Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
amúgy engem is kibannoltál úgyhogy majd jól lelõlek!!!<#idiota><#idiota>

(2006,interlagosi futam😊))
Punker
én nem, tegnap reggelt újra én meg már hónapok óta nem vagyok mod, szal tuti más rakta ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
fúúú,csak nem kibannolt a szemétje?😮
nem is értem hogy tehet ilyet egy moderátor,akinek ez a dolga :S
Punker
ezt úgy érted hogy kivágtak a fórumról, ezért nickduplikációval vagy itt amiért autómatikus kitiltás jár, és szóljak 1 aktív moderátornak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kár h nincs ilyen mûanyag sárga golyócskákat kilövõ mûanyag szar fegyverem, úgy fejbe lõnének vele, mert moderátor voltál és sokszor igazságtalanul jártál el!<#levele>
Punker
<#nyes>

dronkZero
Ja, az sem volt rossz, bár kissé frusztrált Bandita folyamatos rinyálása, hogy "Nem fogtok tudni felkelni! Itt foglak titeket hagyni!" 😛

Szívem szerint masszívabban lerészegedtem volna... 😄

Na meg a mami a szálláson...
Látja, hogy pakoljuk le a kocsiról a dobozokat, táskákat:
-Maguk zenészek?
-Hát neem, nem igazán.
-Akkor vadászok!

😄 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, régi7th-es klántali volt, Hatt, Rambo, Sly, VonDom, Snitzer, Scu meg én.

Egyébként egy keddi napon volt, lehet, hogy azért nem szóltak neked. Nemtom egyébként, hogy ki szervezte.

A 7th, mint klán összehullott, már TS sincs, nemhogy közös játék. Még Uwuval BF2-zünk, meg (ahogy a statját nézem) még Boxer is, de totál érdektelenségbe fulladt a egész.

Te nem játszol már semmivel onlány?

Punker
Katapultról inkább az elõzõ esti ivás maradt meg <#bee1>

Mersant
fasza a video. jo a zenei alafestes es jo hogy megmaradt az eredeti hang is 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
na jol van, akkor erre majd visszaterunk, mondjuk platoonon, az mindenkit erdekel a csapatbol 😊
nem tudtam a klantalirol, de nem is erzem mar magam tagnak 😊 Hattal szoktunk neha dumalni, ennyi...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Jaja, ott voltam. Katapultékkal. Kék bakancs, az megvan? Na, az én voltam. 😄

3.00-nál és 3.21-nél rajta is vagyok a videón. 😊

dronkZero
Na az nem lenne rossz, csak az a gond, hogy a többiek leginkább agy-airsoftoznak... Klántali után (hé, tényleg, te tudtál róla egyáltalán?) megbeszéltük, hogy (ahhoz képest) két hét múlva hétvégén kimegyünk játszani. Hatt, Norboss, Sly, Rambo, meg mi VonDommal. Sly meg Ramo kipróbálás jelleggel, elsõ alkalom, nagyon be voltak sózva.
Aztán ahogy közeledett a hétvége, sorban mondták le, végül csak ketten voltunk a bandából.

Na mindegy, nem akarom elvenni a kedved, de én nagyon nem bízok benne, hogy ez összejön. Mindenesetre én benne lennék.

@Rail-re szerelhetõ grip (elülsõ markolat magyarán)

A Keleti Frontban régebben lehetett olyat kapni, amibe beleépítve volt egy icipici villaállvány, ami a megfelelõ varázsige elmormolása után kiugrott a gripból, így bipodként is lehetett használni. Különféle szir-szar netes boltokban (ebaybanned) is láttam, illetve egyik srác akinél láttam és akivel Komáromban beszéltem játékon egész megvolt vele elégedve.

Persze nekünk, sznob AUG-osoknak ilyenre se kõ kõteni mert az is built-in. 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
ezen voltál? nem is emlékszek:

verpelét szept 30.

