29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
fujicu #11970 sziasztok
AK-47,kinyitható válltámasza volt és eltört így most nincs rajta az lenne a kérdésem, hogy lehet hozzá kapni/rendelni vhol ?
egyébként cimborám 15e ért eladná nekem, megéri ? -
Sith #11969 Azon a cikken anno kicsit felasztam az agyam tök jó hogy politikát csinálunk mindenből :( -
#11968 Szoval nem kell bemutatni mi lehet a semmiből... -
#11967 a kurucon mi voltunk annó mert 1 srác kint volt játszani aki baloldali valami volt, amúgy az volt az uccsó játéka olyan félrészeg/másnapos volt elzavartam a picsába azóta se látta senki, mégis lejött a cikk..... -
#11966 Nem vagyok odahaza igy kevés hirről tudok, de innen ugy fest a dolog hogy nagyon robbanáspont körül mozog a média meg minden a tüntetés gárdisták meg sok céc körül. Nem hiányzik senkinek se hogy bevegyenek minket is sokadiknak. Nagyon könnyen megtehetik gárdisták is airsoftoznak. Kurucinfon volt is erről cikk emlékezetek. Nah most megir egy hasonlot egy blikk vagy valami. Akkor a sok gyökér 80 as iq mit von le ebből? Hogy az ország területén terorista képzés folyik. Ha ezt igy leadják ne mondja senki hogy nem megy ezután egy szerv. Ha pedig megy akkor talál is valamit.
Mi ezt nem akarjuk. Távol a tűztől és aki közel megy azt lelőni :D -
#11965 tilos bkv-n tűz vagy robbanásvezsélyes anyagot szállítani
de habostortát is, mert egy erős fékezés és képennyomsz valakit :) -
#11964 aha -
#11963 akkor miért cipelt robbanóanyagot? vitte haza kisérletezgetni? -
#11962 nem volt pár kiló mert akkor más is megszívja, pest azér tnemkicis hogy bárhonnan haza sétáljon, amúgy délelött volt kisebb akkor a forgalom :) -
Sith #11961 Igaz de nekem nem jutna eszembe hogy délután pár kiló házilag katyvasztott robanó anyaggal a hátamon villamosozgassak -
#11960 hülye volt és felrobbantotta magát, kb annyira akart másnak ártani mint mi. -
#11959 mondjuk az meg is érdemelte -
#11958 a srác aki felrobbantotta magát véletlenül a villamoson, őt is terror cselekményre való felkészüléssel vádolták meg. -
Sith #11957 Jo jo lehet extrém példákat is felhozni tény hogy lehet igy tálalni az ügyet de bíroságon azért nem állná meg a helyét (szerintem) mondjuk etől még a puskát elvihetik "bevizsgálni" és téged elözetesbe tarthatnak egy ideig -
#11956 a magyar gárda és egyebek mellett, simán ránkfogják, h félkatonai szervezet, gárdista kiképzáés folyik, terrorizmus, aztán nesze neked -
#11955 köszi
tudsz adni róla egy linket hogy merre van? -
#11954 nem csekk menne hanem terror cselekményre való felkészülés fegyverrel való visszaélés, ugyanis nem játékkal nem replikával hanem fegyverrel lövünk egymásra, ami finoman szólva nem legális tevékenység! -
Sith #11953 Nem ép Bp de ha Ujpest felé laksz akkor tudom ajánalni Fótot én oda szoktam kijárni belőni a puskám -
Sith #11952 Itt sokkal inkább arról van szó hogy hogy fogadják a Softot egyes helyeken... pld a közelben éllők lehet nem hivják rád egyből a rendőrséget, egyszerüen tudasotinai kell az emberekben hogy ez egy játék szabadidős szórakozás.. de ha a xy TV bLikk megirja hogy neonáci kommunista vagy akármilyen szervezet tart kiképzést itt vagy ott hidd el egyből máshogy jön le a dolog a hisztéria keltés manapság nagyon megy
nme kell messzerire menni pld az erőszakos játékok esete te meg én meg itt még sokan tudjuk hogy hülyeség mégis egyesek komolyan veszik hogy attól lesz valaki tömeg gyilkos hogy sokat Quakezett
hidd el te se mennél szivessen illegálisan softozni ha nem ejnye bejnye lenne hanem jönne a 40K s csekk mint mondjuk gyorshajtás esetén ha fotoznak -
#11951 hát én máshogy tudom, a most folyó építkezéseket is, de mindegy, nincs jelntősége
mint ahogy annak sem, ha valaki keres rajta vagy nem
tőlem meg is élhet belőle, ha talál rá fizetőképes embereket
ellenben amit kérdeztem arra enm válaszolt senki
#11926 hol van olyan hely bp-n ahova ki lehet menni egy fél órát lövöldözni egfyedül, nagy magányosan, de senkit sem zavarva? vmi as pályára gondoltam -
#11950 de qrvára nem keres rajta..... -
#11949 tévedsz ők is kibérlik néha -
#11948 na és ha keres rajta, miért fáj az neked
legalább lesz pénze kajára :) -
#11947 például a tököli AS pálya a keletiseké -
#11946 tied a bényei pálya? :o -
#11945 simán leadnák -
#11944 pl érden az erdészettel meg van beszélve a dolog vagy a pingyomon is tud róla az erdész, amíg nem szerveztél addig meg ne beszélj kérlek költségekről, mert nem tudod mi meló biztosítani 80-100 ember szórakozását úgy hogy a lehető legolcsóbban jöjjön ki..... -
#11943 vagy ha ne adj isten betiltanák? mennyi minden van betitlva? naés? :)
ki az aki nem ivott alkoholt innen közterületen soha életében?
