szerint minősül.

Ebben az a szomorú, hogy egy-két ilyen figura meg csíny miatt fogja majd előbb-utóbb a média basztatni az ÖSSZES airsoftost.. ezért kellene nagyon vigyázni, hála istennek az első média tálalások nagyon korrektek és jóindulatúak voltak.
  • VRSDM
    én meg azthittem hogy habizti vagy a nemzetbiztiktől :P