Mersant
tavasszal-nyaron osszehozhatnank a regi csapatot valami nagyjatekon 😉 Vondi, Hatt, Te, meg aki meg jatszik...

Punker
nem ez most a füles, a ruhák itt vannak már.

bardocz
a ruhákra amit írtál?az nem lesz kevés:S
Punker
rávágják a vámon a sarcot a csomagra 😞

dronkZero
Hát, én elég röghöz kötött paraszt vagyok... 😊 Akkor tudok játszani, ha VonDomék szólnak, hogy mennek, és valaki el is tud vinni. Általában VonDom visz.

Mondjuk ezen idén változtatni akarok, valahogyan...

Egyébként Szentimrére, tingli-tangli jellemzõen. Nagyjátékon én utoljára októberben voltam, Eger mellett, asszem az a Punker-ék szervezésû játék volt... Többiek a két ünnep között voltak Hajmáskéren, de VonDom úgy nyilatkozott, hogy bár ne lettek volna.

Mersant
AS boltokban kapsz, de ha otthon csinalsz az is jo.

Punker
a bush az ausztrál bozót kalap, aminek merevebb a karimája és az egyik fel van hajtva, a bonnie a dzsungel körbe lelóg, kullancs stb ne ugorjon a nyakadba.

öregharcsa
venni..vagy csináltatni..(vagy kölcsönkapsz 1-et.)

http://pspfilez.extra.hu/

Adi
amúgy ilyen karszalagot azt adnak az embernek? pirost v kéket?
vagy azt is venni kell?(mert mindenhol csak ilyen csuklo(discos) karszalagot láttok!😄)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mersant
a neve 😊 amugy nem tudom...
Zero, Ti hova jartok jatszani?

dronkZero
Ha kell, van egy paintball maszkom, óccsón odaadom... Karácsonyra kaptam, nem volt még használva. Ha nálam marad nem is lesz. Ilyen.

Egyébként a füled sincs porcelánból, hogy letörje a bb. Valóban nem túl kellemes (nemrég lõttek engem is fülcimpán, még elevenen él az emlék 😛), de a kb két perces "jajjpicsába, fülönlõttek" effekten túl nem sok kárt tesz.

De ha veszel egy boonie kalapot (olyan, mint a bannerban a csókákon), az bõven elég. Egyébként én már csak gyakorlósapeszban játszom (baseballsapka-szerû, rövidebb napellenzõvel), mert még ezt a kalapot is soknak éreztem, fõleg nyáron.

Többiektõl: mi a különbség a boonie és a bush kalap közt? Nem vágom...

Adi
szerintem ilyen m4-et veszek majd. amúgy a fülemet mivel tudom levédeni??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

degenerator
olvastam egyébként.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

A JG M4 SR16-nak railes az elsõ markolata,a válltámasza fix. Nagy akkunak tök jó, de mint DannyL írta nem gond mert a nagy akku másképpen is megoldható. Van még hasonló kiállású fegyver a JG-nek a HK416-os.

A railes elsõ markolatra sok jóságot rá lehet tenni, ha fussa a büdzsébõl, de a legjobb amirõl az eladó beszél a függõleges markolat. Megkönnyíti a fegyver kezelését.

Punker
milsim.hu-n van 1 fullos leírás errõl TomeKK-tõl, amúgy szerintem simán 110-es rugó bele + csõ és meg van.

degenerator
http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1233&category_id=20302&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

ennek ugye 290 fps a kezdõsebessége 0.20as bb-vel. mennyiért lehetne feltornázni 390re?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
hálós maszkból csak minõségit!!! bár én soha nem venném fel.....