ki az aki betartja a sebességkorlátokat?
ki az aki nem próbál trükközni hogy minimálbérre jelenti be magát?
ki az aki ... -
#11942 leadnák? és mit érnénk el vele? pont azt hogy az ingyenes közterületeken, vagy nem saját magántulajdonú területeken tartott játékokért, nem nyelnének le annyi pénzt a szervezők, ne mondja már nekem senki hogy érden az erdőért valaki megkeres xy-t hogy játszhassanak ott, vagy ha ott igen, akkor a másik 200helyszínen ez így van, ellenben elkérik az 1000ft/játék díjat, eljön 50ember, van 50e-m ebből a játékra, benyóra, telefonálgatásokra, elmegy, mondjuk 15. maradt bőven így is, és min ? más területén gazdagszom meg?
pech. én bényén játszom csak, az meg saját föld... ennyit az egészről. és ez bizony bassza a csőrömet, hogy elmegyünk pécel-re játszani, erre mondja ott xy hogy bocsi, de kibéreült xy-tól a pályát? :D hogy mit? :)
mondd egy airsoftos nevet, akit a fórumról hallott, aztán ennyi . röhejesen vágják át a fél brigádot...
gáz riasztó pisztolyokat miért tarthat bárki? :] akkor nehogymár airsoftból legyen gond kéremszépen. tartani lehet, igen szobadísz, az meg hogy a saját földemen mit csinálok vele, egyenlőre a saját privát dolgom...
amíg németországban megevett egy ember egy másikat, mert mind2 fél eztakart és bellegyeztek szerződésben, addig nehogymár abból legyen gond, hogy játékfegyverrel lövöldözök másokra... akik totál be vannak öltözve... -
#11941 hát nem tom mennyire publikusak, nem voltam ott.
szerk: közben látom mennek fel softair-re a képek! -
#11940 nem érted a lényeget, egy félig megtűrt dolog vagyunk,
fókusz leadja: "automata fegyverre adott le több száz lövést osztálytársaira az iskolában a félkatonai kiképzésekre járó fiatal"
utána majd lehet pislogni hova lehet menni játszani, az ország legjobb pályáin hallgatólagosan megtűrt emberkék vagyunk az első negatív média robbanás évekre vetné vissza az egészet.
(és ne mond azt hogy nem adnának le ilyeneket, mert láttunk már nagyobb hazugságokat is) -
#11939 am. épp egy neves tv vállalat perelte majdnem el a házunk-autónk, kb a családom mindenét. és még kb. 100milliós pert varhatott volna a nyakamba, ha egy modi innen sg-ről nem segít törölni a google mentett dolgait... szóval hidd el tudom mire képes :) -
praksi #11938 képt, videót!!! -
#11937 meg is válaszoltad a kérdésre a választ...
rendőrségre bemennei, engedélyt kérni stb. akit érdekel és komolyan gondolja az megteszi ígyis, az a 3000ft fegyverviseléi díj meg igazán nem sok egy életre... (vagy 5évente újítani kell? mind1 is) innentől kezdve, ki is hullana a fele réteg...
punker. az hogy ki hány éves közel sem ad türköt a gondolkodásmódjáról. csupán röhejesnek találtam azt a hsz-ed hogy " kezétlábáteltörni stb. " szépen kirúgják a suliból stb. szülőktől kapja érte az áldást stb.
am. meg, airsoftost nem lehet megkülönböztetni az igazitól. tényleg így van, a fegyver MAKETT repilikákat is betiltják akkor? :CCC -
#11936 basszus mi lehetett a cseheknél hétvégén még egy scud kilövő járgány is volt -
#11935 igen az is koszol sz@r -
praksi #11934 jut eszembe, a 0.25-ös Extreme Precision ugyanolyan gagyi, mint a 0.23-as ? -
praksi #11933 de a bmx-es maximum saját magát töri össze; az ilyen balf.szok meg másokra veszélyesek. -
praksi #11932 azért szedtem szét, mert a hopupja relatíve nagyon hamar tönkrement (még szeptemberben vettem), a BB szimplán visszanyomta a gumit. -
#11931 az autokat nem fogjak betiltani, de ezt betilthatjak ha ennyi a hulye. lasd pl. nemetorszag ahol mar fel is vetettek, mert par gyerek fegyverrel rohangalt az utcan, es a rendorok nem tudtak megkulonboztetni az eles fegyvertol. lhet engedelykotelesse kene tenni es akkor nem kerulne ilyen hulye pocsok kezebe...