Mersant
en is utalom a highcapet, eloszor ugy voltam vele hogy miylen jo, mert 300BB fer bele, nem kell folyton tolteni, cserelni. aztan milsim miatt vettem 2 midcapet proba keppen, es ra kellett jonnom, hogy amellett hogy nem csorognek, miylen feelinges mikor 1 20cm-es godorben lapulva 3-4 ellen kozott kifogy es tarat kell cserelnem, azota meg vettem parat. en GP-t hasznalok, semmi gond nincs veluk, neha lehet 6os pakkban kapni hobbyn, de jellemzoen egyesevel aruljak.

DannyL
Nekem nem volt nehéz gyerekkorom, szeretek rá emlékezni. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
"z Airsoftban a legfontosabb a szemek védelme, mert elég kellemetlen, ha az embernek bajonettel akarják kipiszkálni a szemébõl a BB-t"
ezen most behaltam 😄D
Adi
szem rács nem véd elégé. errõl olvastam egy tesztet. Szememre vennék vmit vagy Perfecta Védõszemüveg; víztiszta, FL-250
vagy egy ilyet Lux Optical Hublux itt van a teszt
viszont a fülemet mi a franc védi meg?😊

Adi
tökölön láttom újra nagyon nincs idõ pont!😞 26-27-én mennék vhova airsoftozni ami azzér emberi km belül van..

bardocz
itt van egy maszk airsofthoz,hálós és nem párásodik,esetleg ez jó lehet paintballos helyett,bár nem tudom ezek a rácsosak menyire védenek jól
Adi

ne azzal foglalkozz, h mások madárnak néznek, ha ebben érzed magad biztonságban, akkor az a jó.
amúgy lehet kapni kisméretû ventillátort, amit be lehet szerelni a maszkba, attól állítólag nem fog párásodni

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
paintball sisak, teljesen zárt ezért jól véd, DE éppen ezért párásodik is + nem tudsz ráhajolni a fegyverre ergó célozni.

Adi
na szóval voltam ma a keleti frontba. kérdeztem van e nekik ilyenjük:
Jing Gong AEG; M4 SR16-os de mondták, h most nincs, max jöv hét elején. Azt mondta az eladó, h az M4-sek közül az SR16-sal járok a legjobban mert arra tudok minden féle jót szerelni, meg vmi markolatról beszélt!😊
Annyira nem vágom.
Amúgy kértem, h mutason már nekem egy m16-ost meg egy m4-est és rákellet jönnöm , h annyival azzér nem kisebb az m4-es.
Most én annyira nem vágom, de most az M4 sr 16-osnak betolható-e a tusja vagy milye? Vagy nem?😄
Más: tetszenek nagyon a paintball-os sisakok. Na már most azok mennyira használhatóak airsoftnál illetve mennyire nézznek madárnak ezért?😄

a STAR-nak vannak 10-es midcap csomagjai, az egyik arc olyat vett AK-hoz, MP5-höz meg M4-hez (a srác is gyûjtõ :-) ), és nem volt baja egyikkel sem.
az persze hozzátartozik, h azok mûanyag tárak voltak.

amúgy Pestrõl lemennék Eger mellé játszani, csak a felszerelés odahaza van. majd ha vége a vizsgaidõszaknak, akkor lehet hogy felhozom, és lemegyek hozzátok ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
de ez tényleg milyen nevetséges már😄 nagy cég és ilyen hibát elkövetni😄
Punker
az a csúnya hogy tényleg így volt 4*6-ot vettek a környezetemben a srácok és 1 sz@r mindig volt, mondjuk az is tény hogy mindet ki is cserélték szó nélkül a keletiben.

bardocz
direkt beleraknak egyet barkácsolni 😄
Punker
CA-nak van 6-os csomagja abból 1 rossz de meg lehet csinálni, 4 db 6-os pack-ból ez a csapat tapasztalata.

Jacek
akkor inkabb 5db 130-as midcap😊 es nem emlekeztet a gyerekkori csorgomre a fegyverem😄

Punker
lõnek mindenre? 😊

DannyL
Marhára érdekel mit csinálnak a Blekhókdánban. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu